- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.161
a.s.tsk akrep bugunku menu== sbah kahve ve bi sultlu ekmek ara bi kase kellogs k ( sabah kahvaltisini cooook erken yaptim cunku) olen haslanmis brokoli ustune baharatli yogurt doktum ve iki mandalina aksam 3 izgarada pismis kofte az salata ve bir galeta hepsi bu akrep=== cizelgeye gelince yapamiyorum cok denedim aslinda ... yarindan itibaren yediklerimin kalorisini hesapliycam simdilik bu kadar akrep ..... analiz ve yorumlarini bekliyorum kocum benim:1hug:senin kadar kilo veririm ins....olurum tabi şeker nedemek seve seve
sen yaz akşamları menünü ben bakarım
yalnız kio çizelgeni de yaparmısın canıma.s.
nukeray s2000 haysem tugba hatice nelsihan serince begum spogat kaydirigubbakcemile5hepinize slm lar kizlar
ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum
yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama
slm kızlar herkes iiyidir inş ben iş başı yapdım artık sizleride özlemişim
umarım herkes iyidir şimdilik hoşçakalın
nukeray s2000 haysem tugba hatice nelsihan serince begum spogat kaydirigubbakcemile5hepinize slm lar kizlar
ayy yazıkk sanaaaa yaaaa izlediğin özel bir diyet varmıı yoksa kafana göremi
hoş psoriasis ( ay buarada çok zor bir nickin varmış ne anlama geliyor) senin çok fazla değilsin boyun kaç
valla cumaya kadar aldıklarımı verirsem sorunsuz gelecem ama veremezsem kilo almış olarakaaa hosgeldın kızz ozlettın kendını
selam verdın gıttın hemen, ınsan bıraz anlatır neler yaptın kılo verdınmı, aldınmı merak edıyoruz beklıyoruz senıkaydirigubbakcemile5
evet cnm daha çok girerim çünkü evde pc yok ancak burdan girebiliyomHoşgeldin gayecim.İş başı yapınca daha çok mu girersin acaba:?
Günaydın Kızlar canım arkadaşlarım günaydın.
a.s.tsk akrep bugunku menu== sbah kahve ve bi sultlu ekmek ara bi kase kellogs k ( sabah kahvaltisini cooook erken yaptim cunku) olen haslanmis brokoli ustune baharatli yogurt doktum ve iki mandalina aksam 3 izgarada pismis kofte az salata ve bir galeta hepsi bu akrep=== cizelgeye gelince yapamiyorum cok denedim aslinda ... yarindan itibaren yediklerimin kalorisini hesapliycam simdilik bu kadar akrep ..... analiz ve yorumlarini bekliyorum kocum benim:1hug:senin kadar kilo veririm ins....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?