• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar.bugün çok yorgun hissediyorum nedense..sabah 1 kase k-flakesimi yedim.şimdi oturuyorum öyle...

ya benim mide bulantılarım geçmeye başladı ve öğlen ekmek arası döner yedim güya yarısını arttırdım ekmeğin ama ucun biraz daha biraz daha derken baktım çeyrek daha yemişim, akşam hafif yemem lazım:59:

slm herkese çook yorgunum bu okuma bayramı beni öldürecek

sabah
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
bir bardak şekersiz yeşil çay
ara
yarım portakal
öğle
2 kaşık tavuklu sebze yemeği
1 kaşık mantı
ara
yarım portakal

akşam daha yemedim ne yiyeceğimide bilmiyorum kızlar öğle çok mu yemişim:44:

of of çok yorucu bi gün.... heyecanlıyım da yarın cuma ve bildirim var... inşallah 70 leri görürüm..

sabah
bir bardak süt+klasik diyet kahvaltı

ara
bir elma

öğleyin
2 yemek kaşığı bulgur pilavı+2 yk yoğurt
3 çatal tavada patates
az beyaz ekmek

ara
2 bisküvi en lightından :1::1:

akşam
15-20 arası hamsi tava
salata
1 kase çorba
1 bardak meyve suyu

yatmadan önce meyve

slm herkese çook yorgunum bu okuma bayramı beni öldürecek

sabah
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
bir bardak şekersiz yeşil çay
ara
yarım portakal
öğle
2 kaşık tavuklu sebze yemeği
1 kaşık mantı
ara
yarım portakal

akşam daha yemedim ne yiyeceğimide bilmiyorum kızlar öğle çok mu yemişim:44:

canı kesinlikle değil... bence az bile yemişsin.. zaten senin harcadığın enerji bizden daha fazladır.. ve çok az yiyerek sadece sağlıksız zatıflarız kaslarımız gitmesin alimallah... ben en yağlısından tavuklu sebzeli güveç yediğim halde zayıfladığımı bilirim..

canı kesinlikle değil... bence az bile yemişsin.. zaten senin harcadığın enerji bizden daha fazladır.. ve çok az yiyerek sadece sağlıksız zatıflarız kaslarımız gitmesin alimallah... ben en yağlısından tavuklu sebzeli güveç yediğim halde zayıfladığımı bilirim..

inş bende veririm canım. akşam yemek yemiyorum çünkü arkadaşa gitcez. tavuk göğsü ve kısır var onlardan ucundan azcık yiyecem için akşam yemiyorum

triptofan kız niye yazmıyon:27:

yazdım yazdım geri sildim. diyetisyene gittim kilo vermediğim için değişiklik yaptı. moralim bozuk. çünkü ayda 1 tartıl dedi. ayda bir tartılırsam takımdan ayrılmam gerekir. ne yapcam? sen benim yerime birini bulana kadar durim en azından öyleyse.:43:

kahvaltıdan önce 2kuru kayısı

2 dilim çavdar ekmeği kahvaltılık sos sürdüm

ara 1 süt
öğle 1 kase çorba salata 2 dilim ekmek
ara 1 mandalina
akşam 2 dilim ekemk 1 kase yoğurt
kabak yemeği

duyan 100 kilodan 20 kilo verdin de sarktın zannedecek, daha 4-5 kilo olmuş sırtım sarktı diyorsun,bence biraz psikolojik. doğruysa bile bence o sarktığını düşündüğün kısımları çalıştırarak spor yaparsan böyel bir sıkıntı yaşamazsın. bir de vücuttan su kaybettiren diyetler ki düşük kalorilili diyetler de bu sınıfa girityor , sağlıksız görünümün en önemli nedeni, yüzün çkmesi, susuzluktan vücudun pörsümesi .....keşke evet kas ve su kaybımızı görsek de ona göre dikkat etsek yediklerimize.
Sağol canım verdiğin bilgiler için.Ama sırtımda gerçekten sarkma var.Sebebi de 20 kilo vermem değil ama şunlar olabilir.Ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,ve vücudum bugüne kadar taş gibiydi.Hem de sırtımda acayip bir yağ yığılması vardı.Diyete başlamamdan itibaren ise etlerim cıvıdı.Ayrıca bunu ilk farkeden ben değil,iş arkadaşım oldu,hem de kıyafet üzerinden.Duyan 20 kilo verdim zannetmesin duyurayım da,henüz 4 kilooooo verdimmmmmm :66: Ama inşallah 20'leri vereceğimiz günler de gelecek takımca...

Son düzenleme:
Yarın tartılıcaz,panikteyim.Tüm 14. takıma başarılar diliyorum,umarım yarın hepimiz tartıdan sevinçle ineriz canlarım :16:
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2 dilim yağsız kızarmış kepek ekmeği=100 cal
*Yarım haşlanmış tavuk göğsü=25 cal
*Yarım kibrit kutusu yarım yağlı beyaz peynir=100 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 yeşil elma=40 cal
*15 adet beyaz leblebi=60 cal
*Yeşil çay=0
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 porsiyon şehriye çorbası=150 cal
*2 dilim kepek ekmeği=110 cal
*2 kaşık yoğurt=90 cal
ARA ÖĞÜN:
*2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış tost=150 cal
*2 fincan çay(toplam 4 esmer şeker)=60 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*1 porsiyon haşlanmış yağsız makarna=111 cal
*2 köfte=100 cal
*1 kase şehriye çorbası=100 cal
TOPLAM:1186 CAL:59:

yazdım yazdım geri sildim. diyetisyene gittim kilo vermediğim için değişiklik yaptı. moralim bozuk. çünkü ayda 1 tartıl dedi. ayda bir tartılırsam takımdan ayrılmam gerekir. ne yapcam? sen benim yerime birini bulana kadar durim en azından öyleyse.:43:

kız doktorun her dediğini yaptında bi bu mu kaldı alla alla uymayı ver sanki ekmek yiyecekte diyete zararı olcak bi yere gitmek yok

allah allah daralan kaçıyo nedir bu yaww:19:sen burda zayıflıycan sonra hamilelik haberini neyim alcaz...:49:yok öle yarı yolda bırakıp kaçmakk:47:

kilo bildirimi 87.9:nazar:
5 günde 5 kilo rejimi yapan ben rejimi rezil ettim ama genede vermişim yanii...artık insan gibi diyet yapcam nedir canım bu...sporu arttırmak lazım yanlız hareket şart..

mrb kaptan ve arkadaşalar:)memlekete yerleştim çok şükür..artık diyete başlamalıyım..sanırım çok kilo aldım.çünkü hiç dikkat etmedim..düşükten sonrada sürekli regle oldum.ki hala regleyim.doktor normal dedi ama bu durumda beni hep acıktırıyo:((((aranıza girmek istiyorum...?????kaptan?

iyi akşamlar kızlar........

bugün moralim bozuktu fazla bakamadım,gülçin nereye arkadaşım diyetisyenin deiğine ne bakıyon burası farklı nerden bilecek tartıldığını kaçmak yok yola devam stresten şiştim bugün bakalım sabah kaç kg.çıkıcam

mrb kaptan ve arkadaşalar:)memlekete yerleştim çok şükür..artık diyete başlamalıyım..sanırım çok kilo aldım.çünkü hiç dikkat etmedim..düşükten sonrada sürekli regle oldum.ki hala regleyim.doktor normal dedi ama bu durumda beni hep acıktırıyo:((((aranıza girmek istiyorum...?????kaptan?

hoşgeldin özlettin valla kendini

canım şuan tam 12 kişiyiz ben bir sorayım fazla kişi alabiliyor muyuz diye sen benden haber bekle inş alabiliyoruzdır

kız doktorun her dediğini yaptında bi bu mu kaldı alla alla uymayı ver sanki ekmek yiyecekte diyete zararı olcak bi yere gitmek yok

allah allah daralan kaçıyo nedir bu yaww:19:sen burda zayıflıycan sonra hamilelik haberini neyim alcaz...:49:yok öle yarı yolda bırakıp kaçmakk:47:

iyi akşamlar kızlar........

bugün moralim bozuktu fazla bakamadım,gülçin nereye arkadaşım diyetisyenin deiğine ne bakıyon burası farklı nerden bilecek tartıldığını kaçmak yok yola devam stresten şiştim bugün bakalım sabah kaç kg.çıkıcam

ya çok moralim bozulmuştu ilk etapta öyle düşündüm ama şimdi takımımı bırakamaycamı anladım...tamam gitmek yok.devam tam gaz.:kkk:

Back