- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.801
kızlar hafta sonu uğraymadım.. eşim evden laptopu götürdüğü için nete bağlanamazdım.. devamsızlığım ne kadar bilmiyorum ama ne olur beni atmayın..
hafta sonu kaçamaklarım çok fazlaydı.. cumartesi bende gün vardı.. 2 dilim cevizli kek, 1 dilim börek,1 kase makarna salatası,5-6 mercimekli köfte 1 dilim petibör pasta yedim... inşallah bu haftada kilo almış olmam...
Benim anladığım bu öneriden şu: Diyelimki ben izin aldım 1 ayda 2 kilo aldım diyelim geldiğimde 4 e bölünüp 500 gram almış olarak mı görünecem o hafta. şu andaki uygulama ne kaptan geri dönen o 2 kiloyu o hafta almış gibi yazılması mantıksız olur takımı çökertir yaa. Düşünsene herkes azimle kilo vermiş izinden dönen yüzünden sonuncu olabilir.bilemedim. Ne desem evet mi desem hayır mı? Ama hayır dersek takımdan izin alan izin süresince takımını düşünerek dikkat edermi acaba kendine?ya dikkat etmezde 5 kilo alırsa o zaman ne olacak.
kaptan naber sen bizim takımın kaptanı olarak evet oylaması yapıver....
canım hiç sorma nezleydim ya öksürüğe çevirdi. boğazım felaket gıcıklanıp duruyo. bide müfettiş geldi bugün dersin son 15 dk sı dosyalarıma baktı sadece yarın gelip teftiş edecekmiş onun sıkıntısı var bi bitseydi
sen nasılsın nasıl gidiyo tatil
bu arada ben evet dedim takımımız adına
inşallah bu hafta kilo veriririm pek dikkat edemiyorum mesela sebze olayım hiç yok nerdeyse.kızlar sizce alınan kalori mi önemli yoksa kalorinin cinsi mi? mesela karbonhidrat ağırlıklı olsada kaloriyi aşmayınca kilo veriyomusunuz? yoksa sebze yemediğiniz hafta veremiyo musunuz?
kızlar merhaba anca vaktim oldu yazmaya ben 1 haftalık izin istiyorum babam ameliyat olucak kalpten bilgilerinize
kızlar merhaba anca vaktim oldu yazmaya ben 1 haftalık izin istiyorum babam ameliyat olucak kalpten bilgilerinize
grupfoni de bugün ankaraya özel fırsat var. kızlar
Günün Fırsatı: My Clinic Güzellik'te 2 seans Kavitasyon, 2 seans Lenf Drenaj ve 2 seans Vakum Terapi 300 TL yerine %95 grupfoni indirimi ile sadece 15 TL!
aldım gitti. inşllah iyi olur. bölgesel incelme ve selülit tedavisinde faydalıymış. bugün alınca hazirana kadar geçerli. ANKARALILARA duyurulur. çıtır olmayı kafaya koydum bi kerem. ya bu kavitasyon yağları etkilediği için iyice vücuttan atılması için sıkı diyet veriyolarmış. atyyyy heycanlandım şimdi.
sabah bir simit
ara
1 bardak süt
öğle şehriye çorbası
salata
portakal
ara 50 gram kaju
1 korn flakes çikolatalı
akşam biraz kızarmış patates ve yoğurt
2 ekşi elma
şekersiz sütlü kahve
1,5 saat toplamda yürüdüm
okuldada nevruz dolayısıyla halay vs. hareketli bir gündü.
inşallah bu hafta kilo veriririm pek dikkat edemiyorum mesela sebze olayım hiç yok nerdeyse.kızlar sizce alınan kalori mi önemli yoksa kalorinin cinsi mi? mesela karbonhidrat ağırlıklı olsada kaloriyi aşmayınca kilo veriyomusunuz? yoksa sebze yemediğiniz hafta veremiyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?