• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya hayır yok öle bişey. bak ben ne diyom sana okuldan gelirken bimden dolduruyodum çikolatalar vs. yiyodum hepsini hiç tıkanmıyodum. bende asla yapamam diyodum. ama çoook güçlüyüz ya neleri başarmadık bunu mu yapamayacaz. tamam diyelim 3 dilim pasta yedin. geri kalan kalori hakkını çiğ sebzeden alırsın olur biter. sende aburcubur yeyince aç kaldığını görünce ister istemez azaltıyorsun. birden yasak koyma kendine v dönüşü değil u dönüşü yap. azar azar azalt. tammamı şeker kaptanım benim. facemi dondurdum çok okey oynuyom ya zaman kalmıyo başka işlere.

üye oldum ama giriş yapamıyorum

neyse sonra bakarım çıkmam lazım banyo yapcam grş canım

o zaman ol hadi. 1400 kaloriyi geçmemeye çalış br günde. olmamı? lüffeeen hadi üye olll.hemen oluyo zaten.bak nev ne güzel herşeyden yiyo listesi upuzuuun oluyo.
Evet Aslı'cım,Gülçin kesinlikle haklı.İnanki neredeyse saatte bir atıştırıyorum ama,karbonhidrat almadığım için çıkıyor vücuttan depolanmıyor.
canım üye olurum sorun değilde ama beni tanıyon benim kendimi durduramama gibi bir sorunum var yiyince
Canım neler kaybettik bu kilolar yüzünden,kendi adıma söylüyorum neler kaybettim neler.Yıllar önce okulun voleybol takımına girmek istemiştim.İçlerinde en rahat hareket eden ve en kaliteli voleybol oynayan bendim ama,50-55 kilo olanları seçtiler yeteneksiz olmalarına rağmen,ben seçilmedim.Yüksek lisansa başvurmuştum bir keresinde,bendeki IQ başvuran diğer 5 kişiyi cebinden çıkarırdı ama puanları daha düşük olanlardan biri seçildi,neden mi,biz bile bakmaya kıyamıyorduk öyle güzeldi fiziği.Ne kadar inkar edilse de;güzellik padişahları bile önünde diz çöktüren en büyük güçmüş.Okuldaki zayıf arkadaşım benim 3 katım yer ama,herkesin gözünde bana karşı dünyayı yer yargısı vardır.Gün geldi,sevmediğim saçma sapan bir adamı,sırf beni kilolarımla sevdi kabul etti diye sevmeye çalıştım,hatta onunla az daha evlenecektik.Çok şükür Rabbim nasip etmediDaha yüzlerce örnek sayabilirim sizlere hayatımdan.Bu kilolar bir yuva kurmaya,kurulan yuvayı huzurlu tutmaya bile engel yeri geldiğinde,acı gerçekler..Bizler ne kadar kendimizi sevsek de,insanlar ve hayat şekilci ve acımasız.Başkası için değil,kendimiz için zayıflıycaz.Açmaya gittiğimiz kapılardan,bu kilolar için döndürülmemek için.Sağlığımız için.Pozitif olmak için,ve en önemlisi hayata daha sıkı tutunmak için.Bunu başarıcaz.
tamam ye börek ama 2 dilim ekmek ve 1 dilimpeynir yeme.
Haklı...

Son düzenleme:
resmini eklesene ben çok severim öyle kıyafet incelemeyi bakmayı.lüffeeen:61:
dur bacım banyo yapcam şimdi fotograf cekiyim de yüklemeye çalışıyım:34:
Evet Aslı'cım,Gülçin kesinlikle haklı.İnanki neredeyse saatte bir atıştırıyorum ama,karbonhidrat almadığım için çıkıyor vücuttan depolanmıyor.

Canım neler kaybettik bu kilolar yüzünden,kendi adıma söylüyorum neler kaybettim neler.Yıllar önce okulun voleybol takımına girmek istemiştim.İçlerinde en rahat hareket eden ve en kaliteli voleybol oynayan bendim ama,50-55 kilo olanları seçtiler yeteneksiz olmalarına rağmen,ben seçilmedim.Yüksek lisansa başvurmuştum bir keresinde,bendeki IQ başvuran diğer 5 kişiyi cebinden çıkarırdı ama puanları daha düşük olanlardan biri seçildi,neden mi,biz bile bakmaya kıyamıyorduk öyle güzeldi fiziği.Ne kadar inkar edilse de;güzellik padişahları bile önünde diz çöktüren en büyük güçmüş.Okuldaki zayıf arkadaşım benim 3 katım yer ama,herkesin gözünde bana karşı dünyayı yer yargısı vardır.Gün geldi,sevmediğim saçma sapan bir adamı,sırf beni kilolarımla sevdi kabul etti diye sevmeye çalıştım,hatta onunla az daha evlenecektik.Çok şükür Rabbim nasip etmediDaha yüzlerce örnek sayabilirim sizlere hayatımdan.Bu kilolar bir yuva kurmaya,kurulan yuvayı huzurlu tutmaya bile engel yeri geldiğinde,acı gerçekler..Bizler ne kadar kendimizi sevsek de,insanlar ve hayat şekilci ve acımasız.Başkası için değil,kendimiz için zayıflıycaz.Açmaya gittiğimiz kapılardan,bu kilolar için döndürülmemek için.Sağlığımız için.Pozitif olmak için,ve en önemlisi hayata daha sıkı tutunmak için.Bunu başarıcaz.

Haklı...

ne güzel anlatmışsın...neleri kaçırdık bu kilocuklar yüzünden:59:

BUGÜNKÜ MENÜM:
2011-03-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.5 porsiyon 75.5
[2] Diet Etimek 1.5 DİLİM 45
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[5] Beyaz Peynir (yağsız) 30 GRAM 30
ARA ÖĞÜN-1:
[6] Ayva 150 gr 94.5
[7] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[8] yesil cay 2 adet 0
ÖĞLE YEMEĞİ:
[9]Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1 porsiyon 151
[10] Renkli Makarna (Haşlanmış) 0.15 PAKET 103.5
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 50 gr 29.5
[12] Armut 1 ADET 70
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[14] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-3:
[15] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[16] Armut 1 ADET 70
TOPLAM:1210 Kalori

anşa heyecanla bekliyorum. giyilmiş halini ekleycen demi. seni de görelim.şöle tahmin ediyorum siyah ve göğüs kısmında taşlı. eteği uzun hareketli. bakalım tutturabildim mi?

ayy rosebery de tatilde şimdi. açık büfenin önünde .kimbilir neler yedi?

Son düzenleme:
anşa heyecanla bekliyorum. giyilmiş halini ekleycen demi. seni de görelim.şöle tahmin ediyorum siyah ve göğüs kısmında taşlı. eteği uzun hareketli. bakalım tutturabildim mi?

selam kızlar geldim valla açık büfelerin önünden geçmiyorum diyet full devam aman allahım ne yemekler var anlatamam amaaaaaa ben yemiyorum diyet bölümü var azıcık haşlama onlardan yiyorum zorda olmuyor zaten ben çok yiyen biri değildim herkes kuş kadar yiyorsun derdi ama o çocuktan önceydi kilom çok iyiydi ölmek var dönmek yok şekerler .....

acı kahve, eteğin sol tarafında bir fermuar var kalçaya kadar, uzun kollu dar kesimli bi elbise yükleyemedim bacım yarın kocacığa denetiyim bugün gececi yarın akşama inşallah albüm yapıyım dedim beceremedim malum kilo çizelgesini de becerememiştim:69:

iyi geceler kızlar. tartılmak için can atıyom ama söz verdik bi kere. meğerse ben günde 10 kere farklı şekillerde tartılıyormuşum.

evet cnm çok haklısın kilolu halinle kabul etti diye sevmeye kalkışmışsın ya seni çok iyi anlıyorum. benim durumum daha kötü baştan karşı taraf adına karar veriyorum. ben kiloluyum beğenmez diye sözde kendimi koruma adına biri var tanıştıralım diyenlere kilomu söyle kabul ederse görüşelim diyorum tabi cvp gelmiyo sonra. beni tanımalarına bile izin vermiyorum

selam kızlar geldim valla açık büfelerin önünden geçmiyorum diyet full devam aman allahım ne yemekler var anlatamam amaaaaaa ben yemiyorum diyet bölümü var azıcık haşlama onlardan yiyorum zorda olmuyor zaten ben çok yiyen biri değildim herkes kuş kadar yiyorsun derdi ama o çocuktan önceydi kilom çok iyiydi ölmek var dönmek yok şekerler .....

maşallah canım süpersin :nazar:

kızlar selam , bu hafta kaçıncı olduğumuza bile bakamadım malesef, haftasonu da buradakiler baya coşuyo hafta içi yazılmayanların acısınını çıkartıyorusunuz herhalde...

yeni bi cep telefonu aldım programını yükleyecem diye uğraşıyorum pek başarılı olamadım ve gene birazdan çıkıyorum.
kendinize iyi bakın...seee you later

maaşallah canım çok iradeleisin valla.. bakalım bizde 19 mayısta gidicez.. senin gibi daynabilcemi sanmıyorum.. ama o zamana kadar hedefime ulaşırsam çok daha ii olur

kızlar selam , bu hafta kaçıncı olduğumuza bile bakamadım malesef, haftasonu da buradakiler baya coşuyo hafta içi yazılmayanların acısınını çıkartıyorusunuz herhalde...

yeni bi cep telefonu aldım programını yükleyecem diye uğraşıyorum pek başarılı olamadım ve gene birazdan çıkıyorum.
kendinize iyi bakın...seee you later

kaptan seni çok göremiyoruz valla işlerin yoğun herhalde.. ben bu hafta 5. olduk diye biliyorum canım..

kızlar hafta sonu uğraymadım.. eşim evden laptopu götürdüğü için nete bağlanamazdım.. devamsızlığım ne kadar bilmiyorum ama ne olur beni atmayın..

hafta sonu kaçamaklarım çok fazlaydı.. cumartesi bende gün vardı.. 2 dilim cevizli kek, 1 dilim börek,1 kase makarna salatası,5-6 mercimekli köfte 1 dilim petibör pasta yedim... inşallah bu haftada kilo almış olmam...

merabaaaaaaaaaa kızlarrrrrrrrrrrr...............
sabah iki bardak su bir dilim kepek ekmeği domates salatalık biber bir bardak çay.........

KAPTANCIMDAN İZİN ALARAK GÖRDÜĞÜM ŞU ÖNERİYİ BURDA YAZIYORUM. DİĞER TAKIMLAR OYALRINI VERMİŞ VERMEYEN 3 TAKIMDAN BİRİYİZ. DEMOKRATİK HAKKIMIZI BİZDE KULLANALIM. VEE GRUP OLARAK EVET VEYA HAYIR DİYELİM ÖNCE BİR DÜŞÜNELİM BAKALIM NASIL OLUR?

Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.

ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı

ÖNERİ OYLARI :
1. Takım => EVET
2. Takım => HAYIR
3. Takım => HAYIR
4. Takım => HAYIR
5. Takım => EVET
6. Takım =>
7. Takım => EVET
8. Takım => EVET
9. Takım => EVET
13. Takım =>
14. Takım =>

Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.

Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.

Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir

Back