- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #22.061
slm kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2000 yerine 200 yazmışım kusura bakmayın....
İnşallah canım ya,kas keybedersem diye korkuyorum.En kısa zamanda şu yağ,kas ve su kaybını ayrı ayrı gösteren tartıdan alıcam.Fakir'in,50 tl civarında,üstelik 12'ye bölüyor.bence güzel bir liste ama kalorisi çok düşük canım,inşallah diyetisyenin izni çabuk biter....
benimde bugün hiç keyfim yoktu sabah gördüğüm rüya beni allak bullak etti hala kendime gelemedim tansiyonum yüksek.........
diyetini bozmuş mutsuz insandan takımına merhabaaaa...
kızlar bugün et günümdü ama bi gün öncesinden meyve günü sandığım için et falan çıkarmamıştım buzluktan normal bi kahvaltı yaptım öğle közlenmiş 1 patlıcan 3 biber ve yoğurt yedim veeeeeeeeeeeeee akşam arkadaşa gittim ve mercimek köftesi yaptık gerisini anlatmak istemiyorumm çok fena vicdan azabı çekiyorum ama abartnak usulu ile yedimm çok güzeldi ama...yarın telafi edicem tabikiiikızın bana yaaa sporda yapamadım bugünne deseniz hakettim yaniii
Şaka maka ben de hala korkuyorum;sağlıklı veriyor muyum,yağ gidiyor mu kaygılarım var.Malesef diyetisyen de doğum izninde ilçenin tek diyetisyeni.Artık Allah'a sığınıp devam ediyorum ama bilmiyorum doğru mu
hiç keyfim yok bugün kızlar yaaa.
slm kızlar
diyetini bozmuş mutsuz insandan takımına merhabaaaa...
kızlar bugün et günümdü ama bi gün öncesinden meyve günü sandığım için et falan çıkarmamıştım buzluktan normal bi kahvaltı yaptım öğle közlenmiş 1 patlıcan 3 biber ve yoğurt yedim veeeeeeeeeeeeee akşam arkadaşa gittim ve mercimek köftesi yaptık gerisini anlatmak istemiyorumm çok fena vicdan azabı çekiyorum ama abartnak usulu ile yedimm çok güzeldi ama...yarın telafi edicem tabikiiikızın bana yaaa sporda yapamadım bugünne deseniz hakettim yaniii
canım kızamıyorum iyi olmuş miden bayram etmiştir metabolizman sevinmiştir yediklerini enerjiye çevireceği için, acizane fikrim bence sen yağ, protein,karbonhidrat,meyve ve sebzenin dengeli olduğu bir diyet hem aç kalmazsın hem sağlıklı kilo verirsin canım,inşallah
aslıya bu tavsiyede bulunmak isterim bana kızmazsa
bu metabolizmanı daha önceden yavaşlatmış olduğun anlamına gelir, bence kilona göre 1400 kalori çok değil. 1400 kalori ile ben bile 60 küsür kilolardayken kilo veriyordum. benim kilo verme sürecimi baltalayan ramazan ayında hızla verdiğim 4-5 kilo oldu.67den 62ye düşüp 3 ay 61 olucam diye bekledim.ben 1400 le veremiyorum ama neden. hareketsiz miyim desem o da değil hergün yürüyüş yapıyom vs. ama yok.
İnşallah canım ya,kas keybedersem diye korkuyorum.En kısa zamanda şu yağ,kas ve su kaybını ayrı ayrı gösteren tartıdan alıcam.Fakir'in,50 tl civarında,üstelik 12'ye bölüyor.
Bu arada canım moralini bozacağına rüyanı yazsaydın keşke,rüya yorumlamada iyiyimdir.En kötü rüyada bile bi hayır bulur çıkarırım
Evet canım,bence de çok ideal.En azından yağ değil de;kas ve su kaybettiğimizi gördüğümüz zaman çeki düzen veririz diyetimize,tedbirli oluruz.Bu arada Esraaa,yarın tartılma günümüz,nedense heyecanlandım;takım ruhu heraldeesencim online gözüküyorsun ama burda değilsin nerde geziyorsun,fakirin o tartısı ne iyiymiş bana yakın fakirin mağzası bende bakayım
TANİTA. tanita ev kullanımı için kişisel vücut analiz cihazları da üretmiş ve BİA teknolojisini kullandığını da belirtmiş. hepsiburadadan araştırmıştım. 8-9 milyarlık chazların ev için olanları 300-500 lira ve 180 lira ci,varında olan bir tane daha buldum.
bakalım foto ekleyebilecekmiyim
Eki Görüntüle 149794
BIA ölçüm sistemini kullanan cihaza yalın ayak çıkmanız, mükemmel sonuçlar için yeterli olacaktır.
.
Evet canım,bence de çok ideal.En azından yağ değil de;kas ve su kaybettiğimizi gördüğümüz zaman çeki düzen veririz diyetimize,tedbirli oluruz.Bu arada Esraaa,yarın tartılma günümüz,nedense heyecanlandım;takım ruhu heralde
Canım bu alet çok güzel de,fiyat olarak biraz tuzluymuş Belki idareten fakiri alırım.
Kızlar bu arada,benim sırtımda acayip sarkma başladı.Oysa spor da yapıyorum,ne yapıcam hiç bilmiyorum.Kilo verme arttıkça pazar filesi gibi olucam heralde ordan burdan sarkan
Canım 103.5 kilodan düşünce sırt da ne oldum diyor Nasıl anlatsam;hani şu omuzla bel arasında kalan bölüm var ya,işte o sarkar gibi Canım iyileşmeyi beklemen en doğrusu,iyileşince bol bol yaparsın.Çok şükür kilon iyi maşallah,hatta birçoğumuzun hedefi düşün artık O yüzden gidecek hepsi rahatça,iyileş öyle yaparsın sporunu.Bi de ben yemek yerken sürekli içimden şöyle diyorum yemek bitene kadar.''Şifa içeri,kilo dışarı ''ay sorma sabah uyandığımda ilk aklıma gelen yarın cuma dedim 1 diyetisyenden birde cuma günlerinden korkar oldum işin şakası benim için burası beni şuanki diyetisyenimden daha çok motive ediyor.....
esen ilk defa duydum sırt sarkması kız ben 35 kilo aldım doğumda sarkmadı sırtım bence sana öyle geliyordur spora devam...
şu belimin ağrısı biraz hafiflese hemen bende başlıycam spora ama ne yazıkki geçmiyor bu şekilde yapmaya çalıştım daha kötü oldu belim......
Canım 103.5 kilodan düşünce sırt da ne oldum diyor Nasıl anlatsam;hani şu omuzla bel arasında kalan bölüm var ya,işte o sarkar gibi Canım iyileşmeyi beklemen en doğrusu,iyileşince bol bol yaparsın.Çok şükür kilon iyi maşallah,hatta birçoğumuzun hedefi düşün artık O yüzden gidecek hepsi rahatça,iyileş öyle yaparsın sporunu.Bi de ben yemek yerken sürekli içimden şöyle diyorum yemek bitene kadar.''Şifa içeri,kilo dışarı ''
ben burdayımmmmm
selammm kızlarrr dün giremedim çocigimi aşıya felan götürdüm dışardaydım yanee...bu gün yine iki dilim kepek ekmeği birazpeynir domates çay..