• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nasılsunız?Ben daha hiçbirşey yemedim.Kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum.Akşam yemeği bile yemedik daha.Halsizlik var üzerimde.Dün soğukta 1 saat yürüyüş yaptım bugün de 1 saat yürüyüş yaptım.Üşüdüm muhtemelen ondan halsizlik oldu.Canım da bişey istemiyo..Çorba falan içerim heralde birazdan.
Takımımız iyi bu hafta.Maşallah kaptancıma çok iyi gidiyorsun.Kızlar sizler de öyle merak etmeyin bakın bana aylardır olduğum yerde sayıyorum.Sıkılmadım mı sanıyorsunuz.Arada bir nasılsa veremiyorum diye sinir olup kaçamaklar da yaptığım oluyo.Ama vercez er ya da geç gitcek bu kilolar:4:

bugunki menum

sabah 1 dilim buğday ekmeği 1 etimek 3 dilim salam domatesli karper 2 bardak çay kk peynir
öğle 2 ymk kşğ pilav 3 ymk kşğ tavuk sote 1 tabak salata
ara 1 bardak çay 2 şeker ile ve 2 mısır patlağı ile
gene ara saat 6 da 3 dene o tahta formlardan

akşamada mantı yicem :62:
1 yeşilçay içtim ve açlık otu içtim
4 bardak da su içtim

ya kızlar ya size birşey sorucam bu devamsızlık çizelgesi de ne acaba

ya kızlar ya size birşey sorucam bu devamsızlık çizelgesi de ne acaba

canım her hafta birimiz bi hafta boyunca gün gün kim mesj yadı kim yazmadı onu hazırlıyo. böylelikle kim devam sağlıyo kim sağlamıyo onu görüyoruz. kurallar gereği eğer önceden belirtmemiş, izin almamışsa haftada 3 gün paylaşımda bulunmayan diskalifiye oluyo.

şükür oturdum kızlar,az önce koşu bandında yürüyüş yapıyim dedim benim evlere şenlik çooook yaramaz oğlum ancak 20 dakika oda yarım yamalak yürümeme izin verdi daha öncede dediğim gibi diyetisyene gittim yarım saatten fazla konuştuk .........

kısaca başlıklar şunlar;

1--öncelikle diyet lafını çıkarıyoruz çünkü diyet kelimesi belli bir zamandan sonra insanı sıkar dedi
&sağlıklı beslenme istediğin kiloya geldiğiniz zaman düzenli beslenmeye devamm çünkü düzensiz beslenme yaşamın her döneminde kilo alımına sebep olur bu sebepten sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmeniz lazım

selam kızlar nasılsunız?Ben daha hiçbirşey yemedim.Kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum.Akşam yemeği bile yemedik daha.Halsizlik var üzerimde.Dün soğukta 1 saat yürüyüş yaptım bugün de 1 saat yürüyüş yaptım.Üşüdüm muhtemelen ondan halsizlik oldu.Canım da bişey istemiyo..Çorba falan içerim heralde birazdan.
Takımımız iyi bu hafta.Maşallah kaptancıma çok iyi gidiyorsun.Kızlar sizler de öyle merak etmeyin bakın bana aylardır olduğum yerde sayıyorum.Sıkılmadım mı sanıyorsunuz.Arada bir nasılsa veremiyorum diye sinir olup kaçamaklar da yaptığım oluyo.Ama vercez er ya da geç gitcek bu kilolar:4:

geçmiş olsun caneem..

şükür oturdum kızlar,az önce koşu bandında yürüyüş yapıyim dedim benim evlere şenlik çooook yaramaz oğlum ancak 20 dakika oda yarım yamalak yürümeme izin verdi daha öncede dediğim gibi diyetisyene gittim yarım saatten fazla konuştuk .........

kısaca başlıklar şunlar;

1--öncelikle diyet lafını çıkarıyoruz çünkü diyet kelimesi belli bir zamandan sonra insanı sıkar dedi
&sağlıklı beslenme istediğin kiloya geldiğiniz zaman düzenli beslenmeye devamm çünkü düzensiz beslenme yaşamın her döneminde kilo alımına sebep olur bu sebepten sağlıklı ve düzenli beslenmeyi öğrenmeniz lazım

ne yarım saati ya devlet hastanesine gittim ben adam benle 5 dakika konuştu. hergün yediklerimi yazdığım defterim vardı nerde yanlış yaptığımı görür diye verdim. bu ne ben yaz demedim ki dedi. gel de sinir olma.adam bana kibar gibi gelmişti ilk gördüğümde ama herkesi azarlıyo demişlerdi. uymaycaksan kapımın önünden dahi geçme filan diyomuş.bana daha demedi ama belli olmaz. özel bir yere gitsem dedim ama kk da bir bayann diyettisyenden aldığı listeyi uygulaycam tam benlik. kişiye özel olmalı liste.üfffff

ne yarım saati ya devlet hastanesine gittim ben adam benle 5 dakika konuştu. hergün yediklerimi yazdığım defterim vardı nerde yanlış yaptığımı görür diye verdim. bu ne ben yaz demedim ki dedi. gel de sinir olma.adam bana kibar gibi gelmişti ilk gördüğümde ama herkesi azarlıyo demişlerdi. uymaycaksan kapımın önünden dahi geçme filan diyomuş.bana daha demedi ama belli olmaz. özel bir yere gitsem dedim ama kk da bir bayann diyettisyenden aldığı listeyi uygulaycam tam benlik. kişiye özel olmalı liste.üfffff

nasıl bir diyetmiş bu bizde yazsana

kız yine slm verip kaçmışın:57:

akbulak canım büyük ihtimal seni alabiliyoruz ben kesin iyice öğreniyim tamam mı canım:9:

tmm kaptan haberini bekliyorum...bu arada herkes ne zamn toplanıyo..bende ona göre kendimi ayarlarım...herkesi özleidm valla elif ezgi,pinkcat,aynalar, anşa.. v.s. hoşbulduk arkadaşlar.....öpüyorum herkesiiii:9:

nasıl bir diyetmiş bu bizde yazsana

klasik diyet listesi işte.
günde 7 dilim ekmek ,2 et,2 süt,2 peynir,3 yağ,4 sebze,3 meyve hakkım var. bunu sabah öğle akşam ana öğünlerde ve ara öğünlerde az az tüketmek lazım. ben hafta sonları geç kalktığım için az az olmuyo genelde. bu hafta kilo vermeiğim için 5 dilime indirdi ekmeği...

tmm kaptan haberini bekliyorum...bu arada herkes ne zamn toplanıyo..bende ona göre kendimi ayarlarım...herkesi özleidm valla elif ezgi,pinkcat,aynalar, anşa.. v.s. hoşbulduk arkadaşlar.....öpüyorum herkesiiii:9:

merhaba canım hoşgeldin yeniden. öğleden sonra 3 ile 7 arası diye karar alınmıştı bir ara.genelde öyle ama ne zamn fırsat bulursam bakıyom ben

gülçin nasılsın toparlandın inşallahhh bende çok saldım 2 gündür nolcak bizim sonumuzzz:5:

toparlandım ya moralim yerinde. daha öncede yazdığım gibi tartıda görünmese bile 3-4 kilo vermişsin gibi diyorlar. ve daha güzel hissediyorum kendimi sporuun psikolojik etkisi de var tabi.sıkı kızım vesselam:64:kendi kendimi motive ediyom böle işte.

merhaba canım hoşgeldin yeniden. öğleden sonra 3 ile 7 arası diye karar alınmıştı bir ara.genelde öyle ama ne zamn fırsat bulursam bakıyom ben

saol cnaım..saatler benm içinde uygun.bazı günler o saatlerde burda olamayabilirm belki ama mutlaka akşamları girerim.öğleciyim okulda.artık sizleyim kızlar.ha gayret...bende en kısa zamnda diyetisyene gidicem...umarım ayda 3 kilo veririm en az...görüşürzzz

kaptan şimdi okudum msjını.teşekkür ederimm...umarım bu defa kilo veririm.dediğim gibi diyetisyendende destek alıcam.hadi hayırlısı:nazar:

Back