- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.021
Ucundan 1 çatal al meslektaşım,nefsini körle ki,uhde kalmasın beyinde.Yoksa beyinde kalan bir boşluk bulup bozduruyor diyetiya kızlar ya komşu kadayıf tatlısı getirdi beni ıssız bir adaya kapatın zayıflayana kadar
Ucundan 1 çatal al meslektaşım,nefsini körle ki,uhde kalmasın beyinde.Yoksa beyinde kalan bir boşluk bulup bozduruyor diyeti
selammm rose bery ismim özlem 28 yaşındayım 13 aylık bir kızım var senin adın neydi cnm?bu arada ben çilek yağını buldum sürdüm bile inş etkisini gösterir kısa zamanda...
kızlar çilek yağı sıkılaşmak için bir de kayısı yağı önermiştiniz sanırım çatlaklar için, ilk hamileliğimin son ayından birden marmara fay hattı gibi çatlaklarım oluşmuştu, ben de kayısı yağı mı kullanmaya başlasam acab. ya bu meyv isimleri insanı cezbediyor. doğum ve emzirme döneminden sonra da mecburen çilek yağı kullanırım artıkın. bu arada kilo verince oranzı buranız sarktı mı diye sormuştu bir arkadaş, evet sarktı:26:, hem emzirmeyi bırakmış hem de kilo vermiştim nasıl bu kadar sarktığına inanamamıştım sonra halimi kabullendim.
bu arad irmik helvamı yaptım öğlen yemek yemedim çünkü helva yedim. 4 yemek kaşığı kadar yedim. az önce de 2 kaşık daha yedim.
ama aklıma bu sefer de çiğ köfte soktular:2: tarifini aldım, 1 çay bardağı ölçüsüyle yapiiiiiim bari....hmmmm
canım benim adımda esra benimde 2 yaşına girecek bir oğlum var
canım sen 2.yemi hamilesin ?
esra yarın diyetisyene mi gideceksin. bakalım ne diyecek. aç gitmeyi unutma tahlil yaparlar büyük ihtimalle.
evet canım yarın gideceğim ama 10 gün oldu yaparlarmı acaba tahlil ?
neye 10 gün oldu anlamdım kii:44: haaa sen ilk defa gitmiyomusun?ben de ilk defa gidiyosun sandım.
merabalarrr nasılsınız kızlar...
sebze günümdü benimde bol bol haslanmış yeşil fasulye ve havuç yedim...ayyy aslı kadayıf dedin canım kadayıf dolması çekti valaaa offffffffffff yemiycem yaa...ayrıca ben bu beş günde beş kiloyu sevemedim yaa hep aynı şeyleri çevir çevir yee diyetteysek insanız dimi canımgün boyu diil ama sabah kahvaltı arıyorum vallaa
kızlar zencefil var evde. bağırmaktan boğazım ağrıdığı için almıştım.kullandınız mı hiç. iştah filan açmasın. bu arada kaptan ve kayaes 23 nisanda rengarenk var ya sertabın onu hint kıyafetleriyle oynatmayı düşünüyorum. güzel bir kareografiyle nasıl olur sizce. sin neler yapıyonuz söyleyin yahuu.başladık bugün çalışmaya ama çileden de çıktım.
kızlar k,lo vermem duraklıcak sanırım yhaaaa
canım normal kilon çok yok bundan sonra zor olur ama sabırla üstesinden geleceksin inş
cnm bu saatte muhlama istio ya
azıcık yesem olmaz mıAmanın olmaazzz.aslında ne güzel şöyle uzardı off.en iyisi uyumak. belki rüyamızda görürüz
kızlar zencefil var evde. bağırmaktan boğazım ağrıdığı için almıştım.kullandınız mı hiç. iştah filan açmasın. bu arada kaptan ve kayaes 23 nisanda rengarenk var ya sertabın onu hint kıyafetleriyle oynatmayı düşünüyorum. güzel bir kareografiyle nasıl olur sizce. sin neler yapıyonuz söyleyin yahuu.başladık bugün çalışmaya ama çileden de çıktım.
bazen tok olsamda yinede içimden yemek geliyordu.ama bir grubumun olduğunu düşündükçe kendimi dizginleyebiliyorum.Bu beni baya rahatlattı.sağolun.Bugün yediklerim sabah 2 dilim çavdar ekmeği,3 zeytin ,2kibrit kutusu beyaz peynir,yeşillik,açık çay. ara bir portakal,öğle ton balıklı ekmek arası,ara 2 kuru kayısı ve 1 galeta.akşam 2 kaşık pilav -nohut salata. çok mu yemişim:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?