Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ya kızlar ya komşu kadayıf tatlısı getirdi beni ıssız bir adaya kapatın zayıflayana kadar
Ucundan 1 çatal al meslektaşım,nefsini körle ki,uhde kalmasın beyinde.Yoksa beyinde kalan bir boşluk bulup bozduruyor diyeti
BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2 dilim kızarmış kepek ekmeği=80 cal(kızardığı için)
*1 dilim beyaz peynir=200 cal
ARA ÖĞÜN:
*10 gr çubuk kraker=20 cal
*1 elma=60 cal
*Yeşil çay=0 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
*1 tabak brokoli=40 cal(birkaç damla yağ damlattım)
*10 gr çubuk kraker=20 cal
ARA ÖĞÜN:
*1 çikolata(bilinçli yedim,kan şekerim düşmüştü)=250 cal
*2 dilim kepek ekmeği=110 cal
*1 kk yarım yağlı peynir=100 cal
AKŞAM YEMEĞİHenüz yemedim)
*6 kaşık haşlanmış yağsız makarna=111 cal
*2 kaşık yoğurt=70 cal
TOPLAM:
1061 cal
*Akşam yarım saat leslie

Ucundan 1 çatal al meslektaşım,nefsini körle ki,uhde kalmasın beyinde.Yoksa beyinde kalan bir boşluk bulup bozduruyor diyeti

bir dilimin dörte biri ile üçte biri arasındaki bölümünü yedim valla gün boyunca sadece 300-400 gr yoğurt yemiş biri olarak iyi geldi

merabalarrr nasılsınız kızlar...
sebze günümdü benimde bol bol haslanmış yeşil fasulye ve havuç yedim...ayyy aslı kadayıf dedin canım kadayıf dolması çekti valaaa offffffffffff yemiycem yaa...ayrıca ben bu beş günde beş kiloyu sevemedim yaa hep aynı şeyleri çevir çevir yee diyetteysek insanız dimi canımgün boyu diil ama sabah kahvaltı arıyorum vallaa

kızlar zencefil var evde. bağırmaktan boğazım ağrıdığı için almıştım.kullandınız mı hiç. iştah filan açmasın. bu arada kaptan ve kayaes 23 nisanda rengarenk var ya sertabın onu hint kıyafetleriyle oynatmayı düşünüyorum. güzel bir kareografiyle nasıl olur sizce. sin neler yapıyonuz söyleyin yahuu.başladık bugün çalışmaya ama çileden de çıktım.

eda nabersin?neler yaptın bugün. osmanı izleyerel leslie yapcam bende birazdan.
ilk dün yaptım 2 mili sevdim. ben uzun zamndır yürüyüş bandında yürüdüğüm için bünye yürüyüşe alıştı galiba. arada değiştirek lazımmış sporu bende aerobik plates vs yapcam 2 hafta. sonra yine yürüyüşe başlıcam.

iyi akşamlar fıstıklar umarım herkes iyidir ..........

bugün benim oğlan ve 2 yeğenimle alışveriş merkezi gezdik öldüm öldüm 3 çocukla rezil oldum aleme onu isterler bunu isterler evden 2,5 ta çıktım 8 de geldik ben diyeti biraz zedeledim pidesiz yarım porsiyon tereyağsız iskender yedim kolasız birde yarın diyetisyene gidecektim ......

bugün ki menüm

sabah

1 dilim kepek ekmeği
1 yumurta
2 ceviz
1 kk beyaz peynir
kıvırcık salatası

ara bir
yovita
1 greyfurt

öğlen

biraz geç oldu ama saat 2 gibi

küçük bir tabak tavuklu patates yedim

saat 4 iskender

akşam

tavuklu patates yemeği ve 1 dilim ekmek

birazdan 1bardak süte kafeinsiz nescafe

bugün biraz abarttım ama ne yapayım yaaaa

esencim iyi akşamlar canım sen 1 dilim beyaz peynirin kalorisinin 200 olduğunu nerden öğrendin bana biraz fazla gibi geldide

selammm rose bery ismim özlem 28 yaşındayım 13 aylık bir kızım var senin adın neydi cnm?bu arada ben çilek yağını buldum sürdüm bile inş etkisini gösterir kısa zamanda...

canım benim adımda esra benimde 2 yaşına girecek bir oğlum var

canım sen 2.yemi hamilesin ?

canım bend ebıktım bu diyetten bi daha yapmayacam bunu

güzel fikir yanım sen okuma bayramı yapcan mı sabahtan beri onu araştırıyom

kızlar k,lo vermem duraklıcak sanırım yhaaaa

canım normal kilon çok yok bundan sonra zor olur ama sabırla üstesinden geleceksin inş

bende okuma bayramı yapıcaminşallah ama mayıs sonu gibi düşünüyorum.Aklımda olanlar ront olarak biri damat halayı,diğeri hadisenin bizi temsil ettiği şarkı eşliğinde şeritlerle yapılan bir gösteri.skeç olarak bilinen dünya masallarından iki tanesini sahnede bir çocuğa okutup ışıklarla karartma yaparak canlandırma.okuma yazmayla ilgili bir tiyatro.eğer yetiştirebilrsem bir de koro.arada şiirler fallan da olur.böyle hayal ediyorum ama bakalım nasıl olcak.

bazen tok olsamda yinede içimden yemek geliyordu.ama bir grubumun olduğunu düşündükçe kendimi dizginleyebiliyorum.Bu beni baya rahatlattı.sağolun.Bugün yediklerim sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin ,2kibrit kutusu beyaz peynir,yeşillik,açık çay. ara bir portakal,öğle ton balıklı ekmek arası,ara 2 kuru kayısı ve 1 galeta.akşam 2 kaşık pilav -nohut salata. çok mu yemişim:44:

aynen ben de yarışmam var benim diye kendimi fenliyorum...

bu arada günaydınlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…