• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

slm arkadaşlar tüm gün giremedim walllaa oğlan tam dezldi dedim bütün gün yedi beni bitirdi ancak şimdi girebildim dedim yine yapıştı yanımaa:) geçmişi okuyorum burdayımmmm gelen olursa

hayırlı akşamlar canlar.uykusuzluktan ölüyorum.bir buçuk saatlik uykuyla duruyorum.dün gece kızm ışık açacam derekn yataktan düşüp kafasını kapının köşesine çarpmış. ve baya bi kanadı kafası.dehşet korktuk.allahtan çok büyükdeğil.yavrumun ağlayışı bütün gün hep kulağımdaydı.çok şükür bişey yok.ben ilk defa rastladım böyle bi duruma kızmda.allah bidaha ne benim evladıma nede başkalarının evladına böyle bişey yaşatmasın.bugün kursta her yarımsaatte aradım onu.inannın akşamı zor ettim.
buarda az girebilirm belki 2 gündür ama gayet iyiyim.diyetim bozulmadı.bi tek bugün 1-1.5 litre kadar su içebildim.merak etme neslihan buhafta eminim kilo gitmiştir.çünkü bunu hissediyorum ama regliyim.şişlik var ellerimde felan.bugünsabha normal kahvaltı yarım dilim kepek ekmekle.arda elma yedim.kursta altınbaşak form bisküvi.ama akşam yani şimdi bi tabak acılı kurufasülye yiycem salatayla.çoook sevrim çünkü.başka pek giremeybilrim.gerçi sayfa açık olur.ben uyumaaak istiyorum.
slm tugba coook gecmis olsun guzelim allah beterinden saklasin cok uzuldum senin adina allahtan fazla bisey olmamis kizini kocam opuyorum

slm bugun sabah sicak su kellogsk ara ogun cay oglen salata ton ve tomatesli ikindin bir dilim cikolatali pasta( cok kotu oldu migden ya bidaha towbeee) aksam yarim kase mecrimek corbasi ve 5 dilim kepek ekmegi == kocum analizine sunulmustur

ay aklım hep burda ama giremiyorummsenağlama
mesajlara bir göz attımda kimin bebişi hasta analmadımCADIARZU
Allahn sifa versin:Saruboceq:geçmiş olsun diyeyim unutmadan
benim canım diyet falan yapmak istemiyo bu aralar buraya giremiyorum diye heralde
perşembe gününden itibren daha sık girerim heralde
gerçi kimsenn benim mesajlarıma cevap verdiği yok ama kaydirigubbakcemile olsun
teşekkür butonuda kaldırıldıya okunmuyormuş gibi hissediyorum

yarına misafirim var oğluşum evde değil ama benim işim var senağlama
cnm benim oğlandı hasta olan saolll

nukeray s2000 haysem tugba hatice nelsihan serince begum spogat kaydirigubbakcemile5hepinize slm lar kizlar

cnm sanada slm biraz geç oldu ama:)

bende şimdi haşlanmış yogurtlu brokolimi yedim kızlar ama acım şuan
evde mahlepli un kurabiyesi var eşim yeye dedi aklımı celecek çünkü kendi yedi ben gayret ettim yemedim ama aklım onda neyse ben kaçar by

ay bayılırım un kurabiyesineeeeee aferin kıs tebrikler sana bird rep göndericem hemenn yemediğin içinnnkaydirigubbakcemile5

abbovvv kimse gelmemiş ya üfff
bakın sonra girmiyosun uzak kaldın falan demyin hepinizi mıhlarım
özellikle seni neslihan hanımmm duydunmu kızzz tescilli şişko
hehehehehehe :))))
haydin ben gene kaçtım dizi izleyip beyaz leblebi yicem birazdan bide çayım var ohhh deymeyin keyfime
kurabiyeyide yemedim bu arada ama her mutfaga girdiğimde bana ıslık çalıyo haberiniz ola bende ona göz kırpıp geri çıkıyorum byyy

cnm fazla kaçırma beyaz leblebiyi 100 grmındaaa 360 kalorii

Canım özel bir diyet yok kafama göre sabahları güzel ekmekli bir dilim (Kepek bazen normal) kahvaltımı yapıyorum ama aşırıya kaçmıyorum.Sabah 8.30 9 arası kahvaltı yapıyorum.Öğlen 14.00-14.30 arası genelde öğle yemeği yiyorum.ekmek genelde öğlen tüketmıyorum mecbur kalırsam 1 dilim.Akşamları eve gidince spor yapıyorum genelde 18.00 19.15-20 arası spor yapıyorum.Spordan sonra meyve yiyotum.Çok nadir çok acıkırsam çorba veya sebze yiyorum ama asla ekmek yemiyorum.

çok güzel bir progam hazırlamışsın kendine cnm çok beğendim

Benim boyum 1.60 yada 1.61 tam bilmiyorum.Çok kilolu değilim aslında basen sorunum var benim.Adım hatice:)Çok ağır şok diyetler yapmak istemıyorum o sebeple.Sağlıklı sürekli yapabileceğim diyeti bir ömür uyguamak istıyorum.Günde 1.5 2 litre ortalama su içiyorum.Akşamları bazen çok canım tatlı isityor o zaman yiyorum kendimi kısmıyorum diyet yapıyorum diye ama dikkat ediyorum.Bira yesem spor saatimi ona göre artırıyorum.Yada ertesi gün az yiyorum.

sadece basen bölgendeyse problem bölgesel zayıflama yada iyi bir spor programı lazım o zaman sana

günaydın kızlar..
size de bir merhaba diyeyim dedima.s.

sanada geç bir mrb cnmkaydirigubbakcemile4

Kımse yok gene.Kızlar bi şey sormak isityorum spor yaparken çok terlemıyorum illa terlemek mı lazım zayıflamak için

cnm bazı sorlarda özlelikle pilateste terleme olmaz zaten özellikle çok terlemeyen bir tipsen illada terliycen diye bir şey yok

kiz yok yemedim zaten makarn aakrep beni sagolsun durdurdu iki uc catal aldiim birazda dunden kalan yesil mercimek varddi onu yedim korkmayin yani

ne dersi ya sende bosver gel buraya diyetten haber ver eger bu haftada veremezsen ben senin kafani kiracamdaa oyuzden bence sen yerken beni hayal et

anam kiz ben cok kotuyum olisteden sonra kacamk birsey atamiyom agzima sende atma anam bacim kendien gel

kiz yemedim tamam ne bagiriyonu zya anam dedim nezamandir ozledim azcik makarna yiyim anam yok birdaha makarna demiyecem
zaten yemedim de ne haberrr
kziim yiyipte seni yakinlastirirmiyim kiloma hahahahha cok beklersin

sus kiz sensin sisikoo
hem sende geliyon gelmemnle gitmen bir oluyo ben ne yapim isik hizi gerekiyo sana ulasabilmek icin oda bende mevcut degil be guzelim az yavas gir cik kaydirigubbakcemile3

kiz sennerelerdein bugun gelmedin ne keki seni sni bak sende bir ay sonra beni gibi kara tahtaya girersin haberin olsun haa hic tavsiye etmem

kıssss cadı şişkooooo kimbilir nasıl yedinn sen ben seni bilirimmmmmmmmmmmmmmm

Kızlar ben geldim boş burası.Ya akşam ailecek teyzeme gitcez teyzem bir sürü pasta börek yaptı ama yemiycem söz verdim kendime umarım dayanabilirim offf ya

canım ya işin zor tabi o kadar güzel mamaların çinde olup herkes yerken yememek ama olsunn sen çıtır olma yolunda ilerliyorsunnnn boşver yediklerine sayyyhihoyyyt

ay bende kostum kostum canim cikmis halde geldimm ay kahve aldimda onu iciyom simdi anam benim canim arkadasimda gelmemis bugun oglusunun gonlunu almakla ugrasiyo sanirimm

ewet gelelim tüm gün yediklerimeeee sabah kalktım beşi bir arada çayımla güne başladım çorbamı içtimm öğlen bir haylazlık yaptımm:oklava:furkan pizza istedi malum dünden beri hiç birşey yemiyor yavrucak bende çorba yerine bir dilimmcikkk pizza yedimmm ayyy çok güzeldi amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:oklava: akşam çorbamı yedimmmm çaylarımı bol bol içtim.

bu arada kıslar ben forumda okuduğum bir tarifide uyguluyorum
4 çorba kaşığı elma sirkesi
4 çorba kaşığı bal
4 bardak su
hepsini cam bir şişede karıştırıyorsunuz ve her yemekten sonra yarım bardak içiyorsunuz yağları eritiyormuş forumda bir yerlerde okudum kullananlar memnun 2 gündür onuda içiyorum.ilk karıştırmada tadı biraz sirke gibi aa durdukça lezzetlendi limonata gibi olduuu

Zayıflatan 5 Yiyecek

Kilolu olduğunu düşünerek diyet yapmak oldukça zordur. Çoğu diyet yiyecekleri kilo vermeyi sağlayabilir ancak metabolizmanız normal besinlere de ihtiyaç duyar. İşte önerilen 5 yiyecek metabolizmanızın işleyişini bozmadan, vücudunuzun enerji kullanma yeteneğini artırarak sağlıklı kiloda olmanızı sağlar.

1. Bozanın da Hammaddesi Akdarı: Tüm tahıllar yararlıdır ancak akdarı olarak bilinen tahıl daha yararlıdır. Protein, lif, B complex vitamin içerir ve kolayca sindirilir.

2. Kuşkonmaz: Zayıflarken klorofil bakımından zengin kuşkonmaz gibi gıdalar tüketmeniz önerilir. Kuşkonmaz folikasit, A, C, K vitaminleri bakımından zengindir ve lif kaynağıdır. Ayrıca, inulin (insülin ile karıştırılmamalıdır) olarak bilinen büyük bağırsaktaki yararlı bakteri oluşumunu destekleyen bir karbonhidrat da içerir.

3. Nar: Zayıflarken nar gibi taze meyve tüketimine de önem verilmesi gerekir. Nar, kanserden korur ve antioksidan özelliği ile oldukça yararlı bir meyvedir. Nar yemek ya da nar suyu içmek yararlı olabilir ancak çok fazla nar suyu tüketmemeye dikkat edin. Meyvelerin daha yararlı olması için sadece suyunu tüketmek yerine lif özelliğinden de yararlanmanız için yemeniz önerilir.

4. Çam fıstığı: çam fıstığı çam ağaçlarında bulunan ve yenilebilen önemli bir kuruyemiştir. Genellikle dolmalarda kullanılan çam fıstığı mide, ince ve kalınbarsakları korurur. Çam fıstığı yağı da sindirime yardımcıdır. Çam fıstığı ve bu tür kuruyemişler zayıflarken iştahınızı dengeleyen ve metabolizmanızı canlandıran yiyeceklerdir.

5. Yeşil çay: Kahveye ve kafein içeren diğer içeceklere harika bir alternatif. Çok az kafein ile yararlı antioksidan içerir.

Sağlıklı bir diyet tavuk göğsü, mercimek gibi tahıllar, meyve ve sebzeler gibi yağsız proteinlerde içerebilir. Moda diyetler kısa sürede büyük oranda zayıflatma vadetselerde, kısa bir süre sonra kilo alacağınızı da belirtmeleri gerekir.

İhtiyacınıza göre yukarıdaki besinlerden günlük öğünlerinizde azar azar tüketin. Şişmanlatan yiyeceklerden uzak durun, yavaş yavaş çiğneyin ve diyet planınıza bu yiyecekleri mutlaka dahil edin.

kız begüm naber oluşun iyidir umarım iştahi açılıp bişeyler istediğine göre iğleşiyo yumurcak
gelelim bana bugün giremedim çünkü aniden annemlerin apartmandaki komşusu öldü acil oraya gittim haber veramedim geç geldim anca oturabildim pc başına

gelelim yediklerime
sabah 2 galete peynir çay
ara öğlen hiç bişey
ikindi domates 1 simit ve peynir maydonoz
akşam gene yemedim
7 gibi 1 elma yedim b.leblebi yicektim 1 avuç aldım zor bitirdim bayatlamış (tabi begümün yazısından sonra onuda yememe kararı aldım)
vee bombayı az önce patlattım kızımın eticin atıştırmalık paketinin yarısını yedimmm
ayyy söylerken utandım valla kızmayın ne olur pazar gününden beri çekmecede duruyo dayanamadım eşiminde agzına soktum bende yedim ama çok küçükler 3 tanesi 1 kurabiye eder ya yani 2 kurabiye yemiş oldum üfff ya

Kalori Yakmanın 10 Yolu

Kilo vermek için ilk yapmanız gerekenlerden biri kalori yakmaktır. Kalori yakmak için de spor yapmak gerekiyor. Eğer spor yapmaya vaktiniz yoksa ya da spor yapmamak için bahaneler buluyorsanız, günlük hayatta yapacağınız bazı aktivitelerle kalori yakabilirsiniz. İşte kalori yakmanın 10 yolu

İp atlayın

• İp atlamak; çocukluğumuzdaki vazgeçilmez oyunlarından birisiydi. Yeniden çocukluğunuza dönmeye ne dersiniz?

• Boş bir zaman diliminde 10 dakika süre ile saniyede iki kez zıplayarak ip atlamak 100 kalori yakmanız için yeterli. Eğer bunu tek ayak ile veya değişik ip atlama şekillerini deneyip yaparsanız daha kolay ve fazla kalori yakmabilirsiniz.

Merdiven çıkın

• Günlük hayatınızda mutlaka merdiven yerine asansör kullanıyorsunuzdur. Durun. Sakın asansöre doğru yönelmeyin. Çünkü hızlı bir biçimdede 7 dakika süre ile merdiven tırmanıp tam 100 kalori yakabilirsiniz. İnerken asansör kullanmanızda bir mahzur yok; çünkü size getireceği bir fayda da yok.

Koşun

• Evinizdeki koridorunun uzunluğunu ölçün. Size bir mil yani 1.852 metrelik bir mesafe gerekiyor. Önce koridorunuzu kaç kere katetmeniz gerektiğini belirleyin. Sonra bu mesafeyi koşarak tamamlamaya çalışın. Bu size 100 kalori yakma olanağı verir. Koşarken kollarınızı sallamanız ise yakılan kalori miktarını artırır.

Bisiklet sürün

• 10 dakika süreyle hızlı bir şekilde bisiklet sürmeniz size 100 kalori yaktırır. Bisikletiniz yoksa yere uzanarak bacaklarınızla pedal çevirme hareketi yapabilirsiniz. Ancak bu yolu deniyorsanız hızınızın çok yüksek olması gerekir..

Tempolu yürüyün

• Yaklaşık 15 dakika tempolu olarak bir mil yani 1.862 metre yürürseniz 100 kalori yakabilirsiniz. Bu size basit görünebilir. Ancak tempolu yürümek ve aynı tempoyu sürdürmek gerekir. Yavaş yürürseniz kalori yakamazsınız.

Yoga yapın

• 25 dakika süresince yapılan yoga hareketleriyle 10 kalori yakmanız mümkün. Bu hareketler için bir yoga DVD'sinden yararlanabilir ya da kitap kullanabilirsiniz. Yoga, hem kalori yakmanıza hem de tüm kaslarınızı güçlendirmenize yardımcı olur. Kaslarınızı geliştirirken dayanıklılığınızı da

Jimnastik yapın

• 15 dakika süreyle sanki beden eğitimi dersindeymiş gibi egzersiz yaparsanız 100 kalori harcarsınız. Sözünü ettiğimiz mekik gibi basit hareketler, eğilip kalkmalar, vücut esnetmeler ve benzerleri. Bunlar aynı zamanda çok kalori yaktıran hareketlerdir.

Ağırlık kaldırın

• 35 dakika boyunca 3,5 kilogramlık bir dambıl, yani ağırlıkla yapacağınız çalışma size 100 kalori yaktırır. Ancak ağırlık kaldırırken belinizin rahat yaslanacağı bir şekilde oturup, belinizi dik tutun. Çünkü ağırlığı vücudunuzla değil kollarınıza vererek çalışmanız gerekiyor.

kız begüm naber oluşun iyidir umarım iştahi açılıp bişeyler istediğine göre iğleşiyo yumurcak
gelelim bana bugün giremedim çünkü aniden annemlerin apartmandaki komşusu öldü acil oraya gittim haber veramedim geç geldim anca oturabildim pc başına

gelelim yediklerime
sabah 2 galete peynir çay
ara öğlen hiç bişey
ikindi domates 1 simit ve peynir maydonoz
akşam gene yemedim
7 gibi 1 elma yedim b.leblebi yicektim 1 avuç aldım zor bitirdim bayatlamış (tabi begümün yazısından sonra onuda yememe kararı aldım)
vee bombayı az önce patlattım kızımın eticin atıştırmalık paketinin yarısını yedimmm
ayyy söylerken utandım valla kızmayın ne olur pazar gününden beri çekmecede duruyo dayanamadım eşiminde agzına soktum bende yedim ama çok küçükler 3 tanesi 1 kurabiye eder ya yani 2 kurabiye yemiş oldum üfff ya

canım slm iyidir walla ne olsun canavarda iyleştiii şükürr:)

üzüldüm cnm ya başınız saolsuunn

yediklerin süper walla aferin sana özellikle eti cin kısmı hakketten insanın cinlerini çıkarıyorrr ama benimde öğlen yediğim pizzayı düşünürsek elime oklava almam ne kadar doğru olur tartışılır cnmkaydirigubbakcemile4
ama bak yinede süpersin eti cinleri indir mideye ama leblebiyi hesaplaa süpesin wallaaa

Diyet Yaparken Leblebi Yenilebilir mi?

Sağlıklı beslenme uzmanları diyet yaparken, ceviz ve badem gibi vücut sağlığı için faydalı ve düşük kalorili kuru yemişleri öneriyorlar. Bazen diyet listelerinde karşımıza beyaz leblebi de çıkıyor. Peki, beyaz leblebi gerçekten düşük kalorili midir? Cevabı burada!

Sarı veya beyaz leblebi arasında kalori farkı yoktur. 100 gram leblebide 360 kalori bulunur. Bu da oldukça yüksek bir kaloridir. Ancak kuruyemişler arasında en düşük kaloriye sahiptir. Yani diyet yaparken uygun miktarlarda beyaz leblebi yiyebilirsiniz.

serince sana özelllllllll

Cin Tek Lokmalık
Üzerindeki kakao granülleriyle küçükler kadar büyüklerin de severek tükettiği Eti Cin, tek lokmalık çoklu ambalajıyla daha uzun süre, daha eğlenceli bir tatlı keyfi sunuyor. Eti Cin Tek Lokmalık 140 gramlık ambalajında satışa sunuluyor.

cinteklokmalikurunjh5.jpg

Besin öğeleri (100 gramda)
Enerji (kcal) 440
Protein (gr) 4.70
Karbonhidrat (gr) 74.32
Yağ (gr) 13.80

Son düzenleme:
amanda aman kimler gelmişşş pasta canavarımız gelmiş açın yolları ancak geçer benimm kurabiye canavarı cadı şişkomm:))

anam bizimkine baksana hele pek caliskan arkadasim benim canimm burdayim kiz geldim icerde esim mac izliyo bende canli tv izlemeye geldim guyaa

anam bizimkine baksana hele pek caliskan arkadasim benim canimm burdayim kiz geldim icerde esim mac izliyo bende canli tv izlemeye geldim guyaa

hoşgeldin bacımm wallaa çok çalışkanımdır bilirisinn benii

amanda man diyene bak sura 72 kilo duruyo karsinda 6 kilo degil:roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyy çokk güldüm kıs sende olmasan ben nasıl gülcemmmmm

kıs nesliii seirnce msjdan sonra yok oldu kesi eti cinlere yumulduu geri kalan paketi bitirmedden gelmez ben sana söyliyimm kıs onlarda çok lezzetli oluyorrr misss gibimde kokar portakal portakallll ayyyyyyy

yok kız begüm kızın mamasını pişirdim ben şimdi anlamadım kaç kalori oluyo eti cin yani şeker
aslında eti cini saymassak gayet güzel yediklerim azda ama cin cinlendirdi beni yaa şimdi üfff
ooo neslihan hanımlarda gelmişler
nasılsınız hanımefendi

kıs nesliii seirnce msjdan sonra yok oldu kesi eti cinlere yumulduu geri kalan paketi bitirmedden gelmez ben sana söyliyimm kıs onlarda çok lezzetli oluyorrr misss gibimde kokar portakal portakallll ayyyyyyy

bencede hatta bence eti cini yemis ustune cayini icmistir sonrada almi sleblebileri dizi izliyodur o simdi bakma sen ona birazdan gelir aliriz ifadesini by demeden nereye gitmis daha slm vermedik be tugbaa cadisi

Back