ı ıh çok değil, akşamki kısırları çok kaçırma yeter
bu sorunun cevabını aynalar çok güzel vermiş 'sanki diyetisyenin her dediğini yaptın da bir bu kaldı' :) bacım diyetisyen basküle çıkmayı takıntı haline getirdiğini gördüğü için böyle demiştir, bir de göz tartısı diye bir şey var, aynaya bakınca veya vücut ölçülerini alınca hiç mi kilo verdiğini fark etmiyorsun? bence ölçülerini al (göğüs, göbek, bel, kelçe hatta istersen basen) ayda 1 ölç, diyetine ve spora devam edersen 2-3 ayda müthiş ilerlemele rolacak , ok
, bu arada da elinden geldiği kadar diyetine sadık ol, vücudun su tutuyor olabilir, yeşil çay iç, aşırı tuzlu salamura turşu gibi şeyleri de yememeye çalış hele ki tartı gününden önce bunları asla yeme. bak ben mesela dün tartıldığında 61,2 kiloydum bugün sabah 700 gram fazla çıktım, sebebini biliyorum tabi, bir sürü sebep var böyle basküle yansıyan (15-20 zeytin çok su tutuyoooo:2:) ve bir kaç gün sonra düzelen, sıkma canını diyet+spora devam
kahvaltılık soslar yağlı oluyor, canın istedi de yedinse afiyet olsun ama genel olarak peynrir tercih edersen daha iyi olur
:81::81:
kaptan şimdi sana yer bulur
ok, haftasonu yokum ya yapabilirsem bugün yaparın olmazsa pazartesiye bildiririm
nihayet değil mi...böyle böyle artık biraz yavaş gidecek kilolar
sana da tebrikler:81:
diyetisyenin dediği gibi ayda bir mi tartılsan acaba:86:...takma düzelir, adet dönemi öncesinde de vücut ödem topluyor, spora yeni başlandığında kas yapıyor...bir sürü bir sürü sebep baskülü etkiliyor