- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.841
ben acaba temmuza kadar kaç kilo olurum kızlar
seni allah kahretmesinkavuştun mu kocana zilliii:82:
bu arada ben ayşegül 28 yaşındayım malatyada şark görevindeyim
selam kızlar ........
öğle menüm 50 gr.haşlama tavuk
1 kase arpa şehriye çorbası
5 tane brüksel lahanası (buharda)
marul salatası
ara
1 bardak süt içine kafeinsiz nescafe
2 porsiyon meyvam var fakat midem şişti biraz ara veriyim yerim
bu arada arkadaşlar isimlerinizi yazmışsınız memnun oldum
slm kızlar ben bugün 3 domatesi ve 3 çarliston 3 sivri biberi fırında közledim. bütün gün bunu ve 5 salatalık 6 havuç yedim. böylelikle sebze günüm bitti yarın tavuk günüm
kaptan elma diyetinde kaç kilo vermiştin sen
Canım,akşamları yatarken sürülecekmiş.Kıllanma tüylenme dedi forumda arkadaşımız,yani garanti veremem elbette ama,hamile arkadaşımda tüylenme yapmadı.Tabi belli olmaz,tercih diyelim
Ben de Anadolu köylerinde esen 29 yaşında bir sınıf öğretmeniyim
aaa sende sınıf öğretmenisin 3 kişi olduk. bende 1. sınıf okutuyom kaptanda.sen kaçıncı sınıfsın? madem herkes kendini tanıtıyo yazimm. efenim ben 23 yaşında sınıf öğretmeniyim. adım gülçin.7 aylık evliyim..7 ayda 9 kilo alabilme marifetim var.yaaa
8 günde 4 kilo vermiştim canım bide hastaydım onun şişkinliğide var yoksa 5 kilo verip ödülüme kavuşacaktım
vallahi mi kaptan inanmıorum yhaaa süper ama çok acıktın mı cnm yhaaa bende yapsam diorum elmaları alır iş yerine götürürüm yapılabilcek bişiy bnm içinde
evet canım açıkyorsun 12 den önce yatmayan ben erkenden uyuyordum bitkin yorgun düşüyordum
ayy cnm bu çok ii bişiy deeil o zaaman yaaa kilo kaybederken sağlıktanda olmayalım yanibir de ben çalışıorum h,ç ayakta duramam
ben 1. sınıf öğretmeni olarak ayakta duruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?