- Konu Sahibi Pinarbartu
- #2.701
canim vall asoyle diyim sana bir tane icli kofte bir tanede sutlu tatli yedim okadar birde portakalneslihancım neler yuttun bakıyım
ben akşam yemegi olarak bir tabak zeytinyağlı sarmısaklı fasülye kavurması yedim yağlı tuzluydu ama çok sevdigim bir yemekti fazla yemedim ekmek bir iki lokma aldım birde ilerki saatlerde havuç yemegi düşünüyorum regl oldum o yüzden egzersiz yapmıyorum
simdi akam yemiyecem ne yapim ya anca sindiririm cunku
tamam canim sen once cizelgeni yap sonra begumde zaten gorur onlda anlasip sana kocluk yapaiz sende bize tabikiamin bitanemm :Saruboceq:
bu sabah tartıldımda 60,5 olmuşum tatlım ya aslında öyle aman aman bişey yemiyorum ama saatler çok şaşıyo tatlım sabah ve öğlen nerdeyse açım ama akşam olunca tutamıyorum kendimi . bide bu aralar hiç evde durmuyorumki düşün geçen cuma ankaraya gittik görümcemlere orda kaldık 2 gün ondan önceki haftada annemlerdeydim 3 günde orda kaldım annemde sağolsun hep sevdiğim şeyleri yaptı durdu hayırda diyemiyorum
koçluk ta yap tabiki bana tatlım her zaman hazırım biliyosun ikimizde birbirimizi kontrol altına alırız belki hem begümde geldi artık eski günlere dönmemiz gerekiyor dimi
dediğin gibi çizelgemide yapayım bir an önce
ohhh sen bu gezmelerden once kendini kisitla bencee bak az zamanin var sonra zayifla yegen istiyoz ona goree seni hamileleik topignde gorecez oldumu hadi simdi millet ben kactim salaa yapacam optum hepinizi
jalecim balimm hadi sana iyi aksamlar benim esim cagiriyo cok mutlu oldums eni gordugume dedigim gibi herzaman beklerizz
hadi byyyyy