- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #22.001
gülçin kız bu leslie nedir yenir mi içilir mi ? biraz cahil kaldım da
kızlar bugünkü menüm
sabah
light ekmekle yapılmış kaşarlı tost
bir bardak süt
ara
2 diyet bis.+elma
öğleyin mecburen kahvaltı gibi oldu
1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
yarım kk peynir
2 domates
haşlanmış yumurta
1,5 light ekmek
ara
3 diyet bisküvi
akşam
1 kase çorba
1 porsiyon ıspanak yemeği
1 kase yogurt
1 dilim kepek ekmeği
az sonra da bi meyve ve süt olacak galiba
ablacım olduğun yerde yürüyosun ama hızlı tempoda evde olanlar ve spor salonuna gidemeyenker için bence mükemmel bi fırsat google leslie yürüyüş izle yaz karşına gelenlerden birini tıkla...
leslie sansone yazınca youtube da var.
internet download manager diye bi progrm var o bilgisayarında varsa. videoyu izlerken indirp her defasında kotanı doldurmamış olur. hemde aerobik arşivin olur. açizane tavsiyemdir.ben beğendm.
bu arada benim canım irmik helvası çekti, Erbakan'ın taziyesine gelenlere dağıtıyorlardı...Allah rahmet eylesin de aklıma irmik helva soktular...mantıyı hala unutmuş değilim aklımın bir köşesinde duruyor, soğansızını bulsam veya yapmaya fırsatım olsa az dahi olsa yapıp yiyecem
ablacım olduğun yerde yürüyosun ama hızlı tempoda evde olanlar ve spor salonuna gidemeyenker için bence mükemmel bi fırsat google leslie yürüyüş izle yaz karşına gelenlerden birini tıkla...
leslie sansone yazınca youtube da var.
internet download manager diye bi progrm var o bilgisayarında varsa. videoyu izlerken indirp her defasında kotanı doldurmamış olur. hemde aerobik arşivin olur. açizane tavsiyemdir.ben beğendm.
bu arada benim canım irmik helvası çekti, Erbakan'ın taziyesine gelenlere dağıtıyorlardı...Allah rahmet eylesin de aklıma irmik helva soktular...mantıyı hala unutmuş değilim aklımın bir köşesinde duruyor, soğansızını bulsam veya yapmaya fırsatım olsa az dahi olsa yapıp yiyecem
slm kızlar
Canım Leslie'nin 2 mil,4 mil,6 mil programları var.Ben şu anda 2 millik hareket grubunu yapıyorum.1 haftadır yapıyorum ve gerçekten bitirdiğimde,2 mil yürümüş gibi bacaklarım,baldırlarım yanıyor.Ve en güzeli,kolay,eğlenceli ve sıkıcı olmaması.Ben de bu kadarlık biliyorum,öğrendikçe yazarım.ayşegül ve gülçin baktım leslie ye ne kadar zamandır yapıyorsunuz biraz baktım ama hep aynı mı yapılacak hareketler biraz aydınlatırsanız sevinirim ........
slm kızlar
selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah üç adet etimek domates salatalık biber iki zeytin biraz penir iki bardak çay...eczaneye gidiyorum çilek yağını sorıyım varsa alırım aynalar sanada sonuçları bildiriirim cnm alıp kullanırsam...:26:
selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah üç adet etimek domates salatalık biber iki zeytin biraz penir iki bardak çay...eczaneye gidiyorum çilek yağını sorıyım varsa alırım aynalar sanada sonuçları bildiriirim cnm alıp kullanırsam...:26:
bu arad irmik helvamı yaptım öğlen yemek yemedim çünkü helva yedim. 4 yemek kaşığı kadar yedim. az önce de 2 kaşık daha yedim.
ama aklıma bu sefer de çiğ köfte soktular:2: tarifini aldım, 1 çay bardağı ölçüsüyle yapiiiiiim bari....hmmmm
sabah kalkınca 1 kuru kayısı yedim
okula gidince 1 bardak süt içtim
öğlen 1 kase bezelye yemeği susuz kısından
1 porsiyon pilav
şimdi 2 küçük kuru biber dolması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?