• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay instagramda spor yapan bi kadın gördüm evde arkada bebiş filan görüntü çok tatlıydı 😊😊 Screenshot_20190901-134014_Instagram.webp

Günaydın kizlarr 🥰
Kedim sağolsun uyandırdı beni delirtiyor kaç gündür .
Yatak odası kapısına gelip durmadan miyavliyor gece . Dışarı cikariyorum cama gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor içeri alıyorum kapıda miyavliyor odaya alıyorum odada da susmuyor karnı tok kafasinida okşadım ne istiyo bu hayvan bi anlasam . Rahat vermiyor uyutmadı ya her gece sn az 3 kere kalkıyorum onun yüzünden
Seni bebekli hayata alıştırıyor patili. :KK70:

Bu bebeklee gercktn boyle duruyo mu yaa bnmki mekik cekmeye yatsam ustume cikmaya calisiyo :KK70:
Al benden de o kadarr. Annem bir şeyle ilgileniyor, ben de kapıyı açam balkona çıkam, arabamı sürem bi yere takılınca ağlayam, yerde kırıntı saç arayıp ağzıma atam, kafamda toka varmış çıkarıp yutam, annem hala bana bakmıyor mu o zaman ağlayam :KK70: :KK70: :KK70:

🤣🤣bilmiyorum ki duruyo gibi gözüküyo videoda 🤣🤣
Bence fotoşok :D
Al benden de o kadarr. Annem bir şeyle ilgileniyor, ben de kapıyı açam balkona çıkam, arabamı sürem bi yere takılınca ağlayam, yerde kırıntı saç arayıp ağzıma atam, kafamda toka varmış çıkarıp yutam, annem hala bana bakmıyor mu o zaman ağlayam :KK70: :KK70: :KK70:
Ahahhaha aynen :D en son care bi aglayym da annem zayiflamasin :D

Videoydu ama arka planı kimse bilemez aynen
Her bebek aynı değik kuzum ya duruyordur tabi ki video sonuçta. Kimi bebek çok hareketli kimisi bir şeyle dakikalarca oyalanabiliyorr. Birkaç ay önce çakıö da oyun halısında oynardı daha emeklemiyordu. Şimdi öyle değil ama her yerde resmen :KK70: ben de oldu baya izleyeli 2 çocuklu anne spor yapıyor. Çocuk kucağında hareket ediyor oturuyor zıplıyor vs hayran kalmıştım:KK37: yapılabilir demek ki

Her bebek aynı değik kuzum ya duruyordur tabi ki video sonuçta. Kimi bebek çok hareketli kimisi bir şeyle dakikalarca oyalanabiliyorr. Birkaç ay önce çakıö da oyun halısında oynardı daha emeklemiyordu. Şimdi öyle değil ama her yerde resmen :KK70: ben de oldu baya izleyeli 2 çocuklu anne spor yapıyor. Çocuk kucağında hareket ediyor oturuyor zıplıyor vs hayran kalmıştım:KK37: yapılabilir demek ki
Demekki cnm bebekten bebeğe kişiden kişiye değişen durumlar ins bnm nasip olursa bebiş olunca uslu olur 🤣çok sabirsz biriyim bi de ben . Korkuyorum . Nasıl çocuk büyütürüm bilemiyorum .

Bayılıyorum güzel yemek yapan babalara valla çok şanslısınız. Benim babam da çok sever mutfağı ve eli çok lezzetlidir. Ben küçükken tv de oktay ustayı izlerdi her gün akşama da aynı yemekten yapardı. Şimdi iyice aştı kendini, yapamadığı yok maşallaj :KK70:
Maşallah nazar değmesin. Benim babamda ben uyurken şimdi yemekleri yapmış. Evi de toplamış. Herkesin içinde böyle insanlar olsun.
Evet bu kişta oyle olmaz insallah🙆 sebze yiyemedk koca kış
Yaz ve kış arasında o kadar çok fark varki hiç üretmesinler daha iyi diyorum.
Günaydın kizlarr 🥰
Kedim sağolsun uyandırdı beni delirtiyor kaç gündür .
Yatak odası kapısına gelip durmadan miyavliyor gece . Dışarı cikariyorum cama gelip sineklikleri tırmalayıp miyavliyor içeri alıyorum kapıda miyavliyor odaya alıyorum odada da susmuyor karnı tok kafasinida okşadım ne istiyo bu hayvan bi anlasam . Rahat vermiyor uyutmadı ya her gece sn az 3 kere kalkıyorum onun yüzünden
Mavicim acaba kızgınlık dönemine mi girdi kısırlaştırılmadı dimi

Ay çok güzel bir bebek içgüdüsü oldu. Bir an ne diyor dedim :KK70:

@yellow girl 74 u göremiyorum derken çok yavaş da ilerlese sonunda ucundan da olsa 73.9 u gördüm ❤ tok tartıldım 74.7 cikiyo ac 74.0 kahvaltı ve spordan sonra geçince tartıldım 73.9 cikiyo . Açlık tokluk 800 gr fark ediyo ben de hep
Mavi gece ruyamda seni gördüm :KK70: mezun ediyorduk seni

Back
X