Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

14. TAKIM 196. ETAP

aynalar ( 100,7 / / / % )
pinkcat87 ( 66,0 / / / % )
elifezgi ( 61,0 / //% )
bitanesii ( 75,2 / / /% )
triptofan ( 81,7 / / /% )
julia_ ( 58,2 / / /% )
anşaaa ( 88,7 / 87,9 / 0,8 / 0,90% )
nev81 ( 99,6 / / /% )
roseberry ( 74,7 / //% )
irras ( 94,1 / / /% )
fdm ( 72,0 / / / % )
kayaes ( 67,5 / / / % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO (939,4 / / / % )

kaptan neler yapyosun okuma bayramına.ben ah dede vah dede ve sıra gecesi şiirler şarkılar düşünüyom şimdilik.

kaptan neler yapyosun okuma bayramına.ben ah dede vah dede ve sıra gecesi şiirler şarkılar düşünüyom şimdilik.

canım aklımda çok şey varda yetiştirebilir miyim çocuklar yapabilir mi bilmiyorum
erkekler zeybek oynayacak, kızlar roman havası sonra beraber kapanışta tüm yolların sonunda türkiye oyunu
maniler şiirler atışmalar monologlar playback vb
anlayacan çok fazla şey var bakalım ne kadarını yapabilecez

14. TAKIM 196. ETAP

aynalar ( 100,7 / 99,0 / 1,7 / 1,69% )
pinkcat87 ( 66,0 / 65,7 / 0,3 / 0,45% )
elifezgi ( 61,0 / //% )
bitanesii ( 75,2 / / /% )
triptofan ( 81,7 / / /% )
julia_ ( 58,2 / 58,0 / 0,2 /0,34% )
anşaaa ( 88,7 / 87,9 / 0,8 / 0,90% )
nev81 ( 99,6 / / /% )
roseberry ( 74,7 / //% )
irras ( 94,1 / / /% )
fdm ( 72,0 / / / % )
kayaes ( 67,5 / / / % )

14.TAKIM TOPLAM KİLO (939,4 / / / % )

canım şuan tam 12 kişiyiz ben bir sorayım fazla kişi alabiliyor muyuz diye sen benden haber bekle inş alabiliyoruzdır

akbulak canım büyük ihtimal seni alabiliyoruz ben kesin iyice öğreniyim tamam mı canım

Selam hanımlar.Az önce tartıldım.1100 gr vermişim bu hafta Yeni kilom 98.5

kilo bildirimi yapıyorum 93,5

of of kızlar çok moralim bozuk.. bütün hafta çok az kaçamak yaptım yürüyüşlerimi hiç ihmal etmedim ama sırf adet düzenim allak bullak diye sadece ama sadece 100 gramcık gitmiş

ya sorma bendede gram gidiyor bu gruba katılmadan önce gitmişti giden 3 4 kilo civarı şimdi gram gidiyor artık

kilo vermenin ne kadar zor olduğunu biliyorum..ben geçmişte çok sıkı bir diet yaptım sonra ciddi kilo verdim sonra tekrar aldım,ver al ver al..insana yasak olan şeyler daha cazip geliyor..böyle hayat geçmiyor..yaklaşık 7 senedir kilom sabit gidiyo..2- 3 kilo iniş çıkışlar olabiliyor tabi..size tavsiyem kilo vermeyi iş gibi görmeyin..günde 3 litre 1 gün bile aksatmadan su için.bunlardan 2bardağı sabah kalkar kalkmaz oluyo...gün içindede her şeyi ama her şeyi yiyebilirsiniz.ancak öncesinde her yemekten önce 1 bardak su bir tanede salatalık yiyin..ve çok yavaş tüketin..doyduğunuzu hissettiğinz an yemeği bırakın,eşiniz,anneniz zorlasalarda sakın yemeyin..tabi hareketli olmak gerek,ben inanıyorum herkes aslında olmak istediği kilodadır,gerçekten daha zayıf olmayı isteyen varsa buna ulaşır..

ı ıh çok değil, akşamki kısırları çok kaçırma yeter

bu sorunun cevabını aynalar çok güzel vermiş 'sanki diyetisyenin her dediğini yaptın da bir bu kaldı' :) bacım diyetisyen basküle çıkmayı takıntı haline getirdiğini gördüğü için böyle demiştir, bir de göz tartısı diye bir şey var, aynaya bakınca veya vücut ölçülerini alınca hiç mi kilo verdiğini fark etmiyorsun? bence ölçülerini al (göğüs, göbek, bel, kelçe hatta istersen basen) ayda 1 ölç, diyetine ve spora devam edersen 2-3 ayda müthiş ilerlemele rolacak , ok, bu arada da elinden geldiği kadar diyetine sadık ol, vücudun su tutuyor olabilir, yeşil çay iç, aşırı tuzlu salamura turşu gibi şeyleri de yememeye çalış hele ki tartı gününden önce bunları asla yeme. bak ben mesela dün tartıldığında 61,2 kiloydum bugün sabah 700 gram fazla çıktım, sebebini biliyorum tabi, bir sürü sebep var böyle basküle yansıyan (15-20 zeytin çok su tutuyoooo:2:) ve bir kaç gün sonra düzelen, sıkma canını diyet+spora devam

kahvaltıdan önce 2kuru kayısı

2 dilim çavdar ekmeği kahvaltılık sos sürdüm

ara 1 süt
öğle 1 kase çorba salata 2 dilim ekmek
ara 1 mandalina
akşam 2 dilim ekemk 1 kase yoğurt
kabak yemeği

kahvaltılık soslar yağlı oluyor, canın istedi de yedinse afiyet olsun ama genel olarak peynrir tercih edersen daha iyi olur

kız doktorun her dediğini yaptında bi bu mu kaldı alla alla uymayı ver sanki ekmek yiyecekte diyete zararı olcak bi yere gitmek yok

:81::81:

kaptan şimdi sana yer bulur

26 şubat - 4 mart arası yoklamayı bu hafta elifezgi sen yapıyorsun canım

ok, haftasonu yokum ya yapabilirsem bugün yaparın olmazsa pazartesiye bildiririm

kilom 65.7 300 gramcık vermişim
nihayet değil mi...böyle böyle artık biraz yavaş gidecek kilolar

Selam hanımlar.Az önce tartıldım.1100 gr vermişim bu hafta Yeni kilom 98.5

sana da tebrikler:81:

çok güzel tebrik ediyorum seni. yiyerek zayıflama buna denir işte.uzzuuuun ama saağlıklı listelerin soucunu aldın. ben bildiriyorum 0 gram vermişim. ne güzel dimi.
diyetisyenin dediği gibi ayda bir mi tartılsan acaba:86:...takma düzelir, adet dönemi öncesinde de vücut ödem topluyor, spora yeni başlandığında kas yapıyor...bir sürü bir sürü sebep baskülü etkiliyor

sabahki listem 1 dilim buğday ekmeği
1 etimek
3 dilim salam
1kk peynir
karper
2 bardak çay
ve şimdide açlık otu çayı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…