• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Benim anladığım bu öneriden şu: Diyelimki ben izin aldım 1 ayda 2 kilo aldım diyelim geldiğimde 4 e bölünüp 500 gram almış olarak mı görünecem o hafta. şu andaki uygulama ne kaptan geri dönen o 2 kiloyu o hafta almış gibi yazılması mantıksız olur takımı çökertir yaa. Düşünsene herkes azimle kilo vermiş izinden dönen yüzünden sonuncu olabilir.bilemedim. Ne desem evet mi desem hayır mı? Ama hayır dersek takımdan izin alan izin süresince takımını düşünerek dikkat edermi acaba kendine?ya dikkat etmezde 5 kilo alırsa o zaman ne olacak.

selam kızlar,ohhh benim keyfim yerinde diyet devam ediyor insan yemek çeşiti çok olunca gözü doyuyor yiyemiyor spor yapmıyorum ama sağolsun benim oğlan bana çok güzel spor yaptırıyor...

kızlar hafta sonu uğraymadım.. eşim evden laptopu götürdüğü için nete bağlanamazdım.. devamsızlığım ne kadar bilmiyorum ama ne olur beni atmayın..

hafta sonu kaçamaklarım çok fazlaydı.. cumartesi bende gün vardı.. 2 dilim cevizli kek, 1 dilim börek,1 kase makarna salatası,5-6 mercimekli köfte 1 dilim petibör pasta yedim... inşallah bu haftada kilo almış olmam...

2 gün mü :27:

Benim anladığım bu öneriden şu: Diyelimki ben izin aldım 1 ayda 2 kilo aldım diyelim geldiğimde 4 e bölünüp 500 gram almış olarak mı görünecem o hafta. şu andaki uygulama ne kaptan geri dönen o 2 kiloyu o hafta almış gibi yazılması mantıksız olur takımı çökertir yaa. Düşünsene herkes azimle kilo vermiş izinden dönen yüzünden sonuncu olabilir.bilemedim. Ne desem evet mi desem hayır mı? Ama hayır dersek takımdan izin alan izin süresince takımını düşünerek dikkat edermi acaba kendine?ya dikkat etmezde 5 kilo alırsa o zaman ne olacak.

izinde pek dikkat edilmiyor canım. izni ya memlekete giderken ya tatile giderken ya düğüne giderken alıyoruz böyle zamanlarda da kimse kendine dikkat etmiyor. bence evet diyelim. kimse yorumunu yazmamış takım olarak geç kalmışız zaten ben evet demeye gidiyorum :10:

kaptan naber sen bizim takımın kaptanı olarak evet oylaması yapıver....

canım hiç sorma nezleydim ya öksürüğe çevirdi. boğazım felaket gıcıklanıp duruyo. bide müfettiş geldi bugün dersin son 15 dk sı dosyalarıma baktı sadece yarın gelip teftiş edecekmiş onun sıkıntısı var bi bitseydi

sen nasılsın nasıl gidiyo tatil

bu arada ben evet dedim takımımız adına

merhabalar kızlar...

menülerim

sabah
klasik diyet kah.+1 bardak süt

ara
1 elma

öğle
yarım kk peynir+4 zeytin+1 dilim salam+çeyrek gözleme+domates+3 çiğ köfte

ara
2 çiğ köfte

akşam yarım kase mercimek çor.+salata+1 yk pilav+1 porsiyon haş. et

bugün bol bol yürüdüm

İyi akşamlar hanımlar.Bugün içmde inanılmaz bir açlık hissi vardı,ancak bu kadar dizginleyebildim,hasarsız çıktım sanırım :18:
2011-03-21 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Sütaş Light Beyaz Peynir 20 GRAM 37
[2] Zeytin (Siyah) 18 GRAM 37.26
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 0.5 porsiyon 75.5
ARA ÖĞÜN-1:
[5]Grissini (kepekli) 1.5 ÇUBUK(6.2GR) 38.52
[6] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[7] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
[8] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Sütaş Light Beyaz Peynir 10 GRAM 18.5
[10] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
[11] Domates 2 ADET 28
[12] Diet Etimek 2 DİLİM 60
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] Çoban Salatası 0.5 PORSİYON 45
[14] Fındık 15 GRAM 97.5
[15] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[16] zeytinyağlı taze fasulye 1 1 porsiyon 177
ARA ÖĞÜN-3:
[17] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 30 GRAM 108.9
Toplam : 1340.38 kal.

canım hiç sorma nezleydim ya öksürüğe çevirdi. boğazım felaket gıcıklanıp duruyo. bide müfettiş geldi bugün dersin son 15 dk sı dosyalarıma baktı sadece yarın gelip teftiş edecekmiş onun sıkıntısı var bi bitseydi

sen nasılsın nasıl gidiyo tatil

bu arada ben evet dedim takımımız adına

çok geçmiş olsun aslıcım kendine iyi bak canım,bizim tatil iyi geçiyor çok şükür dinlenmeye çalışıyorum ama benim oğlum hiper aktivite üstü bir yaratık öyle böyle iyiyiz çok şükür

sabah bir simit

ara
1 bardak süt

öğle şehriye çorbası
salata
portakal

ara 50 gram kaju
1 korn flakes çikolatalı

akşam biraz kızarmış patates ve yoğurt
2 ekşi elma

şekersiz sütlü kahve

1,5 saat toplamda yürüdüm
okuldada nevruz dolayısıyla halay vs. hareketli bir gündü.

inşallah bu hafta kilo veriririm pek dikkat edemiyorum mesela sebze olayım hiç yok nerdeyse.kızlar sizce alınan kalori mi önemli yoksa kalorinin cinsi mi? mesela karbonhidrat ağırlıklı olsada kaloriyi aşmayınca kilo veriyomusunuz? yoksa sebze yemediğiniz hafta veremiyo musunuz?

Son düzenleme:
kızlar merhaba anca vaktim oldu yazmaya ben 1 haftalık izin istiyorum babam ameliyat olucak kalpten bilgilerinize

inşallah bu hafta kilo veriririm pek dikkat edemiyorum mesela sebze olayım hiç yok nerdeyse.kızlar sizce alınan kalori mi önemli yoksa kalorinin cinsi mi? mesela karbonhidrat ağırlıklı olsada kaloriyi aşmayınca kilo veriyomusunuz? yoksa sebze yemediğiniz hafta veremiyo musunuz?

canım cinside önemli bence 1000 kalori aldın mesela bir gün boyunca diyelim. gün boyunca 1000 kalorilik karbonhidrat mı daha sağlıklı yoksa 1000 kalorilik protein mi. bence karbonhidrat ta vermek daha zor olur. çünkü vücut yağlardan sonra karbonhidratı depoluyor. o yüzden sebze meyve ağırlıklı beslenmeye gayret etmeliyiz. karbonhidrat tamamen olmayacak diye bişey yok ama daha az olacak.

kızlar merhaba anca vaktim oldu yazmaya ben 1 haftalık izin istiyorum babam ameliyat olucak kalpten bilgilerinize

tamam canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin. dönüş tarihini tam verir misin canım

grupfoni de bugün ankaraya özel fırsat var. kızlar

Günün Fırsatı: My Clinic Güzellik'te 2 seans Kavitasyon, 2 seans Lenf Drenaj ve 2 seans Vakum Terapi 300 TL yerine %95 grupfoni indirimi ile sadece 15 TL!

aldım gitti. inşllah iyi olur. bölgesel incelme ve selülit tedavisinde faydalıymış. bugün alınca hazirana kadar geçerli. ANKARALILARA duyurulur. çıtır olmayı kafaya koydum bi kerem. ya bu kavitasyon yağları etkilediği için iyice vücuttan atılması için sıkı diyet veriyolarmış. atyyyy heycanlandım şimdi.

grupfoni de bugün ankaraya özel fırsat var. kızlar

Günün Fırsatı: My Clinic Güzellik'te 2 seans Kavitasyon, 2 seans Lenf Drenaj ve 2 seans Vakum Terapi 300 TL yerine %95 grupfoni indirimi ile sadece 15 TL!

aldım gitti. inşllah iyi olur. bölgesel incelme ve selülit tedavisinde faydalıymış. bugün alınca hazirana kadar geçerli. ANKARALILARA duyurulur. çıtır olmayı kafaya koydum bi kerem. ya bu kavitasyon yağları etkilediği için iyice vücuttan atılması için sıkı diyet veriyolarmış. atyyyy heycanlandım şimdi.

sıkı bir diyet mi sen o diyeti söyle bana canım ben yaparım :52:

:50:

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin ben bugün çok suçluyum o yüzden menü belirtemiycimm:59:yarın için ceza corbası yaptım kendime akşama kadar onu içicem ve bol su tabisiiii yeşilçay eşliğinde sabah kalkınca 50 mekik bel cevirme 200 kere öğle 30 dk bisiklet ve akşam da 1 saat yüürüyüşle cezamı kestim kendi kendimeee:58:çok abarttım bildiğiniz gibi diil öpüyorum sizi yarın görüşürüzz

kızlar gn cok yorgundum giremedm.1 de kursum vardı ona gtiim.rz erken cıktık kuzenle alışverişe gittik ir sürü cici aldm kendime:D sonra 5 te muhasee vardı ona gittim.2 sınav olduk.geldim yemeğimi yedm dinlendm ir aktm saat 12 olmus yani:D 20 den fazla kıyafet denemişimdir yorgunluktan öldüm..sizler neler yaptınız..

aynalar canım 28 mart inş bi aksilik çıkmazsa
zaten çok bozdum bu ara diyeti şu haftasonları herşey kaçıyor :43:
birde kilo veremedim ya onada canım sıkıldı

sabah bir simit

ara
1 bardak süt

öğle şehriye çorbası
salata
portakal

ara 50 gram kaju
1 korn flakes çikolatalı

akşam biraz kızarmış patates ve yoğurt
2 ekşi elma

şekersiz sütlü kahve

1,5 saat toplamda yürüdüm
okuldada nevruz dolayısıyla halay vs. hareketli bir gündü.

canım bence ikisi de çok öenml,... protein ağırlıklı beslenmek dha çabuk zayıflatır çünkü vücut enerji harcarken en çok proteini kullanıyor.. menün az gibi ama bence sağlıksız ve kalorili.. kızarmış patetes ve kaju bir günde alman gereken kaloriyi haydi haydi karşılıyordur.. sebze yemeden vermezsin diye bişey yok ama yersen hem dha sağlıklı hem de daha çabuk verebilirsin

geçmiş olsun allahım acil şifalar versin

selam kızlar ........lobide oturdum bitki çayı içiyorum başım ağrıyor bugün irrasa çok geçmiş olsun diyeyim babası güzel bir ameliyat geçirir inş.tatil iyi gidiyor dün bir çatal irmik helvası yedim ama çok koşuşturuyorum yusufn peşinden bişey olmaz sanırım....

Back