• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sefrde benim pc bozuldu. noluyo bize:) okulda projeksiyon taktıydım yazılar kocaman oldu geçmiyo.ne yapabilirim acebaa? ankarada bugüün fena karlı. yarın tatil olabilir..

her zamanki taktiğim; sistemi geri bir tarihe yüklesen düzelir mi acaba, bi dene istersen

Son düzenleme:
kızlar bugünkü menüm...

sabah
klasik diyet kahvaltı+1 tk bal+1 haşlanmış yumurta

ara
bir paket çubuk kraker

öğleyin
yarım kase yogurt+1 porsiyon ısoanak+çeyrek bazlama

ara
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu

akşam( muhtemel olacak)
3-4 parça haşlanmış tavuk+salata+ayran+1 dilim ekmek

bu sefrde benim pc bozuldu. noluyo bize:) okulda projeksiyon taktıydım yazılar kocaman oldu geçmiyo.ne yapabilirim acebaa? ankarada bugüün fena karlı. yarın tatil olabilir..

canım ctrl tuşuna basarken farenin tekerleğini oynatg. belki ondandır..

bugün kaçamağım var..bırakınca birden saldırmıyım diye az az yiyim diyorum arada(vicadınımı böyle rahatlatıyorum) ama düğünümden önce 6 ay hiiiç çikolata tatlı yememiştim düğünden sonra saldırdım resmen yemek yemedim tatlı yedim. veee 72 den 76 ya sonrada 83 e çıktımm.. elifezgi kızacak bana

2011-03-08 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Pirinç (haşlanmış) 100 GRAM 13
[2] Bitter Çikolata 20 GRAM 144
[3] Çavdarlı Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[5] yumurta 2 adet 160
[6] Mantar 200 gr 28
[7] Sütaş Sarımsaklı Yoğurt 100 gr 81
[8] Ispanak 200 gr 52
[9] Sütaş Çilek Aromalı Süt 0.2 LİTRE 122
[10] ÜLKER HALLEY 1 ADET 132
[11] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4
[12] Domates 1 ADET 14
[13] Beyaz Peynir (yağsız) 20 GRAM 20
[14] Köy Ekmeği 1 DİLİM 56.75
Toplam : 947.15 kal

slm kızlar ben geldim bu diyet işi zor valla. ben diyorum diyet yapanı ıssız bir adaya koyacan zayıflayana kadar insan içinde zor. okuldan sonra toplantı yaptık. müdür fanta dağıttı herkese ben almadım. hocam alın dedi. sağolun ben almayacam. zorladı. sevmiyor musunuz yoksa şimdi mi istemiyorsunuz. şimdi istemiyorum dedim. diyet yapıyorum demek istemedim. zaten diyet yaptığımı arkadaşlarıma aileme bile söylemedim. sonra bırakınca hani diyet yapıyordun. niye bıraktın bu yorumlara maruz kalmak istemiyorum. bide vazgeçtim bıraktım kimseye ilgilendirmez bişey yediğimi görünce sen diyet yapmıyor muydun diye sormuyorlar mı ya da bakışları bile yetiyor. o yüzden beni ıssız adaya gönderin

bugün kaçamağım var..bırakınca birden saldırmıyım diye az az yiyim diyorum arada(vicadınımı böyle rahatlatıyorum) ama düğünümden önce 6 ay hiiiç çikolata tatlı yememiştim düğünden sonra saldırdım resmen yemek yemedim tatlı yedim. veee 72 den 76 ya sonrada 83 e çıktımm.. elifezgi kızacak bana

[5] yumurta 2 adet 160
[6] Mantar 200 gr 28
[8] Ispanak 200 gr 52
[12] Domates 1 ADET 14

canım bütün gün yediklerini öğün öğün yazsan benim aklım karışıyo neyi neyle yedin ne zaman yedin :52:

ohhh çok şükür oturdum bugün temizliğe devam banyomun biri daha bitti yusufun odası ve antreler....
çamaşırsuyu genzimi kesti birde bende astım var hergün düzenli ilaç alıyorum hemen ilacıma sarıldım..

şimdi bir kuru incir ve 1 kupa süt içine nescafe..

ohhh çok şükür oturdum bugün temizliğe devam banyomun biri daha bitti yusufun odası ve antreler....
çamaşırsuyu genzimi kesti birde bende astım var hergün düzenli ilaç alıyorum hemen ilacıma sarıldım..

şimdi bir kuru incir ve 1 kupa süt içine nescafe..

canım sen ne temizliği yapıyorsun bahar temizliği mi

[5] yumurta 2 adet 160
[6] Mantar 200 gr 28
[8] Ispanak 200 gr 52
[12] Domates 1 ADET 14

halley var çikolata var oooohh ohh maşallaah bu diyetisyen yaramadı bence sana....daha bide bunun akşamı var dimi??

yok be güzelim geçen hafta annemdeydim geldim evi temizliyorum bahar temizliğine yardımcı çağırcam
havalar biraz ısınsın seviyorum tertemiz evi yusufla mümkün olmuyor ama acaip dağıtıyor

evde çocuk varsa sabah temizliyosun akşam dağılıyo zaten aynı durum bende de mevcut bekarken ev arkadaşlarımla en erken 15 günde 1 temizlik yapardık evlendik çocuk yokkende aynı durum ama öocuk olunca sabah temizle akşama batıyo:84:

slm kızlar ben geldim bu diyet işi zor valla. ben diyorum diyet yapanı ıssız bir adaya koyacan zayıflayana kadar insan içinde zor. okuldan sonra toplantı yaptık. müdür fanta dağıttı herkese ben almadım. hocam alın dedi. sağolun ben almayacam. zorladı. sevmiyor musunuz yoksa şimdi mi istemiyorsunuz. şimdi istemiyorum dedim. diyet yapıyorum demek istemedim. zaten diyet yaptığımı arkadaşlarıma aileme bile söylemedim. sonra bırakınca hani diyet yapıyordun. niye bıraktın bu yorumlara maruz kalmak istemiyorum. bide vazgeçtim bıraktım kimseye ilgilendirmez bişey yediğimi görünce sen diyet yapmıyor muydun diye sormuyorlar mı ya da bakışları bile yetiyor. o yüzden beni ıssız adaya gönderin

evet diyet yapıyorum desen bi ayrı demesen bi ayrı.. sen demesen de bazen sorarlar diyettemisin yoksa diye.. en gıcığı buu

Tatlıların değişim listesi

--------------------------------------------------------------------------------

Bal-Pekmez-Reçel-Marmelat 15gr = 1.5 tatlı kaşığı
1 porsiyon Meyve

Çay şekeri 10gr = 1 tk =2 kesme şeker
1 porsiyon meyve

Akide Şekeri 15gr = 2 adet
1 porsiyon meyve

Lokum 10gr = 1 adet büyük
1 porsiyon meyve

Çikolata (her türlü) 10gr = 1 tablet
1 porsiyon meyve

Çikolatalı gofret 35gr = 1 adet
2 porsiyon meyve+1 ince dilim ekmek

Gofret (Sade) 24gr = 4 küçük
1 porsiyon meyve+1ince dilim ekmek

Minik kahve kurabiyesi 8gr = 1 adet
1 porsiyon meyve

Un kurabiyesi 30 gr = 1 küçük boy
1 porsiyon meyve+1 ince dilim ekmek

Acıbadem kurabiye 130gr = 1 adet çift katlı
2 porsiyon meyve+2 ince dilim ekmek

Kek (her çeşit ev keki) 30gr = 1 ince dilim

Etli top kek 45gr = 1 adet
1.5 porsiyon meyve+1.5 ince dilim ekmek

Eti pop kek (kremalı) 60gr = 1 adet

Elmelı-Meyveli pasta 100gr = 1 adet

Çikolatalı-kremalı pasta 50 gr = 1 dilim

Ekler pasta minik 19gr = 1 adet
1/2 porsiyon meyve+1/2 ince dilim ekmek

Krem karamel 100gr = 1 porsiyon

Bütün tatlılar 25gr = 1 kibrit kutusu
1 porsiyon meyve

Bütün tatlılar 50gr = 2 kk

Sütlü tatlılar - Dondurmalar (Muhallebi, sütlaç, keşkül vb) 200gr = 1 kase
1/2 bardak süt+2 porsiyon meyve+1 ince dilim ekmek

Aşure 200gr = 1 kase
1yk kırmızı et veya 1 yumurta büyüklüğünde beyaz et+1 ince dlim ekmek+2 porsiyon meyve

Ayva tatlısı 90gr = 1/4 ayva
1.5 porsiyon meyve

Kabak tatlısı 50gr = 2 k kutusu
1 porsiyon meyve

Profiterol 160 gr = 1 minik kase(3 top)
1/2 su bardağı süt+2 porsiyon meyve+2 ince dilim ekmek

Hamurlu tatlılar (Baklava, kadayıf, irmik helvası vb) 100gr = 1 porsiyon (4 kibrit kutusu)

Tahin helvası 30gr = 1 kibrit kutusu
2 tatlı kaşığı yağ+1.5 porsiyon meyve

Kestane şekeri 40gr = 3 adet

Şokella(nutella) 10gr = 1 tatlı kaşığı
1 porsiyon meyve

kızlar akşam 2 kaşık pilav 3 kaşık sebzeli tavuk yemeği 2 kaşık yoğurt
çok oldu biliyorum :26:

inş ya 1 gün bile olsa yeter yatarım akşama kadar uf inş olurrr nolur kar tuttt hiç tutmuyoda ya bu kar
becerikliyiz demekki kapı süsü fln :)

Back