Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olurum tabi şeker nedemek seve seve
sen yaz akşamları menünü ben bakarım
yalnız kio çizelgeni de yaparmısın canıma.s.
a.s.tsk akrep bugunku menu== sbah kahve ve bi sultlu ekmek ara bi kase kellogs k ( sabah kahvaltisini cooook erken yaptim cunku) olen haslanmis brokoli ustune baharatli yogurt doktum ve iki mandalina aksam 3 izgarada pismis kofte az salata ve bir galeta hepsi bu akrep=== cizelgeye gelince yapamiyorum cok denedim aslinda ... yarindan itibaren yediklerimin kalorisini hesapliycam simdilik bu kadar akrep ..... analiz ve yorumlarini bekliyorum kocum benim:1hug:senin kadar kilo veririm ins....

bende şimdi haşlanmış yogurtlu brokolimi yedim kızlar ama acım şuan
evde mahlepli un kurabiyesi var eşim yeye dedi aklımı celecek çünkü kendi yedi ben gayret ettim yemedim ama aklım onda neyse ben kaçar by

abbovvv kimse gelmemiş ya üfff
bakın sonra girmiyosun uzak kaldın falan demyin hepinizi mıhlarım
özellikle seni neslihan hanımmm duydunmu kızzz tescilli şişko
hehehehehehe :))))
haydin ben gene kaçtım dizi izleyip beyaz leblebi yicem birazdan bide çayım var ohhh deymeyin keyfime
kurabiyeyide yemedim bu arada ama her mutfaga girdiğimde bana ıslık çalıyo haberiniz ola bende ona göz kırpıp geri çıkıyorum byyy

İdeal Kilonuz:54,4341

Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori:1122

GÜNLÜK BESLENME PLANI

KAHVALTIDAN ÖNCE :1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ : 1 porsiyon et (et porsiyonu) 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) *2 porsiyon meyve (meyve porsiyonu) (gün içerisinde istediğiniz saatte tüketebilirsiniz

Canım benim okunuyordur mutlaka şahen ben okuyorum geçmişi arkadaşlarımın okuduğuna da inanıyorum.Evet teşekkür butonunun kaldırılması kötü oldu.Canın diyet istemıyor demek de ne demek kimin canı istiyor diyet yapmak ama mecburen dün annemdeydim spor yaparken düşün annemlere gittim almanyadan kuzenim gelmişti hep beraber anemlerdeydik.Gece hepsı uyuyunca spor yaptım gene ama biraz çıkolata yiyebildim o atrıbenneyaptımki

ayy yazıkk sanaaaa yaaaa izlediğin özel bir diyet varmıı yoksa kafana göremi

Canım özel bir diyet yok kafama göre sabahları güzel ekmekli bir dilim (Kepek bazen normal) kahvaltımı yapıyorum ama aşırıya kaçmıyorum.Sabah 8.30 9 arası kahvaltı yapıyorum.Öğlen 14.00-14.30 arası genelde öğle yemeği yiyorum.ekmek genelde öğlen tüketmıyorum mecbur kalırsam 1 dilim.Akşamları eve gidince spor yapıyorum genelde 18.00 19.15-20 arası spor yapıyorum.Spordan sonra meyve yiyotum.Çok nadir çok acıkırsam çorba veya sebze yiyorum ama asla ekmek yemiyorum.

hoş psoriasis ( ay buarada çok zor bir nickin varmış ne anlama geliyor) senin çok fazla değilsin boyun kaç

Benim boyum 1.60 yada 1.61 tam bilmiyorum.Çok kilolu değilim aslında basen sorunum var benim.Adım hatice:)Çok ağır şok diyetler yapmak istemıyorum o sebeple.Sağlıklı sürekli yapabileceğim diyeti bir ömür uyguamak istıyorum.Günde 1.5 2 litre ortalama su içiyorum.Akşamları bazen çok canım tatlı isityor o zaman yiyorum kendimi kısmıyorum diyet yapıyorum diye ama dikkat ediyorum.Bira yesem spor saatimi ona göre artırıyorum.Yada ertesi gün az yiyorum.

aaa hosgeldın kızz ozlettın kendını
selam verdın gıttın hemen, ınsan bıraz anlatır neler yaptın kılo verdınmı, aldınmı merak edıyoruz beklıyoruz senıkaydirigubbakcemile5
valla cumaya kadar aldıklarımı verirsem sorunsuz gelecem ama veremezsem kilo almış olarak
Hoşgeldin gayecim.İş başı yapınca daha çok mu girersin acaba:?
evet cnm daha çok girerim çünkü evde pc yok ancak burdan girebiliyom
buarada herkese güneydın ve iyi diyetler bugün bende diyete başladım ykalaşık 1 aydır diyet yapmıyodum kaydirigubbakcemile5

geçmişe bi göz attımyalan söylemeyim okumadım çok uzun ama yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz eski takım arkadaşım begüm sende hoşgeldin

slm herkeze gunaydin kizlarr nasil gidiyo gayecim sende hosgeldin insallah fazla kilo almamaissindir canim
takima yeni kurallar koyduk onlarada bir goz at tamammi canim

canım sabah kahve yerine sade süt içsen şeker
öğle ile akşam menüsünün yeri değişse daha güzel olacakmış
mümkünse öğle et akşam sebze olsun şeker
kalori hesaplamasını da yapma boşuboşuna
o kadar önemli değil çünkü
sen şekerden uzak dur ve yediklerinde gayet sağlıklı
birde spor yaparsan süper olacak şeker

bana kilo ölçülerini yaz ben sana yapar msj olarak yazarım yapıştırman gereken kısmı
ve kilo çizelgen olur şeker
ölçülerini benim profile yazarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…