• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar size bir şey sorucam muz ile eş değer hangi meyve var.
Hurma olabilir canm huada da ihtiyacimiz olan vitamin ve minerallerin nerde ise tamamı varmış ama neden ki muz yumurta gibi çok kıymetlidir ve özel bir gıda hatta diyetisyenler yumurta gidemiyorsanız yerine muz yiyin derler onla eş tutarlar hem tok tutması hemde sağlık kaynağı olması açısından yani en önemli şeyi bolca magnezyumlu içeriyor sporcularda eksik etmez muzu ama ona yakın tek meyve hurma canım o da hem muz kadar tok tutmaz hemde 3tane hurmanın kalorisi 1 muzu geçiyor

Mekinbgobege etki etmiyo muymus :oha: ay bilmiyodm ben bunu. Vaktm olsa jillian fln yapcam bi ara yapiyodm baya inceltiyo yoruyo ama vakit olmuyo bartu bu ara aurekli tepemde
Makarna almiyorm artik eve gecen 1 paket manti aldm onuda pek yiyemedm bartu daha cok yedi ama ekmek napcm bilmuyom :KK43:
Evet canm malesef çok uzun yıllar sporla uğraşmayan yada profsyonel antronorlerle çalışmayan herkes genelde öyle yanlış biliyor :KK43: ama şu bel oyuğumuzun hani kaburga kemiklerinin olduğu bölüm varya orayı yok eder yağ bırakmaz kaslandırır orayı süper yapıyor oran güzel incelmiş zaten❤✌
ama onun alt kısmı göbek deliği çevresi,göbek deliği altı ve yan simit bölgesi filan varya oralara mekiğin hiç bir etkisi yok canım orası lt bölümdeki kaslarımıza bağlıdır üste gövde ile değil alt gövde hareketi ile calistirabiliyoruz orayı

Evet canm malesef çok uzun yıllar sporla uğraşmayan yada profsyonel antronorlerle çalışmayan herkes genelde öyle yanlış biliyor :KK43: ama şu bel oyuğumuzun hani kaburga kemiklerinin olduğu bölüm varya orayı yok eder yağ bırakmaz kaslandırır orayı süper yapıyor oran güzel incelmiş zaten❤✌
ama onun alt kısmı göbek deliği çevresi,göbek deliği altı ve yan simit bölgesi filan varya oralara mekiğin hiç bir etkisi yok canım orası lt bölümdeki kaslarımıza bağlıdır üste gövde ile değil alt gövde hareketi ile calistirabiliyoruz orayı
Sagol kuzum ona gore hareketler bulayim bn o zaman su an tek derdim gobek ve yanlar

Sagol kuzum ona gore hareketler bulayim bn o zaman su an tek derdim gobek ve yanlar
iyimiz yazdm ozman kuzum yaaaa 😊❤ sonra mekik çeker çeker niye gitmedi diye üzülürdün ama şimdi o alt karın hareketlerine başlayınca hedef kiloya varana kadar karnı dümdüz yaparsın 😍😊 kuzum bak sana bir öemli altın bilgi daha vericem ❤ Cla bu nedir gobek yagi yakan yağdır bu ve direk göbek yağını eriten cla yı sporcu erkekler genelde karın kası yapmak takviye olarak satın alır ama aslında doğal yolla alınabilen cla var neyde yoğurt suyunda yoğurdun sulanıp bıraktığı o şu direk gö ek yağını yakan Cla yı içeriyor yani özellikle suyunu tüketerek her gün 1kase yoğurt ye canm 👍 hurma yoğurt deposunun da karnı bukadar güzel yapmasının sebebide ben ce zaten cla dan dır çünki sonuçta 3öğün cla alınıyor yani 3ogun 1er kase yoğurt yenyr

tam es deger bi meyve bulmak zor canim ama cilek, dut, bögürtlen yada yaban mersini gibi meyveler yiyebilirsin ama tabi muz Kadar tok tutmaz… yada direk yulaf ezmesi yiceksin yerine:)
O yüzden kahvaltı da muzu tok tutsun diye vermişler. Çilek ve yulaf ezmesi mantıklı geldi. Sağol canım bilgi için. :KK15:

Hurma olabilir canm huada da ihtiyacimiz olan vitamin ve minerallerin nerde ise tamamı varmış ama neden ki muz yumurta gibi çok kıymetlidir ve özel bir gıda hatta diyetisyenler yumurta gidemiyorsanız yerine muz yiyin derler onla eş tutarlar hem tok tutması hemde sağlık kaynağı olması açısından yani en önemli şeyi bolca magnezyumlu içeriyor sporcularda eksik etmez muzu ama ona yakın tek meyve hurma canım o da hem muz kadar tok tutmaz hemde 3tane hurmanın kalorisi 1 muzu geçiyor
Muzla sütü karıştırınca tadını pek beğenmedim mi o yüzden sormak istedim. Yapacak bir şey yok yarın sabah muz süt ve yoğurt üçlüsü beni bekliyor

sagol kuzum benim aynen Cuma basladim bakalim önceligim bacak ve kol daha sonra karin kaslarina Dogru gecebilirim:KK70: yüzme süper canim ya aslinda bence cok istiorum yüzmeyi ama is dolayisiyla pek imkan yaratamam gibi bide havuza hergün gitsem baya bütcemide sarsabilir diye düsünüyorum:KK70: sen yüzmeye devam et cok faydasini görürsün, göbek icin aslinda her aksam 20-30 mekik ceksen bikac haftaya bile hemen fark görürsün
her gün yatakta çeksem bile 50 tane yeter üst ve alt çalışsam muhteşem olur. burda uygun fiyatta kontör alıyorsun en az 20 tl idi o da 4 giriş yapıyordu belki fiyat değişmiştir ama yinede uygun 1,5 saat yüzme+duş var sıcak suyuda var giyinik gel hızlıca yıkan giyin yapsan 70 80 dk yüzebilirsin .
iş yerine yakın yer varsa ayda 1 bile gitsen sporunu destekler aslında

kaptinn kaptinn canım bak bunlar çok etkili canm birde bunlarla beraber plank ya yap canm
images.jpeg-2.webp
images.jpeg-3.webp
bel-karın.webp
Bridges-Köprü-kurma-hareketi-1.webp
Seated-Knee-up-hareketi-nasil-yapilir.webp
20161103-muscles-obliques-abdos.webp
images.jpeg-4.webp

Ay bende vucut ölçüsü sordum ya beli yazmış sandım 🤣🤣
Yok kız kimi barbi gibi olsun diye kaburgalarını aldırıyor kaburga kemiği olmayanların anca 58- 60 oluyor 😂 yoksa mankenlerin bile çoğu 62- 65cm civarı hatta daha fazla olan var yani kemik çıkmadan 60bile zor 😂çakıl bu kiloda ölçmek istemiyorum 55 kiloya ininden ölçecek demiş de sonra vazgeçti 70kiloda ölçeyim sonra her 5 kiloda bir takip edeyim demiş 😊viktorya sikret mankenlerinin çoğunun kaburga kemiği alınmış durumda ki ortalığı sallayan Adriana lima nın beli 61-62cm canm serenay sarıkayaninda 61 kuzum 60cm altın oran ama Altın oran olan 90-60-90 ama estetiksiz şekilde dünyada altın orana sahip bulunan sayılı manken vardır

PAZARTESİ KİLO KONTROL
kaptinn 56.4 ->
cakilinannesi 72.1 ->
Dlrykc 53.9 ->
yellow girl 60.8 ->
Verano_porteno 60.0 ->

Cordelia_1605 89.7 -> 89.9
Nilsibe 67.4 ->
AcikYesil 77.0 ->
Kedisever91 66.2 ->
Elifcig93 71.1 ->

aydingelini 79.9 -> 79.5