• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıslar wallaa birden çıktım benim ufaklık iyice kötüleşti diyee şimcik ancak ateşi düştü yatıyor önce ılık bir banyo yaptık sonra azıcık birşeyler yedi ve ilacınıda verdim şükür daha iyi sanırım üşüttü çünkü burnu akmaya başladı hapşırıyorda
yok canım oyle bısey dıyemezler sen elınden gelenı yapıyorsun
oyuzden herkes senınle ugrasıyor zaten
goster kendını akreple begume nasıl kılo verılıyormus
emınım sen yaza bıle kalmadan 68 olacaksın:1hug:

ahh cnm nerdeee wallla o günler sabırsızlıkla bekliyorummmm

a.selam canım benımde kucuk kız 2-3 gundur ıshal ve fazla bısey yemıyor oyuzden benımde canım sıkkın ama atesı yok sukur, senın oglan nasıl oldu dustumu atesı
buarada corban nasıl oldu yedınmıkaydirigubbakcemile5

cnm sanada geçmiş olsun bu ara yine çok salgın zaten ishal kusma ve ateş virüs dolaşıyormuş ortada 2 hafta önce yeğenim yakalndı öyle bir tam sömestrde yavrucak ama bizimkisi soğukalgınlığı sanırım ama ateş maffediyor tabi yavrucukları
çorbama gelince walla süper olmuş tadı bolda kırmızıbiber koydum ben ayrıca metobolizma için süpermiş kilo verdirmeyi hızlandırıyormuş acı

Zaten alıştım su içmeye su içmeden duramam ki.Öğleyin musakka var pilav var ben diyorum ton balığı alsam da yesem mi ağır hepsi de musakka felan pilav zaten sevmem pek.

canım ya musakka biraz ağır bence pilavda aynen ama büyük bir ihtimalle saat geçti zaten geç kaldımm değilmi:)

Geçmiş olsun canım oğluşun için.Çoran için de hayırlı olsun.Ah birde ben o meşhur çorba diyetini yapsam kurutlurum şu kilocuklardan

saoll cnmm daha iyi şükürr yatıyor şimcik çorba içinde saol süper walla tavsiye ederimm hadi sende başla beraber yapalım neslide yapacak inş...

sabah bi dilim ekmekle peynir yedim 1 litreye yakında su içtim
öglene dogru besi bi yerde cayını ictim 2 tane bisküviyle annem kek yapmıs acayip canım istiyo ama biliyorum yememem lazım :(
biraz spor yapıyım bari sonra da çorba içicem..

yok cnm bak biliyorsun yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o kekiiiiiii

ay bende bu sabah bir tane hatta yarim tane yumurta yedim
bir bardak kahve ictim
oglende makarnan yedim yaninda bir kase yogurta beraber
neysde kizlar komsum geldi ebn kacar

kıs kimbilir ne tabak tı o öyleeeeeee büyük salata servis kasesi olmasında sakın kıs kaç senedir gruplardasın hala makarna ile yoğurtmu yiyorsunnnn:oklava:
sen şimcik komşuylada keke pasta yersinnnn:sm_cool:

kızlar kahve ıcıyordum dayanamadım yanında 1 tane elmalı pasta yedım uffff sımdı cok pısmanım -tatlicadiarzu-
serınce hosgeldın kızz nasıl gıdıyor dıyetın, yuruyormusun kosu bandında

ay inanmıyorummmm pastamııııı kıs o pasta kaç kalori haberin varmıııı:oklava:

ayy herkeste burda ama çıkmamlazım.yarın konuyu ben anlatcam.konumda oldukça karışık.mezhepler çünkü.en zor ve karışıpğıda bana denk geldi.aslında ççooook sevdiğim konular ama çalışmama gerek yinede ders arası verince gelirim arada.öpüldünüz.

cnm sen çalış dersini ihmal etmeeee

kızlar bide diğer sayfalarda gördüm ideal kilo örnek menü diye bişey nerden yaptınız onları yaaa ben kaçırdım herall

canım burdan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cuma-zayiflama-yarismasi-309.html#post5238542

Aç kalmadan 14 kilo verdiren müthiş liste

Aniden gelen yeme içme krizlerini, fazla kalori almadan, ama aynı zamanda gözünüzü ve midenizi mutlu edecek şekilde geçiştirmek ister misiniz? İşte size mükemmel bir liste
Özellikle masa başında oturanlar veya sabit çalışanların en çok şikayet ettiği konuların başında kilo almak geliyor. Alınan fazla kiloları vermek ayrı bir çabayı ve iradeyi gerektiriyor.

Formsante dergisinin uzmanları, hem formunu korumak, hem karnını doyurmak isteyenler için çok önemli bir atıştırma önerisi geliştirdi. İşte size, uyguladığınızda hem tokluk hissi verecek hem de 100 kaloriyi geçmeyecek 14 atıştırma önerisi.

..
Beyaz peynirli, zeytinyağlı domates dilimleri
Akşam yemeğine daha çok mu var? Birkaç dilim domates, peynir ve zeytinyağı ile hazırlayacağınız bu nefis atıştırmayla hem damağınızı hem de midenizi doyurabilirsiniz.
Oldukça doyurucu bir besin: Muz
Muz doğal olarak "paketlenmiş" bir meyve, bu sayede çantanızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz. Oldukça doyurucu bir atıştırma olan muz, özellikle spor yapanlar için krampları önleyici potasyum zengini bir besin kaynağı.
Yerfıstığı ve yabanmersini kurusu
l1 kaşık yerfıstığı ve iki kaşık yabanmersini kurusunu karıştırıp küçük bir plastik torbada taşıyabilirsiniz. Böylece mideniz kazındığında sağlıklı bir atıştırma yanınızda olacaktır.
40 gram kuru kayısı
Çantanızda küçük kese kağıdının içinde 40 gram kuru kayısı bulundurun ve acıktığınızda tüketin. Böylelikle vücudunuz için gerekli olan birçok besin öğesini alırken, kalori bombardımanına uğramayacaksınız.
5 adet küçük bitter çikolata
Bol miktarda kakao içeren bitter çikolata zengin bir antioksidan kaynağı. Yüksek tansiyona da iyi geldiği araştırmalarla kanıtlanan çikolata aynı zamanda enerji veriyor, kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlıyor.-
1 kâse probiyotik yağsız yoğurt
Kalsiyum ve D vitamini ve faydalı bakteriler içeren probiyotik yoğurtlar sindirim sisteminiz için olduğu kadar kemikleriniz için de faydalı bir atıştırma.
Patlamış mısır
3 avuç dolusu yağsız patlamış mısır acıktığınızda imdadınıza yetişecek en masum atıştırmalardan...
Ton balığı
Balık besleyici olduğu kadar hafif de bir besin. İşte size ton balığıyla 100 kalorilik 3 öneri: 1) 50 gram ton balığına bolca limon sıkıp kaşıklayın. 2) 30 gram ton balığını bir dilim tam buğday ekmeğinin üzerine sürüp yiyin. 3) 40 gram ton balığı, 1 adet salatalık, birkaç marul tanesi ve 1 küçük domatesten oluşan bir salata hazırlayın.
Havuç ve humus
Orta büyüklükteki bir havucu 2 tatlı kaşığı humusa batırarak yiyebilirsiniz. Kıtır kıtır yiyeceğiniz havuç sizi biraz oyalayacaktır. Ayrıca hem havuç hem de humus besin kaynağı olarak oldukça zenginler.
Ahududu, yoğurt, bal ve müsli
2 çorba kaşığı yoğurtla 1 tatlı kaşığı balı karıştırın. ahududuları ve müsliyi yoğurdunuza ekleyin ve afiyetle yiyin. Ahududu hem çok lezzetli bir meyve, hem de güçlü bir antioksidan. Bu doyurucu atıştırma sizi öğlen ya da akşam yemeğine kadar tok tutacaktır.
10 adet badem içi
Kuru yemişlerin faydaları saymakla bitmiyor. Badem de bunlardan biri. Ama kilo almak istemiyorsanız fazla abartmayın, bu lezzetli kuru yemişten 10 tane yemeniz hem elinizi hem de midenizi oyalayacaktır.
Peynir ve çok tahıllı ekmek
1 adet yağsız üçgen peynirin yanında bir dilim "çok tahıllı" ekmek, bir sonraki öğüne kadar doyurucu bir atıştırma alternatifi olabilir. Çok tahıllı ekmek vücudunuz için çok faydalı olan B1, B2, B6, B12, niasin, folik asit, demir, kalsiyum, çinko içerir.
Hindi füme ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Protein yönünden zengin bir başka atıştırma: 60 gr hindi füme ve 1 dilim tam buğday ekmeği...
Çilek ve yağsız yoğurt
1.5 kâse dolusu mis kokulu çilekle birlikte 2 tatlı kaşığı yağsız yoğurdu yiyebilirsiniz. Bu hafif ara öğün mükemmel bir C vitamini kaynağı aynı zamanda.

kıslar wallaa birden çıktım benim ufaklık iyice kötüleşti diyee şimcik ancak ateşi düştü yatıyor önce ılık bir banyo yaptık sonra azıcık birşeyler yedi ve ilacınıda verdim şükür daha iyi sanırım üşüttü çünkü burnu akmaya başladı hapşırıyorda

ahh cnm nerdeee wallla o günler sabırsızlıkla bekliyorummmm

cnm sanada geçmiş olsun bu ara yine çok salgın zaten ishal kusma ve ateş virüs dolaşıyormuş ortada 2 hafta önce yeğenim yakalndı öyle bir tam sömestrde yavrucak ama bizimkisi soğukalgınlığı sanırım ama ateş maffediyor tabi yavrucukları
çorbama gelince walla süper olmuş tadı bolda kırmızıbiber koydum ben ayrıca metobolizma için süpermiş kilo verdirmeyi hızlandırıyormuş acı

canım ya musakka biraz ağır bence pilavda aynen ama büyük bir ihtimalle saat geçti zaten geç kaldımm değilmi:)

saoll cnmm daha iyi şükürr yatıyor şimcik çorba içinde saol süper walla tavsiye ederimm hadi sende başla beraber yapalım neslide yapacak inş...

yok cnm bak biliyorsun yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o kekiiiiiii

kıs kimbilir ne tabak tı o öyleeeeeee büyük salata servis kasesi olmasında sakın kıs kaç senedir gruplardasın hala makarna ile yoğurtmu yiyorsunnnn:oklava:
sen şimcik komşuylada keke pasta yersinnnn:sm_cool:

ay inanmıyorummmm pastamııııı kıs o pasta kaç kalori haberin varmıııı:oklava:

cnm sen çalış dersini ihmal etmeeee

canım burdan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cuma-zayiflama-yarismasi-309.html#post5238542

Canım bunu söyleyeceğinizi tahmin ettiğim için yemedım musakka ton balığı aldım light olandan onu yedim salata ilee ohh çok da doydum.

Canım bunu söyleyeceğinizi tahmin ettiğim için yemedım musakka ton balığı aldım light olandan onu yedim salata ilee ohh çok da doydum.

Canım sağol.Bügünkü yemek menüm bitti böylelikle.yarın sabah olsad akahvaltı yapsam hayalını kuruyorum şimdidengamyoncuiremsu

ayy yazıkk sanaaaa yaaaa izlediğin özel bir diyet varmıı yoksa kafana göremi

begüm burdayım geldim sen nerdesinnn
ufaklık iyidir umarım şimdi canım saatide mutlaka ateş düşürücüsünü ver ben 1-2 gün 4 saatte 1 veriyorum çıkmasın diye
valla bende brokoli haşlıcam akşama eşimde diette oda ondan yicek oda diette yaa bana soruyo şimdi ne yicez diye aaa akşam hafif yicez ya yogur ya salata diyorum ALLAH tan çok iredelide uyuyo ve ikimiz yapıyoruz ya evede abur cubur kuruyemiş girmiyo b.leblemi harici
çünkü biz her akşam ara olarak 2-3 avuç beyaz leblebi yiyoruz

neyse kimse ghörünmüyo
bende gidiyorum kızıma kuymak yapıcam da onu yediriyim
ayy bu arada benimde ideal kilomm 54 çıktı nerde o günler ben bi 58 olıyımda sonrasını düşünürüz hehehe

begüm burdayım geldim sen nerdesinnn
ufaklık iyidir umarım şimdi canım saatide mutlaka ateş düşürücüsünü ver ben 1-2 gün 4 saatte 1 veriyorum çıkmasın diye
valla bende brokoli haşlıcam akşama eşimde diette oda ondan yicek oda diette yaa bana soruyo şimdi ne yicez diye aaa akşam hafif yicez ya yogur ya salata diyorum ALLAH tan çok iredelide uyuyo ve ikimiz yapıyoruz ya evede abur cubur kuruyemiş girmiyo b.leblemi harici
çünkü biz her akşam ara olarak 2-3 avuç beyaz leblebi yiyoruz

cnm burdayımmm şimdi daha iyi uyuyor ilaçlarında etkisiylee cnm bende 3 saat arayla veriyorum 2 ayrı ateş düşürücü önlem olsun diye peditusta verdim burnu falan akıyor dye
ay ne güzel bak ikinizde diyette olunca motivasyon yüksek olurr ben malum çorbamı yiyecem akşama
zaten eve aburcubur sokmamak en doğrusuu

ewet arkadaşlar ben şimdilik çıkıyorummm sonra görüşürüzzzz Şeniz

neslihancım benden sonra gelirsennn neler yedin yazzz yarın oklavayı sallıyim ok canım benimŞeniz

ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum

yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama

slm kızlar herkes iiyidir inş ben iş başı yapdım artık sizleride özlemişim
umarım herkes iyidir şimdilik hoşçakalın

ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum

yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama

kız niye cevap yazmayalım aşkolsun
ne güzel kilo verdin be güzelim haydi devam biraz kontrol et diet yapmasan bilede şuan ki kilonu korusun bünyen

slm kızlar herkes iiyidir inş ben iş başı yapdım artık sizleride özlemişim
umarım herkes iyidir şimdilik hoşçakalın

aaa hosgeldın kızz ozlettın kendını
selam verdın gıttın hemen, ınsan bıraz anlatır neler yaptın kılo verdınmı, aldınmı merak edıyoruz beklıyoruz senıkaydirigubbakcemile5

Back