• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslı bize çiğköfte yapacak olan arkadaş kimdi? ankaralı olan kaç kişi var takımda? resebery ,nev,fdm,hep aynı haftalarda geldiği için ben biraz karıştırdım kim hangi şehirdeydi,kaç kiloydu .:50:anşaa sen mi yapacaktın bize çiğköfte?

Anşacım dediğin gibi oldu evet:9: sağol iyi dileklerin için. bekaralrı korkutmak gibi olmasında çok canım yandı kendimi sıktığım için. ben artık dedim sen beni dinleme yap. benim hazır olmamı bekleseydi daha töbe olmazdı hergün o stresi yaşardım. dşünsene eve gelmesini istemez olmuştum.korkudan. nedenini biliyorum nişanlılıkta beraber yaşadık 3 ay aileden habersiz. ve tabi yaklaştırmıyordum yanıma. evlenince de sanki hala yasakmış gibi geldi. ne zaman ailem kocamı sormaya onunla konuşmaya başladı ben anladım artık bunun meşru olduğunu.ve biraz daha rahatladım. emlalar,sakinleştirici,kas gevşetici neler yaptım.ne salakmışım. şimdide kocam gelse de az spor yapsak diye yolunu gözlüyom.
görücü usülü evlenenlerde bu sıkıntı olmuyo ben hep sevgili olanlarda duyuyorum.tesadüf mü sizce?

Aslı bize çiğköfte yapacak olan arkadaş kimdi? ankaralı olan kaç kişi var takımda? resebery ,nev,fdm,hep aynı haftalarda geldiği için ben biraz karıştırdım kim hangi şehirdeydi,kaç kiloydu .:50:anşaa sen mi yapacaktın bize çiğköfte?

evet bacım çiğ köfteci başı benimm...ankaraya gelirsek bakalım sözüm sözzz...ben ankaralı diilim eşim ankaralı artık yarı ankaralı oluyoz heralde:63:

Anşacım dediğin gibi oldu evet:9: sağol iyi dileklerin için. bekaralrı korkutmak gibi olmasında çok canım yandı kendimi sıktığım için. ben artık dedim sen beni dinleme yap. benim hazır olmamı bekleseydi daha töbe olmazdı hergün o stresi yaşardım. dşünsene eve gelmesini istemez olmuştum.korkudan. nedenini biliyorum nişanlılıkta beraber yaşadık 3 ay aileden habersiz. ve tabi yaklaştırmıyordum yanıma. evlenince de sanki hala yasakmış gibi geldi. ne zaman ailem kocamı sormaya onunla konuşmaya başladı ben anladım artık bunun meşru olduğunu.ve biraz daha rahatladım. emlalar,sakinleştirici,kas gevşetici neler yaptım.ne salakmışım. şimdide kocam gelse de az spor yapsak diye yolunu gözlüyom.
görücü usülü evlenenlerde bu sıkıntı olmuyo ben hep sevgili olanlarda duyuyorum.tesadüf mü sizce?

ne kadar boş bi telaşmış dimi nesse anacım bekarlar var korkmasınlar şinci bu mevzudann :34:bence karşındakine nazın geçio ya hani ne dersen yapıo senin acı cekmene dayanamıo ya biraz şımarıklık galiba bizde nikahtan önce 1 ay kaldık beraber aynı yaklaştırmadım bende yanıma ama şimdiki aklım olsa elimden kacamazdı:60::69:

ne kadar boş bi telaşmış dimi nesse anacım bekarlar var korkmasınlar şinci bu mevzudann :34:bence karşındakine nazın geçio ya hani ne dersen yapıo senin acı cekmene dayanamıo ya biraz şımarıklık galiba bizde nikahtan önce 1 ay kaldık beraber aynı yaklaştırmadım bende yanıma ama şimdiki aklım olsa elimden kacamazdı:60::69:

sanki ne oluyosa herkes toplanıp 2 saat oynayıp dağıldımı serbest oluyo herşey.ama yinede bende olsam kızımı böyle sıkı tutarım :9:. ama bu aşırı korumacılık iyi değil işte.

ben 7.gruba transfer oldum idye çiğ köfte partisi mi yapıosunuz :57:
:60::60::60::60::60::60:

2011-03-20 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Kaşarlı Tost 1 1 160
[2] Kuru kayısı 4 adet 72
[3] Sucuk 30 GRAM 135
[4] Kandil Simidi 1.5 ADET 120
[5] Kısır 6 YEMEK KAŞIĞI 375
[6] Lahana 200 gr 48
Toplam : 910 kal.

aslıcım çok gecmiş olsunn..

42 aldımmm yaa 40 bedenler cuk oturuyo kımrayamıyorum içinde şinci ben 4 elbise alcam 1i gitti kaldı üç ayyy gülçin ben mayısın 20 si gibi ankaraya gelcem kaynımın düğününe bana abiye alabileceğim bir yerler söle ankara da sen bilirsin sonuçta aklında olsun nolurr malatyada bi halt yok art çok pahalı 300 den başlıo abiye fiyatları:59:

resmini eklesene ben çok severim öyle kıyafet incelemeyi bakmayı.lüffeeen:61:

canım julinin dediği mantıklı ben üniversitede tenis yaptım bi dönem. halkoyunları ekibindeydim.sıkılaşmıştm ve göreve başlayınca evde durmaktan 72 ye çıkınca koşu bandı aldım. kendi çabamla 70 e düştüm anneminde desteğiyle beraber diyetisyene gittik haftada 500 gram vererek 68 e düştüm. ama bu küçük bir ildeydi diyetisyen ve çokk sıkı bir diyet vermişti. yazın dondurma yasak vs. dedeimnde vefatıyla diyetimi sürdüremedim. okulda açılınca köye atandım.74 e çıktım sabit kaldım öle uzuuun zaman. sonrada evlenince koşu bandını attım boş odaya ne salakmışım öle bekledi aylarca. birde benim vajinismus problemim vardı onun yüzünden hayatı boşvermiştim.bilgisayarın başından kalkmayıp devamlı kutu kutu dondurma yiyordum. akşama da kocama güzel yemekler yapıp bende bi güzel eşlik ediyordum ona.yemekten sonrada tavla oyna tv izle. vajinismusu yenmeye çalış. sinir stres tartışmalar 4 yıl süren aşkımızın değerlendirmesi. gece uyumamalar ağlamalar. uff hatırlayınca çok üzülüyorum evliliğimin ilk ayları zehir zıkkımdı bana ya.

bekarlar korkmasın demişsin ya bende o korku hiç yok. bende bir sorun mu var :52:

ben unutmuştum bak hatırlattığın iyi oldu :27:

az spor yapsak ha süpermiş :60:

evet bacım çiğ köfteci başı benimm...ankaraya gelirsek bakalım sözüm sözzz...ben ankaralı diilim eşim ankaralı artık yarı ankaralı oluyoz heralde:63:

hımm bulduk :62:

cıkk bence naz yapılmamalı ilk başta çekiyorlar nazınızı sonra adam alışıyo nazlandırmıyo sizi. başlıyorsunuz sen eskiden böyle değildin artık beni sevmiyon demelere tartışma çıkıyo :33:

bekarlar korkmasın demişsin ya bende o korku hiç yok. bende bir sorun mu var :52:

önceden bende korkmam sanıyodum ama o an işte film koptu bende.

ben unutmuştum bak hatırlattığın iyi oldu :27:

az spor yapsak ha süpermiş :60:

evet senin haberin yok anşa anladı .geçen hafta cumadan cumartesiye 1 günde 500 gram gitti.:9:

hımm bulduk :62:

cıkk bence naz yapılmamalı ilk başta çekiyorlar nazınızı sonra adam alışıyo nazlandırmıyo sizi. başlıyorsunuz sen eskiden böyle değildin artık beni sevmiyon demelere tartışma çıkıyo :33:
Naz değil ya psikolojik.. bizimki nazla niyazla uğraşmaz. . başta neyse şimdi de öyle değişmedi. odun geldi odun da gidecek galiba. canım oduncuuum çok özledim seni. Burayı okumazzsın biliyorum ama hissedersin belkiii:43:

o zaman ol hadi. 1400 kaloriyi geçmemeye çalış br günde. olmamı? lüffeeen hadi üye olll.hemen oluyo zaten.bak nev ne güzel herşeyden yiyo listesi upuzuuun oluyo.

canım üye olurum sorun değilde ama beni tanıyon benim kendimi durduramama gibi bir sorunum var yiyince

Naz değil ya psikolojik.. bizimki nazla niyazla uğraşmaz. . başta neyse şimdi de öyle değişmedi. odun geldi odun da gidecek galiba. canım oduncuuum çok özledim seni. Burayı okumazzsın biliyorum ama hissedersin belkiii:43:

bence hissetmese daha iyi olur odun diyon adama :60:

tamam mı üye oldun mu? olaana kadar soracam. kurtulamazsın benden.

tamam canım olurum ama dediğim gibi işe yaramayacak :50:

canım üye olurum sorun değilde ama beni tanıyon benim kendimi durduramama gibi bir sorunum var yiyince

ya hayır yok öle bişey. bak ben ne diyom sana okuldan gelirken bimden dolduruyodum çikolatalar vs. yiyodum hepsini hiç tıkanmıyodum. bende asla yapamam diyodum. ama çoook güçlüyüz ya neleri başarmadık bunu mu yapamayacaz. tamam diyelim 3 dilim pasta yedin. geri kalan kalori hakkını çiğ sebzeden alırsın olur biter. sende aburcubur yeyince aç kaldığını görünce ister istemez azaltıyorsun. birden yasak koyma kendine v dönüşü değil u dönüşü yap. azar azar azalt. tammamı şeker kaptanım benim. facemi dondurdum çok okey oynuyom ya zaman kalmıyo başka işlere.

Back