- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.321
kızlar akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
çok oldu biliyorum :26:
inş ya 1 gün bile olsa yeter yatarım akşama kadar uf inş olurrr nolur kar tuttt hiç tutmuyoda ya bu kar
becerikliyiz demekki kapı süsü fln :)
kızlar akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
çok oldu biliyorum :26:
canım olmuş diye biliyom ankara tatil
sence çok mu? dalga mı geçiyon kı. daha azı ne olur ki. sen yemeye yemeye bulumia olacan bak. sonra herşey çok gelecek hiç bişey yemeycen. bence güzel ekmek, et, süt,sebze herşey var süpersin.
ben ne karlar gördüm dizimize kadardıda yine tatil olmazdı, erzurum sivas için bu normal durum tatil olmazdı. şimdi 2 cm kar oluyo ankarada tatil oluyo
bende duydum ama birkaç haberden daha duymayı bekliyom. tey tey teeeeyyyy.evdeyken daha dikkatli oluyorum yemeklerimde dışarda olunca kantine uğruyoz bazen malum.
şişttt kıskanma bakem. ne 2 santimi ya karşı bina görünmüyor kar yağarken.
yok ya çook yedim bide canım çikolata tatlı istiyo reglden dolayı
kaptan çok deel bence yaaaa
bende neler yedim dur yazayım akşam yemeğin de ; 1 tabak karalahana çorbası , 2 kaşık tavuklu patates
cnm ne yap biliomusun elmayı rendele üzerine tarçın dök ve yeeee acayip kesio tatlı isteğini
karalahana çorbası hiç yemedim
canım ben bu takımda hedefine ulaşmadan kaybetmek istemiyorum. burda birbirimizi tanıyoruz az çok.
ama kurallarda var buna uymak zorundayız yoksa paylaşım olmuyor. paylaşım olmayınca da bu takımın kurulma amacı ortadan kalkıyor. sen kendin mi ayrılmak istiyorsun yoksa kurallar gereği mi ayrılmak istiyorsun. eğer kendin ayrılmak istemiyorsan bu kurala dikkat edeceksen ben bir şans verilmesi taraftarıyım. arkadaşlarında buna karşı çıkacaklarını düşünmüyorum
selam,aslında ayrılmak istemiyorum ama paylaşımda bulunmam çok sınırlı oluyor.Bu yüzden kendim diskalifiye olmayı kabul ediyorum.Bu takım bana çok şey kazandırdı.Öncelikle bir hedefim oldu.Hayatımda ilk kez diyetisyene gittim pazartesi günü.Sizi gördükçe azimle kilo vermek için çabalıyorum.Grubun içinde olmasamda ben yine sizi sessizce takip edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?