• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bugünkü menüm

sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt

ara
2 diyet bis.+elma

öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek

ara
3 diyet bisküvi

akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği

az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba

Bravo canım,en doğrusunu yapmışsın.İnsanlar bazen iyi niyetle,bazen art niyetle iyilik yapıyormuş gibi -ye,ye diyip,arkasından ayyyy çok kilo almışsın şeklinde vuruyorlar insanı,ne gariptir.Yenilmemek lazım,tebrik ederim iraden için.
Ben neden bilmiyorum bugün fazlaca acıktım,kalorimi düşürdüm ondan sanırım,yarın daha dikkatli olucam.Kolay gelsin hepimize...

sağol canım gerçekten kendimi tuttum ama kişilik olarak azimli bir insanımdır hep şöyle düşünürüm nasıl olsa ben bunun tadını biliyorum diyorum ve o zaman canım istemiyor,evet esencim sen kaloriyi düşürmüşsün yarın bence biraz artır sonra rahatsızlanırsın allah korusun...

kızlar ben de yeni gelebildim çok başım ağrıyordu.Sabah 1 kase k-flakes yedim.Akşam da 2 kepçe çorba.2 kaşık bulgur pilavının yanına biraz patates yemeği koyup yedim..Ekmeksiz tabii ki de.Ama ben bu kadar az beslenmeme rağmen kilo veremiyorum ya delircem..:84:

geçmiş olsun canım kilo mu milo kalmıycak bu gidişle eda

selam cnm nasılsın:66:

iyiyiz şekerim sen nasılsınn

çarşamba günü diyetisyenime gidicem bakalım neler olmuş ve şu sıkıcı değişimi olmayan diyet listemde bi değişiklik olacak mı allah yüzümü kara çıkarmasın yoksa kadın kızar vallahi ,,

eğer bi değişim olmazsa listemde hemen değiştircem diyetisyenimi siz olmasanız beni motive edecek bir şey yokk

aktarlarda varmış amadüzenli kullanın dediler kullanan arkadaşlar çilek sabunu yüzdeki ince çizgilerede çok iyi geliyomuş yarın başlıycam ben :82:

slm kızlar benim çok kötü bir ev arkadaşım var poğaça yaptı evi mis gibi kokuttu. bende en küçüğünü bulup bir tane yedim :14: bugün 2 ayva 2 portakal 1 poğaça yedim yani

okuldan sonra toplantımız vardı arkadaşta.pastala börekler çörekler diyorum mantı diyorumm offf off.ama çook ısrar etti arkadaş yemezsen küserrim filan.1 kepçe mantı 1 dilim haşhaşlı kek 1 dilim köstebek pasta vee rus salatası yedim... öğlende 1 kase çorba ve makarna yedim.sabahta tost ayran.. evet nasıl kilo alınırı görüyoruz burda. karbonhidrat yükledim bünyeye..sebze meyve yok süt yok.

evet görüyorum ve şoktayım :53:

selam kızlar .

yeni girebildim günde pastalar börek-çörek salatalar göbek atıyordu ama ben ağzıma bile sürmedim 2 kaşık barbunya 3 y k.pilav 2tavuk kanadının o küçük yerleri var ya orasını yedim ama sadece 2 saat sonra 1 yemek kaşığı irmik helvası yedim üzgünüm bu hafta baya azimliyim gitsin bu pisssssss kilolar

güzel atlatmışsın günü canım

kız aslı sen ne kadar güzel bir kızsın maşallah sana artist gibisin :nazar: :nazar:

tşk edrm canım ama eskidendi onlar :14:

kızlar ben de yeni gelebildim çok başım ağrıyordu.Sabah 1 kase k-flakes yedim.Akşam da 2 kepçe çorba.2 kaşık bulgur pilavının yanına biraz patates yemeği koyup yedim..Ekmeksiz tabii ki de.Ama ben bu kadar az beslenmeme rağmen kilo veremiyorum ya delircem..:84:

canım kilon çok fazla değil ya durmuş olabilir biraz sabret canım

:9:

kızlar bugünkü menüm

sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt

ara
2 diyet bis.+elma

öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek

ara
3 diyet bisküvi

akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği

az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba

çok güzel ya ben bunları yiynce çok yemişim gibi geliyo psikolojim bozuldu benim :26:

evet cnm ben göğüse sürüom öle sıkılaştırdı kiii :78:

hadi ya ciddi misin nasıl kullanıyorsun

ezgicimmm sağol cnm selamımı almışsınn bende kendimi görünmez sanıyordumm ihya ettin beniiii...:69:
çilek yağını bende hemen yarın eczaneye felan soricimmm zamanında emzirdiğim için göğüslerim acayip sarktı çünkü...:43:

selam kızlar bende bugün diyetisyenden randevu aldım.pazartesiye verdi.emzirenler için diyet uyguluyorlar mı bilmiyorum ama gidip bakıcam.en azından düzenli bir listem olur.altın çilek diye bişey var.iştah kesiyormuş.tanıdığım biri söyledi yemeklerden önce 6 tane yiyip üstüne bir bardk su içiyorum iştah kalmadı dedi.Yarın aktardan hem altın çilek hem de çilek yağı almayı düşünüyorum sonuçları yazarım

ezgicimmm sağol cnm selamımı almışsınn bende kendimi görünmez sanıyordumm ihya ettin beniiii...:69:
çilek yağını bende hemen yarın eczaneye felan soricimmm zamanında emzirdiğim için göğüslerim acayip sarktı çünkü...:43:

sonuçlarını bildirirsin dimi canım

temiz olmak koşulu ile bolca yağı göğüse yediriosun cnm masaj yaparak hepsi bu kadar :54:

tşk edrm cnm

Back