Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar..Ben de Eda 23 yaşındayım bekarım.Bu sene mezun oldum daha veee evde boş oturmanın keyfini sürüyorum

kahvaltı 1 yumurta 3 dilim çavdar ekmeği domates peynir 5 yeşil zeytin

ara yarım portakal 1 havuç

2 saat sonra 1 elma

yemek yapmadım henüz akşammenüsü belli değil. ama çorba ve yanında sebze yemeği düşünyüyorum.

ben hafta sonları dikkat ediyorum ama çalıştığım günler tıkınıyorum çünkü çoook yoruluyorum ve okulda kantin yolumun üstünde de bir sürü market var ne yapiim. birine düşmezsem bir tuzağa düşüyom.

selam kızlar ........

öğle menüm 50 gr.haşlama tavuk
1 kase arpa şehriye çorbası
5 tane brüksel lahanası (buharda)
marul salatası

ara
1 bardak süt içine kafeinsiz nescafe

2 porsiyon meyvam var fakat midem şişti biraz ara veriyim yerim

bu arada arkadaşlar isimlerinizi yazmışsınız memnun oldum

brüksel lahanasını nasıl yapıyorsun canım?

BUGÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
*2dilim kepek ekmeği=110 cal
*1 haşlanmış yumurta=150 cal cal
*1 dilim sucuk=50 cal
*2 çeri domates=15 cal
*1 kibrit kutusu peynir=235 cal
ARA ÖĞÜN:1 yeşil çay+galeta=20 cal
ÖĞLE YEMEĞİ:
10 adet fındık=200 cal
ARA ÖĞÜN:
1 yeşil çay+galeta=20 cal
AKŞAM YEMEĞİ:
*2 dilim pide :26:=500 cal
*1 bardak ayran=60 cal
ve yatmadan bir bardak sirkeli ballı su=12 cal
TOPLAM:1372 cal

slm kızlar ben bugün 3 domatesi ve 3 çarliston 3 sivri biberi fırında közledim. bütün gün bunu ve 5 salatalık 6 havuç yedim. böylelikle sebze günüm bitti yarın tavuk günüm

slm kızlar ben bugün 3 domatesi ve 3 çarliston 3 sivri biberi fırında közledim. bütün gün bunu ve 5 salatalık 6 havuç yedim. böylelikle sebze günüm bitti yarın tavuk günüm

kaptan elma diyetinde kaç kilo vermiştin sen

aaa sende sınıf öğretmenisin 3 kişi olduk. bende 1. sınıf okutuyom kaptanda.sen kaçıncı sınıfsın? madem herkes kendini tanıtıyo yazimm. efenim ben 23 yaşında sınıf öğretmeniyim. adım gülçin.7 aylık evliyim..7 ayda 9 kilo alabilme marifetim var.yaaa

Son düzenleme:

aslında evlenince kilo vermek kolay gibi geliyo bana ama

8 günde 4 kilo vermiştim canım bide hastaydım onun şişkinliğide var yoksa 5 kilo verip ödülüme kavuşacaktım

vallahi mi kaptan inanmıorum yhaaa süper ama çok acıktın mı cnm yhaaa bende yapsam diorum elmaları alır iş yerine götürürüm yapılabilcek bişiy bnm içinde

vallahi mi kaptan inanmıorum yhaaa süper ama çok acıktın mı cnm yhaaa bende yapsam diorum elmaları alır iş yerine götürürüm yapılabilcek bişiy bnm içinde

evet canım açıkyorsun 12 den önce yatmayan ben erkenden uyuyordum bitkin yorgun düşüyordum

evet canım açıkyorsun 12 den önce yatmayan ben erkenden uyuyordum bitkin yorgun düşüyordum

ayy cnm bu çok ii bişiy deeil o zaaman yaaa kilo kaybederken sağlıktanda olmayalım yani bir de ben çalışıorum h,ç ayakta duramam

ii akşamlar kızlarrrr....
ben bugün gündeydim.. düşünün yani pastalar börekler.. ama kendimi tuttum sayılır.. ekstradan yarım dilim yaş pasta yemişimdir.

sabah diyet kahvaltısı klasik

öğleyin günde yediklerim yaprak sarma, şehriye salatası, tatlı

akşam da ızgara tavuk bir kase yoğurt çorbası..

ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…