Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Nice 11 yillar olsun kuzum
Mutluluğunuz daim olsunn
Amin inşaallah fıstığım
Nice mutlu yıllara...
Tesekkur ederim canim

Bugün esimle konusmaya basladigimiz tarih yarin da dogum gunum ikisi 1 gun arayla
tam 9 sene bitti
Maşallah Allah pazarlardan korusun sizi hergün yeni aşık olmuşsunuz gibi birbirinize sevginiz günden güne artsın. En önemlisi iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun.

Darısı benim gibilerin başına maşallah size

Süpermiş valla benim eşim bi yumurta kırmayı biliyor

Onu 3 güne al sporu azalt 1 hafta 72 yi görürsün direk sonra bölgesel e ağırlık verdin mi fıstık gibisin zaten daha seksi olursun. Fazlan yok nerdeyse senin
Var canım ya oturunca mide üstüm katlanıyor ayakta öyle düz duruyor çizgi görünüyor ama mide üstü avuç a alınacak kadar yagli bi de benim kollarim kalın sırtım yagli . Iç bacak var en az 7 kilo daha yağdan vermem gerek

Mavicim annemin babası yumurtayı pişirmeyi bırak ocağı yakmasını beceremiyordu. Birgün mutfağa girmiştik kibrit kutusu ocağın yanında hepsi yakılmış ama ocağı yakamamış bulduk sonra sinirlenip çerez yemiş adamcağız oysaki yemekler tencerede ısıtılcaktı. O kadar uzak o da.
Tabi anneannem dedemi hep hazıra alıştırmış zora hiç girmemiş adam

Benimkide yagi yakmis gelmiş diyorki bu tavada birşey var kahverengi pislik mi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…