- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.821
bu hafta göğsümde çatlak oluşmaya başladı ince kırmızı çizgiler ikisinde de. demekki verdiğimi de ordan verdim sarkıcak eyvaahh. eda sende olmadı mı çatlak filan kilo verirken.
Bitanem,aktarlarda kayısı yağı satılıyor.Hem hamillikteki,hem de sık kilo alış verişlerdeki çatlakları önlüyor ve iyileştiriyor.Hem de burcu burcu kayısı kokuyor insanın teni.Onu tavsiye ederim.Ben de bekarım,bilirimkızlar hiç sormayın ben çok kilo alıp verdiğim durmadan çatlaklar çok fazla. zayıflayınca ne yapcam bu çatlakları bilmiyorum. bi de bekarım en çok bunu düşünüyorum valla
Canım kahvaltın çok güzel olmuş;zengin,besleyici ve az kalorili.Ama canın istemese de öğünün içindekileri almaya çalış canım.Ben mesela kalori hesaplama diyeti yapıyorum.600 cal da beni tıka basa doyurduğu halde,1000-1200'ün altına düşmemeye çalışıyorum.Çünkü kilo durduğu zaman miktar azaltman gerektiğinde azaltılacak bir payı olmalı diyetlerimizin.Kolay gelsin canım.Puslu hava diye daralma,Leman Sam-İlhan İrem-MFÖ aç,kokulu çayını al pencerenin önüne otur.Bu sabahhhhh yağmur varrrr İstanbul'daaaaaselam kızlar herkese iyi haftasonları hava çok kötü ya içim sıkıldı
sabah kahvaltıda 1,5 dilim kepek ekmeği
1 k.k beyaz peynir
2 zeytin
2 ceviz
1 domates
1 bardak süt
ara
1 greyfurt
diyet listemde 2 porsiyon meyva/1 porsiyon yoğurt yada süt vardı ama canım istemedi
işte böyle
Canım kahvaltın çok güzel olmuş;zengin,besleyici ve az kalorili.Ama canın istemese de öğünün içindekileri almaya çalış canım.Ben mesela kalori hesaplama diyeti yapıyorum.600 cal da beni tıka basa doyurduğu halde,1000-1200'ün altına düşmemeye çalışıyorum.Çünkü kilo durduğu zaman miktar azaltman gerektiğinde azaltılacak bir payı olmalı diyetlerimizin.Kolay gelsin canım.Puslu hava diye daralma,Leman Sam-İlhan İrem-MFÖ aç,kokulu çayını al pencerenin önüne otur.Bu sabahhhhh yağmur varrrr İstanbul'daaaaaNe güzel bir tattır o
sende bu hafta iyi kilo verdin maşallah .......
QUOTE]
Sağol canım benim.İnan ki hayatı boyunca bir diyeti 3 günden fazla sürdüremeyen biriydim.Çok şükür 26 gün oldu bugün.Sizler olmasaydınız,sürdüremezdim.İyi ki varsınız
Bitanem,aktarlarda kayısı yağı satılıyor.Hem hamillikteki,hem de sık kilo alış verişlerdeki çatlakları önlüyor ve iyileştiriyor.Hem de burcu burcu kayısı kokuyor insanın teni.Onu tavsiye ederim.Ben de bekarım,bilirim
ç
bekarlar arkadaşlar üzülmeyin sizi sevecek insan vücudunuzdaki izler umurlarında olmaz
kızlar herkes kendini tanıtabilir mi ? belki geçmişte vardır ama bakamadım
ben Esra 33 yaşındayım evliyim bir oğlum var 2 yaşında istanbulda yaşıyorum
Bitanem,aktarlarda kayısı yağı satılıyor.Hem hamillikteki,hem de sık kilo alış verişlerdeki çatlakları önlüyor ve iyileştiriyor.Hem de burcu burcu kayısı kokuyor insanın teni.Onu tavsiye ederim.Ben de bekarım,bilirim
kayısı yağı vs tüy yapıyor haberini olsun güzelleşeyim derken kıllanmayın. ammaaaann benimde kalçamda basenimde filan var zaten çatlak. karanlıkta kim görecek.
Canım,akşamları yatarken sürülecekmiş.Kıllanma tüylenme dedi forumda arkadaşımız,yani garanti veremem elbette ama,hamile arkadaşımda tüylenme yapmadı.Tabi belli olmaz,tercih diyelimcanım nasıl kullanılıyo sabah akşam mı sürecez bunu bilgi verebilir misin
canım adım aslı 29 yaşındayım sınıf öğretmeniyim sivasta görev yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?