- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
- 258
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #327.461
Araştırdık. Eşim Türkiye de aramadık parçacı bırakmadı nerdeyse. Aldığımız cvp hep aynı: yok yok yokÇok üzüldüm canım Allah yardimcin olsun herşeyi detaylı araştır ama satarken de aynı şekilde kendin arastir kimseye guvenip öldü parasına verme
Yurtdisi sitelerine baktiniz mi, o sekilde parca fln getirio Kendi arabasini tamir Eden arkadaslar olduAraştırdık. Eşim Türkiye de aramadık parçacı bırakmadı nerdeyse. Aldığımız cvp hep aynı: yok yok yok
İnş cnmGeçmiş olsun canım inşallah hallolur birşekilde
Cnm bakıyorz aslında ama maliyeti çok yüksek oluyor. Yaptırmadan satabilmeye ağırlık verdik inşallah hallederiz.Yurtdisi sitelerine baktiniz mi, o sekilde parca fln getirio Kendi arabasini tamir Eden arkadaslar oldu
Çocuklar ve temizlik bu saate kdr oyaladı cnm saolasın.Bol salata, yoğurt ve bol su. Oyalan birşeylerle örgü, resim gibi.
Canım şehir ne senin ve parça ne özelden yazar mısın?Arabam perte çıkacak galiba cnm. Bi parçası çatladı motorda. Bulunamıyor bir türlü yedeği. Fazlasıyla zarara girdim. Bu haliyle satıp elimden çıkarayım diyorum. 10bin liraya bile çıkaramıyorm elimden. Artık parasını da geçtim elimden çıkarabilsem şükredeceğim.
Ayy haklısın. Bende emrivakilerden hiç hoşlanmıyorum. Keşke sana da bir danışmak aklına gelseymiş.Sinirden kuplere binmiş durumdayım . Aksam hiç hoşlanmadığım birileri misafrlige geliyormuş eşim bana sormadan musaitiz demis . Zaten gündüz bi yere gitmedik akşam da evde tikilcaz
Sinirlerim çok bozuk .Ayy haklısın. Bende emrivakilerden hiç hoşlanmıyorum. Keşke sana da bir danışmak aklına gelseymiş.
Kolay gelsin canım.Şu adama öğretemedim birilerini bize çağırırken ya da musaitiz demeden önce bana sorması gerektiğini ..
O zmn farkli tabi haklisin kndi takip etsinÇok iyimişşşben karşı komşuya kızdığım için çıkardım zili. Bizim kapının numarasını veriyo her şeye. Kargo geliyo bizim zil çalıyı, yemek geliyo bizim zil çalıyı. Kaç defa uyardım yok anlamıyor. Mecbur muyum günde kaç defa kapıyıaçıyorum onlar için kapıcı gibi. Yine sinirlendim olayın saçmalığı
Ben kahvaltı tahıllı bar öğle yemeği balık yanında domates artık akşama yoğurt günü kaparımSaat 4 oldu durumlar nedir? Kek pasta çikolata yiyen var mı? Yoksa yeşil salataları, elmaları mı yedik?
Bugun sifir kacamakSaat 4 oldu durumlar nedir? Kek pasta çikolata yiyen var mı? Yoksa yeşil salataları, elmaları mı yedik?
Ben de kaçamak yapmadım. 6 oldu acıktım.Bugun sifir kacamakmisir yedim sadece o da yarimdi,
Valla belki bende bi corba icerim yada bi meyve yerim daha erken cunku emziriyormda biseuler sartBen de kaçamak yapmadım. 6 oldu acıktım.
Sen bayağı hamaratsınya maşallah. Soslar, salçalar, turşular falan. Erkek olsam senin gibi biriyle evlenirdimTemizlk yaptm pazara gittim tursulk aldm onlari hazirladm misir almistm hasladm yarim misir yedim bnm bugunlk yeme isi bittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?