• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar sakın yanlış anlamayın elbette hepimizin bahanesi olduğu için giremiyoruz bende çalışıyorum o yüzden bilirim halimizi.. sadece pğaylaşımın az olmasına canım sıkılmıştı ama kötü niyetle değil..sonuçta burdaki yarışmalar motive ediyo bizi..

neyse menüm...

sabah
klasik diyet kahvaltı

ara 1 elma

öğle çeyrek pizza+2 parça haş. tavuk

ara
yarım dilim ekmek+lor

akşam 1 kase çorba+5 MİNİK YAPRAK SARMASI+AyRAN+YARIM DİLİM EKMEK

yatmadan önce meyve+az biraz kuru yemiş

bu aralar yatmadan önce kaçıyo hem kociş yüzünden..

Sağolun kızlar Allah'a şükür geldim kendime biraz:) ama yarın da aynı şey.1 de 8'e kdr kurs.Diksiyon çok güzel ama yorucu neler yapıyoruz sormayın.hayatımda toplum içerisinde yapmayacağım şeyleri yaptm şu 1 haftada.Köpek gibi nefes almaktan tutun.göbeğimizi şişirerek nefes alıoruz.ee göbek de olunca komik görüntüler cıkıyor ortaya.Çile çektik Bülent ablamızla beraber..ama kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir kurs.ben 1 haftada faydasını gördüm nefes alıp vermemden tutun da nefesimi tutma sürem bile fazlalaştı ki şunu öğrendim yanlış nefes alma pek çok hastalığa neden oluyormus.öğretmenlerimiz çok burda faranjit öğretmen hastalıgıymıs o da doğru nefes alamamaktan kaynaklanıyormus.ben öğretmen olmadan faranjit oldum bir de öğretmen olunca nolcak bilmiyorum.neyse çok mu konustum ne:D çenem düştü yine.çok hareket yaptığımız için yoruluyoruz.5'te de muhasebe kursum baslıyor.orda da hesap kitap işleri beyni yoruyor.:95:

kızlar ben gene birazdan çıkıcam, görevlendirme devam ediyor. ne bulursam yiyorum:52:
tabi iştahım olduğu kadar, dün akşam halsizlikten uyemek yapamadım, sütün içine mısır gevreği ve meyve ekleyip tükettim, yiyorum dediğime bakmayın siz.
yarın buradayım ama şimdiden çok yoğumn olacakmışım gibi geliyor. bakalım. görüşürüz

kızlar ben gene birazdan çıkıcam, görevlendirme devam ediyor. ne bulursam yiyorum:52:
tabi iştahım olduğu kadar, dün akşam halsizlikten uyemek yapamadım, sütün içine mısır gevreği ve meyve ekleyip tükettim, yiyorum dediğime bakmayın siz.
yarın buradayım ama şimdiden çok yoğumn olacakmışım gibi geliyor. bakalım. görüşürüz

cnm benim de işler baya yoğunlaştı :50:

selam kızlar ..........

günü yoğun olan arkadaşlar sizlere kolay gelsin,belim aynı ağrıdan ağlıyorum artık ilaç kar etmiyor en son çare kortizon iğnesi olacam ve şişicem .......

sabah 1 yumurta
2 dilim k ekmeği
3 zeytin
1 kk peynir

birazdan ara

activia yoğurt
meyva

selammm bacularrrr ben de sabahtan beri açım ama cnm bişey istemiyor beş bardak su içtim yemek düşününce midem bulanıyor bugün ...depresyona mı giriyorum ne:52:

selam kızlar ..........
günü yoğun olan arkadaşlar sizlere kolay gelsin,belim aynı ağrıdan ağlıyorum artık ilaç kar etmiyor en son çare kortizon iğnesi olacam ve şişicem .......
Canım çok geçmiş olsun,benim de annem topuk dikeni için kortizon iğnesi olacak.başka türlü dinmiyor bu tür çekilmez ağrılar.Acil şifalar diliyorum.

sağol esencim gerçekten ağrı kesiciler geçirmiyor zaten ben astım hastasıyım kortizonlu ilaç kullanıyorum birde bu çıktı allah başka bişey vermesin...

öğle menüm

küçük porsiyon kuru fasulye
2 kaşık pilav(çok özlemişim)
salata (yağsız)

perşembe günü diyetisyenime gidicem çok merak ediyorum ne olmuş bitmiş yağ mı gitmiş su mu gitmiş yoksa kas mı gitmiş .......

kızlar ben cumartesi tatile gidiyorm nasıl yapıcam nasıl kendimi tutucam bilmiyorum yemekler beni tahrik eder ama irademi koruycam şimdiden kendimi motive etmeye çalşıyorum esra bak vermek çok zor ona göre o anlık haz için yakma kendini diyorum şimdiden

Sağolun kızlar Allah'a şükür geldim kendime biraz:) ama yarın da aynı şey.1 de 8'e kdr kurs.Diksiyon çok güzel ama yorucu neler yapıyoruz sormayın.hayatımda toplum içerisinde yapmayacağım şeyleri yaptm şu 1 haftada.Köpek gibi nefes almaktan tutun.göbeğimizi şişirerek nefes alıoruz.ee göbek de olunca komik görüntüler cıkıyor ortaya.Çile çektik Bülent ablamızla beraber..ama kesinlikle herkese tavsiye edebileceğim bir kurs.ben 1 haftada faydasını gördüm nefes alıp vermemden tutun da nefesimi tutma sürem bile fazlalaştı ki şunu öğrendim yanlış nefes alma pek çok hastalığa neden oluyormus.öğretmenlerimiz çok burda faranjit öğretmen hastalıgıymıs o da doğru nefes alamamaktan kaynaklanıyormus.ben öğretmen olmadan faranjit oldum bir de öğretmen olunca nolcak bilmiyorum.neyse çok mu konustum ne:D çenem düştü yine.çok hareket yaptığımız için yoruluyoruz.5'te de muhasebe kursum baslıyor.orda da hesap kitap işleri beyni yoruyor.:95:
sen diksiyon deyince bende onu soracaktım. çok fazla bağırmam ben ama faranjitim var tabi.diyaframdan nefes alamıyorum. nasıl yapçöökk?

bugün hasta olduğu için canım acayip tatlı çekti.bende nutymax yedim..ama napim.

onun dışunda iyi di
kahvaltıda tost

öğlen çorba salata
3 tane kandil simidi.

akşamda bir sebze yemeği yemem lazım ama bilemiyorum.ne yapsam ki?siz ne yaapcanız akşama.

slm kızlar nasılsınız
ben yorgunum bu çocuklar beni öldürecek havalar iyice ısınmaya başladı yerlerinde duramıyorlar artık
ev arkadaşım bizim okulun anasınıfı öğretmeni. onunla birlikte sınıflarımızı yarın sivasa götürecez tiyatroya bir aksilik çıkmaz inş. sivasa 1 saat 15 dk sürüyor. çocukları yol tutarsa yandık.

gelelim bana ben dayaklığım :50:
sabah 1 dilim kepek ekmeği kibrit kutusu kadar peynir 4 yeşil zeytin yarım bardak yeşil çay
öğle 4 tane küçük içli köfte sadece haşlama, yarım kase yoğurt eehh fena değil dedim arkadaş canım tost istedi sanada yarısı vereyim mi dedi veeee beeeenn :26:

selam kızlar ..........

geçmiş olsun canım :71:

akşam telafi edersin inşallah salata yiyerek. aslıcım sen ne burcusun? ben şunu hissettim.senin için sadece siyah ve beyaz var yani gri yok. ya hiiiiç yemiyosun yada 4 tane köfte yiyosun 2 yiyim akşamda yemem lazım demiyosun. aslında griiii de iyidir aslıcım ya.

bu arada hatırlatmak istedim velilerden izin kağıdı aldın demi? yolda başlarına bişe gelirse sorumlu olma. evde döverler döverler senin yanında bişe olsa panter kesilir bu velileeerrrr...oyyy.kem küüm aranızda veli olanlarda var ama napiim siz hariç diyim o zaman.

işteyim hala ve bugün gece ilerleyen saatlere kadar devam etçek gibi gözüküo:5:kızımı özledim yaa...bugünümü yazım hemen kaçıcam
sabah:lahana çorbası közlemiş 3 biber peynir şekersiz cay
öğle:lahana çorbası patlıcan yemeği ayran salata
akşam:lahana çorbası ve kıvırcık salata koca bir tabak
95-90 derken 85 olmak istiyorum artık yaaa...valla çok sıkılmaya başladım bu işten yanımda çorbalarla otlarla gezmekten:44:son lahana çorbası içişlerim artık yeter yaz meyveleri çıksada doya doya yesek...ben gene yaz boyu karpuz yerim artık:56:bu sene ramazanda ağustosda allah hayırlısını versin ama nasıl tutucazz bilmiyorumm allah sabrını verir inşallahh...

Selam hanımlar.Bugün biraz gergindim okuldaki birkaç olaya.Ben de ne zaman gerilsem yemeğe saldıran biriyimdir,öğlene kadar iyi gittim ama sonra çuvalladım ısrarcı komşularımın da etkisiyle.Maalesef 1500 kaloriye vurdum bugün ama hemen sporla telafi etmeye çalışıcam,bide 2 gün haşlanmış sebze yiyerek toparlamaya çalışıcam bugünkü talihsiz kaçamağı :58:
2011-03-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Uno Denge Light Ekmek 3 1 dilim/22gr 117
[2] Zeytin (Siyah) 5 GRAM 10.35
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Galeta (kepekli) 1 adet 20
[5] Portakal 0.5 ADET 25
[6] Havuç 0.5 gr 0.21
[7] Şehriye Çorbası 2 PORSİYON 230
[8] Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
[9] Ayçöreği (57gr) 2 adet 462
[10] dankek dilim üzümlü (35gr) 1 adet 131
[11] Tavuk 120 GRAM 258
[12] Ayva 200 gr 126
Toplam : 1517.86 kal.

ay bu ısrar edenler yok mu sinir oluyom. keşke ay çöreğini 1 yeseydin ama kendimden biliyorum demesi kolay ama o an düşünemiyo insan. bende bugün küçük kandil simidi yemiştim. ne bileyim ben meğerse 1 dilim ekmek kadar varmış artık töbeee yemem.az öncede salata yedim yeme olayım bitti. regl olduum için karnım ağrıyor devamlı. okuldan gelince unutma beni izlerken 45 dk yürüdüm karolini izlerken de 1 saat yürürsem son 3 gündür yapmadığım sporu dengelerim inşallah.

kızlar sizde adet döneminde ne kadar kilo farkediyo genelde. bugün tartıldım geçen haftanın aynısıyım verdiğim 500 gramı geri almışım görünüyor ama inşallah sudur.

akşam telafi edersin inşallah salata yiyerek. aslıcım sen ne burcusun? ben şunu hissettim.senin için sadece siyah ve beyaz var yani gri yok. ya hiiiiç yemiyosun yada 4 tane köfte yiyosun 2 yiyim akşamda yemem lazım demiyosun. aslında griiii de iyidir aslıcım ya.

bu arada hatırlatmak istedim velilerden izin kağıdı aldın demi? yolda başlarına bişe gelirse sorumlu olma. evde döverler döverler senin yanında bişe olsa panter kesilir bu velileeerrrr...oyyy.kem küüm aranızda veli olanlarda var ama napiim siz hariç diyim o zaman.

canım ben dedim ya bende ortası yok ya hep ya hiç akşamda telafi etmedim :50:

evet canım bütün belgeleri hallettik sorun yok. izinler alındı gezi planı yapıldı. araba ayarlandı. arabanın ruhsatı, sürücünün ehliyeti bütün belgeler milli eğitime gönderildi kaymakamlıktan izin alındı. sorun yok yani. biz 2 arkadaş götürecektik ne güzel müdür yardımcısıda gelcekmiş olsun napalım :52:

işteyim hala ve bugün gece ilerleyen saatlere kadar devam etçek gibi gözüküo:5:kızımı özledim yaa...bugünümü yazım hemen kaçıcam
sabah:lahana çorbası közlemiş 3 biber peynir şekersiz cay
öğle:lahana çorbası patlıcan yemeği ayran salata
akşam:lahana çorbası ve kıvırcık salata koca bir tabak
95-90 derken 85 olmak istiyorum artık yaaa...valla çok sıkılmaya başladım bu işten yanımda çorbalarla otlarla gezmekten:44:son lahana çorbası içişlerim artık yeter yaz meyveleri çıksada doya doya yesek...ben gene yaz boyu karpuz yerim artık:56:bu sene ramazanda ağustosda allah hayırlısını versin ama nasıl tutucazz bilmiyorumm allah sabrını verir inşallahh...

canım emin ol hedefine ulaştığındada dikkat etmek zorundasın yoksa hoop geri geliyo hemde daha fazlası ben 64 olmuştum :14: bu bizim kaderimiz ölünceye kadar hep dikkat edeceğiz mecburen

Selam hanımlar.Bugün biraz gergindim okuldaki birkaç olaya.Ben de ne zaman gerilsem yemeğe saldıran biriyimdir,öğlene kadar iyi gittim ama sonra çuvalladım ısrarcı komşularımın da etkisiyle.Maalesef 1500 kaloriye vurdum bugün ama hemen sporla telafi etmeye çalışıcam,bide 2 gün haşlanmış sebze yiyerek toparlamaya çalışıcam bugünkü talihsiz kaçamağı :58:

komşularını öldür bence :52:

kızlar sizde adet döneminde ne kadar kilo farkediyo genelde. bugün tartıldım geçen haftanın aynısıyım verdiğim 500 gramı geri almışım görünüyor ama inşallah sudur.

canım en fazla 1.5 kilo daha fazla çıkarsan kabul etmem :27:
bu hafta sizde beni kabul etmeyeceksiniz zaten :53:

yok 1.5 kilo fazla çıkmam herhalde sanırsam inşallah yanii. bendaha 23 nisan çalışmalarına başlamadım sen ne durumdasın? neye karar verdin?

bu arada aldım kucağıma olan maydonozu napim bari madenis yiyimde bişe yemiş olayım sabah abanınca bu saatte kazınmaya başladım..

Son düzenleme:
Back