• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

huuuuuuuu
konuya balıklama dalayım mı anlamadan dinlemeden.okuyamadım çünkü geçmişi.
birbirimize alınmayalım darılmayalım gücenmeyelim.,kilo vermeye çalışmak yeterince yıpratıcı.hepimiz hedefe odaklanalım derim ben kızmazsanız bana.
çok zor günlerim oldu.yedim yedim pişmanlıktan kıvrandım .kendime kızdım.takımdan kaçtım.sonra kendimi topladım tekrar motive olmaya çalıştım.çok zor gerçekten.kilo ver sonra geri al.ne yapalım yine de mücadele edicez değil mi.:61:

aman canım geçmişi okumadan yazma:50:sonra örnekte gördüğün gibi yanlış anlaşılmalar oluyor. genel yazmış ben üstüme alındım. yinede eğer kırıcı olduysam özür diliyorum senden Esen. ama sende tam zamanında yazmışın yani:9:gerçekten çok özür dilerim sen bir daha böyle yazma da alıntı yaparak uyar olur mu? hatta beni bundan sonra hergün denetle yanlışlarımı söyle olur mu. lütfeeenn hayatımda kimseyle kırgın olmak istemem.kendim kırılsam bile kimseyi kırmayı sevmem.barıştık mı?:71::92:14. takım a nazar değdi diyorum başka bişe demiyorum.yani son haftalarda 1. 2. 5. olduk 10 u geçgin takımdan .bence başarı.

Son düzenleme:
umut senin kilon kaçtı canım? bu hafta ilk defa görüyorum seni. bende çıktın gittin sanmıştım.biliyosun 3 gün paylaşım yapmayan diskalifiye oluyor.:44:

Son düzenleme:
bugünüm

2011-03-22 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168
[2] lays baharat çeşnili cips 0.3 100 gr 155.7
[3] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[4] Cornflakes 30 gr 111
[5] Süt 0.2 LİTRE 136
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Kaju Fıstığı (Kasu Cevizi) 30 GRAM 169.5
[8] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[9] Süt 0.2 LİTRE 136
Toplam : 1149.2 kal.

birazdan da öyle bir geçer zamanki izlerken yürüyüş yaparım 1 saat.

şu karolinin saçını dolayasım geliyor elime. yaa ne gıcık kadın.

Son düzenleme:
huuuuuuuu
konuya balıklama dalayım mı anlamadan dinlemeden.okuyamadım çünkü geçmişi.
birbirimize alınmayalım darılmayalım gücenmeyelim.,kilo vermeye çalışmak yeterince yıpratıcı.hepimiz hedefe odaklanalım derim ben kızmazsanız bana.
çok zor günlerim oldu.yedim yedim pişmanlıktan kıvrandım .kendime kızdım.takımdan kaçtım.sonra kendimi topladım tekrar motive olmaya çalıştım.çok zor gerçekten.kilo ver sonra geri al.ne yapalım yine de mücadele edicez değil mi.:61:
İfade etmeye çalıştığım buydu canım,anlayışın için teşekkür ederim.Zaten bırakın burda,reel hayatımda bile kimseyi yargılama huyum yoktur,kendimden başkasını yargıç olmam.Anlatmak istediğim tam da hedefe odaklanmak hususu idi.Ve ısrarla belirttim önce kendimiz,sonra birbirimiz için diye.Umarım sağlıkla hedeflerimize ulaşırız.
aman canım geçmişi okumadan yazma:50:sonra örnekte gördüğün gibi yanlış anlaşılmalar oluyor. genel yazmış ben üstüme alındım. yinede eğer kırıcı olduysam özür diliyorum senden Esen. ama sende tam zamanında yazmışın yani:9:gerçekten çok özür dilerim sen bir daha böyle yazma da alıntı yaparak uyar olur mu? hatta beni bundan sonra hergün denetle yanlışlarımı söyle olur mu. lütfeeenn hayatımda kimseyle kırgın olmak istemem.kendim kırılsam bile kimseyi kırmayı sevmem.barıştık mı?:71::92:14. takım a nazar değdi diyorum başka bişe demiyorum.yani son haftalarda 1. 2. 5. olduk 10 u geçgin takımdan .bence başarı.
Kesinlikle kişisel kasıt yoktu,söz konusu bile olamaz.Sana söylüyor olsam özelden yazardım,sorardım neden diye.Ben takımca bir rehavet içinde gördüm bu hafta hepimizi.Esra'yı takdir ettim mesela,tatilde olduğu halde diyet açık büfelerinden yediği için.Kendi adıma değil,Onun adına mutlu oldum ve elbette azmiyle motive oldum.Aslı'yla beraber üzüldüm bu hafta,hemen hemen aynı kiloya ve aynı yaşanmışlıklara sahip olduğum için.70 kilo olup bizimle beraber yarışanları takdir ettim,70 ki benim hayalimdi,ama Onların hedefleri vardı.50 gündür takımdayım,ilk kez bir konuda rahatsızlık duydum.Daha önce benden bu tarz bir şikayet duyan oldu mu?Ben hep takımımla övündüm eş dost toplantılarında,iş yerimde.Bu hafta bir rehavet gördüm,yalnızca toparlanmamız ve hedefe kilitlenmemiz için dikkat çekmek istedim o kadar.Elbette barıştık,küsmedim Gülçin;yalnızca yanlış anlaşılmak herkesi üzer bilirsin.Ben hala bu takımın çok özel üyelerden oluştuğunu düşünüyor,ve takımıma umutla güveniyorum.Kırılmadım,yanlış anlaşıldığıma üzüldüm.Unutalım...

İfade etmeye çalıştığım buydu canım,anlayışın için teşekkür ederim.Zaten bırakın burda,reel hayatımda bile kimseyi yargılama huyum yoktur,kendimden başkasını yargıç olmam.Anlatmak istediğim tam da hedefe odaklanmak hususu idi.Ve ısrarla belirttim önce kendimiz,sonra birbirimiz için diye.Umarım sağlıkla hedeflerimize ulaşırız.

Kesinlikle kişisel kasıt yoktu,söz konusu bile olamaz.Sana söylüyor olsam özelden yazardım,sorardım neden diye.Ben takımca bir rehavet içinde gördüm bu hafta hepimizi.Esra'yı takdir ettim mesela,tatilde olduğu halde diyet açık büfelerinden yediği için.Kendi adıma değil,Onun adına mutlu oldum ve elbette azmiyle motive oldum.Aslı'yla beraber üzüldüm bu hafta,hemen hemen aynı kiloya ve aynı yaşanmışlıklara sahip olduğum için.70 kilo olup bizimle beraber yarışanları takdir ettim,70 ki benim hayalimdi,ama Onların hedefleri vardı.50 gündür takımdayım,ilk kez bir konuda rahatsızlık duydum.Daha önce benden bu tarz bir şikayet duyan oldu mu?Ben hep takımımla övündüm eş dost toplantılarında,iş yerimde.Bu hafta bir rehavet gördüm,yalnızca toparlanmamız ve hedefe kilitlenmemiz için dikkat çekmek istedim o kadar.Elbette barıştık,küsmedim Gülçin;yalnızca yanlış anlaşılmak herkesi üzer bilirsin.Ben hala bu takımın çok özel üyelerden oluştuğunu düşünüyor,ve takımıma umutla güveniyorum.Kırılmadım,yanlış anlaşıldığıma üzüldüm.Unutalım...

unuttum gitti. ben de alınganım galiba azcuk. ya çok çaba sarfediyoruz hepimizde. mesela sol ayağım felaket ağrıyo ama pes etmiyorum yürüyorum 1 saat.biraz da titreşimli kemer var onda titreycem şu metenin şarkısını dinliyim de. Allah hepimizin emekelrinin karşılığını versin.

yatmadan önce sirkeli ballı su içmek yattıktan sonra toksinleri atmak ve metabolizmayı hızlandırmak için iyiymiş. ben yemeklerden önce sanıyordum ama doğru olan marankiye göre açılışı ve kapanısı sirkeli suyla yapmakmış. içmeye çalışıcam ama kötü kokiyyy:50:

yatmadan önce sirkeli ballı su içmek yattıktan sonra toksinleri atmak ve metabolizmayı hızlandırmak için iyiymiş. ben yemeklerden önce sanıyordum ama doğru olan marankiye göre açılışı ve kapanısı sirkeli suyla yapmakmış. içmeye çalışıcam ama kötü kokiyyy:50:

burnunu kapat öyle iç ben öyle yapıyordum kokusunu alınca içemiyordum canım

eee kaptancım sen neler yapıyosun . neler yedin bugün söle bakim.
sen yazmayınca benim içime kurt düşüyo seni gidiii.

eee kaptancım sen neler yapıyosun . neler yedin bugün söle bakim.
sen yazmayınca benim içime kurt düşüyo seni gidiii.

sabah kepekli tost ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost 2 bardak şekersiz çay
öğlen 2 kase çorba 2 dilim ekmek
akşam makarna salatası, 2 poğaça 2 fincan şekersiz çay

İyi akşamlar 14. takımın birbirinden değerli üyeleri.Hanımlar sizinle kafama takılan bir hususu paylaşmak istiyorum.Öncelikle şunu belirtmeliyim ki,ben gerçekten kilo verme ve hatta sigara konusunda çok iradesizimdir.Zaten fıtrat olarak da,koç burcu biri olarak da son derece sabırsız ve dirayetsizimdir.Hayatımda ilk defa sizlerle ve sizler sayesinde 3 günden fazla devam edebilen bir diyette yolculuk yapıyorum ki,bu benim için mucize gibi.Geliyim beni takımımda rahatsız eden hususa.Belki gördüğünüz en iradesiz,keyfine düşkün biri olan ben;öncelikle elbette kendim için ama,sonra sizin için diyetime özen göstermeye çalışıyorum.Tek başıma olsam belki 1000 kere bozacağım diyeti,beraberliğimize ve takım ruhumuza destek olsun diye çok zaman sürdürmek için deli gibi çaba sarfediyorum.Çok canımın istediği birşeyi dayanamayıp yersem,akşam meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum.2 gündür boynumda beze çktığı halde,sürünerek tabiri caizse az da olsa spor yapmaya çalışıyorum.İçim dışıma çıka çıka 2.5 litre suyu içiyorum çok zaman.Evet elbette bunları en öncelikle kendim için yapıyorum ama,kafamda mutlaka cuma günü tartılacak olmanın sorumluluğu oluyor.Çünkü biliyorum ki zaten tek başımıza başarmış,başarabilir ya da başarabilecek olsak,bu yolda beraber yürümezdik.

Geçen hafta 5. olduk takımlar arasında.Olabilir elbette,çok normal.Kilo verme duraklayabilir,işler ters gidebilir,mazeretler girebilir elde olmadan,bunlara itirazım yok.Ama açıkçası ben,bir kıpırdanma,hırslanma,niyetlenme,yönelme,en azından isteme çok isteme görmek istedim bu hafta için.Bırakın bunu görmeyi;ne zaman sayfayı açsam herkes kaçamaklarından,regl döneminden dem vuruyor.Çoğumuz kaçamağın ertesi günü telafi etmeyi bırakın,bugün şu kaçamağı yaptım dünkünü hiç yazmıycam çünkü daha beterdi diyoruz.Takım ruhumuz bu mu?Hani hırs,hani telafi etme arzusu?Beni kendim bağlar arkadaş,kimseye hesap vermem diyorsak ne işimiz var bir zayıflama takımında?
Bana kızabilirsiniz,ama ben buna şefkat tokadı diyorum.Ben 63 kilo değilim 4 kilo fazlalığımı atmaya çalışan,ben 103.5 kilo ile diyete başlayan sağlığı ve huzuru tehlikede olan bir hastayım,obezite hastasıyım.105 kiloyu görmüş ve silkinmiş,sizler sayesinde silkinmiş biriyim.Ve motivasyona,takım ruhuna ihtiyacım var.Kaçamaklar tablosuna değil.Kaçamak ben de yapıyorum elbette,ama kendime koyduğum kalori limitini geçmiyor ve öğlen kaçırdıysam akşam telafi etmeye çalışıyorum.Lütfen lütfen lütfen;önce kendimiz,sonra birbirimiz için daha çok sabredelim.Umarım ne hissettiğimi ifade edebilmişimdir.Sizlerle yollarımın kesişmesi,beni yeniden doğuşa götürecek bir yolculuğa çıkardı.Bunu kaybetmek istemiyorum...

VE BUGÜNKÜ MENÜM:
[1] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.5 porsiyon 75.5
[2] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[3] Domates 2 ADET 28
[4] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] cafe crown 2si 1 arada 2 paket 110.2
[7] yumurta 1 adet 80
[8] Karışık Tost 1 ADET 280
[9] çay (şekersiz) (250ml) 4 bardak 4
[10] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[12] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[13] Elma 1 ADET 60
Toplam : 1205.08 kal.

canım haklısın ama zaten hepiiz mükemmel bişekilde diyet yapıyor olsaydık kilolu olmazdık ve burda olmazdık.. hem önemli olan en iyi menüleri paylaşmaktan çok sıkıntılı regl dönemlerimizi kaçamaklarımızı paylaşmak değil mi.. hem birbirimizi uyarmış olurz.. kaçamaksız bir diyet bence asla uzun ömürlü olmaz.. hem bak bende şimdi sana kızdım.. burcunu felan karıştırma işin içine sil at kafandan.. yoksa baştan pes ediyorsun.. bak bende tiroid sıkıntısı çıktı ama pes etmedim ki bilirsin kilo aldırır bu hastalık (haşhimato) ve bugün dayanamadım tartıya çıktım güzel şeyler gördüm bakalım cuma ne olacak...

BİR an üzerime alınıp uzun bir cevap yazdım.ama geri sildim kırmak istemedim seni. sen çok dikkat edesin ben edemem.sen iradeli olabilirsin ben kaçamak yapmasam birden saldırır herşeyi yerim bırakınca. şimdi en aznından azda olsa veririm korurum hiç bie yapmasam . elimden geldiğince de telafi etmeye çalışırım. üff neyse bişe demiyorum. artık da yazmıyorum yapdığım hataları. ben yazamazsam göremezsem yanlışımı ne yapayım ki. ne diyecekelr kızacaklar diye saklayayım mı yani.
canım özellikle kaçamak kısmında sana katılıyorum.. arasıra kaçamaklarımız olduğunda diyetimiz daha uzun ömürlü oluyor.. hem hep böyle yaşayamayız normal beslenmeye döndüğümüzde çok kilo almamak için biraz kaçamaklara alışmamız gerek diy düşünüyorum

bugünüm

[1] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168
[2] lays baharat çeşnili cips 0.3 100 gr 155.7
[3] Yoğurt (yağsız) 100 GRAM 50
[4] Cornflakes 30 gr 111
[5] Süt 0.2 LİTRE 136
[6] Elma 1 ADET 60
[7] Kaju Fıstığı (Kasu Cevizi) 30 GRAM 169.5
[8] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[9] Süt 0.2 LİTRE 136
Toplam : 1149.2 kal.

birazdan da öyle bir geçer zamanki izlerken yürüyüş yaparım 1 saat.

şu karolinin saçını dolayasım geliyor elime. yaa ne gıcık kadın.
ben de gıcık oluyorum o kadına.. canım kalori olarak miktar çok güzel hatta az bile belki ama yediğin şeyler yağlı şeyler.. mesela kaju mesela cips..kuru fasülye desen zaten şişkinlik yapar.. bak vücut enerji üreteceği zaman 40 birim protein kullanırken 8 birim yağ kullanır.. bu yüzden yağlar depolanır gider.. en azından kajuyu ya da cipsi çıkarmalıydın tatlım

kızlar ben çok kötüyüm bu öksürük beni öldürüyor

çok çok geçmiş olsun canım.. elma sirkesi ve balı karıştırıp sabah akşam tüketirsen ii gelir

sabah kepekli tost ekmeği ile kaşarlı sucuklu tost 2 bardak şekersiz çay
öğlen 2 kase çorba 2 dilim ekmek
akşam makarna salatası, 2 poğaça 2 fincan şekersiz çay

akşam çok olmuş ve hep karbonhidrat ağırlıklı.. hiç meyve sebze yok..akşam hafi olursa daha ii bizim için:47::47:

herkese günadın kızlar..... mutluyum... dün 1 ay önce aldığım ve bana olmayan 40 beden eteğime ve gömleğime girdim.. çok güzel oldu hatta eşim çok sexi dedi..:1::1: ama bi 5 kilo daha giderse herşey daha güzel olacakl....

Selam kızlar , dün yazılanları okuyum dedim baktım ki fırtınalar kpmuş burada, neyse ki sonrasında sular durulmuş...benim fikrimi soracak olursanız elbette bir zayıflama takımında sürekli kaçamaklardan bahsedilmesi hoş değil... e yazılması da gerekiyor ki kişi eleştirilsin ve kendine çeki düzen versin. eleştiren olmasa bile triptofanın dediği gibi onu oraya yazmak da kişiye bir utanç veriri yazığı zaman görür ki meğer ne kadar çok kaçamak yapmış. ( ben de yediklerimin listesini yazmıştım, öğünde 3 dilim ekmek vardı, biri yorum olarak ' çok fazla ekmek yemiyor musun! ' diye yorum yapmıştı, yorumu biraz ama yorumun sonundaki ünlem çok ağırıma gitmişti:14:, burası reel hayattan farklı daha anlayışlı insanlar görmek istiyoruz ) yalnız başta da dediğim gibi sürekli kaçamaklardan bahsetmek takıma zarar verir. acaba diyorum cezalandırma sistemine mi başlasak? fiziksel aktiviteyle veya ekmekten falan kısarak ceza mı versek itiraf eden kişiye...

gelelim burç meselasine, yıllardır pisboğazlığımı boğa burcu oluşuma bağlamışımdır ama bakıyorum ki takımda her burçtan insan var:9: demek ki suçlu burcumuz değil başka bir şey.

bu arada aynalar senin de karbohidrat bombardımanın gözümden kaçmış değil.zaten eşleştirilmiş bu. hani çok abartı değil ama dikkatimi çeken bir şey var...araöğünsüz yaşıyorsun.kahvaltıya gayet iyi başlamışsın akşam ki poğaçalar bozmuş işi. karbonhidrata düşkünlüğün uzun süre aç kalmandan kaynaklanıyor. aralara birer tane meyve serpiştirseydin böyle olmazdı. madem diyet için kendini kasıp kasıp birden bırakmaktan şikayet ediyorsun araöğün yapmayı dene. okul saatlerine rast gelen araöğünlerde portakalı elmayı yiyemeyebilirsin belki ama yiyeceğin bir tane kuru incir veya 1 yemek kaşığı kuru üzüm de aynı işi görür hem de kan yapar...

benim yediklerime gelince iş yerinde tekrar karışık tost yemeye başladım. yağsız yapıyorum ve 50 gramlık yani 2 dilime eş değer hamburger ekmeği ile. içine 1 dilim kaşar peyniri (20gram) ve 3 ince dilim sucuk koyuyorum. kilo verdiğim dönemde öğlenleri hep tost yemiştim yanında da ayran oluyordu.tstu seviyorum. süt aldım dolaba koydum ikindin de süt içiyorum, epeydir araöğünlere dikkat etmiyordum kuru siyah üzüm aldım kendime araöğün için bugün malesef evde unuttum. bakalım bundan sonra biraz daha dikkat edicem. her gün her gün tartıldığım için biliyorum ki kilomda bir değişiklik yok:52:

selam kızlarr dün yazılanları okumadım okıcam irazdan.gn ir kase k flakesimi yedim saah o kdr.akşam yemekte ne var ilmiorum..dün evde deildm ondan giremedm:(

dün yazılanları okuyaildim anca herşey tatlıya ağlandığına göre sorun yok.:46:
en dün kuzenimde kaldım.gitmeden önce girdim..orda giremedim k.akmayın kızlar.
ya en u durmayı napıcam kaç aydır yerimde sayıorum doğru düzgün yemediğim halde..ama dün misal kuzenim sen kilo vermişsin dedi ama tartıda ir değişme yok.en anlayamıyorum yaa.sıkılaşma dönemine mi girdim noldu anlayamıyorum:84:

selam kızlar ..........

bu ara malum tatilde olduğum için fazla giremiyorum sizleri özledim esenin yazısını okudum aynen katılıyorum, kişisel değilde takım ruhu adına,esencim bende bir koç burcuyum ve burcumu çok seviyorum sende hiç öyle azimsiz durmuyorsun şekerim,hiç kimse kimseye darılmasın gidecek tek şey burda kilolarımız kızlar ......

kızlar menülerimi yazamıyorum ama diyetime birebir uyuyorum burası bana bir kamp gibi oldu aslında herşey hazır bol salata çeşiti var bende kendimi böyle teselli ediyorum

dün yazılanları okuyaildim anca herşey tatlıya ağlandığına göre sorun yok.:46:
en dün kuzenimde kaldım.gitmeden önce girdim..orda giremedim k.akmayın kızlar.
ya en u durmayı napıcam kaç aydır yerimde sayıorum doğru düzgün yemediğim halde..ama dün misal kuzenim sen kilo vermişsin dedi ama tartıda ir değişme yok.en anlayamıyorum yaa.sıkılaşma dönemine mi girdim noldu anlayamıyorum:84:

edacım senin dediği gibi düzgün yemek yemediğin için kilo gitmiyor benim anladığım kadarıyla bazen akşama kadar bişey yemiyorsun,bir düzen kursan gider kilo senin zaten az kalmış yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin...

kahvaltı bir poğaça ve 1 bardak süt

ara yarım pkt çubuk kraker

öğle 1 poğaça kuru fasülye 3 kaşık pilav 4 kaşık

az önce 1 tane yeşil elma

akşama misss gibi lahana kapuska ve haşlanmış tavuk var.

doktor 5 dilim ekmeği 6 ya çıkardı. poğaça kaç dilim ekemk yerine geçiyor bilmiorum ama çok büyük değildi.eğer 2 dilim ekmek yerine geçiyorsa ekmek hakkım bitti? bilen acil cevap verebilir mi ??2 midir 1 ekmek mi?birazdan akşam yemeğimi yiyecem.

sonrasında da süt içerim 1 bardak bugünlük bu kadar..

yatmadan da sirkeli su içerim..

Back