- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.781
ya hayır yok öle bişey. bak ben ne diyom sana okuldan gelirken bimden dolduruyodum çikolatalar vs. yiyodum hepsini hiç tıkanmıyodum. bende asla yapamam diyodum. ama çoook güçlüyüz ya neleri başarmadık bunu mu yapamayacaz. tamam diyelim 3 dilim pasta yedin. geri kalan kalori hakkını çiğ sebzeden alırsın olur biter. sende aburcubur yeyince aç kaldığını görünce ister istemez azaltıyorsun. birden yasak koyma kendine v dönüşü değil u dönüşü yap. azar azar azalt. tammamı şeker kaptanım benim. facemi dondurdum çok okey oynuyom ya zaman kalmıyo başka işlere.
bence hissetmese daha iyi olur odun diyon adama
tamam canım olurum ama dediğim gibi işe yaramayacak
lahanayı haşladım yanına da bol salatalı kısır. gel keyfim gel. ama tv de bişe yok yaa
bende kısır istiyom yanınada börek
Evet Aslı'cım,Gülçin kesinlikle haklı.İnanki neredeyse saatte bir atıştırıyorum ama,karbonhidrat almadığım için çıkıyor vücuttan depolanmıyor.o zaman ol hadi. 1400 kaloriyi geçmemeye çalış br günde. olmamı? lüffeeen hadi üye olll.hemen oluyo zaten.bak nev ne güzel herşeyden yiyo listesi upuzuuun oluyo.
Canım neler kaybettik bu kilolar yüzünden,kendi adıma söylüyorum neler kaybettim neler.Yıllar önce okulun voleybol takımına girmek istemiştim.İçlerinde en rahat hareket eden ve en kaliteli voleybol oynayan bendim ama,50-55 kilo olanları seçtiler yeteneksiz olmalarına rağmen,ben seçilmedim.Yüksek lisansa başvurmuştum bir keresinde,bendeki IQ başvuran diğer 5 kişiyi cebinden çıkarırdı ama puanları daha düşük olanlardan biri seçildi,neden mi,biz bile bakmaya kıyamıyorduk öyle güzeldi fiziği.Ne kadar inkar edilse de;güzellik padişahları bile önünde diz çöktüren en büyük güçmüş.Okuldaki zayıf arkadaşım benim 3 katım yer ama,herkesin gözünde bana karşı dünyayı yer yargısı vardır.Gün geldi,sevmediğim saçma sapan bir adamı,sırf beni kilolarımla sevdi kabul etti diye sevmeye çalıştım,hatta onunla az daha evlenecektik.Çok şükür Rabbim nasip etmediDaha yüzlerce örnek sayabilirim sizlere hayatımdan.Bu kilolar bir yuva kurmaya,kurulan yuvayı huzurlu tutmaya bile engel yeri geldiğinde,acı gerçekler..Bizler ne kadar kendimizi sevsek de,insanlar ve hayat şekilci ve acımasız.Başkası için değil,kendimiz için zayıflıycaz.Açmaya gittiğimiz kapılardan,bu kilolar için döndürülmemek için.Sağlığımız için.Pozitif olmak için,ve en önemlisi hayata daha sıkı tutunmak için.Bunu başarıcaz.canım üye olurum sorun değilde ama beni tanıyon benim kendimi durduramama gibi bir sorunum var yiyince
Haklı...tamam ye börek ama 2 dilim ekmek ve 1 dilimpeynir yeme.
dur bacım banyo yapcam şimdi fotograf cekiyim de yüklemeye çalışıyımresmini eklesene ben çok severim öyle kıyafet incelemeyi bakmayı.lüffeeen
Evet Aslı'cım,Gülçin kesinlikle haklı.İnanki neredeyse saatte bir atıştırıyorum ama,karbonhidrat almadığım için çıkıyor vücuttan depolanmıyor.
Canım neler kaybettik bu kilolar yüzünden,kendi adıma söylüyorum neler kaybettim neler.Yıllar önce okulun voleybol takımına girmek istemiştim.İçlerinde en rahat hareket eden ve en kaliteli voleybol oynayan bendim ama,50-55 kilo olanları seçtiler yeteneksiz olmalarına rağmen,ben seçilmedim.Yüksek lisansa başvurmuştum bir keresinde,bendeki IQ başvuran diğer 5 kişiyi cebinden çıkarırdı ama puanları daha düşük olanlardan biri seçildi,neden mi,biz bile bakmaya kıyamıyorduk öyle güzeldi fiziği.Ne kadar inkar edilse de;güzellik padişahları bile önünde diz çöktüren en büyük güçmüş.Okuldaki zayıf arkadaşım benim 3 katım yer ama,herkesin gözünde bana karşı dünyayı yer yargısı vardır.Gün geldi,sevmediğim saçma sapan bir adamı,sırf beni kilolarımla sevdi kabul etti diye sevmeye çalıştım,hatta onunla az daha evlenecektik.Çok şükür Rabbim nasip etmediDaha yüzlerce örnek sayabilirim sizlere hayatımdan.Bu kilolar bir yuva kurmaya,kurulan yuvayı huzurlu tutmaya bile engel yeri geldiğinde,acı gerçekler..Bizler ne kadar kendimizi sevsek de,insanlar ve hayat şekilci ve acımasız.Başkası için değil,kendimiz için zayıflıycaz.Açmaya gittiğimiz kapılardan,bu kilolar için döndürülmemek için.Sağlığımız için.Pozitif olmak için,ve en önemlisi hayata daha sıkı tutunmak için.Bunu başarıcaz.
Haklı...
anşa heyecanla bekliyorum. giyilmiş halini ekleycen demi. seni de görelim.şöle tahmin ediyorum siyah ve göğüs kısmında taşlı. eteği uzun hareketli. bakalım tutturabildim mi?
ayy rosebery de tatilde şimdi. açık büfenin önünde .kimbilir neler yedi?
acı kahve, eteğin sol tarafında bir fermuar var kalçaya kadar, uzun kollu dar kesimli bi elbise yükleyemedim bacım yarın kocacığa denetiyim bugün gececi yarın akşama inşallah albüm yapıyım dedim beceremedim malum kilo çizelgesini de becerememiştimanşa heyecanla bekliyorum. giyilmiş halini ekleycen demi. seni de görelim.şöle tahmin ediyorum siyah ve göğüs kısmında taşlı. eteği uzun hareketli. bakalım tutturabildim mi?
ayy rosebery de tatilde şimdi. açık büfenin önünde .kimbilir neler yedi?
Canım neler kaybettik bu kilolar yüzünden,kendi adıma söylüyorum neler kaybettim neler.Yıllar önce okulun voleybol takımına girmek istemiştim.İçlerinde en rahat hareket eden ve en kaliteli voleybol oynayan bendim ama,50-55 kilo olanları seçtiler yeteneksiz olmalarına rağmen,ben seçilmedim.Yüksek lisansa başvurmuştum bir keresinde,bendeki IQ başvuran diğer 5 kişiyi cebinden çıkarırdı ama puanları daha düşük olanlardan biri seçildi,neden mi,biz bile bakmaya kıyamıyorduk öyle güzeldi fiziği.Ne kadar inkar edilse de;güzellik padişahları bile önünde diz çöktüren en büyük güçmüş.Okuldaki zayıf arkadaşım benim 3 katım yer ama,herkesin gözünde bana karşı dünyayı yer yargısı vardır.Gün geldi,sevmediğim saçma sapan bir adamı,sırf beni kilolarımla sevdi kabul etti diye sevmeye çalıştım,hatta onunla az daha evlenecektik.Çok şükür Rabbim nasip etmediDaha yüzlerce örnek sayabilirim sizlere hayatımdan.Bu kilolar bir yuva kurmaya,kurulan yuvayı huzurlu tutmaya bile engel yeri geldiğinde,acı gerçekler..Bizler ne kadar kendimizi sevsek de,insanlar ve hayat şekilci ve acımasız.Başkası için değil,kendimiz için zayıflıycaz.Açmaya gittiğimiz kapılardan,bu kilolar için döndürülmemek için.Sağlığımız için.Pozitif olmak için,ve en önemlisi hayata daha sıkı tutunmak için.Bunu başarıcaz.
selam kızlar geldim valla açık büfelerin önünden geçmiyorum diyet full devam aman allahım ne yemekler var anlatamam amaaaaaa ben yemiyorum diyet bölümü var azıcık haşlama onlardan yiyorum zorda olmuyor zaten ben çok yiyen biri değildim herkes kuş kadar yiyorsun derdi ama o çocuktan önceydi kilom çok iyiydi ölmek var dönmek yok şekerler .....
slm canım boyoz ne
selam kızlar geldim valla açık büfelerin önünden geçmiyorum diyet full devam aman allahım ne yemekler var anlatamam amaaaaaa ben yemiyorum diyet bölümü var azıcık haşlama onlardan yiyorum zorda olmuyor zaten ben çok yiyen biri değildim herkes kuş kadar yiyorsun derdi ama o çocuktan önceydi kilom çok iyiydi ölmek var dönmek yok şekerler .....
kızlar selam , bu hafta kaçıncı olduğumuza bile bakamadım malesef, haftasonu da buradakiler baya coşuyo hafta içi yazılmayanların acısınını çıkartıyorusunuz herhalde...
yeni bi cep telefonu aldım programını yükleyecem diye uğraşıyorum pek başarılı olamadım ve gene birazdan çıkıyorum.
kendinize iyi bakın...seee you later
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?