• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar ya komşu kadayıf tatlısı getirdi beni ıssız bir adaya kapatın zayıflayana kadar :14:

canım benim adımda esra benimde 2 yaşına girecek bir oğlum var

canım sen 2.yemi hamilesin ?

evet 2. ve 3.ye bir arada hamileyim:1:

cnm bu saatte muhlama istio ya :14::14:

saat 23,30 da yazılmış bu mesaj:20: git yat uyu, ne işin var yemekle , uyuyunca unutursun:82:

bende okuma bayramı yapıcaminşallah ama mayıs sonu gibi düşünüyorum.Aklımda olanlar ront olarak biri damat halayı,diğeri hadisenin bizi temsil ettiği şarkı eşliğinde şeritlerle yapılan bir gösteri.skeç olarak bilinen dünya masallarından iki tanesini sahnede bir çocuğa okutup ışıklarla karartma yaparak canlandırma.okuma yazmayla ilgili bir tiyatro.eğer yetiştirebilrsem bir de koro.arada şiirler fallan da olur.böyle hayal ediyorum ama bakalım nasıl olcak.
öğretmen dediğin yeri geldiğinde kareograf olur yeri geldiğinde tiyatro yönetmeni, organizatör, moderatör:27: bunu anlamış bulunmaktayım:1:

bazen tok olsamda yinede içimden yemek geliyordu.ama bir grubumun olduğunu düşündükçe kendimi dizginleyebiliyorum.Bu beni baya rahatlattı.sağolun.Bugün yediklerim sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin ,2kibrit kutusu beyaz peynir,yeşillik,açık çay. ara bir portakal,öğle ton balıklı ekmek arası,ara 2 kuru kayısı ve 1 galeta.akşam 2 kaşık pilav -nohut salata. çok mu yemişim:44:
yediğin ekmek 2 dilimi geçmiyorsa iyi diyet yapmış sayılırsın, menünde yoğurt ayran gibi süt ürünlerine yer verirsen daha iyi olur

aynen ben de yarışmam var benim diye kendimi fenliyorum...

bu arada günaydınlar herkese

günaydın hatunlarrrr

günaydın kızlar frenleyelim tabi kendimizi. hamileliğin 10. haftasından sonra mide bulantıları hefiflemeye başıyormuş (şükürler olsun nihayet). bu sevindirici bir şey. dün öğlen üşenmedim irmik helvası yaptım akşam da çiğ köfte. iş yerine de getirdim yaptıklarımdan, arkadaşlar iştahımı gördükçe sağolsunlar ' yazık ya, canı çekiyo, yesin tabi 3 kişi' diyorlar. sağolsunlar diyorum çünkü yeme kilo alırsın demeleri kırıcı olurdu, tabi ye ye diye ısrar etmenin gereği de yok. tabi ben 1 hamilelik geçirmiş , 'ye ye ' nidalarına bol bol yiyerek karşılık vermiş biri olarak bu hamilelikte dikkat edicem, öyle pis boğazlık yok

hatunlar ben gidiyorum işe bugun biraz fazla çalışayım daha da dikkatli olayım inşallah vermişimdir birşeyler bu hafta kaçamaklar olduda :78:

az önce bir arkadaşın veda yemeğine katıldım.
çorba, 1 dilim ekmek, yarım porsiyon iskenderin etlerini ve yoğurdunu yedim.

merhaba kızlar...

bugünkü menüm

sabah kepek ekmek arası beyaz peynirli yağsız tost
bir bardak süt

ara
bir elma

öğlen
bir bardak ayran
sebzeli-tavuklu güveç bir porsiyon
2 dilim kepek ekmeği

ara
3 light bisküvi

akşam
bir bardak ayran
1 dilim kepek ekmeği
2 yk bulgur pilavı
yarım porsiyon güveç

yatmadan önce
bir bardak süt
karışık meyve tabağı (hepsinden az az tabi):1:

bugün 30 dakika tempolu yürüdüm

ay heyecanlıyım bakalım cuma günü işler ne olacak.. yalnız benim adet düzenim çok değişti şimdi belli belirsiz kanamalarım geliyor.. inşallah kilo almamışımdır :14:

selam kızlar diyetisyene gittim geldim diyetim aynı değişiklik yok toplamda 1.9 kg gitmiş bunun sadece 400 gramı yağ yağdan az gitmiş dedi çünkü spor yapamadım bel fıtığımın ağrısı tavan yaptı ama genel anlamıyla iyi vermişsin dedi

slm kızlar nasılsınız ben yoğunum bu aralar okuma bayramı hazırlıkları başladı. bakalım içinden çıkabilecek miyiz

sabah yarım kk kadar peynir 3 yeşil zeytin yarım domates yarım salatalık bir biber bir bardak şekersiz çay
ara küçük bir yeşil elma
öğle 3 havuç
ara bir havuç
akşam 2 kepçe mantı

akşam ödülümü yiyecem diye öğle havuç yedim. ama kızlar çok zor bitirdim tabağı çok fazla geldi hatta döksem mi diye düşündüm hamur olduğu için günah dedim zorla yedim valla. artık midem almıyo.
birazdan çamaşır yıkayacam yediğim mantı erir heralde saat 17.30 bundan sonrada bişey yemem zaten meyvede dahil

bazen tok olsamda yinede içimden yemek geliyordu.ama bir grubumun olduğunu düşündükçe kendimi dizginleyebiliyorum.Bu beni baya rahatlattı.sağolun.Bugün yediklerim sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin ,2kibrit kutusu beyaz peynir,yeşillik,açık çay. ara bir portakal,öğle ton balıklı ekmek arası,ara 2 kuru kayısı ve 1 galeta.akşam 2 kaşık pilav -nohut salata. çok mu yemişim:44:

canım bana karbonhidratlar biraz fazla geldi

selam kızlar diyetisyene gittim geldim diyetim aynı değişiklik yok toplamda 1.9 kg gitmiş bunun sadece 400 gramı yağ yağdan az gitmiş dedi çünkü spor yapamadım bel fıtığımın ağrısı tavan yaptı ama genel anlamıyla iyi vermişsin dedi

çok güzel tebrik ediyorum canım. diyetini niye değiştirmedi

çok güzel tebrik ediyorum canım. diyetini niye değiştirmedi

sanırım 1 ay aynı şeyleri yicem ama diyetisyenimi değiştircem dyt gideli 12 gün olmuş bugün ben diyettekilerin hepsini yemiyordum kadın eksik yemişsin dedi nerden anladıysa gerçekten 2 dilim ekmek yazıyorsa ben 1 dilim yiyordum,metabolizmanı yavaşlatırsan bol bol koşarsın anca hızlanır dedi kızlar şunuda söyledi çok az yiyerek zayıflayamaz kaslarınızı eritirsiniz su atarsınız dedi bilginize......

sanırım 1 ay aynı şeyleri yicem ama diyetisyenimi değiştircem dyt gideli 12 gün olmuş bugün ben diyettekilerin hepsini yemiyordum kadın eksik yemişsin dedi nerden anladıysa gerçekten 2 dilim ekmek yazıyorsa ben 1 dilim yiyordum,metabolizmanı yavaşlatırsan bol bol koşarsın anca hızlanır dedi kızlar şunuda söyledi çok az yiyerek zayıflayamaz kaslarınızı eritirsiniz su atarsınız dedi bilginize......

hımmm şekil a ben :50:

Şaka maka ben de hala korkuyorum;sağlıklı veriyor muyum,yağ gidiyor mu kaygılarım var.Malesef diyetisyen de doğum izninde ilçenin tek diyetisyeni.Artık Allah'a sığınıp devam ediyorum ama bilmiyorum doğru mu :50:
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2 dilim kızarmış kepek ekmeği=100 cal
*1 haşlanmış yumurta=80 cal
*1 kibrit kutusu beyaz peynir=200 cal
*1 zeytin=8 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 kepekli galeta+1 fincan yeşil çay=20 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış tavuklu sandviç=150 cal
*1 fincan 2 esmer şekerli çay=20 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 büyük portakal=75 cal
*1 avuç içi beyaz leblebi=100 cal
*1 fincan yeşil çay
AKŞAM:
*1 dilim kepek ekmeği=55 cal
*2 haşlanmış baget=100 cal
*1 kase şehriye çorbası=100 cal
*1 yemek kaşığı pirinç pilavı=50 cal
TOPLAM:1062 cal (Akşam biraz ağır oldu gibi ama napalım.Akşam da 2 çay 4 şeker desek toplam 1100 cal ı bulurum gibi :56:

Son düzenleme:
yazdım ya canım beni görmüyon mu :27:

görmem mi bacım gördüm tabi sen kaptansın.....
bencede aslıcım bence en iyisi diyetisyenden destek al mesela bana verdiği lste 200 kalorilk ve ben kilo verdim....

Şaka maka ben de hala korkuyorum;sağlıklı veriyor muyum,yağ gidiyor mu kaygılarım var.Malesef diyetisyen de doğum izninde ilçenin tek diyetisyeni.Artık Allah'a sığınıp devam ediyorum ama bilmiyorum doğru mu :50:
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2 dilim kızarmış kepek ekmeği=100 cal
*1 haşlanmış yumurta=80 cal
*1 kibrit kutusu beyaz peynir=200 cal
*1 zeytin=8 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 kepekli galeta+1 fincan yeşil çay=20 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*2 dilim kepek ekmeği ile yapılmış tavuklu sandviç=150 cal
*1 fincan 2 esmer şekerli çay=20 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 büyük portakal=75 cal
*1 avuç içi beyaz leblebi=100 cal
*1 fincan yeşil çay
AKŞAM:
*1 dilim kepek ekmeği=55 cal
*2 haşlanmış baget=100 cal
*1 kase şehriye çorbası=100 cal
*1 yemek kaşığı pirinç pilavı=50 cal
TOPLAM:1062 cal (Akşam biraz ağır oldu gibi ama napalım.Akşam da 2 çay 4 şeker desek toplam 1100 cal ı bulurum gibi :56:
bence güzel bir liste ama kalorisi çok düşük canım,inşallah diyetisyenin izni çabuk biter....

anaaam uf ya ne yapsam ki canım mantarlı omlet istiyor ya :43:

yap be güzelim bişey olmaz mantar kalorisi düşük bir sebze,yaptıysan afiyet olsun....
hiç keyfim yok bugün kızlar yaaa. :50:
benimde bugün hiç keyfim yoktu sabah gördüğüm rüya beni allak bullak etti hala kendime gelemedim tansiyonum yüksek.........

Back