- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.501
Ne güzelmiş afiyet bal.olsun kilo olmasınBenim çayım ve fındığımda kaynanamdan geliyor. Eşimin ailesinin çay ve fındık bahçeleri var. Şöyle bir baktım da amma beleşe geçiniyormuşum ben
Run run runMisafirim geldi benimde biraz önce gitti . Sabah 7 den 11e kadar da etraf topla çamaşır dolabını düzenle şeklinde geçti yürüyüşe çıkayım dedim ama üşendim birazdan leslie yaparım.
Üst karın çalışıyor musun canım
Yuzme normal hız yüzmeyse dk 1 puan hiç durmadan hızlı ise öyle 4 puan . Sennki hızlı mi normslmiydi cnm
Bnm de ananem sagolsun biz topladk o yapti yapraklari recelde yaptmKaynanam turşu, reçel, pekmez yaptı. Yaprak bastık yine kaynanamla birlikte. Kendim yaklaşık 1 aydır bi domates alıp sos yapıcam diyorum. Hala yapıcam işte
Patlicn alin patlicn kişin burda 12 tl ydiBenim babamda ancak turşu,reçel,domatesten sos yapsın nerde kışlık yapmak..
Menemenlik sebze meyve recel nerde bunlarBen sadece 2 kilo taze fasulye 12 kilo da domates yaptım bana yeter birazda barbunya alır ayiklarım benim kış tmm
Eline sağlık canım25 kilo domates konserve 2 kilo yeşil fasulye 4 kabak haşladım domatesle beraber 2 kilo da barbunya koyarım belki sonra lahana havuç karnabahar turşusu yapacam nohutta haşladım 1 poşet
Canım,MİNİK ADAYLARIMIZ
637. Etap
Cordelia_1605 ( 90.3/89.7/0.6/%0.66)
Nilsibel (68.4/67.4/1/%1.46)
AcikYesil (77.7/77.0//%)
Kedisever91(67.5/66.2/1.3/%193)
Elifcig93 (71.1///%)
aydingelini (79.7/79.9/+0.2/%-0.25)
fantastikaaa(93.1/92.5/0.6/%0.64)
SuSKuNKuS (66.9/65.8//%)
Balkupumm (69.2///%)
sdctnsn (77.7/76.4/1.3/%1.67)
pandaseverkiz (81,20/// %) gecen cuma bildirimde bulunmadi.
yagmur_20(68.5///%)
SchonerDuft (69.9///%)
htc71 (65.3/64.5/0.8/%1.23)
tgb1907 (///%)
mavi95 (74.4/74.0/0.4/%0.53)
Elifcig93 @Balkupumm @yagmur_20
@pandaseverkiz
Bildirim yapmadınız kizlar neredesiniz ?
Reçel annemden vişne reçeli kendi vişne bahçesi kütahya saphanddenMenemenlik sebze meyve recel nerde bunlar
Visne bahceleri mi var ne guzelReçel annemden vişne reçeli kendi vişne bahçesi kütahya saphandden
Haftaya asil listeye gecme ihtimaliniz var asıl listede olsaydin takim ortalasi açısından kötü olurduCanım,
Kusura bakma.
Hala tatildeyim. Burada 3 farklı tartı buldum , üçü de farklı çıktı. Pazartesi günü kendi tartıma kavuşcam ve paylaşcam. Ben de çok merak ediyorum.
Masallah sizeeeeBugün esimle konusmaya basladigimiz tarih yarin da dogum gunumikisi 1 gun arayla
tam 9 sene bitti
Yemesi gerçekten güzel oluyor. Hele de bizim gibi vardiyalı çalışan insanlar için kurtarıcı oluyor.Bnm de ananem sagolsun biz topladk o yapti yapraklari recelde yaptmvisne kompostosu yaptim salcami yaptim bide azar azar sosluk seyler yapiyorm pazara ciktikca kalk yap sende hadi kışın yemesi guzel oluyo
Kesinlikle bende gecen sene yapamadm hamileym diye kisin zor oldu birazda üsengeclikten yapmadm tabi yapaymisim iyiymis xYemesi gerçekten güzel oluyor. Hele de bizim gibi vardiyalı çalışan insanlar için kurtarıcı oluyor.
Sağ ol fıstığım hepimize nasip etsinMasallah sizeeeerabbim cok cok uzun beraber yillar nasip etsn huzurunuz hic bozulmasin kuzum
Aynen canım bende öyle düşünüyorum aslında kilom bana göre de ideal da memnun olamıyorum bi türlü işte bide çocuk düşünüyorum ne kadar zayıf olursam alacağım kilo o oranda az olur inşallah tabiBacak daha kolay erir aslında bir çok şey oraya etki ediyor bisiklet,yürüyüş,koşu,zıplama hepsi en çok bacak kası çalıştırır üstünede plates ile baldır basen inceltme hareketleri yapabilirsin canmkilon zaten süper ben o kiloya inmeyi düşünmüyorum mesela kilon bana göre hedefimden de az bile ama spor ve proteinli beslenme ile istediğin görüntü ve sekle ulasilabilirsin
Kesinlille canm yoksa diyete gerek yok sadece spor ile vucudunu istegin sekle sokardın kilon muhtesem ❤ ama Çocuk düşünüyorsan bu kadar zayıflamakla ve hala devam etmekle çok çok iyi bir şey yapmışsın takdir ettim canmAynen canım bende öyle düşünüyorum aslında kilom bana göre de ideal da memnun olamıyorum bi türlü işte bide çocuk düşünüyorum ne kadar zayıf olursam alacağım kilo o oranda az olur inşallah tabi
Mutlu yıllar❤❤❤ size maşallah canimSağ ol fıstığım hepimize nasip etsin
Mutluluğunuz daim olsunnBugün esimle konusmaya basladigimiz tarih yarin da dogum gunumikisi 1 gun arayla
tam 9 sene bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?