- Konu Sahibi Pinarbartu
- #2.141
kızlar bide diğer sayfalarda gördüm ideal kilo örnek menü diye bişey nerden yaptınız onları yaaa ben kaçırdım herall
canım gecmıs sayfaları okursan gorursun
yada cuma paylasım alanını okumanı tavsıye ederım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bide diğer sayfalarda gördüm ideal kilo örnek menü diye bişey nerden yaptınız onları yaaa ben kaçırdım herall
yok canım oyle bısey dıyemezler sen elınden gelenı yapıyorsun
oyuzden herkes senınle ugrasıyor zaten
goster kendını akreple begume nasıl kılo verılıyormus
emınım sen yaza bıle kalmadan 68 olacaksın:1hug:
a.selam canım benımde kucuk kız 2-3 gundur ıshal ve fazla bısey yemıyor oyuzden benımde canım sıkkın ama atesı yok sukur, senın oglan nasıl oldu dustumu atesı
buarada corban nasıl oldu yedınmıkaydirigubbakcemile5
Zaten alıştım su içmeye su içmeden duramam ki.Öğleyin musakka var pilav var ben diyorum ton balığı alsam da yesem mi ağır hepsi de musakka felan pilav zaten sevmem pek.
Geçmiş olsun canım oğluşun için.Çoran için de hayırlı olsun.Ah birde ben o meşhur çorba diyetini yapsam kurutlurum şu kilocuklardan
sabah bi dilim ekmekle peynir yedim 1 litreye yakında su içtim
öglene dogru besi bi yerde cayını ictim 2 tane bisküviyle annem kek yapmıs acayip canım istiyo ama biliyorum yememem lazım
biraz spor yapıyım bari sonra da çorba içicem..
ay bende bu sabah bir tane hatta yarim tane yumurta yedim
bir bardak kahve ictim
oglende makarnan yedim yaninda bir kase yogurta beraber
neysde kizlar komsum geldi ebn kacar
kızlar kahve ıcıyordum dayanamadım yanında 1 tane elmalı pasta yedım uffff sımdı cok pısmanım -tatlicadiarzu-
serınce hosgeldın kızz nasıl gıdıyor dıyetın, yuruyormusun kosu bandında
ayy herkeste burda ama çıkmamlazım.yarın konuyu ben anlatcam.konumda oldukça karışık.mezhepler çünkü.en zor ve karışıpğıda bana denk geldi.aslında ççooook sevdiğim konular ama çalışmama gerek yinede ders arası verince gelirim arada.öpüldünüz.
abbovvv kimseler ugramamş bari bende gideyim kızımda uyandı haydin sonra ugrarım byyy
kıslar wallaa birden çıktım benim ufaklık iyice kötüleşti diyee şimcik ancak ateşi düştü yatıyor önce ılık bir banyo yaptık sonra azıcık birşeyler yedi ve ilacınıda verdim şükür daha iyi sanırım üşüttü çünkü burnu akmaya başladı hapşırıyorda
ahh cnm nerdeee wallla o günler sabırsızlıkla bekliyorummmm
cnm sanada geçmiş olsun bu ara yine çok salgın zaten ishal kusma ve ateş virüs dolaşıyormuş ortada 2 hafta önce yeğenim yakalndı öyle bir tam sömestrde yavrucak ama bizimkisi soğukalgınlığı sanırım ama ateş maffediyor tabi yavrucukları
çorbama gelince walla süper olmuş tadı bolda kırmızıbiber koydum ben ayrıca metobolizma için süpermiş kilo verdirmeyi hızlandırıyormuş acı
canım ya musakka biraz ağır bence pilavda aynen ama büyük bir ihtimalle saat geçti zaten geç kaldımm değilmi:)
saoll cnmm daha iyi şükürr yatıyor şimcik çorba içinde saol süper walla tavsiye ederimm hadi sende başla beraber yapalım neslide yapacak inş...
yok cnm bak biliyorsun yeme sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn o kekiiiiiii
kıs kimbilir ne tabak tı o öyleeeeeee büyük salata servis kasesi olmasında sakın kıs kaç senedir gruplardasın hala makarna ile yoğurtmu yiyorsunnnnklava:
sen şimcik komşuylada keke pasta yersinnnn:sm_cool:
ay inanmıyorummmm pastamııııı kıs o pasta kaç kalori haberin varmııııklava:
cnm sen çalış dersini ihmal etmeeee
canım burdan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...cuma-zayiflama-yarismasi-309.html#post5238542
tesekkur ederım yerimseniben
aklıma gelmısken bana tuba ozayın egzersızlerını nezaman gonderebılırsın canım
Canım bunu söyleyeceğinizi tahmin ettiğim için yemedım musakka ton balığı aldım light olandan onu yedim salata ilee ohh çok da doydum.
afiyet şeker olsun yağğ olmasın inşallahhhhhh:içelim:
Canım bunu söyleyeceğinizi tahmin ettiğim için yemedım musakka ton balığı aldım light olandan onu yedim salata ilee ohh çok da doydum.
Canım sağol.Bügünkü yemek menüm bitti böylelikle.yarın sabah olsad akahvaltı yapsam hayalını kuruyorum şimdidengamyoncuiremsu
begüm burdayım geldim sen nerdesinnn
ufaklık iyidir umarım şimdi canım saatide mutlaka ateş düşürücüsünü ver ben 1-2 gün 4 saatte 1 veriyorum çıkmasın diye
valla bende brokoli haşlıcam akşama eşimde diette oda ondan yicek oda diette yaa bana soruyo şimdi ne yicez diye aaa akşam hafif yicez ya yogur ya salata diyorum ALLAH tan çok iredelide uyuyo ve ikimiz yapıyoruz ya evede abur cubur kuruyemiş girmiyo b.leblemi harici
çünkü biz her akşam ara olarak 2-3 avuç beyaz leblebi yiyoruz
ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum
yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama
slm kızlar herkes iiyidir inş ben iş başı yapdım artık sizleride özlemişim
umarım herkes iyidir şimdilik hoşçakalın