• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlı sabhlar arkadaşlar.haticecim su içmenin neticesinde wc problemi yaşamk çok doğal.bende hemen hemen her 15-20 dakişkada çıkıyorum.yoksa vücuttaki ödem nasıl atılcak.günde 2-2.5 litre normalmiş önceden 1.5 tu son araştırmalara göre 2-2.5 arası iyi deniliyo.sen bu sınırı geçiyomusunki.3ten de fazla içersen vücuttaki minarallerde gidiyo çünkü. bence senin miden açlıktan ses çıkarıyo.akşamları bildiğim kadarıyla yemiyosun.ekşimeye gelince açkarına yediğin portakal asitli bi meyve olduğu için ondanda olabilir.
kız neslihan nebiçim makrna öyle.evet tek menü kilo aldırmaz ama senin makarna abartılı.çünkü karbonhidrat ve protein alıyosun.makarna yoğurtla yenince kilo aldırırı.ya sade yiyceksin yada domatesli felan. buarda ben senelerdir makarna yemiyorum kilo yapcak diye çok özledim.sadece 1 kaşık alıyodum dayanamadığım zaman .oyyy oyyyyyyyooyyyyyy.

Canım geçmiyorum sınırı 1.5 2 litre içiyorum 2 litrenın üstüne çıkmamaya dikkat ediyorum.Afedersiniz sürekli geğiriyorum da.Lavaboya gide gide bir haller oldu yanı.Aç karnına portakal yiyorum haklısın ondan de kaynaklanıyrdur.ağol bilgilerin için.

Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi:
s2000 / neslihan

:roflol::roflol:beni görmek istiyodun ama sen kırmızılandın neslihaaan:roflol::roflol::roflol:

yaa ne kaaa mutluyum yaaa:sm_cool:

Neslihancım ben 3.2 kilo vermedim ki 5 kilo verdim.70 kiloydum ya.Tartım yanlıştı ya.

canim benim ama maalesef be guzelim cunku baslangic kilon buydu yani degistirilecek birsey degildi guzelim biz biliyoruz guzelim seni
cunku tartinin yanlis oldugunu ogrendiginde hatirlarsan kilo almis gorundun boyle olmasi gerekiyordu cunkuu kusura bakma canim

s2000 / neslihan

:roflol::roflol:beni görmek istiyodun ama sen kırmızılandın neslihaaan:roflol::roflol::roflol:

imdatttttttttttttttttt
cok kotuyum alin sunu basimdan su cizelgesini gormek istemiyorum
senağlamasenağlamasenağlama

gunaydın kızlar
anazılımız yapılmıs cok kotu oldum
kırmızıyla kendımı gorunce
hemen bır cuma paylasım alanına bakmam lazım

ben bugunku menumu yazayim tekrar sizce hata varsa uyarin beni=== sabah ac karna ilik su kahve ve sutlu ekmek 11 de yesil cay oglen tomatelsli ton balikli salata zeytin yagli yedim vede bir yesil elma ikindin kellogsk yedim sutlu aksam ufak bi kase mercimek ve omlet iki dilim kepek ekmegi ...... bu menu nasil sizce ??????

hmmm bir bakalııım
canım sabah kahve içme derim
kilo vermede kahve cıss
ve sabah aç karnına kabız yapar seni
onun yerine bir elma yiyip
sonrasnda sütünü içebilirdin şeker
sabahla öğle arası bişey yememişsin yeşil çay ara olmaz
öğle yemeği çok güzel
akşam sadece çorba içsen daha güzel olur
zira aldığımız kiloların nedeni akşam fazla yememiz
çok canın çeken yemeklerden iki kaşık ye bırak şeker
birde elmayı yemekden hemen sonra yediysen kötü
aradan 2 saat geçmesi gerek yoksa kilo yapar şeker

imdatttttttttttttttttt
cok kotuyum alin sunu basimdan su cizelgesini gormek istemiyorum
senağlamasenağlamasenağlama

o görmek istemediğin çizelge haftaya daha güzel olcak :jeyyar:
naabeeeeeeeeeeeeerrdelikafadulden

canim benim ama maalesef be guzelim cunku baslangic kilon buydu yani degistirilecek birsey degildi guzelim biz biliyoruz guzelim seni
cunku tartinin yanlis oldugunu ogrendiginde hatirlarsan kilo almis gorundun boyle olmasi gerekiyordu cunkuu kusura bakma canim

Tamam canım benim.Önemli değil.Biz biliyoruz zaten.hihoyyyt

s2000 / neslihan

Ya uğraşmasana takım kaptanımızlakötükedihüsokafamçokkarıştı

neslihan göster suna haftaya kadar :dilcikar:
naniknanik
kim neslihanmı gösterecek:roflol::roflol: ayy ne kaa güldürdün beni şekerkaydirigubbakcemile3
Ya uğraşmasana takım kaptanımızlakötükedihüsokafamçokkarıştı
kilo vermek istiyorum
verebilmem için de gaptanınızla uğraşmam gerekli.laelaelaelaelae
dün gelmedi benim tartı oynamadı bile
yaniiii neslihanımmm kilo verme umudummmm kaplumbağa çizelgelim benimmdelikafadulden

gosterecem sen dur insallah tabi
sizden umudum vardi sizde yenemediniz bakalim haftaya ne olacak

sırnaşık şeygöstercenmiii
tek rakibim yine benim nabeeerlülülülülülü

bu arada gunaydin herkezee kizlarr
bugun ben cok acim
bende bugun sadece yagsiz peynirli yogurtlu makarna yemegi dusunuyorum tek besin yapayim dedim aslinda makarnayida coktandir yemiyoùm ozledim bari yiyince hep yiyim dedim pek yanlis ama bir denemek istiyom ne dersiniz

aman haa akın kıs sen şimdi doyana kadar yersin tam bir karbonhidrat yüklemei olur sen inceledinmi benim dediğimi hee süle bakemm

Günaydın kızlar.Neslihancım günaydın.Ya bennim midem çok gürüldüyor akşamları ekşiyor birde.Şimdi arkadaşım dediki çok su içiyorsun ondandır günde 1.5 2 litre içiyorum ortalama.Çok içme su zararlıdır dedi birde çok tuvalete çıkıyorum.gereçkten zararlı mıdır

cnm herşeyin fazlası zarar tabi ama günde 2 lt özellikle zayıflamak isteyen bir kişi için zarar değil yarar sağlar

valla ben zaten hayret ediyom kis gunu nasil iciyonuz iki lt su diye be aman ben icemiyom valla bir arastir ben guzelim tabiki herseyin fazlasi zarardir ama 1.5 2 lt zaramidir dersen ben sanmiyorum

cadı sen hayret etmeye devam et belkim sende su içebilsen daha kolay vereceksin kilolarını zorla biraz kendini

bu arada günaydınmı demeliyim tünaydınmı pek çözemedimmm en iyisi slmmmm diyimmm walllaa güne bomba gibi başlamayı düşünüyordum malum bugün o meşhur çorba diyetine başlıycam ama oğlan sabaha karşı ateşlendi biraz moralim düştü ama yinede hazırladım çorbamı

kilo vermek istiyorum
verebilmem için de gaptanınızla uğraşmam gerekli.laelaelaelaelae
dün gelmedi benim tartı oynamadı bile
yaniiii neslihanımmm kilo verme umudummmm kaplumbağa çizelgelim benimmdelikafadulden

sırnaşık şeygöstercenmiii
tek rakibim yine benim nabeeerlülülülülülü

he kiz rakibimsin varmi sirrinida aldim nede olsaa yedin ananeyi hahahaha
kiz bak gelmiyecem haa sirf sen verme diyee ya ben cok kotuyum bu kiz benim psikolajimi bozdu arkadaslarr

slm arkaadslar sabah sabah rdv vardi anca geldim bende .... akrep menu analizin icin tsk aksam yemedim omlet sadece corba ictim... ben sana tekrar menuyu yazayim akrep aksma ustu firsat olunca bi goz daha at..... ( akrep benim koc um olrmusun)senağlama bu isi yaza kadar bitirmem lazim .....

Back