- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.477
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.681
55 e incm bu hafta insallah kismetsehhihhihi tatilimi yaptim geldim:) sen napion canim kilo durumlari ne vermissin baya sende takip etigime göre:)
Hurma olabilir canm huada da ihtiyacimiz olan vitamin ve minerallerin nerde ise tamamı varmış ama neden ki muz yumurta gibi çok kıymetlidir ve özel bir gıda hatta diyetisyenler yumurta gidemiyorsanız yerine muz yiyin derler onla eş tutarlar hem tok tutması hemde sağlık kaynağı olması açısından yani en önemli şeyi bolca magnezyumlu içeriyor sporcularda eksik etmez muzu ama ona yakın tek meyve hurma canım o da hem muz kadar tok tutmaz hemde 3tane hurmanın kalorisi 1 muzu geçiyorKızlar size bir şey sorucam muz ile eş değer hangi meyve var.
Evet canm malesef çok uzun yıllar sporla uğraşmayan yada profsyonel antronorlerle çalışmayan herkes genelde öyle yanlış biliyorMekinbgobege etki etmiyo muymusay bilmiyodm ben bunu. Vaktm olsa jillian fln yapcam bi ara yapiyodm baya inceltiyo yoruyo ama vakit olmuyo bartu bu ara aurekli tepemde
Makarna almiyorm artik eve gecen 1 paket manti aldm onuda pek yiyemedm bartu daha cok yedi ama ekmek napcm bilmuyom
Sagol kuzum ona gore hareketler bulayim bn o zaman su an tek derdim gobek ve yanlarEvet canm malesef çok uzun yıllar sporla uğraşmayan yada profsyonel antronorlerle çalışmayan herkes genelde öyle yanlış biliyorama şu bel oyuğumuzun hani kaburga kemiklerinin olduğu bölüm varya orayı yok eder yağ bırakmaz kaslandırır orayı süper yapıyor oran güzel incelmiş zaten❤✌
ama onun alt kısmı göbek deliği çevresi,göbek deliği altı ve yan simit bölgesi filan varya oralara mekiğin hiç bir etkisi yok canım orası lt bölümdeki kaslarımıza bağlıdır üste gövde ile değil alt gövde hareketi ile calistirabiliyoruz orayı
iyimiz yazdm ozman kuzum yaaaaSagol kuzum ona gore hareketler bulayim bn o zaman su an tek derdim gobek ve yanlar
O yüzden kahvaltı da muzu tok tutsun diye vermişler. Çilek ve yulaf ezmesi mantıklı geldi. Sağol canım bilgi için.tam es deger bi meyve bulmak zor canim ama cilek, dut, bögürtlen yada yaban mersini gibi meyveler yiyebilirsin ama tabi muz Kadar tok tutmaz… yada direk yulaf ezmesi yiceksin yerine:)
Muzla sütü karıştırınca tadını pek beğenmedim mi o yüzden sormak istedim. Yapacak bir şey yok yarın sabah muz süt ve yoğurt üçlüsü beni bekliyorHurma olabilir canm huada da ihtiyacimiz olan vitamin ve minerallerin nerde ise tamamı varmış ama neden ki muz yumurta gibi çok kıymetlidir ve özel bir gıda hatta diyetisyenler yumurta gidemiyorsanız yerine muz yiyin derler onla eş tutarlar hem tok tutması hemde sağlık kaynağı olması açısından yani en önemli şeyi bolca magnezyumlu içeriyor sporcularda eksik etmez muzu ama ona yakın tek meyve hurma canım o da hem muz kadar tok tutmaz hemde 3tane hurmanın kalorisi 1 muzu geçiyor
her gün yatakta çeksem bile 50 tane yeter üst ve alt çalışsam muhteşem olur. burda uygun fiyatta kontör alıyorsun en az 20 tl idi o da 4 giriş yapıyordu belki fiyat değişmiştir ama yinede uygun 1,5 saat yüzme+duş var sıcak suyuda var giyinik gel hızlıca yıkan giyin yapsan 70 80 dk yüzebilirsin .sagol kuzum benim aynen Cuma basladim bakalim önceligim bacak ve kol daha sonra karin kaslarina Dogru gecebilirimyüzme süper canim ya aslinda bence cok istiorum yüzmeyi ama is dolayisiyla pek imkan yaratamam gibi bide havuza hergün gitsem baya bütcemide sarsabilir diye düsünüyorum sen yüzmeye devam et cok faydasini görürsün, göbek icin aslinda her aksam 20-30 mekik ceksen bikac haftaya bile hemen fark görürsün
60 degilmiydi manken ölçüsü 55 baya azBen henüz ölçmedim canım. 55den önce ölçmek istemiyorm
Ahaahaa60 degilmiydi manken ölçüsü 55 baya az
Ay bende vucut ölçüsü sordum ya beli yazmış sandımAhaahaaKız o ölçü diil ki kuzum kilo olarak yazmış o 55die
Eğer kapışalım dersen ben varım. Ama illede kendimle diyosan yapacak bişey yokBenfantastikaaa ile değil kendimle kapışmalıyım.
Daha mı iyi olur acabaEğer kapışalım dersen ben varım. Ama illede kendimle diyosan yapacak bişey yok
Yok kız kimi barbi gibi olsun diye kaburgalarını aldırıyor kaburga kemiği olmayanların anca 58- 60 oluyorAy bende vucut ölçüsü sordum ya beli yazmış sandım
Sen kendinle yarış, bende sana yetişip seni geçmeye çalışırımDaha mı iyi olur acaba
İçilebilir diyodu nilay keçeciben içmiyordum içilmemesi gerekti çay kahve yanlış anımsamıyor isem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?