- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #22.081
selam kızlar.bugün çok yorgun hissediyorum nedense..sabah 1 kase k-flakesimi yedim.şimdi oturuyorum öyle...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese çook yorgunum bu okuma bayramı beni öldürecek
sabah
yarım kk kadar peynir
3 yeşil zeytin
yarım salatalık
bir bardak şekersiz yeşil çay
ara
yarım portakal
öğle
2 kaşık tavuklu sebze yemeği
1 kaşık mantı
ara
yarım portakal
akşam daha yemedim ne yiyeceğimide bilmiyorum kızlar öğle çok mu yemişim:44:
canı kesinlikle değil... bence az bile yemişsin.. zaten senin harcadığın enerji bizden daha fazladır.. ve çok az yiyerek sadece sağlıksız zatıflarız kaslarımız gitmesin alimallah... ben en yağlısından tavuklu sebzeli güveç yediğim halde zayıfladığımı bilirim..
triptofan kız niye yazmıyon
Sağol canım verdiğin bilgiler için.Ama sırtımda gerçekten sarkma var.Sebebi de 20 kilo vermem değil ama şunlar olabilir.Ben hayatımda ilk kez diyet yapıyorum,ve vücudum bugüne kadar taş gibiydi.Hem de sırtımda acayip bir yağ yığılması vardı.Diyete başlamamdan itibaren ise etlerim cıvıdı.Ayrıca bunu ilk farkeden ben değil,iş arkadaşım oldu,hem de kıyafet üzerinden.Duyan 20 kilo verdim zannetmesin duyurayım da,henüz 4 kilooooo verdimmmmmm Ama inşallah 20'leri vereceğimiz günler de gelecek takımca...duyan 100 kilodan 20 kilo verdin de sarktın zannedecek, daha 4-5 kilo olmuş sırtım sarktı diyorsun,bence biraz psikolojik. doğruysa bile bence o sarktığını düşündüğün kısımları çalıştırarak spor yaparsan böyel bir sıkıntı yaşamazsın. bir de vücuttan su kaybettiren diyetler ki düşük kalorilili diyetler de bu sınıfa girityor , sağlıksız görünümün en önemli nedeni, yüzün çkmesi, susuzluktan vücudun pörsümesi .....keşke evet kas ve su kaybımızı görsek de ona göre dikkat etsek yediklerimize.
yazdım yazdım geri sildim. diyetisyene gittim kilo vermediğim için değişiklik yaptı. moralim bozuk. çünkü ayda 1 tartıl dedi. ayda bir tartılırsam takımdan ayrılmam gerekir. ne yapcam? sen benim yerime birini bulana kadar durim en azından öyleyse.
yazdım yazdım geri sildim. diyetisyene gittim kilo vermediğim için değişiklik yaptı. moralim bozuk. çünkü ayda 1 tartıl dedi. ayda bir tartılırsam takımdan ayrılmam gerekir. ne yapcam? sen benim yerime birini bulana kadar durim en azından öyleyse.
mrb kaptan ve arkadaşalar:)memlekete yerleştim çok şükür..artık diyete başlamalıyım..sanırım çok kilo aldım.çünkü hiç dikkat etmedim..düşükten sonrada sürekli regle oldum.ki hala regleyim.doktor normal dedi ama bu durumda beni hep acıktırıyo(((aranıza girmek istiyorum...?????kaptan?
mrb kaptan ve arkadaşalar:)memlekete yerleştim çok şükür..artık diyete başlamalıyım..sanırım çok kilo aldım.çünkü hiç dikkat etmedim..düşükten sonrada sürekli regle oldum.ki hala regleyim.doktor normal dedi ama bu durumda beni hep acıktırıyo(((aranıza girmek istiyorum...?????kaptan?
kız doktorun her dediğini yaptında bi bu mu kaldı alla alla uymayı ver sanki ekmek yiyecekte diyete zararı olcak bi yere gitmek yok
allah allah daralan kaçıyo nedir bu yawwsen burda zayıflıycan sonra hamilelik haberini neyim alcaz...yok öle yarı yolda bırakıp kaçmakk
iyi akşamlar kızlar........
bugün moralim bozuktu fazla bakamadım,gülçin nereye arkadaşım diyetisyenin deiğine ne bakıyon burası farklı nerden bilecek tartıldığını kaçmak yok yola devam stresten şiştim bugün bakalım sabah kaç kg.çıkıcam
ya çok moralim bozulmuştu ilk etapta öyle düşündüm ama şimdi takımımı bırakamaycamı anladım...tamam gitmek yok.devam tam gaz.