- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.101
kaptan neler yapyosun okuma bayramına.ben ah dede vah dede ve sıra gecesi şiirler şarkılar düşünüyom şimdilik.
kilom 58 offff
mrb kaptan ve arkadaşalar:)memlekete yerleştim çok şükür..artık diyete başlamalıyım..sanırım çok kilo aldım.çünkü hiç dikkat etmedim..düşükten sonrada sürekli regle oldum.ki hala regleyim.doktor normal dedi ama bu durumda beni hep acıktırıyo(((aranıza girmek istiyorum...?????kaptan?
canım şuan tam 12 kişiyiz ben bir sorayım fazla kişi alabiliyor muyuz diye sen benden haber bekle inş alabiliyoruzdır
Selam hanımlar.Az önce tartıldım.1100 gr vermişim bu haftaYeni kilom 98.5
14. TAKIM 196. ETAP
aynalar ( 100,7 / 99,0 / 1,7 / 1,69% )
pinkcat87 ( 66,0 / 65,7 / 0,3 / 0,45% )
elifezgi ( 61,0 / //% )
bitanesii ( 75,2 / / /% )
triptofan ( 81,7 / / /% )
julia_ ( 58,2 / 58,0 / 0,2 /0,34% )
anşaaa ( 88,7 / 87,9 / 0,8 / 0,90% )
nev81 ( 99,6 / / /% )
roseberry ( 74,7 / //% )
irras ( 94,1 / / /% )
fdm ( 72,0 / / / % )
kayaes ( 67,5 / / / % )
14.TAKIM TOPLAM KİLO (939,4 / / / % )
slm herkese çook yorgunum bu okuma bayramı beni öldürecek
sabah
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
bir bardak şekersiz yeşil çay
ara
yarım portakal
öğle
2 kaşık tavuklu sebze yemeği
1 kaşık mantı
ara
yarım portakal
akşam daha yemedim ne yiyeceğimide bilmiyorum kızlar öğle çok mu yemişim:44:
yazdım yazdım geri sildim. diyetisyene gittim kilo vermediğim için değişiklik yaptı. moralim bozuk. çünkü ayda 1 tartıl dedi. ayda bir tartılırsam takımdan ayrılmam gerekir. ne yapcam? sen benim yerime birini bulana kadar durim en azından öyleyse.
kahvaltıdan önce 2kuru kayısı
2 dilim çavdar ekmeği kahvaltılık sos sürdüm
ara 1 süt
öğle 1 kase çorba salata 2 dilim ekmek
ara 1 mandalina
akşam 2 dilim ekemk 1 kase yoğurt
kabak yemeği
kız doktorun her dediğini yaptında bi bu mu kaldı alla alla uymayı ver sanki ekmek yiyecekte diyete zararı olcak bi yere gitmek yok
mrb kaptan ve arkadaşalar:)memlekete yerleştim çok şükür..artık diyete başlamalıyım..sanırım çok kilo aldım.çünkü hiç dikkat etmedim..düşükten sonrada sürekli regle oldum.ki hala regleyim.doktor normal dedi ama bu durumda beni hep acıktırıyo(((aranıza girmek istiyorum...?????kaptan?
26 şubat - 4 mart arası yoklamayı bu hafta elifezgi sen yapıyorsun canım
nihayet değil mi...böyle böyle artık biraz yavaş gidecek kilolarkilom 65.7 300 gramcık vermişim
Selam hanımlar.Az önce tartıldım.1100 gr vermişim bu haftaYeni kilom 98.5
diyetisyenin dediği gibi ayda bir mi tartılsan acaba:86:...takma düzelir, adet dönemi öncesinde de vücut ödem topluyor, spora yeni başlandığında kas yapıyor...bir sürü bir sürü sebep baskülü etkiliyorçok güzel tebrik ediyorum seni. yiyerek zayıflama buna denir işte.uzzuuuun ama saağlıklı listelerin soucunu aldın. ben bildiriyorum 0 gram vermişim. ne güzel dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?