- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.101
hayırlı sabhlar arkadaşlar.haticecim su içmenin neticesinde wc problemi yaşamk çok doğal.bende hemen hemen her 15-20 dakişkada çıkıyorum.yoksa vücuttaki ödem nasıl atılcak.günde 2-2.5 litre normalmiş önceden 1.5 tu son araştırmalara göre 2-2.5 arası iyi deniliyo.sen bu sınırı geçiyomusunki.3ten de fazla içersen vücuttaki minarallerde gidiyo çünkü. bence senin miden açlıktan ses çıkarıyo.akşamları bildiğim kadarıyla yemiyosun.ekşimeye gelince açkarına yediğin portakal asitli bi meyve olduğu için ondanda olabilir.
kız neslihan nebiçim makrna öyle.evet tek menü kilo aldırmaz ama senin makarna abartılı.çünkü karbonhidrat ve protein alıyosun.makarna yoğurtla yenince kilo aldırırı.ya sade yiyceksin yada domatesli felan. buarda ben senelerdir makarna yemiyorum kilo yapcak diye çok özledim.sadece 1 kaşık alıyodum dayanamadığım zaman .oyyy oyyyyyyyooyyyyyy.
Neslihancım ben 3.2 kilo vermedim ki 5 kilo verdim.70 kiloydum ya.Tartım yanlıştı ya.
Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi:
s2000 / neslihan
:roflol::roflol:beni görmek istiyodun ama sen kırmızılandın neslihaaan:roflol::roflol::roflol:
yaa ne kaaa mutluyum yaaa:sm_cool:
ben bugunku menumu yazayim tekrar sizce hata varsa uyarin beni=== sabah ac karna ilik su kahve ve sutlu ekmek 11 de yesil cay oglen tomatelsli ton balikli salata zeytin yagli yedim vede bir yesil elma ikindin kellogsk yedim sutlu aksam ufak bi kase mercimek ve omlet iki dilim kepek ekmegi ...... bu menu nasil sizce ??????
imdatttttttttttttttttt
cok kotuyum alin sunu basimdan su cizelgesini gormek istemiyorum
senağlamasenağlamasenağlama
canim benim ama maalesef be guzelim cunku baslangic kilon buydu yani degistirilecek birsey degildi guzelim biz biliyoruz guzelim seni
cunku tartinin yanlis oldugunu ogrendiginde hatirlarsan kilo almis gorundun boyle olmasi gerekiyordu cunkuu kusura bakma canim
o görmek istemediğin çizelge haftaya daha güzel olcak :jeyyar:
naabeeeeeeeeeeeeerrdelikafadulden
Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi:
s2000 / neslihan
:roflol::roflol:beni görmek istiyodun ama sen kırmızılandın neslihaaan:roflol::roflol::roflol:
yaa ne kaaa mutluyum yaaa:sm_cool:
neslihan göster suna haftaya kadar :dilcikar:
naniknanik
Ya uğraşmasana takım kaptanımızlakötükedihüsokafamçokkarıştı
kızlar sız sohbete devam edın
ben bıraz nıvea body yapayım
sonra gelırım
kim neslihanmı gösterecek:roflol::roflol: ayy ne kaa güldürdün beni şekerkaydirigubbakcemile3neslihan göster suna haftaya kadar :dilcikar:
naniknanik
kilo vermek istiyorumYa uğraşmasana takım kaptanımızlakötükedihüsokafamçokkarıştı
gosterecem sen dur insallah tabi
sizden umudum vardi sizde yenemediniz bakalim haftaya ne olacak
bu arada gunaydin herkezee kizlarr
bugun ben cok acim
bende bugun sadece yagsiz peynirli yogurtlu makarna yemegi dusunuyorum tek besin yapayim dedim aslinda makarnayida coktandir yemiyoùm ozledim bari yiyince hep yiyim dedim pek yanlis ama bir denemek istiyom ne dersiniz
Günaydın kızlar.Neslihancım günaydın.Ya bennim midem çok gürüldüyor akşamları ekşiyor birde.Şimdi arkadaşım dediki çok su içiyorsun ondandır günde 1.5 2 litre içiyorum ortalama.Çok içme su zararlıdır dedi birde çok tuvalete çıkıyorum.gereçkten zararlı mıdır
valla ben zaten hayret ediyom kis gunu nasil iciyonuz iki lt su diye be aman ben icemiyom valla bir arastir ben guzelim tabiki herseyin fazlasi zarardir ama 1.5 2 lt zaramidir dersen ben sanmiyorum
kilo vermek istiyorum
verebilmem için de gaptanınızla uğraşmam gerekli.laelaelaelaelae
dün gelmedi benim tartı oynamadı bile
yaniiii neslihanımmm kilo verme umudummmm kaplumbağa çizelgelim benimmdelikafadulden
sırnaşık şeygöstercenmiii
tek rakibim yine benim nabeeerlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?