- Konu Sahibi Pinarbartu
- #22.861
İyi akşamlar hanımlar.Dün söylediklerime hak verenlerin de karşı çıkanların da yanaklarından öpüyorum.Söz söylemek,konuşmak,ifade etmek;çizilmiş bir resimden farksızdır.Ben bir resim çizdim dün;kimimiz çizenin gözüyle gördük,kimimiz o an görmek istediğimiz gibi gördük,kimimiz resme bakmadık,kimimiz resimi değil ressamı eleştirdik,kimimiz ressamı iplemedik resime odaklandık.Nihayetinde bir takımız 14 üyeden oluşan,14 ayrı dünya,14 ayrı ruh.Hani diyorsunuz ya bana, bırak be kardeşim,kaçamaklarımızı rahat rahat yazalım.(Ki ben bunu kastetmediğim halde)O zaman izin verin de ben de düşüncelerimi,duygularımı rahatça yazayım.Çünkü ben gerçekten siz ne kadar kabul etmeseniz de,ben sizleri yoluma yaren bilmişim.Sanalmış,yemişim realiteyi.Ben sizle gerçek birşey yaşıyorum.Uyurken sizleri düşünüyor,dualarımla sizleri unutmuyorsam realite bu benim için,internetten yazıyor olmak bunu değiştirmiyor benim algımda.
Elifezgi;aslında yapılmasını istediğim şey senin algıladığındı.Yazdıkların senin tarafından anlaşıldığımı gösteriyor ki,bu benim için mutluluk verici.Yani takımca hedefe daha da,daha da odaklanmak.Kaçamağımızı elbette rahattt rahat yazmak ama,sonrasında telafi etmek.Çikolatayı yedim çatır çatır sefam olsun,şimdi de 2 gün 3 öğün sebze yiyerek bedel ödüyorum ve buna beynim ram oldu demek.Bilinçlere alttan alta yol göstermek.Bu benim rahatsızlığımdı,paylaştım.Takımca rehavet içindeyiz bu hafta,bu beni üzüyor demek istedim.Anlaşıldıysam teşekkür ederim,anlaşılamadıysam canınız sağolsun.Ama elbette ve katiyyen algılandığım gibi ihtar,azar,yargı şeklinde değildi ki asla tarzım değildir.Yalnızca takımımmmmmm bu hafta çok gevşedik nidası idi.Üzerinde konuşarak doğruyu buluruz diye.Yine de sağolun,ama kaçamakların üzerindeki baskının kalkması kadar,duygularımın ve düşüncelerimin üzerindeki baskının kalkması da önemli benim için.
Ben gözlemlerimi belirttim,düşüncelerimi söyledim ama dikte etmedim,yargılamadım.Ben kendi açımdan bu konuyu ''kendi önüne bak,kimsenin işine karışma''şeklinde algılasam da her ne kadar,yine de mesajımın en doğru şekilde kalbinize değdiğine inanıyor ve daha fazla uzatmadan menüme geçiyorum:
2011-03-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Domates 1.5 ADET 21
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72.6
[7] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[9] Soğan (kuru) 100 gr 38
[10] uno denge light sandviç (72 gr) 1 adet 134
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Armut 1 ADET 70
[12]Elma 1 ADET 60
[13] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
AKŞAM YEMEĞİ:
[14] Baklava 10 GRAM 35.4
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[16] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[17] Marul Salata 0.3 PORSİYON 27.9
TOPLAM:1080 kal
(45 dakika tempolu yürüyüş,1.5 litre su içebildim bugün,2 yeşil çay ve yatarken elmalı sirkeli su)
Elifezgi;aslında yapılmasını istediğim şey senin algıladığındı.Yazdıkların senin tarafından anlaşıldığımı gösteriyor ki,bu benim için mutluluk verici.Yani takımca hedefe daha da,daha da odaklanmak.Kaçamağımızı elbette rahattt rahat yazmak ama,sonrasında telafi etmek.Çikolatayı yedim çatır çatır sefam olsun,şimdi de 2 gün 3 öğün sebze yiyerek bedel ödüyorum ve buna beynim ram oldu demek.Bilinçlere alttan alta yol göstermek.Bu benim rahatsızlığımdı,paylaştım.Takımca rehavet içindeyiz bu hafta,bu beni üzüyor demek istedim.Anlaşıldıysam teşekkür ederim,anlaşılamadıysam canınız sağolsun.Ama elbette ve katiyyen algılandığım gibi ihtar,azar,yargı şeklinde değildi ki asla tarzım değildir.Yalnızca takımımmmmmm bu hafta çok gevşedik nidası idi.Üzerinde konuşarak doğruyu buluruz diye.Yine de sağolun,ama kaçamakların üzerindeki baskının kalkması kadar,duygularımın ve düşüncelerimin üzerindeki baskının kalkması da önemli benim için.
Ben gözlemlerimi belirttim,düşüncelerimi söyledim ama dikte etmedim,yargılamadım.Ben kendi açımdan bu konuyu ''kendi önüne bak,kimsenin işine karışma''şeklinde algılasam da her ne kadar,yine de mesajımın en doğru şekilde kalbinize değdiğine inanıyor ve daha fazla uzatmadan menüme geçiyorum:
2011-03-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[2] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Domates 1.5 ADET 21
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72.6
[7] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[9] Soğan (kuru) 100 gr 38
[10] uno denge light sandviç (72 gr) 1 adet 134
ARA ÖĞÜN-2:
[11] Armut 1 ADET 70
[12]Elma 1 ADET 60
[13] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 16 GRAM 58.08
AKŞAM YEMEĞİ:
[14] Baklava 10 GRAM 35.4
[15] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[16] Tavuk Göğüs 50 GRAM 52
[17] Marul Salata 0.3 PORSİYON 27.9
TOPLAM:1080 kal
(45 dakika tempolu yürüyüş,1.5 litre su içebildim bugün,2 yeşil çay ve yatarken elmalı sirkeli su)
Son düzenleme: