• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben İnternette baktım kabağı da hep yoğurtlamışlar canım bir öğünde 2 kabak sotelenicek yada fırında istediğin baharatlarla üstüne 2 kaşık yoğurt istersen dereotu, taze nane yazıyordu
Ben kabak sevmiyorum bana sevsiremezsin onu :D patates daha tok tutar gibi geldi bide ben ekmek bagimlisiyimda 🙈 patates ekmege daha yakin gibi sanki 😁

Daha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
Verdiğin kiloyu geri almazsın normal diyetine geri dönersen ama biraz ağır beslenirsen normalde kilo yapmayan şeyler kilo yapabilir

Kizilbodur Kizilbodur o zaman çarşamba yapalım mı diğer kızlarla beraber

geçen hafta tatildeydim. Hedeflediğim menülerin dışına çıktım biraz ama çok dikkatliydim. Bolca da spor,yüzme, aktivite falan yaptım. geceleri alkol aldım biraz . ondan şüpheleniyorum..
Evet alkolün kalorisi yüksek vücut onu hemen atamıyor. Menü dışına çıktıysanız o da tetiklemiştir. Bu hafta dikkat ederseniz bence hızla gelen hızla gider

Daha önceden detoks yapan var mı kızlar? Bıraktığımızda verdiğimiz kiloyu geri alma durumumuz olur mu? Bıraktığımızda derken normal diyet menülerimize dönmekten bahsediyorum.
Diyete devam ederseniz bir sorun olmuyor önemli olan yemenizi artırıp yağlı yiyecekler paketli ürünleri tüketmezseniz. Vücut kalıcı kilo vermeyi sağlıyor.

Takipteyim cnm. Ben de mrk ettim ne kdr kilo vereceğini. Ben 92 de takıldım sanki ya salı dan beri 92 lerde sürünüyorm azıcık verebilsem motivasyonum tekrar yerine gelecek.
Bende aynı kiloda takılıp kaldım o yüzden detoks yapmak istedim sende deneyebilirsin eğer bi sıkıntın yoksa 😊

Bende aynı kiloda takılıp kaldım o yüzden detoks yapmak istedim sende deneyebilirsin eğer bi sıkıntın yoksa 😊
92 kilo da takılmak nedir yaa😀 ömrümde ilk kez bu kiloya çıktım diyebilirim(hamilelikler hariç) İnşallah bende patates yapıp direncimi kırarım.

Kızlar bir kilo taze ceviz aldım yağ oranı az geliyor diye onu da ayıkladım. Bugün iştahımı kontrol etmek için bol bol kahve içtim. Eskiden işe yarayan bu yöntem şimdilerde yaramıyor. Bugün bol bol salata yedim. İçine acı biberde doğradım. Tam kaşık salata oldu sonra kaptinn kaptinn geldi aklıma bu salataya ekmek banmadan nasıl yenir of dedim. Kendimi iki dilimle sınırladım akşam yemeğide balık oldu onuda roka maydanozlu bir salataya eşlik ederek yedim. Yarın sonuç ne olacak bilmiyorum ama sıkı bir programa yarın gidiyorum sabah 7.30 bir saat yürüyüş arkasına kahve ile vücudu şoklicam

Back
X