• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum

yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama

anam kiz neden oyle dedin senin yoklugun cok anlasildi be guzelim denk gelmemistir oyuzden yoksa sana cevap yazmaz olurmuyuz

neslı kız asagıda gozukuyorsun burdamsın
elektrık gıdıp gelıyormu hala

yok canim bir saat oldu daha gitmedi sabah cok fenaydi ama simdi olmuyo sanirim saat 3.0de kosmaya gidecem arkadasla aman dedim gelim yoksa bugun hic giremiyecem benim kizida komsu aldii rahatken girim dedim gecmise goz gezdiriyom senne yaptin bu aradada oglen yemegi yiyorum tavuk iki tanede patattes
aksamada iki kasik yiyecekmisim senağlama

yok canim bir saat oldu daha gitmedi sabah cok fenaydi ama simdi olmuyo sanirim saat 3.0de kosmaya gidecem arkadasla aman dedim gelim yoksa bugun hic giremiyecem benim kizida komsu aldii rahatken girim dedim gecmise goz gezdiriyom senne yaptin bu aradada oglen yemegi yiyorum tavuk iki tanede patattes
aksamada iki kasik yiyecekmisim senağlama

oh rahatsın yanı
bende dıetgrublarında gezınıyorum
ben oglen 1 kase yogurt yedım
sonra 1 tabak kellogs ve lıcht pudıng yedım
aksama Allah kerım

ay kaçmayın yaaa hazır burdayken azcık görüşelim tamda ben musaiti
nesli kız makarna yogurtla kilo yapar diye biliyorum ben
kiz yok yemedim zaten makarn aakrep beni sagolsun durdurdu iki uc catal aldiim birazda dunden kalan yesil mercimek varddi onu yedim korkmayin yani
ayy herkeste burda ama çıkmamlazım.yarın konuyu ben anlatcam.konumda oldukça karışık.mezhepler çünkü.en zor ve karışıpğıda bana denk geldi.aslında ççooook sevdiğim konular ama çalışmama gerek yinede ders arası verince gelirim arada.öpüldünüz.
ne dersi ya sende bosver gel buraya diyetten haber ver eger bu haftada veremezsen ben senin kafani kiracamdaa oyuzden bence sen yerken beni hayal et
ayyy hıc sorma o lısteyı kızzz cok kotuyum
sabahları nıvea body yapıyorum,
hava ıyı olursa aksamları 1 saat yuruyorum okadar-tatlicadiarzu-
anam kiz ben cok kotuyum olisteden sonra kacamk birsey atamiyom agzima sende atma anam bacim kendien gel
kıs kimbilir ne tabak tı o öyleeeeeee büyük salata servis kasesi olmasında sakın kıs kaç senedir gruplardasın hala makarna ile yoğurtmu yiyorsunnnn:oklava:
sen şimcik komşuylada keke pasta yersinnnn:sm_cool:
kiz yemedim tamam ne bagiriyonu zya anam dedim nezamandir ozledim azcik makarna yiyim anam yok birdaha makarna demiyecem
zaten yemedim de ne haberrr
kziim yiyipte seni yakinlastirirmiyim kiloma hahahahha cok beklersin

abbovvv kimse gelmemiş ya üfff
bakın sonra girmiyosun uzak kaldın falan demyin hepinizi mıhlarım
özellikle seni neslihan hanımmm duydunmu kızzz tescilli şişko
hehehehehehe :))))
haydin ben gene kaçtım dizi izleyip beyaz leblebi yicem birazdan bide çayım var ohhh deymeyin keyfime
kurabiyeyide yemedim bu arada ama her mutfaga girdiğimde bana ıslık çalıyo haberiniz ola bende ona göz kırpıp geri çıkıyorum byyy
sus kiz sensin sisikoo
hem sende geliyon gelmemnle gitmen bir oluyo ben ne yapim isik hizi gerekiyo sana ulasabilmek icin oda bende mevcut degil be guzelim az yavas gir cik kaydirigubbakcemile3

bi de keki yedim :utangac:
ama cok az yedim gercekten :utangac:
kiz sennerelerdein bugun gelmedin ne keki seni sni bak sende bir ay sonra beni gibi kara tahtaya girersin haberin olsun haa hic tavsiye etmem

oh rahatsın yanı
bende dıetgrublarında gezınıyorum
ben oglen 1 kase yogurt yedım
sonra 1 tabak kellogs ve lıcht pudıng yedım
aksama Allah kerım

kiz oglen yemegine ne oldu neden yemedin bunlari yiyecegine bir tabak yemek yeseydinde karnini doyursaydin olmuyormuydu cadi simdi aksam ne yiyecen gorecezz tik abasa doyurmada kendini

kiz oglen yemegine ne oldu neden yemedin bunlari yiyecegine bir tabak yemek yeseydinde karnini doyursaydin olmuyormuydu cadi simdi aksam ne yiyecen gorecezz tik abasa doyurmada kendini

kız ıste bunlarla sısırdım karnımı
aksama sadece salata yemek ıstıyorum-tatlicadiarzu-

Haysem evet bugun hıc gırmemıs pc sı bozulmus olabılır

kız ıste bunlarla sısırdım karnımı
aksama sadece salata yemek ıstıyorum-tatlicadiarzu-

Haysem evet bugun hıc gırmemıs pc sı bozulmus olabılır

ya bugunde dunde pazardan beri yok benmi kacirdim acaba
anamm kiz acikirsin haa bence aksama kadar birseyler yee aksam yine salata yersin

Kızlar ben geldim boş burası.Ya akşam ailecek teyzeme gitcez teyzem bir sürü pasta börek yaptı ama yemiycem söz verdim kendime umarım dayanabilirim offf ya

Kızlar ben geldim boş burası.Ya akşam ailecek teyzeme gitcez teyzem bir sürü pasta börek yaptı ama yemiycem söz verdim kendime umarım dayanabilirim offf ya

kiz bak eylul yemiss midesi agrimis sanada birsey olur karismam yeme az ye aksam birde oglen olsa neysee yeme yeme
bu arad puskuut senin baslangic kilonu degistirmis canim

ay bende kostum kostum canim cikmis halde geldimm ay kahve aldimda onu iciyom simdi anam benim canim arkadasimda gelmemis bugun oglusunun gonlunu almakla ugrasiyo sanirimm

slmmmm sözde daha cok gircektim tatildeyim uyuyorum geç satte yazıyorum o zamanlarda siz haklı olarak yoksunuz neyse bu sabah 1 dilim ekmek salçalı 1 bardak şekersiz cay öğlen yarım tabak bulgur pilavı 2 bardak çay birazdan da portakal yiycem bakalım

hayırlı akşamlar canlar.uykusuzluktan ölüyorum.bir buçuk saatlik uykuyla duruyorum.dün gece kızm ışık açacam derekn yataktan düşüp kafasını kapının köşesine çarpmış. ve baya bi kanadı kafası.dehşet korktuk.allahtan çok büyükdeğil.yavrumun ağlayışı bütün gün hep kulağımdaydı.çok şükür bişey yok.ben ilk defa rastladım böyle bi duruma kızmda.allah bidaha ne benim evladıma nede başkalarının evladına böyle bişey yaşatmasın.bugün kursta her yarımsaatte aradım onu.inannın akşamı zor ettim.
buarda az girebilirm belki 2 gündür ama gayet iyiyim.diyetim bozulmadı.bi tek bugün 1-1.5 litre kadar su içebildim.merak etme neslihan buhafta eminim kilo gitmiştir.çünkü bunu hissediyorum ama regliyim.şişlik var ellerimde felan.bugünsabha normal kahvaltı yarım dilim kepek ekmekle.arda elma yedim.kursta altınbaşak form bisküvi.ama akşam yani şimdi bi tabak acılı kurufasülye yiycem salatayla.çoook sevrim çünkü.başka pek giremeybilrim.gerçi sayfa açık olur.ben uyumaaak istiyorum.

Back