• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bugunku menumu yazayim tekrar sizce hata varsa uyarin beni=== sabah ac karna ilik su kahve ve sutlu ekmek 11 de yesil cay oglen tomatelsli ton balikli salata zeytin yagli yedim vede bir yesil elma ikindin kellogsk yedim sutlu aksam ufak bi kase mercimek ve omlet iki dilim kepek ekmegi ...... bu menu nasil sizce ??????

selam herkese
bu sabah bi haslanmıs yumurta peynir salatalık maydanoz yedim
arada bir portakal yedim sonra gittim yürüyüse bi saat kadar yürüdüm geldim
öglen de bi parca tavukla bi kase yogurt yedim şimdi de yine yogurtlu havuc salatamı yiyorumcokacimcoook

aksam yemegimi yedim sadece mercimek corbasi ve 3 dilim kepek ekmegi omleti yapmadim cunku dogdum... rose slm hosgeldin sen neler yaptin bugun

selam herkese
bu sabah bi haslanmıs yumurta peynir salatalık maydanoz yedim
arada bir portakal yedim sonra gittim yürüyüse bi saat kadar yürüdüm geldim
öglen de bi parca tavukla bi kase yogurt yedim şimdi de yine yogurtlu havuc salatamı yiyorumcokacimcoook
[slm cok guzel bi gun gecirmiisn ne guzel yuruusde yapmiisn ben yapamadim ama bu aksam bebisler yatiktan sonra bisiklet yapacam tv izlerken

arkadaslarin s10 kilo verdiren diyette bir arkadaş konu açmış burdan duydum kayınvalidesi 60 yaşındaymış rejimyapmış sabahkahvaltısını yapmış diyet kahvaltı herkezin bildiği sonra öğlen ve akşam yemeklerini nohut kuru buğday karışımlı bir çorba yemiş ardaa acıkırsa veya ara öğün olarak meyva filan yemiş 10 kilo vermiş.

çorbanın tarifi şöyle

1 ölçek nohut kuru fasulye buğday hepsi 1 er ölçek geceden ısla ertesi gün bir parmak geçecek suda pişir suyunu çekince soğumaya bırak sonra tekrar yeteri kadar su koyup yağsız ve tuzsuz bi şekilde pişene kadar haşluyunu hep çekti benimki.sonra yemek saatin gelince yoğurdu sulandırıp 1 kepçede içine bakliyatı at karıştır koyu kıvamlı çorba olarak ye.ben yaptım ama arkadaşım yanında salata ve küçük köfte yap içine at dedi ama ben sade salatayla yiyorum tadını beğendim acayip tok tutuyo 1 kaseden az yedim tıka basa oldum.üzerinede nane serp tam yazlık çorba yani ===sadece buğdayla yapıp yemiş === arkadslarin sayfasinda bu tarife rasladim =====
]

begüm harikasın gerçekten! :)

İdeal Kilonuz:59,2704
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori:1335

GÜNLÜK BESLENME PLANI

KAHVALTIDAN ÖNCE :1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :1 porsiyon et (et porsiyonu) 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız � istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ : 1 porsiyon et (et porsiyonu) 6 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) 1 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler) salata (yağsız � istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :2 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

hoşbulduk canım.saat 7de geldimsabha normal kahvaltımı yaptım.öğlen bişey yiyemedim.kursta tenefüs arasında 1 elma 1 litrede suiçtim
akşama balık çorba ver salata üstünede irmik helvası var.ben az balık ve salata yerim artık.başım çatlıycak ağrıdan. buarda teyze olmuyosunuz çünkü bugün regli oldum.karnım ve belim çok ağrıyo.
kız hatice hiç unuturmuyuz seni.ben nerede olduklarını niçin giremediklerini bildiğim için onları dedim.yani herkesi tek tek saymadım canım benimm.çıtosum benim.

dun tvden bisey daha ogrendim ben mesela sise suyu kulaniyorum cesme suyu kirecli olur diye aslinda cesme suyun icindeki kirec dogal kalsiyum deposuymus .... artik sise suyu kulanmayi biraktim cesme suyu kulaniyorum

ya ya sen yaris nasil gidiyo onu soyle bana laf atip durma cadii
aebenle daha konusma firsatim olmadi dur ben onun motivasyonun yuksek tutimde seni yensin

:roflol:görcez bakem kim yenecek:roflol:sen yenemeyince başkalarınımı öne sürüyon kurabiye canavarım:roflol:

hoşbulduk canım.saat 7de geldimsabha normal kahvaltımı yaptım.öğlen bişey yiyemedim.kursta tenefüs arasında 1 elma 1 litrede suiçtim
akşama balık çorba ver salata üstünede irmik helvası var.ben az balık ve salata yerim artık.başım çatlıycak ağrıdan. buarda teyze olmuyosunuz çünkü bugün regli oldum.karnım ve belim çok ağrıyo.
kız hatice hiç unuturmuyuz seni.ben nerede olduklarını niçin giremediklerini bildiğim için onları dedim.yani herkesi tek tek saymadım canım benimm.çıtosum benim.

slm tugba demek teyze olmuyoz oylemi:ecrin_bebek: neyse senin icin en hayirlisi olsun gunu guzel gecmis sneinde kacamak yapmadan bunun ustune bide mekik cek ohoh yaza citir olacazhihoyyyt

dun tvden bisey daha ogrendim ben mesela sise suyu kulaniyorum cesme suyu kirecli olur diye aslinda cesme suyun icindeki kirec dogal kalsiyum deposuymus .... artik sise suyu kulanmayi biraktim cesme suyu kulaniyorum

ama aynı zamanda da bi sürü mikrop var onun için tam temizlenmiyo ki CADIARZU:bbo:
sonra bi de hasta olmayalım :)

selam kızlarr
akşam yemeğinde kaçırdım galiba alışverişe gittik eşimle çocukları almadan uzun aradan sonra biryerlere oturup yemek yemeyi çok düşündüm ama vazgeçtim
eve gelince çorba içtim 2 dilim ekmek 1 tabak dolu ıspanak yemeği yoğurt üstüne küçük kase tatlı off off niye yedimki tatlıyı akşam akşam :kızgın:
gündüz komşularım geldi onlara çayın yanında bişeyler hazırladım ben hiç yemedimşakkıdı bu gün çok iyiydi aslında aldığım 500 gr vermişim bile onun sarhoşluğu ile yedim heralde tatlıyı
şimdi yazdıklarınızı okumaya gidiom

canım bende uzun zamandır ebrulıde platesı goruyordumda yapmıyordum nıvea body yaptıgım ıcın bugun onuda yapayım dedım bıraz yaptım bacak basen hareketlerını zor geldı ve sureklı nefes al ver canımı sıktı bende nıvea bodyı actım onu yaptım
oglen mercımek koftesını ye canım sende aksam fazla bısey yemezsın olur..
senı lahana guzelı, lahana dıyetı yapmıyormusun kızzzzyerimseniben
bende yarın ebru şallıyla plates yapmayı düşünüyorum maa becerebilicekmiyim acaba
lahana diyeti yapmayı düşünüyorumda sağlıksız diyorlarya onun için korkuyorum yapmaya

egzersize uzun zamandır ara verdim yarın hızlı bir başlangıç yapıcamkaydirigubbakcemile4

çarşamba günü misafirim var fisfisfis o gün egzersiz yapamamıycam

Back