- Konu Sahibi Pinarbartu
- #2.101
hayırlı sabhlar arkadaşlar.haticecim su içmenin neticesinde wc problemi yaşamk çok doğal.bende hemen hemen her 15-20 dakişkada çıkıyorum.yoksa vücuttaki ödem nasıl atılcak.günde 2-2.5 litre normalmiş önceden 1.5 tu son araştırmalara göre 2-2.5 arası iyi deniliyo.sen bu sınırı geçiyomusunki.3ten de fazla içersen vücuttaki minarallerde gidiyo çünkü. bence senin miden açlıktan ses çıkarıyo.akşamları bildiğim kadarıyla yemiyosun.ekşimeye gelince açkarına yediğin portakal asitli bi meyve olduğu için ondanda olabilir.
kız neslihan nebiçim makrna öyle.evet tek menü kilo aldırmaz ama senin makarna abartılı.çünkü karbonhidrat ve protein alıyosun.makarna yoğurtla yenince kilo aldırırı.ya sade yiyceksin yada domatesli felan. buarda ben senelerdir makarna yemiyorum kilo yapcak diye çok özledim.sadece 1 kaşık alıyodum dayanamadığım zaman .oyyy oyyyyyyyooyyyyyy.
Canım geçmiyorum sınırı 1.5 2 litre içiyorum 2 litrenın üstüne çıkmamaya dikkat ediyorum.Afedersiniz sürekli geğiriyorum da.Lavaboya gide gide bir haller oldu yanı.Aç karnına portakal yiyorum haklısın ondan de kaynaklanıyrdur.ağol bilgilerin için.