• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Demekki cnm bebekten bebeğe kişiden kişiye değişen durumlar ins bnm nasip olursa bebiş olunca uslu olur 🤣çok sabirsz biriyim bi de ben . Korkuyorum . Nasıl çocuk büyütürüm bilemiyorum .
Anne baba ne kadar sakin olursa bebek de öyle olurmuş, hangi doktora götürdüysem çakılı aynı şeyi söylediler. Ben hamileyken çok sinirliydim mesela, çocuğu komple sinir olrak doğurcam diyordum. Bakalim nasıl olcak bizimki. :KK70: sabırsızım diyorsun ama emin ol bebeğin törpüler bu yönünü. Kimse doğuştan anne değil hepimiz öğreniyoruz miniklerimizden. Ben bazı kötü yanlarımı aşmaya başladım mesela. Eminim çok güzel çok iyi bir anne olursun:KK37:

Detoksu nasıl ypicam kara kara düşünüyorum 🤣yapan birinin videoyu izledim . Yag oranı artmış harfi harfine uyduğu halde kilosu azalmış ama çok garip
Canım eğer Dukan düşünüyorsan detoks yapmayıp direk ona başlayabilirsin. Çünkü zaten atak dönemi sadece protein olduğu için bir nevi detoks o da.

hayırlı pazarlar hanımlar💕 dışarda davul zurna sesleri düğün düğün üstüne bindi kafa kalmadı neyse 1 gün geçer Allah yuvalarını mutlu etsin ne diyelim 🤭🤲🏻 Pazar dikkatimi ev temizliğine ve detoxa verdim😻 ben yine maydanoz suyu içiyorum regl olunca kilo kontrolü yaptım anacım şişiyorum sanki 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Neyse kafaya koydum ilk defa bu kadar kararlıyım bu diyet benim hedefime ulaştıracak umarım sizlerin desteğiyle😘😘

hayırlı pazarlar hanımlar💕 dışarda davul zurna sesleri düğün düğün üstüne bindi kafa kalmadı neyse 1 gün geçer Allah yuvalarını mutlu etsin ne diyelim 🤭🤲🏻 Pazar dikkatimi ev temizliğine ve detoxa verdim😻 ben yine maydanoz suyu içiyorum regl olunca kilo kontrolü yaptım anacım şişiyorum sanki 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Neyse kafaya koydum ilk defa bu kadar kararlıyım bu diyet benim hedefime ulaştıracak umarım sizlerin desteğiyle😘😘
Tabikide hedefine ulasicaksin,😍 hep beraber ulasicaz bnmde yaklasiyo eger gununde olursam az kaldi gelsin sislikler :D

Ben bu hafta tirt cikabilirim zaten verecegim 1.5 kiloya düşmüştü yine 2 oldu galiba :deli:reglide yaklasiyor son 3 4 gun kaldi şiştim iyice biraz da fazla kacirdim :sus:
Olsum canım bisey olmaz 2şer kilo nedir ki hemen atarz gider ;) bende aynı birkaç güne regle olucam salı olmam lazım şu regleleri bir atlatalım da kalan 2 şer kiloyu beraberce veririz :KK19:

Veririz tabi fistik :KK60: :21:
Tam regle bitişi ben yürüyüşe başlıycam canm bu haftayı atlattık mı tamamdır❤ bu hafta benimde pek beklentim yok ama 300-500 grm verebilsem yeter de artar :KK66: kalan 2 kiloyu yürüyüş e başlayınca kolayca atarm zaten :KK66:

Ben de bugun regl olmadim. Yarin ilk is gunu olurum kesin.
Bugun kv kp geldi diye guvendim. Butun gun temizlik yaptim. Sacma sacma seyler yedim. Tek tesellim azicik yemis olmam. Simdi utuye devam.

Kesinlille canm yoksa diyete gerek yok sadece spor ile vucudunu istegin sekle sokardın kilon muhtesem ❤ ama Çocuk düşünüyorsan bu kadar zayıflamakla ve hala devam etmekle çok çok iyi bir şey yapmışsın takdir ettim canm👍 hamileyken baya alınıyor zaten onun için ne kadar az kilo ile hamile kalırsan okadar iyi olur hem hamilelikte fazla yük binmez rahat geçirirsin hem de doğum sonrası kilo fazlan da çok az olur ve emzirirken kolayca gider valla süper yapmışsın ❤ sporu da doğum sonrası başlarsın ozman :KK66: zaten hamilelik düşünürken ağır spor yapmak büyük hata o kaslanan kollar karınlar ağırlık çalışmayı bıraktığın an iki kat genişliyor ve hamileyken de zaten sürdürmek imkansız yani cok yanlis yapmis oluyorlar devamı gelmiyecek spor un etkisi geçici olur 9ay sadece yürüyüş ve hamilelik plates yada yoga tarzı hafif şeyler yapılabiliyor hamile kalınca hızla vücudun genişlememeli için kasları sıkı spora alıştırmamak lazım ,kiloyu yağı atmak lazm canm :KK66: sen şuan çok mantıklı ilerlemişsin tebrikler valla
Sağol canım bende birde bel fıtığı var asıl amaç onun için di çünkü çok kilo alırsam hamileligimzor geçecek ben insanlara bunu anlatamadim bi türlü zaten zayıfsın ne ugrasiyorsun diyorlar. Ben kendimi bu şekilde daha iyi hissediyorum yaptığım şeyin doğru olduğunu düşünüyorum. Zaten dediğin gibi şuan ağır sporlarda yapmıyorum hafif sporlar yapıyorum. Umarım hamilelikte ondan sonrada kilo konusunda zorluk yasamam 🙈😂😂

Bu kadını bi inceleyin çok farklı ve zor spor hareketli yapıyor arkadaki bebise bayıldım Screenshot_20190901-231040_Instagram.webp

Back
X