Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bende sabah 5.5ta kalktim mate beslisi cayimi ictim bir tane kayisi yedim ardindan
saat 07.00dede bir bardak sut ictim
09.00dada bir tane yumurta yedim artik oglende yavuk yapacam
aksamada iki kasik yiyecekmisim beni oldurmek isteyen biri vardaa

hadi bakem neslihan bu hafta en az 1 kilo vercen anacım
bu sefer harbi öldürürüm kız
böyle devam edersen zaten her hafta 1 kilo rahat verirsin
hafta sonlarını da kaçamak yapabilirsin şeker

hadi bakem neslihan bu hafta en az 1 kilo vercen anacım
bu sefer harbi öldürürüm kız
böyle devam edersen zaten her hafta 1 kilo rahat verirsin
hafta sonlarını da kaçamak yapabilirsin şeker

insallah be guzelim nerde o gunler
ama bu hafta bir kiloyu kesin goze aldim eminim yanii insallah misafir felan gelmezseea.s.

kiz yavru senin su spor olayina bayiliyom oh oh devam et guzelim bu hafta zaten sen ve ben rezil olduk bari kurtaralim kendimizi

evet yaaa kendımızı kurtarmamız lazım
hergun yapıyorum nıvea bodyı ınsallah ılerkı zamanlarda faydasını gorurum
popo ve bacaklarımda sıkılasma oldugunu bıraz hıssedıyorum ama daha cok var duzgun olması ıcın-tatlicadiarzu-

Kımse yok gene.Kızlar bi şey sormak isityorum spor yaparken çok terlemıyorum illa terlemek mı lazım zayıflamak için

kizalr bizim apartmanda tamir var sanirim oyuzden elektirikler gelip gidiyo acmak istemiyom pcyi haberiniz olsun kizi yatirimde bakarim gitmezse gelirim elektirikler
yok sureklide gitmio bir gidip hemen geliyo oyuzden pcyi bozmak istemiyom
opuldunuz

slm kizlar hepinize kucak dolusu svegiler:teselli:ben bu sabah kllogsk sutlu ara ogun bitki cayi oglen ton tomates salatasi hafif zeytin yagli ... simdilik bu akrep ben sana yine gunluk menumu yazarim aksam (tsk bu arada ) ha birde ik tane mandalina yedim unutmustum....

Kımse yok gene.Kızlar bi şey sormak isityorum spor yaparken çok terlemıyorum illa terlemek mı lazım zayıflamak için

slm ter atmak i olur vucutaki toxinler gider ama onemli olan spor yapman... insana gore degisiyo ter atma demeki sen fazla terlemeyen birisini bence bi sorun olmaz senin icin:1hug:

Hoşgeldiniz kzılar.Neslihan açma pc yi sonra bozulurum felan kalırız sensiz.eylülce senin de iyi gidiyor bu gidişle kilolara veda etcen

akrep ozle msj yazmak istedim sana cevap vermek icin ozel msj kapali diyo senden icin:1no2:

slm ter atmak i olur vucutaki toxinler gider ama onemli olan spor yapman... insana gore degisiyo ter atma demeki sen fazla terlemeyen birisini bence bi sorun olmaz senin icin:1hug:

evet canım çok terlemeyen biriyim ondan zaten ama arkadaşalrım öyle deyince boşuna yapıyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…