• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedim:27: yedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar:43:

kız doktorun karşısına nasıl çıkcan :50: kendine gel biraz toparlan ben toparlanmaya başladıktan sonra sen haydi haydi toparlanırsın canım :9:

eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......:28:

canım gerçekten bilmiyorum

pinkcat ben 2 haftasonu 1 hafta içi devamsızlık yaptım ama mazeretim vardı (bu arada bakıcımın kan tahlilleri nomalmiş, meğer labraratuarda hata olmuş biz de kanser manser oldu diye korktuk)

kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur, yeni gelenler de iyiydi maşallah, iyiki kapmışız yeni üyeleri:27:

pinkcat senin durumun ne olacak ya, şimdiye kadar baya kilo verdin ya uzun süre vücut direnç gösterir gibime geliyor:26:

ben hamilelik heyecanı ile alıverdiğim yarım kilocuğu attım :49:, bunsan sonra pek vermeye niyetim yok. bu arada size bi süprüzüm var:1:
bir defa değil 2 defa teyze oluyorsunuz:1::emir_bebek::emir_bebek:
çok güzel bi haber bu allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin canımm
kızlar bu hafta listeleri biz hazırlıyoruz listeleri hazırladım.

tebrik ederim herkesi bu hafta 1. olduk :65: :62:

bende bireyselde 2. oldum. birinciliği kaptırdım aslında benim verdiğim kilo daha fazla ama yüzdeliğe baktığımız için 2. oldum neyse inş gelecek haftaya :66:
helallll kaptann sen kendini aştın kimse tutamaz artık senii :65:
ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedim:27: yedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar:43:
aşkolsun canım benimm sen benim rakibemdin şekerim niye böle kendinden geçtin sen...eşin gelmedi mi hala onun etkiside olabilir mi bu:5:sen azimli bi kızsın toparla ve kendine gelll....
eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......:28:

canım bende aynı durumdayım ama sporu arttırdım gülçinin dediği gibi yediklerimi 2 gün biraz arttırdım geri sporla beraber kıstım 400 gr vermişim bende bundan önce nerdeyde haftada 1 kilo veriyodum ama yavaşladım bende kızların dediği gibi biraz öğünlerini sıklaştır ve sporu arttır bence faydası olacağını düşünüyorumm:66:

evet anşacım kocam gelmedi 2 haftadır. evde tek sıkılınca yemek düşünüyom galiba...ama bu gece geliyor kocacıım. Artık spor olarak yürüyüş yazamam da diğer yaptığımı da yazamam. ayıp:9: nese bekarlar var kaç kalori yaktığını demimde yaparlar filan:)

evet anşacım kocam gelmedi 2 haftadır. evde tek sıkılınca yemek düşünüyom galiba...ama bu gece geliyor kocacıım. Artık spor olarak yürüyüş yazamam da diğer yaptığımı da yazamam. ayıp:9: nese bekarlar var kaç kalori yaktığını demimde yaparlar filan:)

allah canını almasın neyse bak kocan da gelio bi düzene sok kendinii şımardın bence biraz.........ondanda kaynaklanıo sen elektiriğini at yarın bilare gene konuşuruz bu konuyu:34:

:60: :27: :92: :74:

merhaba elifezgi, özelden mesaj henüz atamıyorum, 100 mesajım olmamış. o yüzden size burdan cevap vermek durumunda kaldım. aynen dediğiniz gibi, zayıf olmama rağmen göbeğim ve üst bacaklarımın iç kısmındaki fazlalıklar beni çok rahatsız ediyor. bu yüzden 1 haftadır spora başladım, spor dediğim haftada 3-4 gün koşu bandında 60 dakika yürüyüş. umarım hedeflediğim görünüme ulaşırım ve hepimiz ulaşırız. hepimize sağlıklı ve fit günler, teşekkür ederim ilginize :)

merhaba tekrardan, özelden mesaj atamadığım için başlığınızı meşgul ediyorum kusura bakmayın. 3 gün önce gruba aday olmak isteyenler başlığında 14. takımda yer olduğunu elifezgi yazmış. ben de sonra sordum ama yer kalmamış diye açıkladı bana, bir yanlış anlaşılma durumu yok, teşekkürler =)

bende 79 kiloyla nişanlandım 63 le evlendim evlenince noluyosa bi anda kiloları geri alıyosun bi baktım hamieyim 69-79-89-99-109.........ana noldu bana demeye kalmadı kendimi doğumhanede buldum:))100 kilo doğum haneden çıktım...aman ha dikkat bekarlar...

Son düzenleme:
Back