- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.041
ya kızlar ya komşu kadayıf tatlısı getirdi beni ıssız bir adaya kapatın zayıflayana kadar
canım benim adımda esra benimde 2 yaşına girecek bir oğlum var
canım sen 2.yemi hamilesin ?
cnm bu saatte muhlama istio ya
öğretmen dediğin yeri geldiğinde kareograf olur yeri geldiğinde tiyatro yönetmeni, organizatör, moderatörbende okuma bayramı yapıcaminşallah ama mayıs sonu gibi düşünüyorum.Aklımda olanlar ront olarak biri damat halayı,diğeri hadisenin bizi temsil ettiği şarkı eşliğinde şeritlerle yapılan bir gösteri.skeç olarak bilinen dünya masallarından iki tanesini sahnede bir çocuğa okutup ışıklarla karartma yaparak canlandırma.okuma yazmayla ilgili bir tiyatro.eğer yetiştirebilrsem bir de koro.arada şiirler fallan da olur.böyle hayal ediyorum ama bakalım nasıl olcak.
yediğin ekmek 2 dilimi geçmiyorsa iyi diyet yapmış sayılırsın, menünde yoğurt ayran gibi süt ürünlerine yer verirsen daha iyi olurbazen tok olsamda yinede içimden yemek geliyordu.ama bir grubumun olduğunu düşündükçe kendimi dizginleyebiliyorum.Bu beni baya rahatlattı.sağolun.Bugün yediklerim sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin ,2kibrit kutusu beyaz peynir,yeşillik,açık çay. ara bir portakal,öğle ton balıklı ekmek arası,ara 2 kuru kayısı ve 1 galeta.akşam 2 kaşık pilav -nohut salata. çok mu yemişim:44:
aynen ben de yarışmam var benim diye kendimi fenliyorum...
bu arada günaydınlar herkese
günaydın hatunlarrrr
bazen tok olsamda yinede içimden yemek geliyordu.ama bir grubumun olduğunu düşündükçe kendimi dizginleyebiliyorum.Bu beni baya rahatlattı.sağolun.Bugün yediklerim sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin ,2kibrit kutusu beyaz peynir,yeşillik,açık çay. ara bir portakal,öğle ton balıklı ekmek arası,ara 2 kuru kayısı ve 1 galeta.akşam 2 kaşık pilav -nohut salata. çok mu yemişim:44:
selam kızlar diyetisyene gittim geldim diyetim aynı değişiklik yok toplamda 1.9 kg gitmiş bunun sadece 400 gramı yağ yağdan az gitmiş dedi çünkü spor yapamadım bel fıtığımın ağrısı tavan yaptı ama genel anlamıyla iyi vermişsin dedi
çok güzel tebrik ediyorum canım. diyetini niye değiştirmedi
aman ne yazmşsınız zor okudum anam hiç paylaşım yok nerdesiniz kızlar bi selamla olmuyor bol paylaşım bol kilo
sanırım 1 ay aynı şeyleri yicem ama diyetisyenimi değiştircem dyt gideli 12 gün olmuş bugün ben diyettekilerin hepsini yemiyordum kadın eksik yemişsin dedi nerden anladıysa gerçekten 2 dilim ekmek yazıyorsa ben 1 dilim yiyordum,metabolizmanı yavaşlatırsan bol bol koşarsın anca hızlanır dedi kızlar şunuda söyledi çok az yiyerek zayıflayamaz kaslarınızı eritirsiniz su atarsınız dedi bilginize......
Şaka maka ben de hala korkuyorum;sağlıklı veriyor muyum,yağ gidiyor mu kaygılarım var.Malesef diyetisyen de doğum izninde ilçenin tek diyetisyeni.Artık Allah'a sığınıp devam ediyorum ama bilmiyorum doğru muhımmm şekil a ben
merhaba kızlar acaba mantarlı omlet kaç kalori bilen varmııııı
yazdım ya canım beni görmüyon mu
bencede aslıcım bence en iyisi diyetisyenden destek al mesela bana verdiği lste 200 kalorilk ve ben kilo verdim....hımmm şekil a ben
bence güzel bir liste ama kalorisi çok düşük canım,inşallah diyetisyenin izni çabuk biter....
Şaka maka ben de hala korkuyorum;sağlıklı veriyor muyum,yağ gidiyor mu kaygılarım var.Malesef diyetisyen de doğum izninde ilçenin tek diyetisyeni.Artık Allah'a sığınıp devam ediyorum ama bilmiyorum doğru mu
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2 dilim kızarmış kepek ekmeği=100 cal
*1 haşlanmış yumurta=80 cal
*1 kibrit kutusu beyaz peynir=200 cal
*1 zeytin=8 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 kepekli galeta+1 fincan yeşil çay=20 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış tavuklu sandviç=150 cal
*1 fincan 2 esmer şekerli çay=20 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 büyük portakal=75 cal
*1 avuç içi beyaz leblebi=100 cal
*1 fincan yeşil çay
AKŞAM:
*1 dilim kepek ekmeği=55 cal
*2 haşlanmış baget=100 cal
*1 kase şehriye çorbası=100 cal
*1 yemek kaşığı pirinç pilavı=50 cal
TOPLAM:1062 cal (Akşam biraz ağır oldu gibi ama napalım.Akşam da 2 çay 4 şeker desek toplam 1100 cal ı bulurum gibi
anaaam uf ya ne yapsam ki canım mantarlı omlet istiyor ya
benimde bugün hiç keyfim yoktu sabah gördüğüm rüya beni allak bullak etti hala kendime gelemedim tansiyonum yüksek.........hiç keyfim yok bugün kızlar yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?