Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hamilelikten hamileliğe bile değişiyor. Ben hemşireyim biliyorsun hep hastanede geçirdim hamileliklerimi. İlkinde işimi bitirip yatıp serum taktırıyordum 35 haftalık doğurdum büyük oğlumu. Küçük oğlumda bi 9 ay daha sürse hamilelik banamısın demezdim süper ötesi rahat geçti.

Yok canım herkesin aynı değil tabiki ben lcw de çalışıyordum 30 haftaya kadar sandalye tepelerinde kıyafet duvarlarını düzeltiyordum hiçbirşey olmadı Allahın izniyle çocuk çok güzellll ve bir o kadar da senin sorumluğubda ve sana muhtaç olan bişey en azından ilk seneleri

Zor olmuş cidden . Ama düzelmiş . Allah mutluluğunuzu daim etsin

Ay kötüymüş canım ya benim çok keyifliydi ilk başlarda biraz bulantılarım oluyodu kahvaltı yapınca geçiyodu hele son aylar o kadar enerjiktim ki bütün evi indirip temizlemiştik doğumda çok kolaydı bikaç saat snra yürütmüşlerdi eve çıkıncada hiç yatmamıştm yani her olayın her türlü ihtimali var çok iyiside var çok kötüsüde tövbe yarabbim çok uç bi örnek olcak ama doğururken ölende var yolda anlamadan doğuranda ilerde çocuklu bi aile olmak istiyo musun yoksa istemiyo musun önemli olan bunun kararını vermek hayat senin karar senin yaşayan sen olcaksın hazır olmadan asla karar vermemen gereken bişey ben hamilelikte de öncesinde de sadece sadece onu sevceğimi düşündüm etrafımda hiç bebek yoktu hiç bişey bilmiyodum ama şöyle bişey var ikinciyi yapar mıyım bilinçli olarak çok zor çünkü artık biliyom

Valla iyice soğuyorum böyle duyunca nolucak bilmem. O kdr feci mi yani cidden sen kaç yasindasin cnm çocuğun kaç yaşında.
Vallahi sogutmak istemezdim ama bizim sulalede gordugum son bebek 22 yasinda su an. Ben gercekten bu kadar zor oldugunu bilmiyordum. Yani uyutmak zor diye duymustum ama eninde sonunda uyur saniyordum. Dakika basi uyanacagini bilmiyordum. Ben gercek bir malmisim o ayri. Ben 35 yasindayim. Bebegim 11 aylik. Ogretmenim ve gittigim disciler sabrimdan oturu beni tebrik ederler. Gikiniz cikmadan oturdunuz derler.
Yani sen yine cocuk yapmak istediginde yap tabi ama zorluklarini da bil.
He gun gelir benim icin de guzellikleri zorluklarindan fazla olur. O zaman ben de belki ikinciyi dusunurum ama su an hic anac bir hissim yok. Sadece sorumluluk. Bebegi de seviyorum tabi ama baskasinin cocugu olsa daha cok severdim. En azindan o zaman sinirlenmezdim.

Tüm söylenenlere aynen katılıyorum bende öyleydim ama 2 yaşında şuan kendi uyuyo acıktığında yiyo sevgisini gösteriyo kendi kendine oynuyo allaha şükür rahatım zorlukları hala var ama artık çok az sizlerde büyüdükçe rahatlıcaksınız

Zor günler geçirdiğin için bu kdr sinirleniyorsun herhalde canım. Yoksa anaç bir hissim yok, başkasının bebeği olsa daha çok severdim gibi cümleler annelerin çok zor kuracağı cümlelerdir.

Butun avuntum o. Cok tesekkur ederim desteginiz icin.

Hep böylemiydi uyku konusunda hep sıkıntılı bir bebek miydi?

Zor günler geçirdiğin için bu kdr sinirleniyorsun herhalde canım. Yoksa anaç bir hissim yok, başkasının bebeği olsa daha çok severdim gibi cümleler annelerin çok zor kuracağı cümlelerdir.
Yani sunu soylemek istiyorum. Baskadinin bebegi olsa alir oynar sever annesine verirdim aglayinca. Simdi uyu uyu uyu demekten ve kendi uykusuzlugumdan cocukla oynamaya dermanim kalmiyor. Guya kv kp geldi. Ev temizlemekten yine pertim.

Yani sunu soylemek istiyorum. Baskadinin bebegi olsa alir oynar sever annesine verirdim aglayinca. Simdi uyu uyu uyu demekten ve kendi uykusuzlugumdan cocukla oynamaya dermanim kalmiyor. Guya kv kp geldi. Ev temizlemekten yine pertim.
Anladım. İnsanın yanında destek olacak kişilerin olması çok önemli. Benim kayınvalidem Allah razı olsun 2 yıl baktı büyük oğlumu. Benimki emmiyordu mama alıyordu bakması da kolay oldu o yüzden. Ertesi gün işe gideceksem gece kaynanam bakardı mama yapar verirdi benim uykum bölünmesin diye. Az kaldı ama 1.5-2 yaştan sonra düzelir. Uykusu da düzene girer.

Butun avuntum o. Cok tesekkur ederim desteginiz icin.
Bana küfür gibi gelirdi büyüsün geççek dediklerinde geçmiyo derdim bide 1 yaş civarlarında taşındık ev değişti diye hiç uyuyamazdım 15ten fazla uyandığım olurdu ama doğruymuş hatta kötü anları unutup o küçüklüğü özlenebiliyomuş bile umarım siz bu kadar beklemeden sakin bi hayata kavuşursunuz

Daha kucukken gunduzleri hic uyumaz kucakta gezerdi. Gece guzel uyurdu. Bir kere uyanirdi. Simdi gunduz 1 bucuk saat uyuyo gece saat basi kalkiyor.
Belki tam olarak doymuyor olabilir. Uyku öncesi öğün yapabilirsin. Gece çayları var. Onlarda bir hayli işe yarıyor. Diş çıkarma süreci de uyku problemlerine neden oluyor. Eğer diş çıkarma evresindeyse bi süre böyle gider. Dişini çıkarınca rahatlar.

Gerçekten unutuluyor ben büyük oğlumun uyandığı ağladığı günleri hiç hatırlamıyorm şuan. Hafızamda bi doğum zamanlarım bi de bu zamanlarım var sanki.

Iki disinin ucu yeni cikti. Ondandir insallah. Ben de dis hic ekstra huysuzluk yapmadi diyordum. Bayagidir boyle ama uc aydir falan. Kilo alimi falan cok iyi. Oburluktan doymuyorsa o ayri.
Ben de yediklerimi yazayim bari diger sayfaya.

Iki disinin ucu yeni cikti. Ondandir insallah. Ben de dis hic ekstra huysuzluk yapmadi diyordum. Bayagidir boyle ama uc aydir falan. Kilo alimi falan cok iyi. Oburluktan doymuyorsa o ayri.
Ben de yediklerimi yazayim bari diger sayfaya.
Bende bir süredir hep uykusuz gidiyordum işe. Saf gibi dolanıyordum ortalıkta. Bi baktım azı dişi çıkmış farketmemiştim diş çıkardığını. Şimdi toparlandı. Rahatladı demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…