- Konu Sahibi Pinarbartu
- #22.821
selam kızlar burya gelip yazılanları rahaaaat rahat okumayı ve laf yetiştirmeyi özledim:) dün yazıoanlrın tamamını okudum, okur okumaz da içimde bi mutluluk biraz motivasyon bi huzur oldu nedense:)
işler yoğun gidiyor ama mutluyum, yoğunluktan dolayı aç kalırsam biraz mide bulantım oluyor o rahatsız ediyor ama güzel gidiyor herşey...
dün karbonhidrattan baya zengin beslendim malesef, öğlen gittiğim yerde şehriye çorba-patates yemeği ve pilav yiyince öğleden sonraya sanırım şekerim düştü ve marketten kestane şeheri cezerye ve koz helvası aldım karbonhidrat bombardımanı yaptım kendime anlayacağınız...akşam sebze ve yoğurt yeme kararı aldım ama benim sıpa karnabaharı sulu yemek şeklinde yemeyeceği için kızrtma yaptım
cezayı hak ediyorum...epeydir yürüyüş de yapmadım öğle arası ve yapabilirsem akşama yürüyüş yapmayı düşünüyorum...
ben de oyumu 'evet, bölünsün ' şeklinde kullanıyorum zaten verilen kilolar bölünüyor alınanlar da bölünsün.
bölünmezse tek seferde alındı gözüken kilolar takıma zarar verir, ama bölünürse ve kişi çok kilo almışsa bu sadece o kişiye zarar verir... kişi de kendisine dikkat etsin o zarara girmesin
aferim hemen telafi etmek lazım, fdm nin de haftasonu kaçamağı vardı bence o da 2 günlük kaçamak için kendine 2 günlük ceza kesmeli fdm duydun mu aleeeooow:) hadin bakalım hemen telafi edelim de cumaya 14. takım kilo almış demesinler
işler yoğun gidiyor ama mutluyum, yoğunluktan dolayı aç kalırsam biraz mide bulantım oluyor o rahatsız ediyor ama güzel gidiyor herşey...
dün karbonhidrattan baya zengin beslendim malesef, öğlen gittiğim yerde şehriye çorba-patates yemeği ve pilav yiyince öğleden sonraya sanırım şekerim düştü ve marketten kestane şeheri cezerye ve koz helvası aldım karbonhidrat bombardımanı yaptım kendime anlayacağınız...akşam sebze ve yoğurt yeme kararı aldım ama benim sıpa karnabaharı sulu yemek şeklinde yemeyeceği için kızrtma yaptım
cezayı hak ediyorum...epeydir yürüyüş de yapmadım öğle arası ve yapabilirsem akşama yürüyüş yapmayı düşünüyorum...
KAPTANCIMDAN İZİN ALARAK GÖRDÜĞÜM ŞU ÖNERİYİ BURDA YAZIYORUM. DİĞER TAKIMLAR OYALRINI VERMİŞ VERMEYEN 3 TAKIMDAN BİRİYİZ. DEMOKRATİK HAKKIMIZI BİZDE KULLANALIM. VEE GRUP OLARAK EVET VEYA HAYIR DİYELİM ÖNCE BİR DÜŞÜNELİM BAKALIM NASIL OLUR?
Geri dönmek üzere yarışmadan ayrılan arkadaşlarımız kilo alarak döndüklerinde; aldıkları kilo, yarışmadan ayrı kaldıkları etap sayısına bölünsün.
ÖNERİ SAHİBİ : URUZ / 8. Takım Kaptanı
ÖNERİ OYLARI :
1. Takım => EVET
2. Takım => HAYIR
3. Takım => HAYIR
4. Takım => HAYIR
5. Takım => EVET
6. Takım =>
7. Takım => EVET
8. Takım => EVET
9. Takım => EVET
13. Takım =>
14. Takım =>
Yukarıdaki öneriyi takım arkadaşlarının oyuna sunup, çoğunluğun kararını alan takım kaptanı / yardımcısı takım kararlarını EVET / HAYIR şeklinde, paylaşım alanına iletecektir.
Önerinin geçerlilik tarihi 26 Mart 2011 Cumartesi günüdür.
Mevcut takım sayımız 11 dir. 6 Evet/Hayır oyu, önerinin karara bağlanması için yeterlidir
ben de oyumu 'evet, bölünsün ' şeklinde kullanıyorum zaten verilen kilolar bölünüyor alınanlar da bölünsün.
Benim anladığım bu öneriden şu: Diyelimki ben izin aldım 1 ayda 2 kilo aldım diyelim geldiğimde 4 e bölünüp 500 gram almış olarak mı görünecem o hafta. şu andaki uygulama ne kaptan geri dönen o 2 kiloyu o hafta almış gibi yazılması mantıksız olur takımı çökertir yaa. Düşünsene herkes azimle kilo vermiş izinden dönen yüzünden sonuncu olabilir.bilemedim. Ne desem evet mi desem hayır mı? Ama hayır dersek takımdan izin alan izin süresince takımını düşünerek dikkat edermi acaba kendine?ya dikkat etmezde 5 kilo alırsa o zaman ne olacak.
bölünmezse tek seferde alındı gözüken kilolar takıma zarar verir, ama bölünürse ve kişi çok kilo almışsa bu sadece o kişiye zarar verir... kişi de kendisine dikkat etsin o zarara girmesin
çok geçmiş olsun canım allah şifa versin ben bugün çok suçluyum o yüzden menü belirtemiycimmyarın için ceza corbası yaptım kendime akşama kadar onu içicem ve bol su tabisiiii yeşilçay eşliğinde sabah kalkınca 50 mekik bel cevirme 200 kere öğle 30 dk bisiklet ve akşam da 1 saat yüürüyüşle cezamı kestim kendi kendimeeeçok abarttım bildiğiniz gibi diil öpüyorum sizi yarın görüşürüzz
aferim hemen telafi etmek lazım, fdm nin de haftasonu kaçamağı vardı bence o da 2 günlük kaçamak için kendine 2 günlük ceza kesmeli fdm duydun mu aleeeooow:) hadin bakalım hemen telafi edelim de cumaya 14. takım kilo almış demesinler