- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.661
Kahveli yapacağım. Günde 2 türk kahvesi. Başladım bugün bakalım nasıl geçecek?ben içmiyordum içilmemesi gerekti çay kahve yanlış anımsamıyor isem
Benfantastikaaa ile kilolarınız yakın kapışıyor musunuz
Keşke benimde toto kalmasa terk edip girse beni
Göbek baya zor ekmek olayını ne yaptın canım azalttın mı ben meyveyi falan kesince göbeğim eridi doğal şeker olduğu için direk yerleşiyor portakal falan hiç yemeorantili gitmiyo iste bnmde gobek gitmiyo mesela
Aynen valla haklısın dediğin gibi yağlarımı avucluyorsam bi kıyafet giydigimde bi yerlerde potluk varsa orda bi sıkıntı vardır. Kimseyi duymuyorum zaten artık konuşan konuşsun zaten susmuyorlar geneldeBanada aynısını diyolar çok iyisin hasta olursun bak filan diyorlarki ben hala zayıf biri değilim .
7 kilo fazlam var . Yağlarımı avuclayabiliyorum demekki hala yagliyim .
Daha 74 kiloyum . Millet kendi 50 kilo diyet yapar başkasına geldi mi lak lak konuşup gıcık ediyolar . Hasta olurmusmusum sanki kemiklerim sayilıyor hey Yarabbimya çocuk olsa yine 90 olurum sonra al başına bela yani .
Sen milleti bosver bence de herkes kendini bilir ve kendi nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun . Kilo hicbir zaman iyi birşey değil ve kimseyede yakışmıyor . Yaşlı gösteriyor bi kere insani olduğundan .
En az %80Kızlar kilomuzun yüzde kaçını verince mezun olabiliyordukk? Şurda vercek 3 5 kilom kaldı öğreneyim dedim
Valla azaltmaya calisiyorum kuzu da pek beceremiyorum sabah kahvaltida 1 dilim yedim evde ekmek bitti 1 tane daha alirim bakaym ne kadar yetcekGöbek baya zor ekmek olayını ne yaptın canım azalttın mı ben meyveyi falan kesince göbeğim eridi doğal şeker olduğu için direk yerleşiyor portakal falan hiç yeme
sagol kuzum benim aynen Cuma basladim bakalim önceligim bacak ve kol daha sonra karin kaslarina Dogru gecebilirimcanım senin kilon çok güzel resimlerde gördüm yakın zamanda platese devam ediyor musun ?
bölgesel çalışırsam 3 5 ay sonra o görüntü düzelecektir. ben bu ara yüzüyorum omur ağrılarıma iyi geldi uzun süre yüzmeye devam ederim . kapışsak sen beni geçersinama göbeğimden hiç memnun değilim
Eskisine göre baya iyi canikom sıkma canını bebiş içinde önemli sağlığın çokta aç bırakma bünyeniValla azaltmaya calisiyorum kuzu da pek beceremiyorum sabah kahvaltida 1 dilim yedim evde ekmek bitti 1 tane daha alirim bakaym ne kadar yetcek
Kuzum o klasik diyetle gitmez malesf göbeğin gitmesi için karbonhidratı çok çok düşük protein oranı yüksek diyet yapmalısın özellikle yoğurt göbek düşmanıdır canm bide mekik bel miğde kısmındaki yağı eritir ama göbek bölgesine hiç etki etmez zaten göbek alt kas grubunu çalıştırarak çalışıyor bacaklarla yapılan abs hareketleri ,bisikletli yada bisikletsiz pedal cevitme gibi bacaklarla alt karın kasını çalıştıran hareketler yap canm ekmeğe, pilava ,makarnaya 1kaşık bile ağzını bile sürme direk göbek yapar karbonhidratı bir süreliğine unutmak lazımorantili gitmiyo iste bnmde gobek gitmiyo mesela
hadi bakalım . güzel geçer kolay bir detoks meyvesi cevizi var yumurtası var sonuçta .Kahveli yapacağım. Günde 2 türk kahvesi. Başladım bugün bakalım nasıl geçecek?
Oooo kimleee gelmisleeeeeesagol kuzum benim aynen Cuma basladim bakalim önceligim bacak ve kol daha sonra karin kaslarina Dogru gecebilirimyüzme süper canim ya aslinda bence cok istiorum yüzmeyi ama is dolayisiyla pek imkan yaratamam gibi bide havuza hergün gitsem baya bütcemide sarsabilir diye düsünüyorum sen yüzmeye devam et cok faydasini görürsün, göbek icin aslinda her aksam 20-30 mekik ceksen bikac haftaya bile hemen fark görürsün
Ac kalamiyorm ki zaten surekli yeme cabalariEskisine göre baya iyi canikom sıkma canını bebiş içinde önemli sağlığın çokta aç bırakma bünyeni
Mekinbgobege etki etmiyo muymusKuzum o klasik diyetle gitmez malesf göbeğin gitmesi için karbonhidratı çok çok düşük protein oranı yüksek diyet yapmalısın özellikle yoğurt göbek düşmanıdır canm bide mekik bel miğde kısmındaki yağı eritir ama göbek bölgesine hiç etki etmez zaten göbek alt kas grubunu çalıştırarak çalışıyor bacaklarla yapılan abs hareketleri ,bisikletli yada bisikletsiz pedal cevitme gibi bacaklarla alt karın kasını çalıştıran hareketler yap canm ekmeğe, pilava ,makarnaya 1kaşık bile ağzını bile sürme direk göbek yapar karbonhidratı bir süreliğine unutmak lazım
hhihhihi tatilimi yaptim geldim:) sen napion canim kilo durumlari ne vermissin baya sende takip etigime göre:)Oooo kimleee gelmisleeeeee
tam es deger bi meyve bulmak zor canim ama cilek, dut, bögürtlen yada yaban mersini gibi meyveler yiyebilirsin ama tabi muz Kadar tok tutmaz… yada direk yulaf ezmesi yiceksin yerine:)Kızlar size bir şey sorucam muz ile eş değer hangi meyve var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?