- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.201
evet canım çok terlemeyen biriyim ondan zaten ama arkadaşalrım öyle deyince boşuna yapıyor gibi geldi
ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum
yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama
neslı kız asagıda gozukuyorsun burdamsın
elektrık gıdıp gelıyormu hala
yok canim bir saat oldu daha gitmedi sabah cok fenaydi ama simdi olmuyo sanirim saat 3.0de kosmaya gidecem arkadasla aman dedim gelim yoksa bugun hic giremiyecem benim kizida komsu aldii rahatken girim dedim gecmise goz gezdiriyom senne yaptin bu aradada oglen yemegi yiyorum tavuk iki tanede patattes
aksamada iki kasik yiyecekmisim senağlama
kiz yok yemedim zaten makarn aakrep beni sagolsun durdurdu iki uc catal aldiim birazda dunden kalan yesil mercimek varddi onu yedim korkmayin yaniay kaçmayın yaaa hazır burdayken azcık görüşelim tamda ben musaiti
nesli kız makarna yogurtla kilo yapar diye biliyorum ben
ne dersi ya sende bosver gel buraya diyetten haber ver eger bu haftada veremezsen ben senin kafani kiracamdaa oyuzden bence sen yerken beni hayal etayy herkeste burda ama çıkmamlazım.yarın konuyu ben anlatcam.konumda oldukça karışık.mezhepler çünkü.en zor ve karışıpğıda bana denk geldi.aslında ççooook sevdiğim konular ama çalışmama gerek yinede ders arası verince gelirim arada.öpüldünüz.
anam kiz ben cok kotuyum olisteden sonra kacamk birsey atamiyom agzima sende atma anam bacim kendien gelayyy hıc sorma o lısteyı kızzz cok kotuyum
sabahları nıvea body yapıyorum,
hava ıyı olursa aksamları 1 saat yuruyorum okadar-tatlicadiarzu-
kiz yemedim tamam ne bagiriyonu zya anam dedim nezamandir ozledim azcik makarna yiyim anam yok birdaha makarna demiyecemkıs kimbilir ne tabak tı o öyleeeeeee büyük salata servis kasesi olmasında sakın kıs kaç senedir gruplardasın hala makarna ile yoğurtmu yiyorsunnnnklava:
sen şimcik komşuylada keke pasta yersinnnn:sm_cool:
sus kiz sensin sisikooabbovvv kimse gelmemiş ya üfff
bakın sonra girmiyosun uzak kaldın falan demyin hepinizi mıhlarım
özellikle seni neslihan hanımmm duydunmu kızzz tescilli şişko
hehehehehehe :))))
haydin ben gene kaçtım dizi izleyip beyaz leblebi yicem birazdan bide çayım var ohhh deymeyin keyfime
kurabiyeyide yemedim bu arada ama her mutfaga girdiğimde bana ıslık çalıyo haberiniz ola bende ona göz kırpıp geri çıkıyorum byyy
kiz sennerelerdein bugun gelmedin ne keki seni sni bak sende bir ay sonra beni gibi kara tahtaya girersin haberin olsun haa hic tavsiye etmembi de keki yedim
ama cok az yedim gercekten
oh rahatsın yanı
bende dıetgrublarında gezınıyorum
ben oglen 1 kase yogurt yedım
sonra 1 tabak kellogs ve lıcht pudıng yedım
aksama Allah kerım
kiz oglen yemegine ne oldu neden yemedin bunlari yiyecegine bir tabak yemek yeseydinde karnini doyursaydin olmuyormuydu cadi simdi aksam ne yiyecen gorecezz tik abasa doyurmada kendini
kız ıste bunlarla sısırdım karnımı
aksama sadece salata yemek ıstıyorum-tatlicadiarzu-
Haysem evet bugun hıc gırmemıs pc sı bozulmus olabılır
canım bende aynen senın gıbıyım spor yaparken fazla terlemem, 1 saat tempolu yurudugumde bıle cok az terlemıs olurum-tatlicadiarzu-
ayyyyyyyyyyy cok kotuyum bi dilim cikilotali pasta yedim migdem kotu agriyor bulaniyo yaaaaaaaaaa niye yedim ......
Kızlar ben geldim boş burası.Ya akşam ailecek teyzeme gitcez teyzem bir sürü pasta börek yaptı ama yemiycem söz verdim kendime umarım dayanabilirim offf ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?