Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gülçin kız bu leslie nedir yenir mi içilir mi ? biraz cahil kaldım da

leslie sansone yazınca youtube da var.

internet download manager diye bi progrm var o bilgisayarında varsa. videoyu izlerken indirp her defasında kotanı doldurmamış olur. hemde aerobik arşivin olur. açizane tavsiyemdir.ben beğendm.

çok güzel bir menü olmuş...

bu arada benim canım irmik helvası çekti, Erbakan'ın taziyesine gelenlere dağıtıyorlardı...Allah rahmet eylesin de aklıma irmik helva soktular...mantıyı hala unutmuş değilim aklımın bir köşesinde duruyor, soğansızını bulsam veya yapmaya fırsatım olsa az dahi olsa yapıp yiyecem

bu arada benim canım irmik helvası çekti, Erbakan'ın taziyesine gelenlere dağıtıyorlardı...Allah rahmet eylesin de aklıma irmik helva soktular...mantıyı hala unutmuş değilim aklımın bir köşesinde duruyor, soğansızını bulsam veya yapmaya fırsatım olsa az dahi olsa yapıp yiyecem

ablacım olduğun yerde yürüyosun ama hızlı tempoda evde olanlar ve spor salonuna gidemeyenker için bence mükemmel bi fırsat google leslie yürüyüş izle yaz karşına gelenlerden birini tıkla...

sağol canım gerçekten güzel bişey sanırım...

güzel bir tavsiye sağol gülçincim...

tabi canın ister şekerim ye yakışır sana kilo 60 fazla abartmadan yiyebilirisin ....

ablacım olduğun yerde yürüyosun ama hızlı tempoda evde olanlar ve spor salonuna gidemeyenker için bence mükemmel bi fırsat google leslie yürüyüş izle yaz karşına gelenlerden birini tıkla...

evet çok güzel birşey birazdan bakıcam sağol canım....
,

tavsiyen için sağol gülçincim indireyim de sürekli yaparım....

ye şekerim kilo 60 larda hakkındır fazla kaçmadan ye afiyet olsun...

selammmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sabah üç adet etimek domates salatalık biber iki zeytin biraz penir iki bardak çay...eczaneye gidiyorum çilek yağını sorıyım varsa alırım aynalar sanada sonuçları bildiriirim cnm alıp kullanırsam...:26:

ayşegül ve gülçin baktım leslie ye ne kadar zamandır yapıyorsunuz biraz baktım ama hep aynı mı yapılacak hareketler biraz aydınlatırsanız sevinirim ........

sabah kahvaltım

1 ince dilim kepek ekmeği
1 yumurta (1 haftadır yemiyordum özlemişim keretayı)
2 ceviz
1kk peyaz peynir
kıvırcık salatası

yarın diyetisyene gidecem bazı sorularım olacak mesela sabah kahvaltıda ceviz 4 adet yada 1 avuç fındık ben bunları yarısını yiyorum bu yemediklerimi başka saatlerde yiyebilirmiyim birde değişim istiyorum sıkıldım

ayşegül ve gülçin baktım leslie ye ne kadar zamandır yapıyorsunuz biraz baktım ama hep aynı mı yapılacak hareketler biraz aydınlatırsanız sevinirim ........
Canım Leslie'nin 2 mil,4 mil,6 mil programları var.Ben şu anda 2 millik hareket grubunu yapıyorum.1 haftadır yapıyorum ve gerçekten bitirdiğimde,2 mil yürümüş gibi bacaklarım,baldırlarım yanıyor.Ve en güzeli,kolay,eğlenceli ve sıkıcı olmaması.Ben de bu kadarlık biliyorum,öğrendikçe yazarım.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız? Ben sabah 1 kase k-flakesimi yeddim oturuyorum öyle şimdi.Çilek yağını da alcam bulabilirsem burda.

selammm rose bery ismim özlem 28 yaşındayım 13 aylık bir kızım var senin adın neydi cnm?bu arada ben çilek yağını buldum sürdüm bile inş etkisini gösterir kısa zamanda...

sabah kalkınca 1 kuru kayısı yedim

okula gidince 1 bardak süt içtim

öğlen 1 kase bezelye yemeği susuz kısından
1 porsiyon pilav

şimdi 2 küçük kuru biber dolması

kızlar çilek yağı sıkılaşmak için bir de kayısı yağı önermiştiniz sanırım çatlaklar için, ilk hamileliğimin son ayından birden marmara fay hattı gibi çatlaklarım oluşmuştu, ben de kayısı yağı mı kullanmaya başlasam acab. ya bu meyv isimleri insanı cezbediyor. doğum ve emzirme döneminden sonra da mecburen çilek yağı kullanırım artıkın. bu arada kilo verince oranzı buranız sarktı mı diye sormuştu bir arkadaş, evet sarktı:26:, hem emzirmeyi bırakmış hem de kilo vermiştim nasıl bu kadar sarktığına inanamamıştım sonra halimi kabullendim.

bu arad irmik helvamı yaptım öğlen yemek yemedim çünkü helva yedim. 4 yemek kaşığı kadar yedim. az önce de 2 kaşık daha yedim.

ama aklıma bu sefer de çiğ köfte soktular:2: tarifini aldım, 1 çay bardağı ölçüsüyle yapiiiiiim bari....hmmmm

slm kızlar benim bugün yoğurt günümdü. ama tüm gün 6 kaşık yoğurt zor yemişimdir canım istemiyo. bugün bide nöbetçiydim. 3 kat in çık in çık sporda yaptım yani yarından itibaren normal bir diyete başlayım diyorum ama yarın ödül günüm mantı yiyecem

teşekkür ederim canım

afiyet olsun canım çiğ köfte benimde canım istiyo ama o da bir diğer 5 kilo verince artık

ya kızlar ya komşu kadayıf tatlısı getirdi beni ıssız bir adaya kapatın zayıflayana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…