- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #21.801
ben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedimyedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar
eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......
çok güzel bi haber bu allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin canımmpinkcat ben 2 haftasonu 1 hafta içi devamsızlık yaptım ama mazeretim vardı (bu arada bakıcımın kan tahlilleri nomalmiş, meğer labraratuarda hata olmuş biz de kanser manser oldu diye korktuk)
kızlar 1 olacas galiba, aynalr zaten birinci olur, yeni gelenler de iyiydi maşallah, iyiki kapmışız yeni üyeleri
pinkcat senin durumun ne olacak ya, şimdiye kadar baya kilo verdin ya uzun süre vücut direnç gösterir gibime geliyor:26:
ben hamilelik heyecanı ile alıverdiğim yarım kilocuğu attım, bunsan sonra pek vermeye niyetim yok. bu arada size bi süprüzüm var
bir defa değil 2 defa teyze oluyorsunuz
helallll kaptann sen kendini aştın kimse tutamaz artık seniikızlar bu hafta listeleri biz hazırlıyoruz listeleri hazırladım.
tebrik ederim herkesi bu hafta 1. olduk
bende bireyselde 2. oldum. birinciliği kaptırdım aslında benim verdiğim kilo daha fazla ama yüzdeliğe baktığımız için 2. oldum neyse inş gelecek haftaya
aşkolsun canım benimm sen benim rakibemdin şekerim niye böle kendinden geçtin sen...eşin gelmedi mi hala onun etkiside olabilir mi buben bu takıma yakışmıyorum yaa ben çok iradesiz bir salağım. bugün veremiyorum nasıl olsa diye bide biskrem yedimyedikten sonra pişman oldum ama çok geçtii.1 hafta iyiysem 1 hafta kötüyüm.listemde sebze yemeği var günde 4 porsiyon kaç gündür sebze de yemiyorum. listelere uyamıyorum. ne olacak benim halim kızlar
eneee birinci olmuşuzz yaa leee .......bütün takım arkadaşlarımı ve en başta kaptanımızı tebrik ediyorummm hepinize kocamannnn alkışlarrrrr.....
elif ezgicim senide ayrıca tebrik ediyorum hayırlı olsunnn kuzucukların....
bennn bu hafta takımın yüz karasıyım heralde 100 gr cık verdim....size dün bi soru sormuştum ama beni kimse görmediii sanırım metabolizmam yavaşladı spor ve diyet devam ama kilo veremiyorummm ne yapmam lazımm bi cevap plaseee arkadaşlarım yaaaa......
evet anşacım kocam gelmedi 2 haftadır. evde tek sıkılınca yemek düşünüyom galiba...ama bu gece geliyor kocacıım. Artık spor olarak yürüyüş yazamam da diğer yaptığımı da yazamam. ayıpnese bekarlar var kaç kalori yaktığını demimde yaparlar filan:)
evet anşacım kocam gelmedi 2 haftadır. evde tek sıkılınca yemek düşünüyom galiba...ama bu gece geliyor kocacıım. Artık spor olarak yürüyüş yazamam da diğer yaptığımı da yazamam. ayıpnese bekarlar var kaç kalori yaktığını demimde yaparlar filan:)
pincat gördüm seni napıyosun moralin nasıı??
iyiyim canım poker oynuyorumsen napıyorsun?
Bu arada kaptancım durdun durdun bir anda açıldın maşallahh
kaptancım ve ezgicim ponponcuk takımda mı:26:
takımda yer olmadığı için alamadık diye biliyorum ben cnm..
bu arada gülçin utandı kaçtı galibaakocası kavuşsun bakalımmm
ya daaaa
ay yok önce zayıflımda sonra bebek. bu kiloyla girersem çıkışım nasıl olur bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?