Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Run run run hareket ettigin surece kardasin kuzum ha evde ha disarda

Kaynanam turşu, reçel, pekmez yaptı. Yaprak bastık yine kaynanamla birlikte. Kendim yaklaşık 1 aydır bi domates alıp sos yapıcam diyorum. Hala yapıcam işte
Bnm de ananem sagolsun biz topladk o yapti yapraklari recelde yaptm visne kompostosu yaptim salcami yaptim bide azar azar sosluk seyler yapiyorm pazara ciktikca kalk yap sende hadi kışın yemesi guzel oluyo

Canım,
Kusura bakma.
Hala tatildeyim. Burada 3 farklı tartı buldum , üçü de farklı çıktı. Pazartesi günü kendi tartıma kavuşcam ve paylaşcam. Ben de çok merak ediyorum.

Canım,
Kusura bakma.
Hala tatildeyim. Burada 3 farklı tartı buldum , üçü de farklı çıktı. Pazartesi günü kendi tartıma kavuşcam ve paylaşcam. Ben de çok merak ediyorum.
Haftaya asil listeye gecme ihtimaliniz var asıl listede olsaydin takim ortalasi açısından kötü olurdu ama tek seferlikse sorun degil canim

Bnm de ananem sagolsun biz topladk o yapti yapraklari recelde yaptm visne kompostosu yaptim salcami yaptim bide azar azar sosluk seyler yapiyorm pazara ciktikca kalk yap sende hadi kışın yemesi guzel oluyo
Yemesi gerçekten güzel oluyor. Hele de bizim gibi vardiyalı çalışan insanlar için kurtarıcı oluyor.

Aynen canım bende öyle düşünüyorum aslında kilom bana göre de ideal da memnun olamıyorum bi türlü işte bide çocuk düşünüyorum ne kadar zayıf olursam alacağım kilo o oranda az olur inşallah tabi

Kesinlille canm yoksa diyete gerek yok sadece spor ile vucudunu istegin sekle sokardın kilon muhtesem ❤ ama Çocuk düşünüyorsan bu kadar zayıflamakla ve hala devam etmekle çok çok iyi bir şey yapmışsın takdir ettim canm hamileyken baya alınıyor zaten onun için ne kadar az kilo ile hamile kalırsan okadar iyi olur hem hamilelikte fazla yük binmez rahat geçirirsin hem de doğum sonrası kilo fazlan da çok az olur ve emzirirken kolayca gider valla süper yapmışsın ❤ sporu da doğum sonrası başlarsın ozman zaten hamilelik düşünürken ağır spor yapmak büyük hata o kaslanan kollar karınlar ağırlık çalışmayı bıraktığın an iki kat genişliyor ve hamileyken de zaten sürdürmek imkansız yani cok yanlis yapmis oluyorlar devamı gelmiyecek spor un etkisi geçici olur 9ay sadece yürüyüş ve hamilelik plates yada yoga tarzı hafif şeyler yapılabiliyor hamile kalınca hızla vücudun genişlememeli için kasları sıkı spora alıştırmamak lazım ,kiloyu yağı atmak lazm canm sen şuan çok mantıklı ilerlemişsin tebrikler valla

Sağ ol fıstığım hepimize nasip etsin
Mutlu yıllar❤❤❤ size maşallah canim biz de sizin gibi eşimin doğum gününde görüşmeye başlamıştık hem unutulmaz bir güne dönüşüyor hemde bir arada kutlanıyor çok güzel oluyor benim doğum günüm de de evlenmişdik 3 ay sonra bizde evliliğin 9.yılı nı tamamlıycaz bizim evlindigimiz yıl sizde sevgili olmuşsunuz arkadaşlığımız sevgili oluşumuz da tam 11.5 yıl oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…