- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #21.981
JULİA,AYŞEGÜL,EDA,GÜLÇİN HERKESE İyi akşamlar ........
neler yapıyorsunuzben tv seyrediyorum biraz nete bakıyorum.
aynen bende öle ccnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
JULİA,AYŞEGÜL,EDA,GÜLÇİN HERKESE İyi akşamlar ........
neler yapıyorsunuzben tv seyrediyorum biraz nete bakıyorum.
Bravo canım,en doğrusunu yapmışsın.İnsanlar bazen iyi niyetle,bazen art niyetle iyilik yapıyormuş gibi -ye,ye diyip,arkasından ayyyy çok kilo almışsın şeklinde vuruyorlar insanı,ne gariptir.Yenilmemek lazım,tebrik ederim iraden için.
Ben neden bilmiyorum bugün fazlaca acıktım,kalorimi düşürdüm ondan sanırım,yarın daha dikkatli olucam.Kolay gelsin hepimize...
kızlar ben de yeni gelebildim çok başım ağrıyordu.Sabah 1 kase k-flakes yedim.Akşam da 2 kepçe çorba.2 kaşık bulgur pilavının yanına biraz patates yemeği koyup yedim..Ekmeksiz tabii ki de.Ama ben bu kadar az beslenmeme rağmen kilo veremiyorum ya delircem..:84:
slm kızlar
selam cnm nasılsın
kızlar çilek yağı ve sabununun sıkılaştırıcı etkisi varmış duydunuz mu hiçç:26:
kızlar çilek yağı ve sabununun sıkılaştırıcı etkisi varmış duydunuz mu hiçç:26:
evet cnm ben göğüse sürüom öle sıkılaştırdı kiii :78:
hemen deniycem peki yağı mı sabunu mu daha iyi.
hemen deniycem peki yağı mı sabunu mu daha iyi.
okuldan sonra toplantımız vardı arkadaşta.pastala börekler çörekler diyorum mantı diyorumm offf off.ama çook ısrar etti arkadaş yemezsen küserrim filan.1 kepçe mantı 1 dilim haşhaşlı kek 1 dilim köstebek pasta vee rus salatası yedim... öğlende 1 kase çorba ve makarna yedim.sabahta tost ayran.. evet nasıl kilo alınırı görüyoruz burda. karbonhidrat yükledim bünyeye..sebze meyve yok süt yok.
selam kızlar .
yeni girebildim günde pastalar börek-çörek salatalar göbek atıyordu ama ben ağzıma bile sürmedim 2 kaşık barbunya 3 y k.pilav 2tavuk kanadının o küçük yerleri var ya orasını yedim ama sadece 2 saat sonra 1 yemek kaşığı irmik helvası yedim üzgünüm bu hafta baya azimliyim gitsin bu pisssssss kilolar
kız aslı sen ne kadar güzel bir kızsın maşallah sana artist gibisin
kızlar ben de yeni gelebildim çok başım ağrıyordu.Sabah 1 kase k-flakes yedim.Akşam da 2 kepçe çorba.2 kaşık bulgur pilavının yanına biraz patates yemeği koyup yedim..Ekmeksiz tabii ki de.Ama ben bu kadar az beslenmeme rağmen kilo veremiyorum ya delircem..:84:
slm kızlar
kızlar bugünkü menüm
sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt
ara
2 diyet bis.+elma
öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek
ara
3 diyet bisküvi
akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba
evet cnm ben göğüse sürüom öle sıkılaştırdı kiii :78:
gülçin kız bu leslie nedir yenir mi içilir mi ? biraz cahil kaldım da
temiz olmak koşulu ile bolca yağı göğüse yediriosun cnm masaj yaparak hepsi bu kadarhadi ya ciddi misin nasıl kullanıyorsun
ezgicimmm sağol cnm selamımı almışsınn bende kendimi görünmez sanıyordumm ihya ettin beniiii...
çilek yağını bende hemen yarın eczaneye felan soricimmm zamanında emzirdiğim için göğüslerim acayip sarktı çünkü...
temiz olmak koşulu ile bolca yağı göğüse yediriosun cnm masaj yaparak hepsi bu kadar