Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
çok oldu biliyorum :26:

sence çok mu? dalga mı geçiyon kı. daha azı ne olur ki. sen yemeye yemeye bulumia olacan bak. sonra herşey çok gelecek hiç bişey yemeycen. bence güzel ekmek, et, süt,sebze herşey var süpersin.

inş ya 1 gün bile olsa yeter yatarım akşama kadar uf inş olurrr nolur kar tuttt hiç tutmuyoda ya bu kar
becerikliyiz demekki kapı süsü fln :)

ben ne karlar gördüm dizimize kadardıda yine tatil olmazdı, erzurum sivas için bu normal durum tatil olmazdı. şimdi 2 cm kar oluyo ankarada tatil oluyo

kızlar akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
çok oldu biliyorum :26:

kaptan çok deel bence yaaaa

bende neler yedim dur yazayım akşam yemeğin de ; 1 tabak karalahana çorbası , 2 kaşık tavuklu patates

sence çok mu? dalga mı geçiyon kı. daha azı ne olur ki. sen yemeye yemeye bulumia olacan bak. sonra herşey çok gelecek hiç bişey yemeycen. bence güzel ekmek, et, süt,sebze herşey var süpersin.

yok ya çook yedim bide canım çikolata tatlı istiyo reglden dolayı

Selam canlarım,kadınlar gününüzü kutlarım.VE BUGÜNKÜ MENÜM:
AKŞAM:
[1] 1 bardak ayran=100 cal
[2] 1 porsiyon yağsız haşlanmış makarna=111
ARA ÖĞÜN:
[3] Kırmızı Mercimek Çorbası 1 kase 200
[4] cafe crown 2si 1 arada 1 paket 55.1
ÖĞLE YEMEĞİ:
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[6] Izgara köfte (dana eti orta yağlı) 5 adet 300
ARA ÖĞÜN:
[7] Form Çörekotlu Kepekli Tuzlu Bisküvi 20 GRAM 72
[8] Elma 1 ADET 60
SABAH:
[9] Beyaz Peynir 30 GRAM 75
[10] Izgara köfte 2 adet 120
[11] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
TOPLAM:1313 cal

akşam yemeğim

1 kase çorba
tavuklu mantar sote
4 kaşık esmer bulgur
2 kaşık yoğurt

esen sen yediklerinin her kalorisini nerden buluyorsun genelde meyve sebze et gibi besinlerin kalorisi var nette

acaba benim kaç kalori olmuştur.

ilk defa esmer bulgurdan yaptım pilavımı çok geç pişti hatta çiğ gibiydi kepeği olduğu için sanırım ama güzel tok tuttu......

kızlar ben diyete başladığımdan beri yiyecek görünce midem bulanıyor ve şeytan kulağına kurşun canım hiçbirşey istemiyor tahminime göre 2-3 güne adet olurum normalde tatlı isterdi canım yemek yemez bol bol ıvır zıvır yerdim........

selam kızlar.ben az önce geldim kurstan.Bugün yediklerimi yazayım.Sabah hiç kahvaltı yapmadım.1 de diksiyon kursum vardı ona gittim.ders aralarında 1 paket pizza krakeri bölerek yedim.İştahım yoktu onu da bitiremedim zaten.evde 1 kase çorba.2 kaşık pilav yanına fırında tavuk but ve patates yedim. sizler naptınız.yarın iş görüşmesine gitcem dersanelere şans dileyin bana.açıkçası olsun mu olmasın mı çok kararsızım ama çünkü dersanede öğretmenlik yapmaya pek niyetim yok..

iyi akşamlar kızlarrrr...sabahki menümü yazmıştım arada bir adet salatalık yedim ve form çay içtim..
akşam da üç kaşık pilav üç kaşık sebze yemeği yedim...

selam,aslında ayrılmak istemiyorum ama paylaşımda bulunmam çok sınırlı oluyor.Bu yüzden kendim diskalifiye olmayı kabul ediyorum.Bu takım bana çok şey kazandırdı.Öncelikle bir hedefim oldu.Hayatımda ilk kez diyetisyene gittim pazartesi günü.Sizi gördükçe azimle kilo vermek için çabalıyorum.Grubun içinde olmasamda ben yine sizi sessizce takip edicem

ya bir dene sadece günde 1 kere ne yediğini yaz ve çık zamanın olmuyorsa. ama bence tümden çıkma.. hem sen bize diyetisyenin neler dedi daha onu anlatacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…