- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.501
selam kızlar....
herkese iyi haftalar kızlar sabah kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
yarım yumurta
marul salatası
1 kk peynir
ara
1 activa
2 kuru incir
maalesef 14.takımda paylaşım çok az genellikle burda oluyorum fakat en fazla 1 günde 1 sayfa ilerliyor haydi kızlar nasıl motive olcaz biz ........
selam kızlar....
maalesef 14.takımda paylaşım çok az genellikle burda oluyorum fakat en fazla 1 günde 1 sayfa ilerliyor haydi kızlar nasıl motive olcaz biz ........
aynen sana katılıyorum.. hiç kimse olmuyor.. herkes sırf diskalifiye olmamak için sadece menüsünü yazıp gidiyo. itiraf ediyim bazen bende öyle yapıyorum çünkü paylaşım gerçekten az.. ben 70-79 topiğine de üyeyim ve orası harikaaa
kızlar ben geldim ve gidiyorum , söylemiştim görevlendirmem var diye, yarın ve perşembe de böyle.
3. olmuşuz tebrik ederim. triptofan başta olomak üzere tüm kilo veren arkadaşları , aynalar başta olmak üzere kilosunu koruyanları da tebrik ediyorum
teşekkür ederim julia.fırsat buldukca siteye girmeye çalışacağım artık.öncelikle başın sağolsun cnm allah sabır versinkilolar baki deeil elbet birgün terk eder bizleri ben baya yol aldım darısı sizlere cnm ama kurallarımızdan biri de düzenli paylaşım haftada 3 gün paylaşım yapılmayınca takımdan diskalifiye olumuo cnm :97::97:
hoşbulduk canım.ayaklarıma kara sular indi....gezdim gezdimm gezdimm malatyayı bi uçtan öbür uca kadar gezdimmaksat yürüyüştü aslında ama iyi oldu...ama çok acıktım yemedim gene aç aç gezdim sokaklarda içimden söylendim bide durmadan 'önceden yediklerine sayyy... bunu sen istedin şişko...depodan yak sana bişiii yokk..'falan filan diye kendi kendime söylendim gezdim müsahak bana diye düşünüyorum...
yeni arkadaşımızda gelmiş hoşgelmiş..
Canım çok geçmiş olsun,Allah şifa versin...
Evet yeni arkadaşımız hoşgelmiş güzel takımımıza...
2011-03-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2 adet 120
[2] Uno Denge Light Ekmek 3 1 dilim/22gr 117
[3] Domates 1 ADET 14
[4] Sütaş Light Beyaz Peynir 20 GRAM 37
[5] Yumurta (haşlanmış) 50 GRAM 79
ARA ÖĞÜN-1:
[6]Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[7] Fındık 10 GRAM 65
ÖĞLE:
[8] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[9] Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
AKŞAM:
[10] Uno Denge Light Ekmek 1 1 dilim/22gr 39
[11] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[12] Tavuk But (derisiz) 150 GRAM 192
ARA ÖĞÜN-2Bugün misafirimden dolayı akşamla son ara öğünün yeri değişti)
[13] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
[14] Fındık 30 GRAM 195
TOPLAM:1239 kal
Katılıyorum.Bir kere takımımız 14 kişilik,çoğumuz da çalışıyoruz ya da ev yükümüz fazla.Haftasonları paylaşım artıyor mesela,çünkü gün bizim.Ben kendi adıma sabah 6'da kalkıyorum başka bir beldedeki okuluma hazırlanmak ve gitmek için,neredeyse akşam 6'da evde oluyorum.Eeee bunun yemeği,bulaşığı,kimi gün banyosu,dışarı işleri,menümü hesaplayıp ancak yatıyorum yeni güne tazelenmek için.Ayrıca inanın hanımlar ben bu gruba dahil olmadan önce 20 gün kadar bütün grupları gözlemledim.İstikrar ve azmin böyle canlı ve sürekli olduğu bir topik görmedim.Yine de siz bilirsiniz tabiii kibiz daha önceden de yaşadık bu durumu ama ne yazıkki bizim takımımızın üyelerinin çoğu çalışıo...ben kandi adıma konuşuyum sabah evden çıkıyorum geliş saatim belirsiz ee öğretmenlerimiz var onlarda aynı durumda ben akşamdan akşama uğramaya çalışıyorumgün içinde fırsat bulabilsem katılcam muhabbete ama ne yazıkki olmuyor...o yüzden mazur görün beni herkes elinden geldiğince katıldığını düşünüyorum
Katılıyorum.Bir kere takımımız 14 kişilik,çoğumuz da çalışıyoruz ya da ev yükümüz fazla.Haftasonları paylaşım artıyor mesela,çünkü gün bizim.Ben kendi adıma sabah 6'da kalkıyorum başka bir beldedeki okuluma hazırlanmak ve gitmek için,neredeyse akşam 6'da evde oluyorum.Eeee bunun yemeği,bulaşığı,kimi gün banyosu,dışarı işleri,menümü hesaplayıp ancak yatıyorum yeni güne tazelenmek için.Ayrıca inanın hanımlar ben bu gruba dahil olmadan önce 20 gün kadar bütün grupları gözlemledim.İstikrar ve azmin böyle canlı ve sürekli olduğu bir topik görmedim.Yine de siz bilirsiniz tabiii ki
BUGÜNKÜ MENÜM HANIMLAR:
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
[2] Domates 1 ADET 14
[3] pınar beyaz light 0.1 100 gr 20.1
[4] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 2.5 adet 150
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Grissini (kepekli) 1.5 ÇUBUK(6.2GR) 38.52
[6] Topkek Meyveli 30 GRAM 124.8
[7] Açma 0.3 ADET 75
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Uno Denge Light Ekmek 1 1 dilim/22gr 39
[9] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115
[10] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 1.5 adet 90
[11] Uno Denge Light Ekmek 1 1 dilim/22gr 39
ARA ÖĞÜN-2:
[12] Tavuk Göğüs 40 GRAM 41.6
[13] Kıvırcık Salata 0.5 PORSİYON 42
AKŞAM YEMEĞİ:
[14] Uno Denge Light Ekmek 3 1 dilim/22gr 117
[15] Yumurta (haşlanmış) 80 GRAM 126.4
[16] pınar beyaz light 0.5 100 gr 100.5
TOPLAM:1210 KAL
kızlar acaip yorgunum ölüyorum yorgunluktan gece uyuyamadım bgn de 8'e kadar kursum vardı.baş agrısından ölüyorum.pcyi yazmak için açtım kapıcam.çnkü son kurcum bilgisayarlı muhasebeydi basımı cok agrıttı..brz dinleneyim.öptüm hepiciğinizi
Gitmeeeeee,beraber girdik biz bu takıma Esra'cım,hedefe ulaşmadan gitmek yokkızlar ben neden paylaşım olmuyor demedim evet herkesin bir nedeni var sizde haklısınız ben bir yere gitmiyorum burdayım sadece biraz daha paylaşım olsa iyi olur
slm kızlar nasılsınız :80:
Canım benim,haftasonu kullanmadığım eşyaları toplamış ve halılarımı da yıkamaya vermiştim.Ev saibimle eşi geldiler dün akşam,2 sene zamsız otur çıkma dediler,kabul ettim,çünkü memnundum onlardan kira pahalılığı hariç.Bahar temizliği yapmış oldum işte o vesile ile ben debacım nettin taşınabildin mi tek başına ne zordur şimdi allah yardımcın olsunn
İnşallah beraberce ulaşıcaz güzelliklere,omuz omuza.Canım sakın panik yapma,panik hemen beyne sinyal verip kiloyu depolatıyormuş.Bünyeyi şaşırtmak gibi düşün,başlarsın yine...ben daha öncede söyledim. bu takımda herkesin ancak hedefine ulaşarak ayrılmasını istiyorum. inş böylede olacak.
gelelim bana kızlar ben bu huyumdan nasıl vazgeçecem. ben size diyorum ya benim kilo vermem için beni ıssız bir adaya kapatmaları lazım. bir haftadır kendime gelemiyorum. bugün hiç sormayın poğaçalar mı, su bör3ekleri mi dolma biberler mi yemedim. :26:
tabi daha iyi olur canım ama işte bu kadar oluyoo malum işte...biz bi takımız ve ite kaka çıtır olana kadar hepimiz burdayızzkızlar ben neden paylaşım olmuyor demedim evet herkesin bir nedeni var sizde haklısınız ben bir yere gitmiyorum burdayım sadece biraz daha paylaşım olsa iyi olur
edacım geçmiş olsun dikkat et kendinekızlar acaip yorgunum ölüyorum yorgunluktan gece uyuyamadım bgn de 8'e kadar kursum vardı.baş agrısından ölüyorum.pcyi yazmak için açtım kapıcam.çnkü son kurcum bilgisayarlı muhasebeydi basımı cok agrıttı..brz dinleneyim.öptüm hepiciğinizi
selamı veriyosun hemen kaçıyosunnnslm kızlar nasılsınız :80:
yarın kendine gelmek zorundasın aslııı hanımm bi daha 100 olmak yokk...slm kızlar geçmişe baktım paylaşım az olduğu söylenebilir. bunun nedeni takımda 11 kişiyiz ve çoğumuzun çalışması. malesef erkekler gibi mesai bitince iş bitmiyor. evet ben bekarım eve gelip eşine yemek hazırlamak gerekenler var. ben bekar olduğum halde bir sürü işim çıkıyor, yorgun oluyoruz.
bu durum sadece bizim takıma özgü bir durum değil diğer takımlarda da aynı sorun var. paylaşım artmasını isteyen arkadaşlarda bunu tabi hepimizin iyiliği için istiyor. daha fazla motive oluruz diye ama şartlar uygun olmuyor bazen. ama ben eminim ki bu takımda herkes memnun birbirinden güzel bir bağ oluşturduk aramızda. herkes elinden geldiğince katılımda bulunmaya çalışıyor. ben daha öncede söyledim. bu takımda herkesin ancak hedefine ulaşarak ayrılmasını istiyorum. inş böylede olacak.
gelelim bana kızlar ben bu huyumdan nasıl vazgeçecem. ben size diyorum ya benim kilo vermem için beni ıssız bir adaya kapatmaları lazım. bir haftadır kendime gelemiyorum. bugün hiç sormayın poğaçalar mı, su bör3ekleri mi dolma biberler mi yemedim. :26:
beni engelleyecek tek şey elma diyeti aldım 5 kilo elma çürümeye bıraktım
inş yarın tekrar kendime gelebilirim
İnşallah beraberce ulaşıcaz güzelliklere,omuz omuza.Canım sakın panik yapma,panik hemen beyne sinyal verip kiloyu depolatıyormuş.Bünyeyi şaşırtmak gibi düşün,başlarsın yine...
yarın kendine gelmek zorundasın aslııı hanımm bi daha 100 olmak yokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?