• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bence güzel bir liste ama kalorisi çok düşük canım,inşallah diyetisyenin izni çabuk biter....
benimde bugün hiç keyfim yoktu sabah gördüğüm rüya beni allak bullak etti hala kendime gelemedim tansiyonum yüksek.........
İnşallah canım ya,kas keybedersem diye korkuyorum.En kısa zamanda şu yağ,kas ve su kaybını ayrı ayrı gösteren tartıdan alıcam.Fakir'in,50 tl civarında,üstelik 12'ye bölüyor.
Bu arada canım moralini bozacağına rüyanı yazsaydın keşke,rüya yorumlamada iyiyimdir.En kötü rüyada bile bi hayır bulur çıkarırım :16:

diyetini bozmuş mutsuz insandan takımına merhabaaaa...
kızlar bugün et günümdü ama bi gün öncesinden meyve günü sandığım için et falan çıkarmamıştım buzluktan normal bi kahvaltı yaptım öğle közlenmiş 1 patlıcan 3 biber ve yoğurt yedim veeeeeeeeeeeeee akşam arkadaşa gittim ve mercimek köftesi yaptık gerisini anlatmak istemiyorumm :( çok fena vicdan azabı çekiyorum ama abartnak usulu ile yedimm çok güzeldi ama...yarın telafi edicem tabikiii:61:kızın bana yaaa sporda yapamadım bugün:59:ne deseniz hakettim yaniii:58:

kızlar bugün et günümdü ama bi gün öncesinden meyve günü sandığım için et falan çıkarmamıştım buzluktan normal bi kahvaltı yaptım öğle közlenmiş 1 patlıcan 3 biber ve yoğurt yedim veeeeeeeeeeeeee akşam arkadaşa gittim ve mercimek köftesi yaptık gerisini anlatmak istemiyorumm :( çok fena vicdan azabı çekiyorum ama abartnak usulu ile yedimm çok güzeldi ama...yarın telafi edicem tabikiii:61:kızın bana yaaa sporda yapamadım bugün:59:ne deseniz hakettim yaniii:58:

canım kızamıyorum iyi olmuş miden bayram etmiştir metabolizman sevinmiştir yediklerini enerjiye çevireceği için, acizane fikrim bence sen yağ, protein,karbonhidrat,meyve ve sebzenin dengeli olduğu bir diyet hem aç kalmazsın hem sağlıklı kilo verirsin canım,inşallah

aslıya bu tavsiyede bulunmak isterim bana kızmazsa

esencim online gözüküyorsun ama burda değilsin nerde geziyorsun,fakirin o tartısı ne iyiymiş bana yakın fakirin mağzası bende bakayım

Şaka maka ben de hala korkuyorum;sağlıklı veriyor muyum,yağ gidiyor mu kaygılarım var.Malesef diyetisyen de doğum izninde ilçenin tek diyetisyeni.Artık Allah'a sığınıp devam ediyorum ama bilmiyorum doğru mu :50:

canım sende sağlıklı vermiyorsan beni gömün hemen

hiç keyfim yok bugün kızlar yaaa. :50:

hayırdır güzelim ne oldu

kız sadece slm verip kaçma

ooh ohh maşallah benim içinde yeseydin

canım kızamıyorum iyi olmuş miden bayram etmiştir metabolizman sevinmiştir yediklerini enerjiye çevireceği için, acizane fikrim bence sen yağ, protein,karbonhidrat,meyve ve sebzenin dengeli olduğu bir diyet hem aç kalmazsın hem sağlıklı kilo verirsin canım,inşallah

aslıya bu tavsiyede bulunmak isterim bana kızmazsa

yok canım niye kızayım ama benim acil vermem lazım napıyım

ben 1400 le veremiyorum ama neden. hareketsiz miyim desem o da değil hergün yürüyüş yapıyom vs. ama yok.
bu metabolizmanı daha önceden yavaşlatmış olduğun anlamına gelir, bence kilona göre 1400 kalori çok değil. 1400 kalori ile ben bile 60 küsür kilolardayken kilo veriyordum. benim kilo verme sürecimi baltalayan ramazan ayında hızla verdiğim 4-5 kilo oldu.67den 62ye düşüp 3 ay 61 olucam diye bekledim.

İnşallah canım ya,kas keybedersem diye korkuyorum.En kısa zamanda şu yağ,kas ve su kaybını ayrı ayrı gösteren tartıdan alıcam.Fakir'in,50 tl civarında,üstelik 12'ye bölüyor.
Bu arada canım moralini bozacağına rüyanı yazsaydın keşke,rüya yorumlamada iyiyimdir.En kötü rüyada bile bi hayır bulur çıkarırım :16:

-bende fakirin venttosu var. 70 liraya almıştım. ben çok doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum. yağı kası falan güya gösteriyor ama özellikle kas ve su %sini nasıl gösterdiğini anlamadım.
-bir de bu cihazları araştırdığım BİA diye bir teknoloji kullanılması lazım yani vücuda hafif bir elektrik akımı gönderip kas-yağ-su ve kemiğin direnci farklı olduğu için bu sonuçları vermesi lazım. cihazda elektrik akımı gönderecek elektrotlar mevcut, dolayısıyla çıplak ayakla çıkılıyor ve hamileler kullanamaz diye uyarıda da bulunmuş ama demiyor ki 'BİA yöntemini kullanıyoruz'.
-diyet sonucunda %34 yağ oranından %25e kadar indim ki %25 ten fazla yağ sağlıksız oluyor kadınlarda.
-gene de nedense bana sanki ölçüm yapmıyor standart hesapları kullanıyor gibime geldi. çünkü arka arkaya 2-3 çıkışımda da farklı yağ-su oranları gösteriyordu:26:
- resmi kurumlarda yağ su kas kemik metabolizma ölçmek için kullanılan profesyonel cihazların markası TANİTA. tanita ev kullanımı için kişisel vücut analiz cihazları da üretmiş ve BİA teknolojisini kullandığını da belirtmiş. hepsiburadadan araştırmıştım. 8-9 milyarlık chazların ev için olanları 300-500 lira ve 180 lira ci,varında olan bir tane daha buldum.
bakalım foto ekleyebilecekmiyim
$sgtanitaum073.jpg
BIA ölçüm sistemini kullanan cihaza yalın ayak çıkmanız, mükemmel sonuçlar için yeterli olacaktır.

TANITA nızdan Alabileceğiniz Sonuçlar
•Vücut yağ oranınız %
•Vücut sıvı oranınız %
•Yetişkinler ve Çocuklar için ideal
•yağ oranı değeri ile karşılaştırma
•Kas Miktarınız
•4 hafıza modu (kişisel bilgi girişi)
•Baskül modu ile yalnızca tartılma işlemi
•Misafir modu
•150 kg kapasite
•100 gr ölçüm hassasiyeti

keşke bunu alsaydım diyorum, hem kas miktarını yüzde olarak değil kilo olarak veriyor, diyet sonucunda kas mı kaybettiniz ne kadar kas kaybettiniz bunun miktarını bilmek etkili olurdu.

esencim online gözüküyorsun ama burda değilsin nerde geziyorsun,fakirin o tartısı ne iyiymiş bana yakın fakirin mağzası bende bakayım
Evet canım,bence de çok ideal.En azından yağ değil de;kas ve su kaybettiğimizi gördüğümüz zaman çeki düzen veririz diyetimize,tedbirli oluruz.Bu arada Esraaa,yarın tartılma günümüz,nedense heyecanlandım;takım ruhu heralde :1:

TANİTA. tanita ev kullanımı için kişisel vücut analiz cihazları da üretmiş ve BİA teknolojisini kullandığını da belirtmiş. hepsiburadadan araştırmıştım. 8-9 milyarlık chazların ev için olanları 300-500 lira ve 180 lira ci,varında olan bir tane daha buldum.
bakalım foto ekleyebilecekmiyim
Eki Görüntüle 149794
BIA ölçüm sistemini kullanan cihaza yalın ayak çıkmanız, mükemmel sonuçlar için yeterli olacaktır.
.

Canım bu alet çok güzel de,fiyat olarak biraz tuzluymuş :43: Belki idareten fakiri alırım.
Kızlar bu arada,benim sırtımda acayip sarkma başladı.Oysa spor da yapıyorum,ne yapıcam hiç bilmiyorum.Kilo verme arttıkça pazar filesi gibi olucam heralde ordan burdan sarkan :(

Son düzenleme:
Evet canım,bence de çok ideal.En azından yağ değil de;kas ve su kaybettiğimizi gördüğümüz zaman çeki düzen veririz diyetimize,tedbirli oluruz.Bu arada Esraaa,yarın tartılma günümüz,nedense heyecanlandım;takım ruhu heralde :1:

ay sorma sabah uyandığımda ilk aklıma gelen yarın cuma dedim 1 diyetisyenden birde cuma günlerinden korkar oldum :17: işin şakası benim için burası beni şuanki diyetisyenimden daha çok motive ediyor.....

Canım bu alet çok güzel de,fiyat olarak biraz tuzluymuş :43: Belki idareten fakiri alırım.
Kızlar bu arada,benim sırtımda acayip sarkma başladı.Oysa spor da yapıyorum,ne yapıcam hiç bilmiyorum.Kilo verme arttıkça pazar filesi gibi olucam heralde ordan burdan sarkan :(

esen ilk defa duydum sırt sarkması kız ben 35 kilo aldım doğumda sarkmadı sırtım bence sana öyle geliyordur spora devam...

şu belimin ağrısı biraz hafiflese hemen bende başlıycam spora ama ne yazıkki geçmiyor bu şekilde yapmaya çalıştım daha kötü oldu belim......

ay sorma sabah uyandığımda ilk aklıma gelen yarın cuma dedim 1 diyetisyenden birde cuma günlerinden korkar oldum :17: işin şakası benim için burası beni şuanki diyetisyenimden daha çok motive ediyor.....
esen ilk defa duydum sırt sarkması kız ben 35 kilo aldım doğumda sarkmadı sırtım bence sana öyle geliyordur spora devam...
şu belimin ağrısı biraz hafiflese hemen bende başlıycam spora ama ne yazıkki geçmiyor bu şekilde yapmaya çalıştım daha kötü oldu belim......
Canım 103.5 kilodan düşünce sırt da ne oldum diyor :9: Nasıl anlatsam;hani şu omuzla bel arasında kalan bölüm var ya,işte o sarkar gibi :53: Canım iyileşmeyi beklemen en doğrusu,iyileşince bol bol yaparsın.Çok şükür kilon iyi maşallah,hatta birçoğumuzun hedefi düşün artık :66: O yüzden gidecek hepsi rahatça,iyileş öyle yaparsın sporunu.Bi de ben yemek yerken sürekli içimden şöyle diyorum yemek bitene kadar.''Şifa içeri,kilo dışarı :60:''

Canım 103.5 kilodan düşünce sırt da ne oldum diyor :9: Nasıl anlatsam;hani şu omuzla bel arasında kalan bölüm var ya,işte o sarkar gibi :53: Canım iyileşmeyi beklemen en doğrusu,iyileşince bol bol yaparsın.Çok şükür kilon iyi maşallah,hatta birçoğumuzun hedefi düşün artık :66: O yüzden gidecek hepsi rahatça,iyileş öyle yaparsın sporunu.Bi de ben yemek yerken sürekli içimden şöyle diyorum yemek bitene kadar.''Şifa içeri,kilo dışarı :60:''

duyan 100 kilodan 20 kilo verdin de sarktın zannedecek, daha 4-5 kilo olmuş sırtım sarktı diyorsun,bence biraz psikolojik. doğruysa bile bence o sarktığını düşündüğün kısımları çalıştırarak spor yaparsan böyel bir sıkıntı yaşamazsın. bir de vücuttan su kaybettiren diyetler ki düşük kalorilili diyetler de bu sınıfa girityor , sağlıksız görünümün en önemli nedeni, yüzün çkmesi, susuzluktan vücudun pörsümesi .....keşke evet kas ve su kaybımızı görsek de ona göre dikkat etsek yediklerimize.

ben burdayımmmmm

buradasın da ne yedin ne içtin yazmdan kaçıyosun:20:yoksa diyet miyet yok mu:34:

Son düzenleme:
sabah kahvaltım 1 domates yarım salatalık 1 dilim kepek ekmeği 1 tane haslanmışş yumurta :16:

selammm kızlarrr dün giremedim çocigimi aşıya felan götürdüm dışardaydım yanee...bu gün yine iki dilim kepek ekmeği birazpeynir domates çay..

az önce daha önce gittiğim diyetisyenden randevu aldım çok süper biri dünden beri motivasyonum düştü neden 400 gr yağ vermişim kadın beni dövecek sandım salak şey .........

şu belim niye geçmiyor ya acaba sürekli kucağıma gelmeye çalışan oğlumdan olmasın :9:

Back