- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 162
- 423
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.861
ii akşamlar kızlarrrr....
ben bugün gündeydim.. düşünün yani pastalar börekler.. ama kendimi tuttum sayılır.. ekstradan yarım dilim yaş pasta yemişimdir.
sabah diyet kahvaltısı klasik
öğleyin günde yediklerim yaprak sarma, şehriye salatası, tatlı
akşam da ızgara tavuk bir kase yoğurt çorbası..
ekmek yemeyerek telafi etmeye çalıştım
Biz 4.sınıf olduk bu yıl.1.sınıftan beri beraberiz,öz evlatlarım gibi oldularaaa sende sınıf öğretmenisin 3 kişi olduk. bende 1. sınıf okutuyom kaptanda.sen kaçıncı sınıfsın? madem herkes kendini tanıtıyo yazimm. efenim ben 23 yaşında sınıf öğretmeniyim. adım gülçin.7 aylık evliyim..7 ayda 9 kilo alabilme marifetim var.yaaa
gayet güsel cnm böle devam bence
bende sınıf öğretmeniyim1.sınıfları okutuyorum bende.bu seneki kadar sresli bir yıl geçrdiğimi hatırlamıyorum.Ayrıca ben tam olarak diyet yapamıyorum ya spor yapmaya çalışıyorum.Nasıl olcak bu böyle.Yediklerimi azaltmaya ,bol su içmeye 7:30dan sonra bişey yememeye çalışıyorum bunlarla zayıflanabilir mi?
günaydın hatınlar
yoğun bir gün gene başlıyor ..
dün kadar yorulduğumu hiç bir zaman hatırlamıyorum
öldüm be o neydi yahu ...
nassınız bakim
ve iyi günlerrr okula gidiyorum ben
günaydınlar herkeseee
evet kızlar bugün et günüm tavuk yiyecem. tavuk haşlamasından bıktığım ve midemi bulandırdığı için tavukları küçük küçük doğradım üzerlerine pul biber, karabiber ve kekik serptim şimdi fırındalar pişiyorlar. pişmesini bekliyorum
SPORDA YOGUNLUK MU - SÜRE MI?
Temposu hizli olan bir spor veya egzersizle harcanan kalori fazla olmasina ragmen yaglardan harcanan enerji orani düsük olmasindan dolayi çok hizli veya çok agir spor ve egzersiz yerine, normal tempoda uzun süre spor ve egzersiz yapilmasi, yaglardan harcanan enerji miktarini artirmaktadir. Vücut spor yapmaya basladiginda ilk 15-20 dakika karbonhidratlari yakit olarak kullanir daha sonra yaglari kullanir. Bunun için uzun süren sporlar obezitede daha etkindir
SPORDA YOGUNLUK MU - SÜRE MI?
Temposu hizli olan bir spor veya egzersizle harcanan kalori fazla olmasina ragmen yaglardan harcanan enerji orani düsük olmasindan dolayi çok hizli veya çok agir spor ve egzersiz yerine, normal tempoda uzun süre spor ve egzersiz yapilmasi, yaglardan harcanan enerji miktarini artirmaktadir. Vücut spor yapmaya basladiginda ilk 15-20 dakika karbonhidratlari yakit olarak kullanir daha sonra yaglari kullanir. Bunun için uzun süren sporlar obezitede daha etkindir
Hayatım kalori sayımı diyeti yapsana.Hem çok keyifli,hem etkili olduğunu düşünüyorum.Önce kilonu 20 ile çarpıp,günlük kalori ihtiyacını anlıyorsun.Bu sayıyı 500 azaltman bile kilo verdiriyor.Ben 25 günde 4 kilo verdim bu diyetle ve devam ediyorum.Tek yapacağın internetten besinlerin kalori değerlerini öğrenmek ve o sayıyı geçmemek.Tabi bir de bol subende sınıf öğretmeniyim1.sınıfları okutuyorum bende.bu seneki kadar sresli bir yıl geçrdiğimi hatırlamıyorum.Ayrıca ben tam olarak diyet yapamıyorum ya spor yapmaya çalışıyorum.Nasıl olcak bu böyle.Yediklerimi azaltmaya ,bol su içmeye 7:30dan sonra bişey yememeye çalışıyorum bunlarla zayıflanabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?