Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar burya gelip yazılanları rahaaaat rahat okumayı ve laf yetiştirmeyi özledim:) dün yazıoanlrın tamamını okudum, okur okumaz da içimde bi mutluluk biraz motivasyon bi huzur oldu nedense:)
işler yoğun gidiyor ama mutluyum, yoğunluktan dolayı aç kalırsam biraz mide bulantım oluyor o rahatsız ediyor ama güzel gidiyor herşey...

dün karbonhidrattan baya zengin beslendim malesef, öğlen gittiğim yerde şehriye çorba-patates yemeği ve pilav yiyince öğleden sonraya sanırım şekerim düştü ve marketten kestane şeheri cezerye ve koz helvası aldım karbonhidrat bombardımanı yaptım kendime anlayacağınız...akşam sebze ve yoğurt yeme kararı aldım ama benim sıpa karnabaharı sulu yemek şeklinde yemeyeceği için kızrtma yaptım
cezayı hak ediyorum...epeydir yürüyüş de yapmadım öğle arası ve yapabilirsem akşama yürüyüş yapmayı düşünüyorum...

ben de oyumu 'evet, bölünsün ' şeklinde kullanıyorum zaten verilen kilolar bölünüyor alınanlar da bölünsün.

bölünmezse tek seferde alındı gözüken kilolar takıma zarar verir, ama bölünürse ve kişi çok kilo almışsa bu sadece o kişiye zarar verir... kişi de kendisine dikkat etsin o zarara girmesin

aferim hemen telafi etmek lazım, fdm nin de haftasonu kaçamağı vardı bence o da 2 günlük kaçamak için kendine 2 günlük ceza kesmeli fdm duydun mu aleeeooow:) hadin bakalım hemen telafi edelim de cumaya 14. takım kilo almış demesinler

selam kızlarr k-flakesimi yedim az önce.
irras geçmiş olsun cnm inşallah ameliyat iyi gecer.

haklısın canım şu iki gündğr elimden geldğince dikkat etmeye çalışıyorum ama sanki şişkinlik var artık zayıflamıyormuşum gibi geliyor.. bakalım cuma görcez sonucu.. hiç olmazsa yarım kilo bari gitmiş olsa

çıtırlar bugünüm

sabah
1 bardak süt+1 kepekli kaşarlı tost+1 dilim salam+4 zeytin+domates

ara
1 elma

öğleyin
3 parça haş. kırmızı et+2 yk bulgur pilavı+1 bardak ayran+çeyrek kepekli bazlama

ara
yarım paket diyet bis..

akşam (muhtemel olacak)
1 pors. mantar sote+salata+1 bardak ayran+1 dilim ekmek (olursa yarım kase çorba)

yatmadan önce süt

kahvaltı biraz sütle bir kase kornflakes

ara öğün yok

öğle 1 kase kuru fasülye 2 pors pilav

okuldan gelince biraz kuruyemiş
ekşi elma

akşam yemeycem veya yoğurt olabilir. çünkü geçenlerde biraz (yediklerimi yazmadığım günler)kaçamaklarım olmuştu. onları telafi etmem lazım. özür dilerim ama kızarsınız diye yazamadım hiç ama adet dönemimdi ondandıııı:26:

İyi akşamlar 14. takımın birbirinden değerli üyeleri.Hanımlar sizinle kafama takılan bir hususu paylaşmak istiyorum.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki,ben gerçekten kilo verme ve hatta sigara konusunda çok iradesizimdir.Zaten fıtrat olarak da,koç burcu biri olarak da son derece sabırsız ve dirayetsizimdir.Hayatımda ilk defa sizlerle ve sizler sayesinde 3 günden fazla devam edebilen bir diyette yolculuk yapıyorum ki,bu benim için mucize gibi.Geliyim beni takımımda rahatsız eden hususa.Belki gördüğünüz en iradesiz,keyfine düşkün biri olan ben;öncelikle elbette kendim için ama,sonra sizin için diyetime özen göstermeye çalışıyorum.Tek başıma olsam belki 1000 kere bozacağım diyeti,beraberliğimize ve takım ruhumuza destek olsun diye çok zaman sürdürmek için deli gibi çaba sarfediyorum.Çok canımın istediği birşeyi dayanamayıp yersem,akşam meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum.2 gündür boynumda beze çktığı halde,sürünerek tabiri caizse az da olsa spor yapmaya çalışıyorum.İçim dışıma çıka çıka 2.5 litre suyu içiyorum çok zaman.Evet elbette bunları en öncelikle kendim için yapıyorum ama,kafamda mutlaka cuma günü tartılacak olmanın sorumluluğu oluyor.Çünkü biliyorum ki zaten tek başımıza başarmış,başarabilir ya da başarabilecek olsak,bu yolda beraber yürümezdik.

Geçen hafta 5. olduk takımlar arasında.Olabilir elbette,çok normal.Kilo verme duraklayabilir,işler ters gidebilir,mazeretler girebilir elde olmadan,bunlara itirazım yok.Ama açıkçası ben,bir kıpırdanma,hırslanma,niyetlenme,yönelme,en azından isteme çok isteme görmek istedim bu hafta için.Bırakın bunu görmeyi;ne zaman sayfayı açsam herkes kaçamaklarından,regl döneminden dem vuruyor.Çoğumuz kaçamağın ertesi günü telafi etmeyi bırakın,bugün şu kaçamağı yaptım dünkünü hiç yazmıycam çünkü daha beterdi diyoruz.Takım ruhumuz bu mu?Hani hırs,hani telafi etme arzusu?Beni kendim bağlar arkadaş,kimseye hesap vermem diyorsak ne işimiz var bir zayıflama takımında?
Bana kızabilirsiniz,ama ben buna şefkat tokadı diyorum.Ben 63 kilo değilim 4 kilo fazlalığımı atmaya çalışan,ben 103.5 kilo ile diyete başlayan sağlığı ve huzuru tehlikede olan bir hastayım,obezite hastasıyım.105 kiloyu görmüş ve silkinmiş,sizler sayesinde silkinmiş biriyim.Ve motivasyona,takım ruhuna ihtiyacım var.Kaçamaklar tablosuna değil.Kaçamak ben de yapıyorum elbette,ama kendime koyduğum kalori limitini geçmiyor ve öğlen kaçırdıysam akşam telafi etmeye çalışıyorum.Lütfen lütfen lütfen;önce kendimiz,sonra birbirimiz için daha çok sabredelim.Umarım ne hissettiğimi ifade edebilmişimdir.Sizlerle yollarımın kesişmesi,beni yeniden doğuşa götürecek bir yolculuğa çıkardı.Bunu kaybetmek istemiyorum...

VE BUGÜNKÜ MENÜM:
2011-03-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.5 porsiyon 75.5
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Domates 2 ADET 28
[4] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] cafe crown 2si 1 arada 2 paket 110.2
[7] yumurta 1 adet 80
[8] Karışık Tost 1 ADET 280
[9] çay (şekersiz) (250ml) 4 bardak 4
[10] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[12] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[13] Elma 1 ADET 60
Toplam : 1205.08 kal.

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız ben öksürükten dolayı çok kötüyüm okulda çok zorlandım konuşmakta. müfettişide gönderdik rahatladım artık birazdan komşuya gitcez gelince bakarım geçmişe öptüm hepinizi

nev canım sözlerinde çok haklısın. o kişilerden biride benim. ben hiç kırılmadım. doğru söze ne denir. benim değişik bir yapım var. bir anda kendimi topluyorum. herşey çok güzel gidiyor. ama bir anda en ufak bişeyde altüst oluyorum. halimden memnun değilim. hatta bu kiloya o kadar taktım ki inan ben hayatımı yaşayamıyorum ve geriye baktığımda boşa geçmiş yıllarım var. bu beni kahrediyor. böyle bi durumda dur demem gerekirken tam tersi daha çok yemek yemek istiyorum.

Son düzenleme:

BİR an üzerime alınıp uzun bir cevap yazdım.ama geri sildim kırmak istemedim seni. sen çok dikkat edesin ben edemem.sen iradeli olabilirsin ben kaçamak yapmasam birden saldırır herşeyi yerim bırakınca. şimdi en aznından azda olsa veririm korurum hiç bie yapmasam . elimden geldiğince de telafi etmeye çalışırım. üff neyse bişe demiyorum. artık da yazmıyorum yapdığım hataları. ben yazamazsam göremezsem yanlışımı ne yapayım ki. ne diyecekelr kızacaklar diye saklayayım mı yani.

Son düzenleme:

yani evet çok haklı ama benim mesajıma cevap gibi olmuş. her hafta aynı olamayız yani neden baskı kuruluyor üzerimize. ben istiyorum ki kınanmadan çekinmeden bari burda yazayım yediklerimi. en azından hatalarımı yazınca göreyim. zaten görmüşüm telafi edeceğimi yazmışım.gerçek hayatta kilomuzdan bahsedemiyoruz bari burda anlatalım. ben şimdi yaptım bir hata diyelim lahmacun yedim yazarken ne diyecekler diye düşünmemem lazım. sende bunu yapıyosun kaçamak yaptığında ne derler diye yazmıyosun? halbuki yazsan hatanı göreceksin somut oalrak haftanın sonunda nerde hata yaptığını bileceksin. ben diyorum ki reel hayatta zaten insanların baskısı altındayız bari sanal ortamda kendimiz olalım ,özgür olalım... üff gerildim akşam akşam.

Umarım ne hissettiğimi ifade edebilmişimdir yazmıştım mesajımın başına ama anladım ki zerre anlaşılamamışım.Ben senin mesajını okumadım bile sayfaya girdiğimde,yazınca şimdi baktım sözlerin üzerine.Ben bu haftaki gözlemlerimden yola çıktım yazarken.Kaldı ki Allah şahit cümlelerimin tek bir harfi bile baskı kurmak için değildi ama,''ne renk olusa kaşın-gözün,karşındakinin gördüğüdür rengin''sözüne birkez daha inandım.Keşke bu şekilde çıkışmadan önce,Esen beni mi kastettin diye sorsaydın.Ki ben asla ve asla cümlelerimi imaların arkasına gizlemem,sana söyleyecek olsam senden korkum olacak değil takdir edersin ki.Bence haksız bir çıkışma oldu Gülçin,kafamda çizdiğim Gülçin'le bağdaşmadı.Benim bunları yazmamdaki kasıt,belki biraz gaz verir ve ayrıca hissettiklerimi açıklamamdı.Asıl sen bu çıkışınla,karşındakinin düşüncelerini ifade etme özgürlüğü üzerinde baskı oluşturuyorsun.Neyse bu saatten sonra menümü yazar giderim,ben ağzımın payını aldım,sağolasın.

iyi akşamlar
nasılsınız bakalım .
ben daha yeni bugün regl oldum sinir küpü gibiyim.ne zor şey kadın olmak yaa.
diyet fena değil şimdilik.tutuyorum kendimi az çok.

ya benim mesajımı okyup sonra senin yazdığğını okursan anlarsın kırılmakta çok haklıyım. ben yazmışım kaçamak yaptım vs. ama telafi edecem arkasından sen kızmışsın. sen olsan ne hissederdin. keşke okusaydın önce mesajı. gaz vermek konusunda ben zaten senin listelerini takip ederim öyle yapmaya çalışıyorum bir kaç gündür. sen kızmasanda ben sana bakıp gazımı alıyorum. bak elifezgi tatlı sert ablamızdır kızar bana listemi alıntı yapıp şu eksik şu fazla diyebilirsin yanlışımızı gösterebilirsin. eğer benim yazdığımı okumadıysan kötü bir tesadüf olmuşş. talihsizlik diyelim ve uzatmayalım madem bana yazmadın .ama ben nerden bilebilirim genel yazdığını. ağzımın payını biz aldık asıl kaptan bize böyle kızmamıştı bende artık regl olduğumu ,kaçamak yaptığımı vs yazarken seni hatırlaycam senin motiven bozulmasın diye yazmıycam.

iyi akşamlar
nasılsınız bakalım .
ben daha yeni bugün regl oldum sinir küpü gibiyim.ne zor şey kadın olmak yaa.
diyet fena değil şimdilik.tutuyorum kendimi az çok.

ne regl mi oldun. eyvahhhkaçamak yapmadın inşalalh.yapcaksan da bitter ye veya meyveli yoğurt ye.

huuuuuuuu
konuya balıklama dalayım mı anlamadan dinlemeden.okuyamadım çünkü geçmişi.
birbirimize alınmayalım darılmayalım gücenmeyelim.,kilo vermeye çalışmak yeterince yıpratıcı.hepimiz hedefe odaklanalım derim ben kızmazsanız bana.
çok zor günlerim oldu.yedim yedim pişmanlıktan kıvrandım .kendime kızdım.takımdan kaçtım.sonra kendimi topladım tekrar motive olmaya çalıştım.çok zor gerçekten.kilo ver sonra geri al.ne yapalım yine de mücadele edicez değil mi.

ne regl mi oldun. eyvahhhkaçamak yapmadın inşalalh.yapcaksan da bitter ye veya meyveli yoğurt ye.
canım benim az kaçamak yapma gibi bi huyum yoktur.yani bi lokma bişey kandırmaz beni.en pis huyum bu.o yüzden kaçamak yapmıyorum.sadece öğlen 1 muz yedim.
çikolata işine girersem biterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…