• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hafta göğsümde çatlak oluşmaya başladı ince kırmızı çizgiler ikisinde de. demekki verdiğimi de ordan verdim sarkıcak eyvaahh. eda sende olmadı mı çatlak filan kilo verirken.

19-25 ŞUBAT YOKLAMA LİSTESİ

19 Şubat Cumartesi
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi -
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +

20 Şubat Pazar
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi -
bitanesii +
triptofan +
julia_ -
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +

21 Şubat Pazartesi
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +

22 Şubat Salı
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +
fdm +
kayaes +

23 Şubat Çarşamba
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi -
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +
fdm +
kayaes +

24 Şubat Perşembe
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +
fdm +
kayaes -

25 Şubat Cuma
aynalar +
pinkcat87 +
elifezgi +
bitanesii +
triptofan +
julia_ +
anşaaa +
irras +
roseberry +
nev81 +
fdm +
kayaes +

NOT:3 günden fazla devamsızlık yoktur...

Bu arada ufak yanlışlarım olmuş olabilir acemilik öpüldünüz kızlar :70:

bu hafta göğsümde çatlak oluşmaya başladı ince kırmızı çizgiler ikisinde de. demekki verdiğimi de ordan verdim sarkıcak eyvaahh. eda sende olmadı mı çatlak filan kilo verirken.

canım ben çok kilo aldığımda karnımda kırmızı kırmızı çizgiler oluşmustu.kilo verince azaldı başka da çatlak yok gördüğüm kadarıyla:)

günaydınnn...uyuyamadım kalktım ama kimsecikler yok:50:kızımda uyuyo daha ben varım gidim mekik çekiyim 100 tane:66:sonra lahana çorbamı içerim:56:

slm kızlar :3::3:

sabah kahvaltım 1 tane pastahane poğaçası 2 bardak şekersiz çay :68::68:

günaydın kızlar bugün benim sebze günüm. domates ve biberi fırında közledim. onu yiyorum yanındada salatalık ve havuç tüm gün böyle olcak

kızlar hiç sormayın ben çok kilo alıp verdiğim durmadan çatlaklar çok fazla. zayıflayınca ne yapcam bu çatlakları bilmiyorum. bi de bekarım en çok bunu düşünüyorum valla :14:

julia sen kahvaltıları dışarda mı yapıyon hep poğaça yiyon yanlış hatırlamıyorsam

günaydınnnnnnnnnnn....sabah üç dilim etimek domates peynir bir tatlı kaşığı reçel bir büyük kupa form çayı...sabah kahvaltıdan önce iki bardak ılık su...:56:

selam kızlar herkese iyi haftasonları hava çok kötü ya içim sıkıldı
sabah kahvaltıda 1,5 dilim kepek ekmeği
1 k.k beyaz peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 bardak süt

ara
1 greyfurt

diyet listemde 2 porsiyon meyva/1 porsiyon yoğurt yada süt vardı ama canım istemedi
işte böyle

kızlar hiç sormayın ben çok kilo alıp verdiğim durmadan çatlaklar çok fazla. zayıflayınca ne yapcam bu çatlakları bilmiyorum. bi de bekarım en çok bunu düşünüyorum valla :14:
Bitanem,aktarlarda kayısı yağı satılıyor.Hem hamillikteki,hem de sık kilo alış verişlerdeki çatlakları önlüyor ve iyileştiriyor.Hem de burcu burcu kayısı kokuyor insanın teni.Onu tavsiye ederim.Ben de bekarım,bilirim :9:

selam kızlar herkese iyi haftasonları hava çok kötü ya içim sıkıldı
sabah kahvaltıda 1,5 dilim kepek ekmeği
1 k.k beyaz peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 bardak süt
ara
1 greyfurt
diyet listemde 2 porsiyon meyva/1 porsiyon yoğurt yada süt vardı ama canım istemedi
işte böyle
Canım kahvaltın çok güzel olmuş;zengin,besleyici ve az kalorili.Ama canın istemese de öğünün içindekileri almaya çalış canım.Ben mesela kalori hesaplama diyeti yapıyorum.600 cal da beni tıka basa doyurduğu halde,1000-1200'ün altına düşmemeye çalışıyorum.Çünkü kilo durduğu zaman miktar azaltman gerektiğinde azaltılacak bir payı olmalı diyetlerimizin.Kolay gelsin canım.Puslu hava diye daralma,Leman Sam-İlhan İrem-MFÖ aç,kokulu çayını al pencerenin önüne otur.Bu sabahhhhh yağmur varrrr İstanbul'daaaaa :1: Ne güzel bir tattır o :16:

çatlak konusunda şanslıyım hamileyken aldığım 35 kiloya rağmen çatlağım olmadı sadece karnımda son aylarda pembe çizgiler oldu onlar sonra beyaz oldu ve belli değil çok şükür ....

bekarlar arkadaşlar üzülmeyin sizi sevecek insan vücudunuzdaki izler umurlarında olmaz

Canım kahvaltın çok güzel olmuş;zengin,besleyici ve az kalorili.Ama canın istemese de öğünün içindekileri almaya çalış canım.Ben mesela kalori hesaplama diyeti yapıyorum.600 cal da beni tıka basa doyurduğu halde,1000-1200'ün altına düşmemeye çalışıyorum.Çünkü kilo durduğu zaman miktar azaltman gerektiğinde azaltılacak bir payı olmalı diyetlerimizin.Kolay gelsin canım.Puslu hava diye daralma,Leman Sam-İlhan İrem-MFÖ aç,kokulu çayını al pencerenin önüne otur.Bu sabahhhhh yağmur varrrr İstanbul'daaaaa :1: Ne güzel bir tattır o :16:

haklısın canım şimdi azalırsa aldığımız besinler daha sonra ne yaparız bilmiyorum ama midemde reflü var ve beni çok rahatsız ediyor midem şişti ve canım istemedi ama tamamlarım gün içinde eksiğimi sende bu hafta iyi kilo verdin maşallah .......

evet en sevdiğim şarkılardan biridir, bu sabah yağmur var istanbul da gözlerim dolu dolu oluyor bilinmezliğe anne sözü dinler gibi masum

kızlar herkes kendini tanıtabilir mi ? belki geçmişte vardır ama bakamadım

ben Esra 33 yaşındayım evliyim bir oğlum var 2 yaşında istanbulda yaşıyorum

Bitanem,aktarlarda kayısı yağı satılıyor.Hem hamillikteki,hem de sık kilo alış verişlerdeki çatlakları önlüyor ve iyileştiriyor.Hem de burcu burcu kayısı kokuyor insanın teni.Onu tavsiye ederim.Ben de bekarım,bilirim :9:

canım nasıl kullanılıyo sabah akşam mı sürecez bunu bilgi verebilir misin

ç
bekarlar arkadaşlar üzülmeyin sizi sevecek insan vücudunuzdaki izler umurlarında olmaz

ya ben kendim mutlu değilim

kızlar herkes kendini tanıtabilir mi ? belki geçmişte vardır ama bakamadım

ben Esra 33 yaşındayım evliyim bir oğlum var 2 yaşında istanbulda yaşıyorum

canım adım aslı 29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sivasta görev yapıyorum

kayısı yağı vs tüy yapıyor haberini olsun güzelleşeyim derken kıllanmayın. ammaaaann benimde kalçamda basenimde filan var zaten çatlak. karanlıkta kim görecek.:9:

kayısı yağı vs tüy yapıyor haberini olsun güzelleşeyim derken kıllanmayın. ammaaaann benimde kalçamda basenimde filan var zaten çatlak. karanlıkta kim görecek.:9:

seni allah kahretmesin :1:kavuştun mu kocana zilliii:82:
bu arada ben ayşegül 28 yaşındayım malatyada şark görevindeyim

Son düzenleme:
canım nasıl kullanılıyo sabah akşam mı sürecez bunu bilgi verebilir misin
canım adım aslı 29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sivasta görev yapıyorum
Canım,akşamları yatarken sürülecekmiş.Kıllanma tüylenme dedi forumda arkadaşımız,yani garanti veremem elbette ama,hamile arkadaşımda tüylenme yapmadı.Tabi belli olmaz,tercih diyelim :16:
Ben de Anadolu köylerinde esen 29 yaşında bir sınıf öğretmeniyim
:66:

Back