- Konu Sahibi Pinarbartu
- #2.221
slm arkadaşlar tüm gün giremedim walllaa oğlan tam dezldi dedim bütün gün yedi beni bitirdi ancak şimdi girebildim dedim yine yapıştı yanımaa:) geçmişi okuyorum burdayımmmm gelen olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm tugba coook gecmis olsun guzelim allah beterinden saklasin cok uzuldum senin adina allahtan fazla bisey olmamis kizini kocam opuyorumhayırlı akşamlar canlar.uykusuzluktan ölüyorum.bir buçuk saatlik uykuyla duruyorum.dün gece kızm ışık açacam derekn yataktan düşüp kafasını kapının köşesine çarpmış. ve baya bi kanadı kafası.dehşet korktuk.allahtan çok büyükdeğil.yavrumun ağlayışı bütün gün hep kulağımdaydı.çok şükür bişey yok.ben ilk defa rastladım böyle bi duruma kızmda.allah bidaha ne benim evladıma nede başkalarının evladına böyle bişey yaşatmasın.bugün kursta her yarımsaatte aradım onu.inannın akşamı zor ettim.
buarda az girebilirm belki 2 gündür ama gayet iyiyim.diyetim bozulmadı.bi tek bugün 1-1.5 litre kadar su içebildim.merak etme neslihan buhafta eminim kilo gitmiştir.çünkü bunu hissediyorum ama regliyim.şişlik var ellerimde felan.bugünsabha normal kahvaltı yarım dilim kepek ekmekle.arda elma yedim.kursta altınbaşak form bisküvi.ama akşam yani şimdi bi tabak acılı kurufasülye yiycem salatayla.çoook sevrim çünkü.başka pek giremeybilrim.gerçi sayfa açık olur.ben uyumaaak istiyorum.
cnm benim oğlandı hasta olan saolllay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum
yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama
nukeray s2000 haysem tugba hatice nelsihan serince begum spogat kaydirigubbakcemile5hepinize slm lar kizlar
bende şimdi haşlanmış yogurtlu brokolimi yedim kızlar ama acım şuan
evde mahlepli un kurabiyesi var eşim yeye dedi aklımı celecek çünkü kendi yedi ben gayret ettim yemedim ama aklım onda neyse ben kaçar by
abbovvv kimse gelmemiş ya üfff
bakın sonra girmiyosun uzak kaldın falan demyin hepinizi mıhlarım
özellikle seni neslihan hanımmm duydunmu kızzz tescilli şişko
hehehehehehe :))))
haydin ben gene kaçtım dizi izleyip beyaz leblebi yicem birazdan bide çayım var ohhh deymeyin keyfime
kurabiyeyide yemedim bu arada ama her mutfaga girdiğimde bana ıslık çalıyo haberiniz ola bende ona göz kırpıp geri çıkıyorum byyy
Canım özel bir diyet yok kafama göre sabahları güzel ekmekli bir dilim (Kepek bazen normal) kahvaltımı yapıyorum ama aşırıya kaçmıyorum.Sabah 8.30 9 arası kahvaltı yapıyorum.Öğlen 14.00-14.30 arası genelde öğle yemeği yiyorum.ekmek genelde öğlen tüketmıyorum mecbur kalırsam 1 dilim.Akşamları eve gidince spor yapıyorum genelde 18.00 19.15-20 arası spor yapıyorum.Spordan sonra meyve yiyotum.Çok nadir çok acıkırsam çorba veya sebze yiyorum ama asla ekmek yemiyorum.
Benim boyum 1.60 yada 1.61 tam bilmiyorum.Çok kilolu değilim aslında basen sorunum var benim.Adım hatice:)Çok ağır şok diyetler yapmak istemıyorum o sebeple.Sağlıklı sürekli yapabileceğim diyeti bir ömür uyguamak istıyorum.Günde 1.5 2 litre ortalama su içiyorum.Akşamları bazen çok canım tatlı isityor o zaman yiyorum kendimi kısmıyorum diyet yapıyorum diye ama dikkat ediyorum.Bira yesem spor saatimi ona göre artırıyorum.Yada ertesi gün az yiyorum.
günaydın kızlar..
size de bir merhaba diyeyim dedima.s.
Kımse yok gene.Kızlar bi şey sormak isityorum spor yaparken çok terlemıyorum illa terlemek mı lazım zayıflamak için
kiz yok yemedim zaten makarn aakrep beni sagolsun durdurdu iki uc catal aldiim birazda dunden kalan yesil mercimek varddi onu yedim korkmayin yani
ne dersi ya sende bosver gel buraya diyetten haber ver eger bu haftada veremezsen ben senin kafani kiracamdaa oyuzden bence sen yerken beni hayal et
anam kiz ben cok kotuyum olisteden sonra kacamk birsey atamiyom agzima sende atma anam bacim kendien gel
kiz yemedim tamam ne bagiriyonu zya anam dedim nezamandir ozledim azcik makarna yiyim anam yok birdaha makarna demiyecem
zaten yemedim de ne haberrr
kziim yiyipte seni yakinlastirirmiyim kiloma hahahahha cok beklersin
sus kiz sensin sisikoo
hem sende geliyon gelmemnle gitmen bir oluyo ben ne yapim isik hizi gerekiyo sana ulasabilmek icin oda bende mevcut degil be guzelim az yavas gir cik kaydirigubbakcemile3
kiz sennerelerdein bugun gelmedin ne keki seni sni bak sende bir ay sonra beni gibi kara tahtaya girersin haberin olsun haa hic tavsiye etmem
Kızlar ben geldim boş burası.Ya akşam ailecek teyzeme gitcez teyzem bir sürü pasta börek yaptı ama yemiycem söz verdim kendime umarım dayanabilirim offf ya
ay bende kostum kostum canim cikmis halde geldimm ay kahve aldimda onu iciyom simdi anam benim canim arkadasimda gelmemis bugun oglusunun gonlunu almakla ugrasiyo sanirimm
kız begüm naber oluşun iyidir umarım iştahi açılıp bişeyler istediğine göre iğleşiyo yumurcak
gelelim bana bugün giremedim çünkü aniden annemlerin apartmandaki komşusu öldü acil oraya gittim haber veramedim geç geldim anca oturabildim pc başına
gelelim yediklerime
sabah 2 galete peynir çay
ara öğlen hiç bişey
ikindi domates 1 simit ve peynir maydonoz
akşam gene yemedim
7 gibi 1 elma yedim b.leblebi yicektim 1 avuç aldım zor bitirdim bayatlamış (tabi begümün yazısından sonra onuda yememe kararı aldım)
vee bombayı az önce patlattım kızımın eticin atıştırmalık paketinin yarısını yedimmm
ayyy söylerken utandım valla kızmayın ne olur pazar gününden beri çekmecede duruyo dayanamadım eşiminde agzına soktum bende yedim ama çok küçükler 3 tanesi 1 kurabiye eder ya yani 2 kurabiye yemiş oldum üfff ya
amanda aman kimler gelmişşş pasta canavarımız gelmiş açın yolları ancak geçer benimm kurabiye canavarı cadı şişkomm:))
anam bizimkine baksana hele pek caliskan arkadasim benim canimm burdayim kiz geldim icerde esim mac izliyo bende canli tv izlemeye geldim guyaa
amanda man diyene bak sura 72 kilo duruyo karsinda 6 kilo degil:roflol:
kıs nesliii seirnce msjdan sonra yok oldu kesi eti cinlere yumulduu geri kalan paketi bitirmedden gelmez ben sana söyliyimm kıs onlarda çok lezzetli oluyorrr misss gibimde kokar portakal portakallll ayyyyyyy