- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.121
sabahki listem 1 dilim buğday ekmeği
1 etimek
3 dilim salam
1kk peynir
karper
2 bardak çay
ve şimdide açlık otu çayı içiyorum
selam kızlar sabah tartıldım 66.1:)
kızlar selam herkese kilo bildiriyorum 74 kiloyum bugün saat 1 de diyetisyende olmam gerek gelince yazarım
Sağol canım benim...İnşallah devamı gelir...ı
sana da tebrikler:81:
Teşekkür ederim.Canım benim,metobolizmanı harekete geçirmemiz lazım.Her sabah 1 çay kaşığı hardal hareketlendiriyormuş.Bi denesene...çok güzel tebrik ediyorum seni. yiyerek zayıflama buna denir işte.uzzuuuun ama saağlıklı listelerin soucunu aldın. ben bildiriyorum 0 gram vermişim. ne güzel dimi.
Selam hanımlar.Az önce tartıldım.1100 gr vermişim bu haftaYeni kilom 98.5
çok güzel tebrik ediyorum seni. yiyerek zayıflama buna denir işte.uzzuuuun ama saağlıklı listelerin soucunu aldın. ben bildiriyorum 0 gram vermişim. ne güzel dimi.
kilo bildirimi yapıyorum 93,5
of of kızlar çok moralim bozuk.. bütün hafta çok az kaçamak yaptım yürüyüşlerimi hiç ihmal etmedim ama sırf adet düzenim allak bullak diye sadece ama sadece 100 gramcık gitmiş
ya sorma bendede gram gidiyor bu gruba katılmadan önce gitmişti giden 3 4 kilo civarı şimdi gram gidiyor artık
kilo bildirimi 74.4
selam kızlar sabah tartıldım 66.1:)
sonuçlar belli oldu mu acaba?
kızlar haşatım çıktı, bugün çok yoğundu, devamsızlık çizelgesine de başladım ama yarım kaldı, artık pazartesiye veririm listeyi.
aynalr kilom biraz yanlış olmuş ama çokönemli değil. dün sabah 61,2 idim bu kiloyu bildirdim fakat bu sabah da nasılsa 700 gram fazla çıkmıştım. 61,9 de yanlış sayılmaz...ama eminim ki 1 günde 700 gram kilo almadım
ı ıh çok değil, akşamki kısırları çok kaçırma yeter
bu sorunun cevabını aynalar çok güzel vermiş 'sanki diyetisyenin her dediğini yaptın da bir bu kaldı' :) bacım diyetisyen basküle çıkmayı takıntı haline getirdiğini gördüğü için böyle demiştir, bir de göz tartısı diye bir şey var, aynaya bakınca veya vücut ölçülerini alınca hiç mi kilo verdiğini fark etmiyorsun? bence ölçülerini al (göğüs, göbek, bel, kelçe hatta istersen basen) ayda 1 ölç, diyetine ve spora devam edersen 2-3 ayda müthiş ilerlemele rolacak , ok, bu arada da elinden geldiği kadar diyetine sadık ol, vücudun su tutuyor olabilir, yeşil çay iç, aşırı tuzlu salamura turşu gibi şeyleri de yememeye çalış hele ki tartı gününden önce bunları asla yeme. bak ben mesela dün tartıldığında 61,2 kiloydum bugün sabah 700 gram fazla çıktım, sebebini biliyorum tabi, bir sürü sebep var böyle basküle yansıyan (15-20 zeytin çok su tutuyoooo:2:) ve bir kaç gün sonra düzelen, sıkma canını diyet+spora devam
kahvaltılık soslar yağlı oluyor, canın istedi de yedinse afiyet olsun ama genel olarak peynrir tercih edersen daha iyi olur
:81::81:
kaptan şimdi sana yer bulur
ok, haftasonu yokum ya yapabilirsem bugün yaparın olmazsa pazartesiye bildiririm
nihayet değil mi...böyle böyle artık biraz yavaş gidecek kilolar
sana da tebrikler:81:
diyetisyenin dediği gibi ayda bir mi tartılsan acaba:86:...takma düzelir, adet dönemi öncesinde de vücut ödem topluyor, spora yeni başlandığında kas yapıyor...bir sürü bir sürü sebep baskülü etkiliyor
Teşekkür ederim.Canım benim,metobolizmanı harekete geçirmemiz lazım.Her sabah 1 çay kaşığı hardal hareketlendiriyormuş.Bi denesene...
kaptancım tebrike diyorum seni bence bu hafta verdiğin kilo süper hem de sağlıklı..
Varımmmmm,canım maşallah sen çok hızlı veriyorsun.Allah nazardan saklasın.Ben kalori hesaplama diyeti yapıyorum,sen?Bize verebileceğin tüyolar var mı?tebrik ediyom canımsana yaklaştım var mısın yarışa
Öyle canım öyle,ama pes etmiycez.IQ'su ile kilosu eşit bayan tiplerine hem bedensel,hem zihinsel,hem duygusal bir cevap olucaz azmimizle.Hardalın tadı çok hoş değil,keskin ama;değmez mi canım benim.Dişimizi sıkıcaz aydınlık günler için...sen denedin mi asıl tadı. acı mı? evet benim metabolizmam yavaş 69 kilo filanken herkesin 1 kilo verdiği diyetle ben hfatada yarım kilo verirdim.uğraşıp karşılığını görememem amaan dikkat etsende aynı etmesende dememi sağlıyor. alması çoook kolayda vermesii çoooookkk zor.
VE BUGÜNKÜ MENÜM:kızlar 5. olmuşuz tebrikler haftaya daha iyi olcaz inş
Bu hafta daha çok çabalayalım hanımlar.Önce kendimiz,sonra takımımız için.Ben bu grubun çok özel insanlardan oluştuğunu düşünüyorum çünkü,içim özüm öyle hissediyor.Kimbilir birgün amacına ulaşmış 14. takım olarak buluşuruz bir yerlerde,yemek yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?